Hello (:
Vem da sem pisala že veliko zgodbic in jih nism napisala do konca. Sam za to mam ideje, čeprav je ne bom mogla tak pogosto pisat ker grem v nedeljo v dijaškega ampak ok..(: No v glavnem, moja BFF Denisa je res največja Belieberka in ji Justin res veliko pomeni, js pa druga BFF Iza pa obožujema Austina pa Alexa. In sm js pač razmišlala ka bi js naredla da bi lahk sanjarile o njih. Pa sm seveda prišla na idejo da začnem pisat tole zgodbico. Upam da vam bo všeč. Žaljive komentarje prosim zadržite zase. Drugač pa vsakega nexta bom vesela. Zdaj pa najprej kratka vsebina;
~Glavne osebe; Denisa, Justin, Alex, Sarah, Austin in Katy
Tri 16 letne najstnice Denisa, Sarah in Katy so najboljše prijateljice že od vrtca. Vsak dan preživijo skupaj, so tudi sošolke. Vse najbolj na svetu obožujejo eno stvar in to je petje. Denisa pa malo izstopa od Sarah in Katy. In to zato, ker je velika oboževalka Justina Bieberja in vse na svetu bi dala da bi ga enkrat spoznala. Sarah in Katy ravno ne bi dali vse, ampak nimata nič proti njemu in so jima všeč njegove pesmi.
Justin je 18 letni slavni pevec in vse punce mislijo da je najlepši fant na svetu. Veliko punc želi biti z njim samo zaradi slave, njemu pa to ni všeč. Po razhodu s Seleno, noče biti z nobeno v zvezi dokler ne vidi da ga ne izkorišča zaradi slave. Austin in Alex sta njegova dobra prijatelja in ker je Austin tudi slaven pevec, ga Justin večkrat povabi da zapoje z njim.
DENISA:

Moje ime je Denisa Drew in stara sem 16 let. Živim v New Yorku z mamo in očetom. Sem edinka. Imam 2 najboljši prijateljici Katy in Sarah. Najraje ju imam od vsega na svetu. No ne samo onidve. Obožujem Justina Bieberja. Vse bi dala da bi ga spoznala, pa še priimek imam takšen kot on, no srednje ime. Zelo rada pojem in plešem. Imam blond dolge lase in pobarvane na pinky. Obožujem svojo pričesko in je ne bi zamenjala za nič na svetu. Veliko ljudi mi govori da izgledam starejša kakšni dve leti, ampak jaz sem čisto preprosta 16 letnica. Glede fantov.. Imela sem že dva fanta, ampak ne za dolgo. Eden me je varal, eden me je pa zapustil ker se je preselil čisto na drug konec sveta. Zato ostajam zvesta Justinu Bieberju, pa čeprav samo v sanjah in na plakatih seveda ker imam vse polepljeno z njegovimi slikami.
SARAH:

Sem Sarah Adams. Stara sem 16 let in živim v New Yorku. No verjetno že veste da imam dve najboljši prijateljici Deniso in Katy. Rada pojem in plešem. To je moje življenje. Fanta trenutno nimam, imela sem fanta ampak samo 1 mesec, potem pa sem ga pustila ker se je nekaj norčeval. Tako kot Denisa sem tudi jaz edinka in živim samo z očetom, mama pa naju je zapustila ko sem bila še majhna. Oče ima zdaj neko punco ampak ne živi z nama.
KATY:Ime mi je Katy Hale, stara sem 16 let in tako kot Sarah sem tudi jaz rjavolaska. Imam ravne lase in na koncu pobarvane z vijolčno. Z Deniso imava rade bolj odbite frizure, za razliko od Sarah ki se noče barvat. Rada pojem in poslušam glasbo kot so naprimer Katy Perry ki je tudi moja vzornica, pa še enako ime imam kot ona, Chris Brown, One Direction in še veliko drugih.. Tudi Justin Bieber je super, moja najboljša prijateljica Denisa je čisto zaljubljena vanj zato ji res privoščim da ga spozna. Kot Denisa in Sarah sem tudi jaz edinka in živim sama z mamo. Oče naju je zapustil ko sem bila še dojenček. Moja najljubša barva je vijolična, no pravzaprav je nam vsem trem najljubša barva vijolična. S puncami pa imamo tudi željo da bi uspele kot pevska skupina ampak zaenkrat se nam to še ni uresničilo..
-------
next? comment please (:
29. avgust 2012
OUMAJGAD! NEXT!! *_____________*
29. avgust 2012
Next!
29. avgust 2012
Super začetek!
29. avgust 2012
*DENISA*

'If I was your boyfriend...' je začel peti Justin na tvju. Kot ponavadi sem se topila ob njegovih pesmih in prepoznala sem vsak njegov gib ki ga je naredil. ''Denisa, lahko stišaš to glasbo prosim? Rad bi se vsaj malo naspal preden grem!'' zavpije oče iz svoje spalnice. Zavila sem z očmi in stišala zvok na TVju. Moj oče gre danes na nek ples s svojo punco. K meni pa prideta prespati Katy in Sarah da ne bom sama. Ker je pa jutri prvi dan šole pa žal ne bomo smele predolgo bit pokonci. Stekla sem v kuhinjo in iz hladilnika vzela sveži pomarančni sok ter spila kozarec. Pri vratih je kar naenkrat pozvonilo. ''Ne bit preveč glasne!'' zavpije oče. ''Ne bomo!'' odvrnem. Stekla sem k vratom in zagledala Sarah in Katy. Objele smo se in povabila sem ju noter.
*SARAH*

Z Katy sva se zmenili da greva še preden greva k Denisi, v shopping. Namreč ona ima kmalu rojstni dan in bi jo radi presenetili. Justin Bieber ima čez 3 tedne koncert v New Yorku in bi radi kupili vstopnice. Čeprav do VIP vstopnice zelo drage, bova vseeno dale denar ker veva kako zelo si Denisa želi spoznati Justina. Šli sva k pultu kjer prodajajo karte. ''Dober dan punci. Predvidevam da bi radi kupili karte za Justinov koncert.'' reče prodajalka. Midve pa sva prikimali. ''3 VIP prosim.'' rečem in živčno vzamem denar iz denarnice. Strah me je bilo namreč da kart ne bi bilo. ''Ravno 3 so še ostale. Izvolita.'' reče in nama da karte. ''Yeeeeeeeeeeeeees!'' zavpijeva obe naenkrat. Kako bo šele Denisa zavpila! Karte sva pospravili v eno lepo kuverto s srčki in se odpravili ven proti Denisini hiši. Denisa živi čisto v centru mesta.
*KATY*

Res sem komaj čakala da ji pokaževa darilo. Ko sva pozvonili smo se kot ponavadi objele, nato pa smo šle v Denisino sobo. Seveda čisto polepljeno z Justinovimi plakati. ''Danes se bomo imele super, samo da oče gre.'' reče Denisa. ''Verjamem. No nekaj imava za tebe ker imaš kmalu rojstni dan in to se bo zgodilo ravno na tvoj rojstni dan.'' reče Sarah. Denisa pa je debelo pogledala. ''Kaj se bo zgodilo na moj rojstni dan?'' se začudi. Midve pa se spogledava. Iz torbice sem potegnila kuverto in ji dala v roke. Presenečeno je kuverto odprla. ''Saj sem vama rekla da....AAAAAAAAAAA OMGOMGOMGOMGOMG JUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!'' zavpije in začne skakat po sobi. ''Upam da ti je darilo všeč, če ne še vedno lahko zamenjamo.'' rečem in se zasmejem. ''NEEEEEEEEEEE JUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN LJUBIM GAAAAA VIDELA GA BOM OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!'' ''Kaj se dogaja?'' vpraša Denisin oče pri vratih. ''Poglej kaj sta kupili Katy in Sarah!'' zavpije Denisa še vedno čisto šokirana in mu da karte v roke. ''Wooow. Končno ga boš videla.'' reče njen oče in se zasmeje. Ona pa je bila čisto rdeča. ''Hvala vama! Sploh ne morem opisati kako sem vesela.'' reče in naju objame.
30. avgust 2012
neext *OO*
30. avgust 2012
*DENISA*
Bila sem tako srečna da sploh govorit nisem mogla. Ne vem kako bo ko ga bom videla v živo, vem samo da bo to moj najboljši rojstni dan ever. Odštevala sem dneve do koncerta, v šoli sem imela v glavi samo Justina. Hvala bogu še nismo pisali nobenega testa ker drugače bi sigurno dobila 1. Ko je končno prišel tisti dan sem si oblekla svojo najljubšo majico.
Odpravila sem se dol na zajtrk, čeprav nisem mogla nič jest. Nalila sem si čaj in prisedla k očetu za mizo ki je bral časopis. ''Dobro jutro.'' me pozdravi. ''Jutro.'' pozdravim nazaj in spijem požirek čaja. ''Pa si 1 leto starejša.'' reče in se zasmeje. ''Saj res. Čisto sem pozabila da imam rojstni dan.'' odvrnem. ''Naj uganem..Justin Bieber.'' reče in se začne smejat. ''Grem zdaj, z Katy in Sarah smo se zmenile da bomo že prej tam taborile.'' rečem in odhitim proti vratom. ''Kaj pa kosilo?'' vpraša, jaz pa zamahnem z roko. ''Lepo se imej in ne delaj kakih neumnosti na koncertu da te ne zaprejo.'' zavpije za mano. Stekla sem v svojo sobo in pogledala Justinov poster. ''Danes bom najbolj srečna na svetu.'' rečem. Ja pogovarjala sem se z njegovimi postri, pa kaj. Pograbila sem svojo JB torbico in odhitela ven. Zunaj sta me že čakali Sarah in Katy. Objele smo se in šle proti dvorani..
30. avgust 2012
Neeext *o* < 33
30. avgust 2012
*SARAH*

Ko smo prišle noter so vse najstnice kričale kot nore, Denisa pa je bila v takem šoku da ni niti spregovorila. Postavile smo se spredaj h ograji da ne bi kdo zasedel. Kar naenkrat pa me je nekdo polil z coca colo. ''Kaj je s tabo kreten?!'' zavpijem. Pogledala sva se v oči in on se je nasmehnil, jaz pa sem ga grdo gledala. ''Oprosti no.'' reče. ''Ne oprostim.'' odvrnem. On pa se je le nasmehnil in se obrnil proti odru. ''Omg saj to je Alex Constancio!'' zavpije Denisa in pokaže na njega, on pa prikima in se nasmehne.
''Alex Conwhaaat?'' se začudim. ''Constancio. Vem da imam čuden priimek ja.'' odvrne in se zasmeje. ''Ve tri ste Belieberke?'' vpraša. ''Nekako tako ja. No bolj je Denisa, Justin je njen lajf.'' reče Katy in pokaže na Deniso. ''Aha. Jaz sem pa tukaj ker moj best frend Austin nastopa.Justin ga je povabil.'' reče Alex, jaz pa sem le prikimala in zavila z očmi. Počasi so se ugašale luči... Začela se je predvajat glasba. Vsi smo začeli vpit; JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER!
31. avgust 2012
Next!!
31. avgust 2012
neext *O*
31. avgust 2012
*KATY*
Medtem ko so vsi čakali da pride Justin na oder, sem jaz zagledala nekoga ob strani odra. Imel je kapo in temne lase. ''AUSTIIIIIIIIIN WE LOVE YOUUU!'' so se drle ene punce zadaj. ''Kako se bojo šele drle ko bo Justin prišel na oder.'' rečem Denisi, ona pa prikima in se zasmeje. Ko so se luči ugasnile, je Austin stekel z odra in na oder so prišli Justinov spremljevalni band. Hitro sem iz torbe potegnila ogromen plakat na katerem je napis: DENISA LOVES YOU! PLEASE SAY HAPPY BIRTHDAY TO HER! < 3 ''Ona pa je še debelo gledala zakaj takšen velik plakat.'' reče Sarah in obe sva planili v smeh. ''JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER!'' smo vsi v dvorani začeli vpit. Začeli so igrat uvod pesmi Love me. Jaz pa sem se spomnila..Čakaj malo! Sem jaz prej videla Austina Mahonea ali se mi samo zdi? OMG! Zato so prej ene zunaj vpile da bo Austin nastopal ker je to ta Austin.
*DENISA*

Ko so začeli igrat Love Me, sem samo obstala od šoka. Kmalu se je na odru prikazal Justin in je začel pet! ''Denisa ne skup padit.'' mi reče Katy in se nasmehne. S Sarah sta raztegnili nek plakat in skakali z njim. Jaz pa še pet nisem mogla, samo gledala sem ga kot da bi bila zmešana.Ker smo bile čisto v prvi vrsti pri odru je prišel tudi do nas in jaz sem stegnila roko proti njemu, on pa se je nasmehnil in mi dal roko. Skoraj bi omedlela če ne bi Katy spustila plakat in me prijela. Ko je Justin končal s pesmijo je pogledal proti plakatu od Katy in Sarah. Nisem videla kaj sta gor napisali, verjetno kaj lepega za Justina. ''Kako lepo, na svoj rojstni dan je prišla na moj rojstni dan. Vse najboljše Denisa.'' reče Justin nenadoma. Z odprtimi ustmi sem pogledala okoli sebe in vsi so gledali mene. Justin se je nasmehnil in šel nazaj na sredino odra. Zapel je še nekaj pesmi in večkrat se je dotaknil moje roke. ''Punce, bi katera od vas bila One Less Lonely Girl?'' nenadoma vpraša neka ženska ko pride do nas treh. ''Ona.'' rečeta obe naenkrat in me potisneta proti njej. Tista ženska se je nasmehnila in me prijela za roko, jaz pa sem se obrnila nazaj k Sarah in Katy, onidve pa sta mi pomahali. Ne samo da mi je voščil za rojstni dan, še na oder grem k njemu?! ''Ničesar se ne boj, Justin ima rad takšne punce kot si ti. Vidim da si res velika oboževalka od njega.'' reče tista ženska in se nasmehne. Kmalu so po mene prišli plesalci in me peljali na oder. Sedla sem na stol in pogledala kje je Justin. Vedno bolj se mi je približeval. Gledala sem ga, kako je lep..Njegovi lasje, oči, ta nasmeh.. Še samo pol metra je bil oddaljen od mene. Čutila sem metuljčke v trebuhu. Bil je že čisto blizu. V roke mi je dal rože in me objel. Bila sem v takšnem šoku da sem si samo še solze lahko brisala. Ko je odpel sem že hotela it, a me je nekdo povlekel nazaj, bil je Justin. ''Kako ti je ime?'' vpraša in mi da mikrofon. ''Denisa.'' odvrnem. ''Torej ti si ta ki ima danes rojstni dan. Si že dobila kaj za darilo?'' vpraša. ''Ja.'' odvrnem. ''Kaj pa si dobila če ni skrivnost?'' vpraša. ''Karto za koncert od tebe in to da sem One Less Lonely Girl in to da si me sploh opazil.'' rečem, on pa se nasmehne in me objame.. Dal mi je še kiss na lice. Še bolj so mi pritekle solze.Ljubim ga ljubim ga! Ko sem prišla nazaj dol k Sarah in Katy sta me takoj objeli. ''Hvala vama za tole. najraje vaju imam.'' rečem. ''Kakšne lepe rože.'' reče Katy in me še enkrat objame. ''Ok pazita da se rože ne zmečkajo.'' reče Alex zadaj in se začne smejat. Obrisala sem si solze in še naprej uživala v Justinovem koncertu.
*SARAH*
Tisti Alex me je kar naprej nekaj spraševal, jaz pa sem mu dala le kratke odgovore. ''Še malo pa pride Austin na oder.'' reče. In Justin je res šel v zaodrje. Na oder pa je prišel Austin Mahone. ''OMG TO JE AUSTIN MAHONE IN TI SI TISTI..ALEX? BIL SI MI ZNAN AMPAK..OMGOMGOMGOMGOMGOMG!'' začne vpit Katy direktno meni na uho. ''Bi se lahko prosim lepo umirila Katy?'' vprašam, ona pa mi pokaže jezik in se obrne proti odru. ''Hej Belieberji, jaz sem Austin Mahone, vem kako se počutite ker je Justin vaš idol, ker je tudi moj. Ampak jaz nisem zaljubljen v njega (in se zasmeje). No zapel vam bom 5 pesmi, od teh sta 2 moji, 3 pa so coverji..Potem pa še eno presenečenje.'' reče Austin na odru. Začel je pet pesem 11:11, ki sem jo že večkrat slišala. Ko sem pogledala kje je Katy pa je kar naenkrat ni bilo nikjer. ''Kje je Katy?'' vprašam Deniso. Skomignila je z rameni in kar naenkrat sva jo zagledali na tleh. ''Pa ne da je še skup padla zaradi tega Austina?!'' zastokam in jo poskušam pobrat...
01. september 2012
Next!!
01. september 2012
*KATY*

Zbudila sem se na nekem kavču, pred sabo pa sem zagledala Justina. ''Kje sem, kaj se dogaja? Kje sta Denisa in Sarah?!'' zakričim in sedem. ''Pomiri se. Zraven Alexa sta, potem pa prideta k tebi. Ti si pa očitno velika Austinova oboževalka da si se onesvestila.'' reče in mi da v roko kozarec vode. ''Kaj? Hahahaha nee. Tisto kričanje pod odrom pač ni za mene.'' odvrnem. ''Denisa je tvoja najboljša prijateljica kajne?'' vpraša, jaz pa pokimam. ''Res je simpatična.'' reče. Na široko sem se nasmehnila in planila pokonci. ''DENISA TI JE VŠEČ? MOJA DENISA TI JE VŠEEEEEEEEEEČ?!'' Justin me je debelo gledal in pokimal. ''Videl sem že veliko lepih punc ampak po razhodu s Seleno bolj pazim..In Denisa se mi zdi nekaj posebnega.'' reče. Potem pa je noter vstopil Austin in za njim Alex, Denisa in Sarah. ''Hey babe, si vredu?'' me vpraša Austin, jaz pa prikimam. ''Gremo domov?'' vprašam. Denisa in Sarah sta se spogledali. ''Zakaj ne pridete k nam v hotel? Ura je že veliko in lahko se bolje spoznamo.'' reče Justin. Me tri nismo vedele kaj rečt. ''Z veseljem.'' je nenadoma spregovorila Denisa.
15. september 2012
Next!!
15. september 2012
NEEEEEEEEXXTTTTTTTTT!!!!! *OOO+
15. september 2012
*DENISA*
OMG! Justin nas je pravkar povabil v hotel! Takoj sem spregovorila, brez da bi se zavedala da sem to res rekla. ''No samo en majhen problem je. Imamo najete samo 3 sobe in je v hotelu zdaj že pozno in bomo težko dobili še kakšno sobo. Tako da lahko gre Denisa k meni, Sarah k Alexu in Katy k Austinu.'' reče Justin. Kaaj?! Spala bom pri Justinu? ''Zraven njega bom spala? Resno?'' se je nakremžila Sarah. ''Ne grizem.'' reče Alex, mi pa smo se začeli smejat. ''In jaz bom mogla spat zraven Austina?'' se začudi Katy. ''Jaz raje ližem kot grizem.'' odvrne Austin. ''Omg slinavec.''reče Katy, Austin pa plane v smeh. ''Gremo torej?'' vpraša Justin, mi pa prikimamo. Varnostniki so nas odpeljali v neko garažo in nam odprli vrata od visokega temnega avta. ''So kakšni novinarji zunaj?'' vpraša Justin, šofer pa odkima in prižge avto. Čez nekaj minut smo se pripeljali pred ogromna vrata, očitno spet kakšna garaža. Justin mi je pomagal priti iz avta, ko se me je dotaknil mi je postalo tako vroče da sem še komaj dihala. Pokazal mi je najino sobo. ''Upam da te ne moti da je skupna postelja, nisem ravno načrtoval da bo kdo spal z mano.'' reče in se zasmeje. ''Ne moti me. Lepa soba je.'' odvrnem, on pa se mi sladko nasmehne.
15. september 2012
*SARAH*
Super! Spat bom mogla z Alexom. Soba mi je bila kar všeč, ampak to da bom spala z Alexom v isti postelji...No saj ni tako slabo..Ok kaj sem pravkar rekla? Ne ne ne to ne more biti res. ''Ne skrbi ne bom te vgriznil ponoči.'' reče. ''Bolje za tebe. Drugače pa se te niti ne bojim.'' odvrnem. ''Torej Katy je skup padla zaradi Austina kajne?'' vpraša in se zasmeje. ''Ja in? Pa to ni smešno bedak, kaj če bi ti skupaj padel ker bi videl Britney Spears ali pa ne vem koga?!'' mu zabrusim in sedem na posteljo. Potem smo se igrali resnica/izziv in najprej je steklenico vrtel Austin in ta je pokazala na Justina. ''Katera izmed teh treh punc ti je najbolj všeč?'' vpraša Austin. Justin je zardel in končno spregovoril. ''Denisa.'' reče. Deniso pa je skoraj pobralo. Ko je Justin zavrtel steklenico je ta pokazala na Deniso. ''Če bi lahko hodila s kom bi hotela od vseh fantov na svetu, koga bi izbrala?'' vpraša Justin. Z Katy sva se nasmehnili ker sva vedeli koga bo rekla. ''Tebe.'' reče dovolj pogumno. Justin je spet rahlo zardel...
15. september 2012
ZBIRAM PODPISE ZA TISTE,KI MISLITE,DA JE ZOPRNO,ČE NEKDO PREKLINJA IN TEŽI,KER SI FAN PO VSEH TEMAH,GOVORI,DA JE BITI HATERR POSNO ...PODPIŠITE SE SPODAJ,ČE MISLITE,DA JE TO PRETIRANO ...in,da izrazite mnenje o tem,da nekaj ne marate ne pa s tem težite...prilepite si to na zid,če mislite..da je sovraženje brez vezno še posebej,ko pride do slavnih oseb,ki jih ubistvu ne poznamo!
http://www.igre123.com/nej-ek-hater
podpisi:
Kajcika
15. september 2012
Next!!
15. september 2012
*DENISA*

Justinu sem všeč, saj ne morem verjeti da se to res dogaja. Ko je bilo že pozno smo šli v sobe. Justin je bil brez majice. ''Saj te ne moti kajne? Res je vroče tukaj.'' reče, jaz pa samo odkimam in se nasmehnem. ''Saj res, izvoli. Vem da nimaš pižame s sabo.'' reče in iz omare vzame svojo majico. Omg dal mi je svojo majico! ''Lahko jo obdržiš.'' reče, jaz pa odhitim v kopalnico. Oblekla sem si majico ki je dišala po njemu. Ko sem prišla nazaj v sobo je Justin že spal. Tako sladko je spal, najraje bi ga celo noč gledala.
Previdno sem se vlegla zraven njega in še sama zaspala.
*KATY*
Nisem želela spati zraven Austina, preprosto me je bilo preveč strah da bom smrčala ali pa da bom govorila v spanju kaj o njemu. Na drug konec sobe sem zvlekla eno posteljo ker sta bili dve skupaj. ''Se me bojiš?'' vpraša Austin. ''Ne samo malo je čudno da spiva skupaj kajne?'' vprašam, on pa se začne smejat. Zakaj mu je vse tako smešno? Vlegla sem se v posteljo in v trenutku zaspala.
23. september 2012
NEXTTTTTT PLISS FOR ME =)
19. november 2012
next prosim prosim! ful je dobru in bi rada še brala... ( sploh pa si rekla da maš ful dobro idejo za tu ...) prosim ker je ful dobra zgodbica! usaj šenu nadeljevanje!....
25. januar 2013
Next!!
25. januar 2013
neeeeeeeeeeeext nujno ful mi je ušeč
27. januar 2013
next plis no!!
01. februar 2013
HAHAHAHAHHAHA KAKA BEDA
01. februar 2013
sploh pisat ne znaš!!!
01. februar 2013
ne ni beda!! ful je dobru....in zna pisat bulš ku ti!
INES FUL JE DOBRU!! NEXT!!....
01. februar 2013
SEVEDA! TO JE HANS CHRISTIAN ANDERSEN! TO JE SRAMOTA JEBOTE ZRESNITE SE NOLIFERJI!
01. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani