to temo sem se odločila narediti ker je na svtu še posebej v sloveniji vedno več punc ki si sploh ne negujejo obraza las kože itd,... na tem forumu lahko komentirate domačo kozmetiko vsaak komentar bo zaželjen.
30. marec 2014
triki za bele zobe
Tako so to počele naše babice
Čeprav je ta način beljenja zob zelo star, pa jih veliko trdi, da resnično deluje. Pomešajte žličko soda bikarbone, malo soli in nekaj kapljic jabolčnega kisa. Mešanica, ki se ob tem malo zapeni, je tako pripravljena za ščetkanje zob. Nato zobe ščetkajte z običajno zobno pasto.

Večnamenske jagode

Morda vas bo ta tehnika presenetila, ampak kdor jo je poskusil, je bil zadovoljen. Drgnite celo ali zdrobljeno jagodo po zobeh in vaši zobje bodo sijali. Ta trik so preizkusile številne zvezdnice, kot so Oprah Winfrey in Tyra Banks, in od takrat dalje ga uporablja na milijone žensk.

Jagode naredijo čudeže, ker vsebujejo encime. Ta encim beli zobe in čisti zobno oblogo. Zaradi visokega deleža sladkorja v jagodah je priporočljivo, da na koncu operete zobe z običajno zobno pasto.

Jabolčni kis

Tudi jabolčni kis pomaga pri beljenju zob, vendar je pomembno, da smo s kisom pazljivi, saj kislina nagrize zobno sklenino. Če ga uporabljate pravilno, razredčenega z vodo, je to enostaven in zdrav način beljenja zob.

Za izpiranje ust si lahko pripravite mešanico iz ene žličke jabolčnega kisa in pol skodelice vode. Mešanica je dovolj šibka in ne bo poškodovala zobne sklenine, vendar še vedno dovolj močna, da očisti zobne obloge. Uporabljajte te mešanice vsakodnevno in videli boste, kako zobje postajajo vse bolj beli.
30. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg