Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Lil živi svoje sanje. Iz dneva v dan se bolje razume s starši, v šoli je vedno bolj popularna in ima kup prijateljic. Njen fant Luca jo razume in jo podpira pri vseh njenih odločitvah in vse bolj je zaljubljena. A njeno življenje se obrne na glavo, ko ji umre babica in ji zapusti knjigo Skrivnosti.

_____________________________________________________________________________________________________
Zgodba o svetu čarobnih bitij, ki je polna zapletov, romance in skrivnosti.
_____________________________________________________________________________________________________

Nextam?

Boš brala

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. julij 2015
next
28. julij 2015
u196009
u196009
neeext.
I like it big-smilie
28. julij 2015
next bom objavila danes ker imam čas in je posvečen mojima prvima bralkama HopeGirl in these_days. Hvala vama smile
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Driing, driing, driing zbudila me je budilka. Ura je bila 8 in bil je dan babičinega pogreba. Ponedeljek. Danes mi ni bilo potrebno oditi v šolo zato sem imela dovolj časa da sem se pripravila za pogreb, ki je bil ob 10-ih. Odpravila sem se v kuhinjo na zajtrk. Iz omare sem vzela ovsene kosmiče in jih skupaj z jogurtom zmešala v skodelici. Odpravila sem se v jedilnico kjer so že zajtrkovali mama oče in Ben. Vzdušje ni boli prijetno skoraj mračno. Noben ni govoril in vsak se je posvečal svojemu delu. Mama je jedla jabolko, Ben je jedel kruh s čokoladnim namazom, oče pa je bral osmrtnico moje babice.

Osmrtnica - Kim Bollny
Na noči iz četrtka na petek je preminula Kim Bollny v starosti 79 let. Umrla je zaradi srčne kapi. Pogreb bo v ponedeljek 15. 9. 2014 v krogu njenih najbližjih.
Članek je bil kratek a je v nekaj povedih povzel našo bolečino. Pojedla sem zato sem odšla iz jedilnice v svojo sobo. Smrt babice je bila pričakovana saj je imela težave s srcem a vseeno je bolelo in to zelo. Odločila sem se da grem po tuš da se predramim. Odšla sem v kopalnico. Slekla sem svojo pižamo in jo dala v koš za umazano perilo. Stopila se v tuš kabino in se pričela tuširati. Mrzle kapljice so drsele po meni in končno sem se predramila. Lase sem si oprala s svojim najljubšim šamponom z vonjem vrtnic nato pa sem si namilila še telo. Peno sem splahnila s svojega telesa nato pa sem se ovila v mehek kopalni plašč. Posušila sem si lase in si jih spletla v kito. Na obraz sem si nanesla nekaj ličil tako da sem pokrila podočnjake, ki so bili posledica neprespanih noči. Zazrla sem se v ogledalo in se zadovoljila s svojim izgledom. V svoji omari , ki je stala v kotu moje sobe sem našla škatlo z žalnimi oblačili. Oblekla sem črno krilo, ki mi je segalo do kolen čez ramena pa sem si oblekla črno usnjeno jakno. Oblekla sem še črne samostoječe nogavice in se odpravila v preddverje.

tole sem oblekla:

Ura je bila 9 . Nataknila sem si črne pete in sedla v avto kjer me je čakala družina. Do žal je bilo nekaj minut vožnje in v trenutku smo prispeli. Čas je minil hitro ob pripravah na pogreb. Ob 10-ih se je vse skupaj začelo. Pogreb je bil kratek a lep. Ob zaključku smo odšli v skupni prostor kjer nas je čakal pladenj s prigrizki. Sledil je uraden del kjer so nam vsi izrekali sožalje. Ljudi sem večinoma poznala saj so bili babičini prijatelji s katerimi je igrala tombolo. A moj pogled je ukradel on. Bil je približno mojih let. Imel je čokoladno rjave oči in polne ustnice. Bil je visok in mišičast in njegov smoking se mu je kot ulit prilegal. Prihajal je proti meni in moje srce je vedno bilo. Le kaj mi je saj imam fana, ki me je ljubil in jaz sem ljubila njega. Le kaj se me je prijelo. A nisem se mogla upreti saj je bil izredno privlačen. Le od kje je poznal babico?? Je bil mogoče njen skrivni ljubimec? Le kaj mi je, ko sem živčna sem vedno začela čudno razmišljati. »moje sožalje« postavil se je pred mene in mi podal roko. Segla sem vanjo »h-hvala« jecljam ! od kdaj jecljam le kaj mi je?! »prosim pridi z mano« njegov glas me je predramil »Kam?« »boš videla« sledila sem mu saj mi je občutek dejal da mu lahko zaupam. Prišla sva do parkirišča in se ustavila ob črnem Jeepu. Neznanec je je iz žepa potegnil potegnil ključe in odprl avto. »počakaj« nisem imela namena nikamor iti zato sem ga čakala. Iz avta je potegnil težak paket in mi ga podal. »to je zate od tvoje babice« »kaj je to?« »odpri in poglej« namenil mi je zapeljiv pogled in moje srce je začelo hitreje biti le kaj mi je. Odprla sem paket in v njem je bila knjiga. Pisalo je : Knjiga Skrivnosti. Knjiga je bila stara a zlat napi se je še vedno videl. Neznancu sem namenila vprašljiv pogled. »se vidiva« pomežiknil mi je nato pa izginil v avto in odpeljal s parkirišča. Le kaj mu je? Pustil me je na parkirišču z čudno knjigo v roki. Sovražim ga. knjigo sem vzela iz škatle in iz nje je padla vijolična ovojnica z babičino pisavo. Pobrala sem jo in odprla. V njej je bilo pismo……

neznani fant:

tako pa izgleda Lil:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

kdo je neznani fant ga bo Lil še srečala?
le kaj piše v pismu?

vesela komentarjev in misli smile
28. julij 2015
kdo je neznani fant ga bo Lil še srečala?verjetn njena bodoča ljubezen
le kaj piše v pismu?da ji zapušča kšno stvar pa kaj sploh je ta knjiga pa par stvari ji bo verjetn razložila
drgač pa nnnnnnnnneeeeeeexxxxxxxxxttttttttttt
28. julij 2015
u196009
u196009
hmm.. pomoje je ta fant nekako povezan s to knjigo in ja kakor je rekla HoperGirl njena bodoča ljubezen-- ka pa vem hehe smile_xd
V pismu, ki ga je napisala babica pa je vrjetn sam še več ugank
Neeext
28. julij 2015
HopeGirl in these_days hmmm
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kim bollny {flaashback}
Pred 3 leti
Sedela sem za mizo in opazovala 15 letnega Teota kako je igral XBOX. Teo je bil sosedin sin in z vseljem sem ga vsako sredo pazila. Seveda ne bi potreboval varuške saj je bil zaupanja vreden fant a soseda je bila prepričana v nasprotno. Teo je bil enako star kot moa vnukinja Lil in vedela sem, da bi se razumela če bi se poznala. A tveganje je bilo preveliko. Vedela sem, da prihajajo. Tema prihaja. Lil je bila še premlada, da bi ji vse razložila poleg tega pa se njena preobrazba še ni začela. Morala sem ji povedati. A ni še napočil njen čas. vedela sem, da ne bom dočakala začetka njene preobrazbe. Odločila sem se, da ji napišem pismo. Pogledala sem Teota on bo tisti, ki ji ji ga bo predal in nosil posledice izročitve Knjige. V roko sem vzela nalivnik in začela pisati. Zmanjkovalo je časa.

Sedanjost

V roki sem držala babičino pismo in ga začela brati.

Draga Lil!

Pismo in knjigo si prejela, ker je napočil tvoj čas. Knjiga je zakladnica znanja in je vse, kar smo Mi kdaj vedeli. V njej se skrivajo skrivnosti, ki so nevarne v napačnih rokah. Teo je tisti, ki ti je izročil Knjigo in bo nosil posledice izročitelja. Je tvoj onstravnstveni brat in Zemeljski zaupnik. Pomagaj mu ko bodo napočile posledice. Tudi tvoja preobrazba se bliža. Ko bo 19.9 tvoj 18 rojstni dan se bo začela. Knjiga te bo seznanila z vsem v zvezi s tvojo preobrazbo. Varuj Teota Izročitejla pred Temo in mu pokaži Svetlobo. Po 5-ih minutah izročitve se je pričela preobrazba Izročitelja če mu ne pomagaš ga bo zajela Tema, kar pomeni nevarnost za Knjigo in zate. Teo ničesar ne ve. Tema prihaja. Pazi na sence.
In ne pozabi za nočjo vedno pride dan.
Z ljubeznijo babi

Nič mi ni bilo jasno in potrebovala sem čas za razmislek, ki mi ga babi kot vedno ni dala. Za sabo sem slišala korake in knjigo ter pismo sem skupaj s škatlo brncnila pod avto. Koraki so bili vedno bljižji in ko sem se želela obrniti mi je nekdo prislonil robček čez usta in nos. Nisem se mogla ubraniti saj sem v trenutku zaspala. Saj Knjiga je bila na varnem.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
next ni ne vem kaj , ker sem ga na hitro napisala ampak upam, da je ok

Nadaljujem?
29. julij 2015
ja nadaljuj in sm rekla da bo verjetn vse bl jasn čeprov mi zaenkrat sploh nč ni ampak ok tekom z godbe se bo vse razjasnil in ja je ok zato nadaljuj nnnnneeeeeexxxxxxxttttttt
29. julij 2015
nova bralka smile
ful me zanima kaj vse se bo zgodilo zdej ko je dobila to pismo in knjigo!
nextaj!
02. avgust 2015
BREZ NAVDIHA ZA ZAGODBO surrender
26. oktober 2015
u199774
u199774
nova bralka+ neeeeeeext!!!
27. oktober 2015
tema je zaklenjena