Pa sem se spravila pisat. Upam da bo to kar bom napisala ok.

*******************************************************************
A misliš, da bi ti starši pustili biti doma, če rečeš bolan sem? Mislim, da ne tako, da moraš znati in verjeti kako se narediš bolnega. Zadnja beseda kaj to pomeni verjeti? Ja to je že drug pomen in izšla bo nova tema po imenu VERJEMI IN ZAČARAJ SVET, kar pišem ni izmišljotina saj vam res lahko pomaga. To temo, ko bom objavila bom dala sem link od nje.

No pa začnimo. Rabimo načrt? Ah ne samo reči mami, da si bolan in je. Ne stvari ne potekajo tako saj vem že kdaj pa kdaj uspe vendar ne vedno, če pa si naredite načrt pa je veliko lažje. Tako naj bi iz gledal načrt, ki ga pišete na list papirja:

1. Grem v šolo po prvi uri grem k razredniku in rečem da se ne počutim dobro.
2. Grem poklicati starše in jim povem, da se slabo počutim. (ko kličeš iz šole ti starši zagotovo dovolijo)
3. Učitelj ti da dovolilnico in je greš iz šole in konec. (ne ni konec seveda je ampak samo če je jutri sobota)
4. Doma gledaš računalnik in, ko pride domov mama ali oče hitro stečeš v posteljo narediš se ubogega.
5. Proti večeru naj se stanje poslabša npr. izgubiš glas (to dosežeš tako, da na silo glasno šepetaš)
6. Dobro je, da, ko se greš tuširat se tuširaš z mrzlo vodo.
7. Jutri zjutraj vstani in pojdi na stranišče in se delaj, da pljuvaš sluz v školjko.
8. Evo še en dan prost.

Ja seveda to je moj načrt vendar moraš tudi znati igrati. Delaj se, da si v šoli in vadi kako bom učitelju povedala, da se ne počutiš dobro, in staršema po telefonu in tudi to kakšen boš ob tem izgledal. To je to in že je konec? Ne še zdaleč ne vendar bom naslednje poglavje objavila jutri ali pa še celo danes.

*******************************************************************

Lp. Just Joke
19. september 2014
A bo kdo reku next?
19. september 2014
Saj itak nihče ne bere ampak danes bom napisala nekaj o današnjemu dnevu kar se mi je zgodilo.

*******************************************************************
Ko sem že začela misliti, da mi bodo starši postili biti doma se moj načrt ni izšel. Zvečer sem popila čokoladno mleko in naredila 70 trebušnih vaj, nato sem pojedla še en krompir in spila naenkrat en liter vode. Šla sem spat in potem malo bruhala (najhuje je, da, ko staršem rečem, da se ne počutim dobro in, da bruham rečejo, da je vseeno). Zjutraj sem se zbudila potna (vodo poliješ po majici in se zaviješ v odejo (pa rečejo starši zakaj si se pa zavila v odejo). No ja in seveda sem morala v šolo. V šoli sem hotela učitelju reči, da se slabo počutim vendar nisem kajti še pred dvema minutama sem skakala po hodniku kot nora. In potem je napočila najhujša ura mojega življenja.

Pridi pred tablo (o joj nastradala sem). Ja učiteljica (jecljavo odgovorim saj se te učiteljice malo bojim). Evo še to povej, da se rešiš, da boš vsaj dve dobila. Povem to kar je oziroma kar znam in poglej dve imam. Takoj sem se zavedala, kaj bo doma (seznam prepovedi). Ko pridem domov mami reče prepovedala ti bom uporabljati računalnik razen za šolo in še nekaj (tisto kar sem se bala) saj se spomniš najinega dogovora (ena slaba ocena na svidenje zdravje). To je najhuje kar se lahko zgodi prepovedala mi je hoditi na tečaj Agilitiya (to je šport kjer tvoj pes preskakuje ovire, gre čez tunel) in začela sem se jokati. Kaj pa naj sedaj mamo sem hotela prepričati na več načinov na primer: naslednji test za naravoslovje bom pisala zelo dobro obljubim. In takrat mami reče: samo prodajaš mi te stvari, ne bom nasedla, imava dogovor in ne bom odstopala od njega. Zame je to velik šok in ne mislit, da to ni res, ker je in to se je danes zgodilo.

*******************************************************************

Lp. Just Joke
14. oktober 2014
Dobra zgodbica!!!!!! Js ne znam lagt :-(!!!!!
Ps.don”t joke
14. oktober 2014
ful dobr. ne resno, ful mi je všeč. pa žal mi je za tisto, zarad ocene in prepovedi. in obezno next!!!
15. oktober 2014
Žal mi je, da sem odprla to temo.
Lp. Se vedimo če še kakšno ustvarim
30. januar 2015
u186387
u186387
Next
24. februar 2015
u189407
u189407
neext.. men je full všeč!
24. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani