PREDEN ZAČNEM PISATI, TO JE VSE ROLEPLAY OZ. IZMIŠLJENA ZGODBA. VSI KARAKTERJI SO IZMIŠLJENI, RAZEN CHARLI.

Moje ime je Allie in stara sem 17 let. Redno uporabljam aplikacijo Tik Tok, tam sem spoznala ogromno novih ljudi. A eden me je še posebej privlačil; njegovo ime je bilo Jace in res, najraje bi šla k njemu v Ameriko in se z njim poročila. Pogovarjala sva se o vsem mogočem, a mislim, da bo ta zgodba sestavljena precej iz SMS-ov, ker je to edini način, s katerim sva komunicirala. Vse se je začelo, ko je objavil njegov prvi video; bil je malo cringy. Ker pa jaz hodim na fotografsko šolo, sem mu kmalu pomagala sestaviti njegov prvi v redu video. A edina težava je bila, da video ni šel nikamor in ni dobil nobenih ogledov. Kontaktirala sem Charli D'Amelio, trenutno največjo zvezdo na Tik Toku. Delila je video!!! Zahvalil se mi je tako, da mi je poslal virtualno vrtnico. Tako luštno!!! Z vami delim prvi pogovor, ko me je sploh prosil za pomoč pri videu:
J: Hej Allie, ti hodiš na fotografsko šolo kajne? Bi mi morda pomagala pri videu, res si želim biti slaven, tudi z svojim očetom sem stavil, da dobim 50k sledilcev do novega leta. Časa je res zelo malo.
A: No, naj ti bo. Res, zelo je preprosto. Naredi video, slika naj bo kvalitetna, prosi koga, naj te posname, in ne uporabljaj časovnika. Res bi bilo kul, če bi sledil trendom, zdaj je zelo popularen filter Green Screen. Pošiljam ti sliko, ki jo lahko uporabiš. Na njej sem jaz, ena stran pa manjka. Povej najino zgodbo, da sva se srečala in da ti zdaj pomagam.
Slika "Allie in prazna polovica" bila poslana
J: Juj, hvala ti. Res bom povedal najino zgodbo, ibffs za vedno, kajne? Tako si želim, da bi te lahko kdaj srečal v živo.
A: No, škoda, da si tega nisi zaželel za božič. Slišala sem, da se takrat velikokrat uresničijo želje. Pač, tudi glede tega, da sva na čisto drugih kontinentih; saj vidiš, jaz živim v Franciji, ti pa v Kaliforniji, res ne vem, če se bova lahko kdaj hitro srečala.
J: Božične želje se res uresničujejo. Sori, moram iti, starši me kličejo na večerjo
Jace je zapustil pogovor

No, in tako sva se z Jacom spoznala. Le kaj se bo razvilo iz tega prijateljstva???
29. december 2019
Čez nekaj časa, verjetno kakšne pol ure kasneje, mi je spet pisal.

J: Hej sončnica, nisva se še toliko pogovarjala o naju. Kje živiš? Koliko si stara? Imaš kakšne živali? Takšne stvari.
A: Res ne, so pa tukaj moji odgovori; Bordeaux, 17, ja, 2 kužka in 3 muce. Ti?
J: Uff, Kalifornija, 18, jež.
A: Res, ježka imaš doma? To bi morda lahko uporabil kot prednost pri Tik Toku. Vsi imajo radi, ko se jim na ekranu pojavi kakšna živalca. Oficialno se javljam za tvojo Tik Tok svetovalko. Huh.
J: Samo res. Koliko sledilcev pa sploh imaš?
A: Ah, čisto malo. 4 milijone in pol.
J: Čisto malo?!
A: Zdaj sem se spomnila, da bo tvoj prvi Tik Tok video postal slaven, ga bom delila na mojem profilu kot duet. Kaj praviš?
J: O ja. Imaš čas v januarju?
A: Zakaj me pa to sprašuješ??? Mislim, saj vsak dan klepetava.
J: Pač, presenečenje je.
A: Jace, kaj delaš?
J: Jem in gledam Netflix, ti?
A: Ne mislim zdaj v trenutko, ti kmet. Kaj delaš za to presenečenje?
J: Nič nič, samo zdajle rezerviram hotel v Bordeaux.
A: OMG, resno??? Ko prideš, lahko skupaj posnameva Tik Tok
J: Ali bova delala še kaj drugega?
A: Ja seveda. Karkoli želiš. Veš, bordeaux je veliko mesto.
J: Ne, mislim, mi boš razkazala tvojo hišo?
A: Jace, tudi če te imam rada, moraš razumeti, da te še dejansko nisem nikoli videla v živo. Najprej bi se rada dobila na kakšnem javnem mestu, npr. v McDonaldsu, da se spoznava.
J: Aha, dobro. Oprosti, moram iti.

Čudno, kajne? Ima Jace čustva zame? Rekel je, da se bo v chat nazaj prijavil, ko dobi 2 Next. Pa čakamo, kajne???
29. december 2019
Next Next
12. maj 2022
Next
13. maj 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani