živjo!

kličem se Maya in prihajam iz kanade! moja hiša je prfektna.....ja prav mislite, blizu mene živi Justin Bieber! no ampak on je žau malo doma! no nisem ga še spoznala ker ga zadnja leta sploh ni tukaj saj ima preveč turnej po svetu in si usa prosti čas uzame la za počitek! no pojdimo nazaj k meni...stara sem 18 let. na faks sem hodila le nekaj časa potem pa sem odnehala in se posvetila mojim sanjam ki jih poškušam uresničiti že mnogo let! če že želite vedeti......moje sanje so postati pevka in biti slavna! v osnovni šoli sem od 7.razreda pela v šolskem bendu.. v 1 letniku smo jaz in moji frendi naredili bend, ki obstaja še danes..v tem bednu pojemo predvsem pesmi od justin bieberja in austina mahone..drugače pa pojemo use kar je povezano z pop muziko! novejša glazba pač..jaz pojem!. no ja drugače imam tudi na kupe prijateljev, a od teh jih je le nekaj BFF.. no moja BFF je kaja njej zaupam čisto use, je moja soseda in BFF sva že od 1 razreda, pred tem sva bili bol narazen! no pač njo imam najrajš, pomeni mi USE res USE! nevem kaj bi brez nje...ko jo potrebujem mi je zmiraj na voljo, z njo preživim večino časa,vedno je na moji strani, rada se zabava tako kot jaz, OBOŽUJE Austina Mahone in prav tako tudi Justina Bieberja, no prav tako ima super glas in je v našem bendu, v bendu poje back vokale in občasno igra tudi kitaro.., ona me zna nasmejati tudi tisti trenutek ko se zgodi kaj groznega...o njej bi lahko govorila še leta ampak raje povem le z eno besedo: ona je najpopolnejši človek na tem svetu!
drugače pa z Kajo nismo takšne kakor je večina najstnic in najstnikov..midve hodiva na zabave in se znamo tudi kdaj napiti alkohola ampak kljub usemu vemo kaj pomeni živeti svoje življenje in pustiti živeti drugim ljudem svoje življenje! nekateri tega ne razumejo in se v use stvari utikajo..midve pa ne: nismo take in vemo da nebomo!

to sem jaz:
moja prfektna hiša:kaja:


moje sanje so se uresničile..zato vam bom povedala mojo zgodbo in use kar se je dogajalo v njej! prej lahko še povem da so moje sanje postale še bolše kot sem jih sanjala in nisem vrjela da bodo sanje nekega dne postale resničnost! zato sm si vedno govorila: NEVER SAY NEVER! tako kot Justin!.......No zdaj pa začnimo z bistvom moje zgodbe!!

Nekega sončnega dne v kanadi pred mojo hišo z kajo!
kaja me je spovnila da je moj rojstni dan že čes 2 dni in bila sem vesela čeprav sem si pri sebi govorila: joj ne spet bom starejša! ampak justin je še vedno starejši od mene!
no kaja mi je rekla da bo letšno darilo še posebej dobro saj ga načrtuje že nekaj let! no ni mi namignila niti malo ampak komaj sem čakala da izvem...tistega dne smo se še zelo zabavale in si spet povedale veliko stvari! ampak imele smo dobro idejo in naredile smo videjo posnetek v katerem smo pele pesem od Justina in Austina. v posnetku smo tudi plesale in na koncu omenile še moj rojstni dan! no še prehitro je prišel naslednji večer in z kajo smo dale videjo na You Tube. kaja mi je dala namig za moje darilo! bil je takšen: Nekaj kar si že od vedno želiš videti in slišati!!! bila sem presenečena in zelo sem razmišljala, težko je bilo saj si kar nekaj stvari že od vedno želim..no morala sem počakati na trenutek ko bom izvedela saj nisem imela pojma kaj je mislila. čes 1 urco ( ura je bila 10 zvečer in bil je petek ) mi je kaja začela nekaj govoriti o mojem rojdtnodnevnem darilu! čes minuto pa je rekla:

kaja: no a si še zmiraj tako želiš izvedeti kaj je?!?
jaz: ja seveda...
kaja: ampak nevem če bi povedala* mogoče bi počakala na jutri!?
jaz: ne ne ne!!....zdaj mi povej prosim**!
kaja: np prav! samo ne se dret...nooooooooooooooooooo....
jaz: no kaj no!!?
kaja: nooo.....................kupila sem ustošpnico za justinov koncert!
jaz: kaj???!!! OMG! kaja najbolša si!
( jaz sem se še nekaj minut jokala od veselja in skakala po celi hiši...bila sem presrečna )
kaja: no zdaj ko si se umirila ti povem še nekaj!
jaz: kaj pa zdaj?
kaja: na tem koncertu bo tudi austin! in koncert je že jutri zato se dobimo ob 8.00 zjutraj in odidemo še malo po šopingu pridemo domov se uštimamo inodidemo na koncert! in ja imam plačan tudi 3 dnevni hotel blizu te dvorane v kateri je koncert! zato bova po koncertu lahko tam ostali še 3 dni in se neizmirno zabavali!!
jaz: kaja pa ti si najbolša! carica moja...najrajš te mam! komaj čakam jutri!....daj najbolje da gremo spat jutri bo dolg dan!
kaja: jast imam tudi tebe najrajš** carica! prav imaš jutri bo najbolše! no grem jaz zdaj...pojdi takoj spat brez računalnika okej!!? ajde nočko čaoo!
jaz: ja ja bom šla! nočko pikica!

naslednji dan!
zbudila sem se že ob 7.00 kar je zame zgodaj saj sem navajena ustajati okrog 9.00 ! no ampak ta dan bo najbolši dan v mojem življenju! pojedla sem se oblekla in kmalu je prišla kaja! poslovila sem se od mame in očeta in jim rekla da pridem še na kosilo! ( aja nimam sestre in ne brata..edinka sem! ) ... z kajo sva odšli po nakupih in si kupili stvari za koncert! kupila sem si majco in hlače od justina! kaja pa si je kupila majco od avstina! no po dougih nakupih sem odšla domov na kosilo in čes 3 urce sem bila pripravljena na odhod! najprej sva z kajo odnesli stvari v hotel ter si pripravili sobo! v hotelu sva bili še nekaj časa in 1 uro pred koncertom sva se odpravili! ko sva prišli tja je bila velika gneča ampak prišle sva hitro mimo...
potem ko smo prišle v dvorano sem bila tako uznemirjena kot še nikoli saj sve bile v 1 vrsti čisto zraven odra! dvorana je bila nabito povna in na oder je prišel JUSTIN z svojim prijateljem AUSTINOM! začele sva kričati...v dvorani je nastal kaos, usi smo kričali na vs glas..ko je začel peti pesem je kaja dvignila ogromen plakat in najprej sem mislila da je na njem pisalo AUSTIN i love you! ampak ni....
pisalo je: ................................
izveste v nadeljevanju!!
next!!?
31. januar 2013
u118601
u118601
next
04. februar 2013
hvala! dej pošli ta link ( od te zgodbe ) še tvojim frendom plis! hvallaaa!
04. februar 2013
u118601
u118601
ja nutella ok jutri ti povem...
04. februar 2013
next+nova brauka
05. februar 2013
kul! hvalla ♥Claire Holt♥
<3
06. februar 2013
u28319
u28319
Neeeeeext.!
06. februar 2013
u116300
u116300
next
06. februar 2013
hvala za nexte!! ♥ in če se vam zdi uredi zgodbica lhku še svojim prijateljem pošleste link in bodo brali če bodo teli! hvalla...♥
pisalo je: justin vošči moji prijatelici mayi ker ima danes rojstni dan in te že od začetka tvoje slave spodbuja! ( ja pisalo je na veliko saj je bil plakat ogromen ) ... ko sem videla napis sem bila čisto tiho in presenečena saj si nisem mislila da bo kdaj napisala kaj takega zame namesto da bi napisala kaj zase! ajpak okej..pač zatu jo mam najrajš*! no justin je še naprej pel pesmi in midve smo bile presrečne! čes nekaj časa je bila na vrsti pesem one less lonely girl in kot vedno so justinovi člani ekipe izbrali srečnico ki je šla na oder! no taakrat pa sem skoraj onemela! ko je prišla neka punca poznala sem jo saj je bila v justinovi ekipi! ko je prišla do mene je rekla:
ona: hej a bi bila one less lonely girl??
jaz: omg! JA seveda! ( kričala sem na vs glas in se jokala od veselja )
ona: no pa ker danes poje še austin lahko poveš punco katera bo sedela na stolčku za austina! a poznaš kakšno?
jaz: ( cela vznemirjena in objokana od veselja ) ja ja poznam mojo prijatelico ki austina ljubi že veliko časa! je lahko ona?
ona: ja seveda pokliči jo!
jaz: KAJAAAA! bila je blizu mene ampak zaradi glasne muzike ni vedela kaj sva se z gospo menile!
kaja: kaj je?
jaz: a veš kaj?
kaja: ja vem ja ti si one less lonely girl in to sem ti hotela narediti zato sem tej gospe use povedala o tebi in tvoji ljubezni do justina, pa še rekla sem ji da imaš danes rojstni dan! in zato je ona rekla da si ti to zaslužiš!
jaz: ja vem neizmirno sem ti hvaležna ampak jaz sem tudi nekaj zate naredila!
kaja: kaj???
jaz: ti boš druga one less lonely girl samo da boš na stolčku za austina! to sem se zmenila!
kaja: resno?!! omg..najrajš te mam! ( kričala in jokala je tako kot jaz )
ona: no punci čas je da gremo v zaodrje!
jaz in kaja: omg! nemorem vrjeti da se to dogaja! saj sanjamo**! ne ne sanjamo to je res! OMG!!
no ko sva prišli v zaodrje je bila še minuta da tega da stopiva na oder! in prišel je čas odšle sva skupaj na oder se usedle usaka na en stol in bile presrečne ter potočile nekaj solz od veselja! austin in justin sta nama pela in po koncu pesmi smo skupaj odšli v zaodrje kjer smo se lahko slikale z njima in dobile avtogram! rekla sta nama da se dobimo tukaj ( v zaodrju ) po koncertu in se laghko malo spoznamo! WAW a resno? ja seveda! no prav se vidimo sve odgovorili!
jaz: kaja nemorem vrjeti!
kaja: jaz tudi nee, imava priliko spoznati justina in austina!
jaz: ja vem komaj čakam in vem da je to najbolši rojstni dan do zdaj in za vedno! hvala res da si to naredila! rada te mam!
kaja: ni problema saj si moja najbolša prijatelica! rada mam tud jst tebe ful!
objeli sva se in poslušali koncert do konca! po koncu koncerta sva prišli v zaodrje in tam sta naju čakala justin in austin!
začeli smo se pogovarjati o naših življenjih in tako! po kakih 5 minutah hitrega in kratkega pogovora je tema prišla na hotel v katerem sta bila justin in austin!
justin: midva sva v hotelu tukaj zraven tako da se lahko kakšen dan kaj vidimo!
kaja: a resno! midve sva tudi v tem hotelu in bova tukaj 3 dni!
austin: kakšno naklučje! potem pa gremo že zdaj tja in praznujmo mayin rojstni dan pozno v noč!! zabavno bo!
ko smo prišli v hotel smo se zmenili: ...................................

next!!?
06. februar 2013
neeext
06. februar 2013
u114149
u114149
next
09. februar 2013
u118601
u118601
next
09. februar 2013
next
09. februar 2013
u116300
u116300
next
09. februar 2013
hvala za use nexte in sori kr je mau brez slikc ker mi nočejo primt!!

smo se zmenili: da bomo praznovali v justinovi sobi saj je bila največja in najlepša.. justin je naročil 3 pice in veliko za piti! use so prinesliv sobo v kakšnih 20 minutah saj je za justina vedno use takoj narejeno! austin je poskrbel za čips, bonbone, čokolade in nekaj alkoholnih pijač! no midve z kayo pa sve pripravile igre in muziko! začeli smo se zabavati..z kajo sva pozabili na igro flaša izivov zato je austin dal predlog za igranje te igre, in usi smo se strinjali. prvi je vrtel austin in pokazalo je na justina. justin je rekel resnica in dobil uprašanje: katera od teh dveh punc ti je najbol pri srcu. malo sem se ustrašila potem pa je rekel: maya! postala sem rdeča v obraz in on tudi..nadeljevali smo še nekaj časa potem pa smo začeli piti in plesati. use je postajalo že malo hecno saj smo se počutili kot da se poznamo že več let ampak to mi je bilo zelo všeč! po približno 3 urah smo bili že malo pijani ampak smo se useno spet igrali flašo izivov! tokrat so izivi bili že malo preterani ampak noben od nas se ni več zavedal kaj dela..izivi so bili: poljubi kajo na usta, objemi mayo in jo poljubi na lice, povej najlepše stvari o mayi ali pa kaji, in še veliko drugih! ura je bila že 2 zjutraj in austin je dal iziv justinu: poljubi mayo na usta. to je res naredil ampak itak smo bili tako pijani da nismo vedeli kaj počnemo, ampak ko sva se poljubila naju je kaja slikala da bi potem imela to v okvirju saj je bilo zelo pomembno! no igra se je nadeljevala in ob 4 zjutraj smo že usi spali na kauču z kokicami v roki in z prižgano televizijo! naslednje jutro smo se zbudili že malo bol pri sebi! in potem smo se dogovorili da bomo odšli ta dan malo po mestu in se zabavali na zraku. odpeljali smo se z limuzino v bazen! ko smo prišli smo se začeli že takoj zabavati! a komaj ko smo se usedli na neko klopco smo se začeli spominjati večera ki smo ga doživeli in pregledali smo use slike in se med tem zelo nasmejali! potem.............

next?!
09. februar 2013
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nujno nextttttttttttttttttttt
10. februar 2013
next
10. februar 2013
u118601
u118601
next
10. februar 2013
neeeeeeeeext
10. februar 2013
u116300
u116300
next
10. februar 2013
hvala za nexte! <33
potem sem komaj ugotovila da me je justin poljubil! in ko sem videla to sliko sem rekla: ooo ko lepo....čakaj!! pa to sem jaz in justin! omg omg! justin se je nasmejal in kaja in austin tudi! no bila sem presenečena a nisem nič govorila saj nisem hotela pokvariti dneva z najbolšimi. odšli smo v bazen se namestili in odšli plavat! v vodi smo bili kašne 2 uri in med tem smo s zelo zabavali...metali smo se v zrak, plavali, špricali, skakali, se igrali odbojko in rokomet, šli na tobogan in pač blo je nepozabno! ( aja tud slike so itak ) no ker je bil že čas za kosilo smo se odpravili v bližnjo restavracijo in naročili vsak svojo jed! justin mi je dal za pokusit svoje kosilo jaz pa njemu svoje! potem smo se še nekaj časa pogovarjali in se še bol spoznavali dokler ni kaja omenila da jaz zelo lepo pojem in da imamo bend! justin in austin sta takoj hotela slišati kajin in še posebej moj glas. prišli smo v studijo od austina saj je bil njegov studijo najbližji! zapela sem jima to pesem.:ko me je justin slišal je ostal brez besed tako kota austin in kaja se je nasmejala! austin je justinu predlagal da bi lahko zapela skupaj eno pesem ( jaz in justin seveda ) in res sva jo! med petjem pesmi sta se austin in kaja objela in bila že skoraj kot par ampak ne še*! po odpeti pesmi sva se z kajo objeli in si mislili da imava res use! nekaj časa smo se še zabavali v studiju potem pa smo odšli po trgovinah kupili sva si nekaj oblekc! najlepše:
tele obleke sva nosili zvečer, saj smo odšli na večerjo in na sprehod po mestu ter v disko! na večerji smo se zelo dolgo pogovarjali in naročili velikansko pico! zgodilo se je nekaj lepega ampak nepričakovanega...mene je poljubil justin ter čes čas še austin poljubil kajo! waw sva si misliili! potem smo se odpravili peš po mestu ter prišli v disko, kjer smo pleseli dolgo v noč! tokrat smo popili usak le kozarček alkohala..resno!! saj smo vedeli da smo še učiraj zvečer naredili kaos z alkoholom. ura je bila kakih 2 zjutraj ko smo prišli v hotel. jaz sem spala v justinovi sobi kaja pa pri austinu! mojo in kajino sobo smo kar odjavili saj smo pustili prostor za druge ljudi! zjutraj sta se zbudila prva austin in kaja..ter naju prišla zbudit saj je bila ura že 10.00 in hmalu bo potrebno iti na kosilo smo si rekli! no potem smo pojedli skupaj zajterk ter naredili načrte za zadnji dan ko smo tako skupaj! načrte smo delali nekaj časa a nam je uspelo..pa še super bo ta dan! načrti so bili takšni: ...................................

next!?
13. februar 2013
neeeeeeeeext+ nova bralka
13. februar 2013
o hvalla! sm vesela da bereš in upam da ti je ušeč!
13. februar 2013
končno neki kar ni one direction. pa next
13. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
13. februar 2013
next
13. februar 2013
dιe† yoυɴɢ† vem sej zatu sm začela pisat neki od bolših pač!
hvalla usm drgač!
13. februar 2013
drgač js obožujem 1D
13. februar 2013
sej men so tud dobri 1D sam mi je justin mau bulši k ga spremljam že prej ku so 1D sploh nastali! ampak pa priznam da so tud 1D dobri ful! sam usak ma svoj stil nimaš kej! drgač nobenga od peucu in pevk ne sovražm ker je usak po svoje dobr!
13. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani