next
22. november 2011
neext in sori k oglašujem
http://www.igre123.com/forum/tema/stepfordske-punce-2/25262/
to je za Hanč.
22. november 2011
u61785
u61785
Yeah like it's that easy!
Stopila sem do pulta. Za pultom je tokrat sedela druga gospodična. Ni imela veliko časa saj je kar naprej hitro tipkala, podajala mape in podpisovala papirje. Čeprav je bila mlada je imela očitno zelo pomembno delo. Na rahlo sem potrkala po pultu da me je opazila. '' oprostite ker motim vendar sem prišla pomagat prepoznat žrtve iz nogometnega kampa..nesreča z avtobusom'' pogledala me je in olajšano zavzdihnila. '' končno. Dobivam polno klicev. No samo pokličem zdravnico.'' Stegnila se je k mikrofonu in rekla '' Doktorica Krajc prosim pridite k info. pultu'' čez nekaj minut je prišla mlada zdravnica. Rekla bi da jih ima okoli 30 ali 35. '' tukaj sem'' je rekla in se naslonila na pult. '' to dekle je prišlo pomagat prepoznat žrtve'' je rekla in pokazala name. ''super'' je rekla doktorica. Ženska za pultom je odhitela neznano kam in ostali sva sami. '' no moje ime je Špela. Kar tikaj me in kliči po imenu''' mi je prijazno rekla in se nasmehnila. '' jaz sem Shanuee'' sem ji odgovorila in že sva hodili proti oddelku. Ko sva vstopili v ogromno sobo. Vedela sem da jih je bilo na taboru samo 12 ampak bilo je veliko med. sester ki so hodile sem ter tja. Hodili sva od postelje do postelje. Na srečo noben ne potrebuje operacije in večinoma so zlomi in praske. Ko sva prišli do zadnje postelje ob oknu sem prepoznala Mihata. Imel je povito roko in nogo. Par prask in izgledalo je kot da je spal. No vsaj upala sem da spi.'' Amm njegova mami že prihaja'' sem ji rekla in se obrnila stran. '' hvala za pomoč. Izvoli'' dala mi je bankovec za 5€ '' pojdi v jedilnico in si privošči rogljiček in kakav ali kaj drugega če želiš.. upam da si v redu'' je rekla in že hitela naprej. Se je tako opazilo da sem čisto prebledel ko sem videla Mihata vsega tako krhkega. Ko sem bila že sedela v jedilnici in imela pred sabo rogljiček in vročo čokolado se nisem mogla pripraviti da bi pojedla kaj ali vsaj spila. Strmela sem v mizo in imela glavo čisto prazno. Kot da ne obstajam več. Ko sem se pripravila da sem spila tisti kozarček sem se odpravila nazaj k sobam. Na vratih sem videla obvestilo da če starši iščejo svoje otroke naj se z glasijo v pisarni doktorice Špele Kranjc. Počasi sem se odpravila do pisarne. Tam sem že zagledala Tanjo. Stopila sem do nje. '' Kako je Miha?'' vstala je in me objela. '' Oh saj vem da te skrbi za njega! Zdravnica je rekla da ima zvin zapestja in zlom noge ter nekaj prask. Trenutno spi'' sedli sva na stole in čakali.
________________
sei ok samo ne ogllašujte preveč
25. november 2011
Neeeeeeeext pikii mooj
25. november 2011
u61571
u61571
nexttt
25. november 2011
neeeeeext!
25. november 2011
NEXT
25. november 2011
u10862
u10862
next!!!!!!!!!!!!
26. november 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!
26. november 2011
u60814
u60814
next
27. november 2011
neeeext!!
28. november 2011
u61785
u61785
Usm huala za branje in nexte.
__________________________________
Is the tea as worm as your hug?Shnauee
Komaj sem čakala da vstopim v sobo in ga objamem pa če izpade še tako čudno. to preprosto moram narediti ja tanja še ne ve da sva narazen..več kot očitno ampak jaz ji ne bom povedala. ko je prišla dr.Kranjc '' No Miha se je prebudil in želi videti tebe'' je rekla in pokazala name. '' mene?' sem presenečeno vprašala. pokimala je. '' Kar pojdi meni bo pa zdravnica razložila vse'' je rekla tanja in me narahlo potisnila naprei. zbrala sem pogum in stopila naprej. ''živjo'' sem tiho šepnila. stopila sem do postelje in sedla na stol. '' živjo'' je tiho rekel. '' in zakaj si prav mene želel videti?'' sm ga previdno vprašala. '' nekja ti moram povedati'' je rekel in s stolom sm se pomaknila bližje. dobila sem sms Žane da se vračata domov ker je družina zbolela in je sta edina z Anžetom ostala zdrava zato bo pri meni. komaj sem čakala.čeprav bo tam tudi on. ampak tako pač je kajne? pozornost sem spet posvetila muhi. zajel je sapo in zael. '' saj vem da sva se skregala zaradi neumnosti in moje ne s pametnosti vendar ko sem tole prebral meje zadelo da se to lahko zgodi nama. sploh zdaj ko ležim tukaj v bonišnici''
podal mi je list: in začela sem brati sama sebi:
________
Sedel sem v razredu in strmel v dekle poleg mene. Bila je moja najboljša prijateljica. Gledal sem njene dolge lase in zamišljen obraz. Želel sem si da bi bila moja. Ampak ona me nikoli ni gledala na tak način in tega sem se zavedal. Po predavanju se je obrnila k meni in me prosila za zapiske, ker je prejšnji dan manjkala. Posodil sem jih. Rekla je "hvala" in me poljubila na lice. Hotel sem ji povedati, da nočem biti le prijatelj. Ampak sem se preveč bal in še zdaj ne vem zakaj.

Nekaj mesecev kasneje. Telefon zvoni. Ko se oglasim je na drugi strani ona, v joku mi je razlagala kako ji je njen fant zlomil srce. Vprašala me je, če bi prišel k njej, ker noče biti sama in tako sem prišel. Sedela sva na kavču, jedla čips in gledala romantične filme. Gledal sem njen žalostni obraz in kljub žalosti je bila tako lepa. Želel sem si da bi bila moja. Ampak ona me nikoli ni gledala na tak način in tega sem se zavedal. Potem je rekla da bi šla rada spat, poslovila sva se, pogledala me je v oči, mi rekla "hvala" in me poljubila na lice. Hotel sem ji povedati, da jo imam rad ampak me je bilo preveč strah in še zdaj ne vem zakaj.
Naslednje leto smo imeli ples. Dan pred slavnostnim večerom je prišla k meni in mi povedala da je njen soplesalec zbolel. Tudi jaz nisem imel soplesalke in zato sva se odločila da bova šla skupaj kot najboljša prijatelja. Ko je bilo čudovitega in čarobnega večera konec sva stala na njenem pragu. Gledal sem jo, ko se mi je nasmehnila in me pogledala s tistimi prelepimi oči. Želel sem si da bi bila moja ampak ona name nikoli ni mislila tako kot jaz nanjo in tega sem se zavedal. Potem mi je rekla "hvala, imela sem se čudovito lepo" in me poljubila na lice. Hotel sem ji povedati, da nočem biti le njen prijatelj, hotel sem ji povedati da jo ljubim ampak preveč sem se bal in še zdaj ne vem zakaj.

Potem je minil dan, mesec in kar naenkrat je bil dan ko smo diplomirali. Gledal sem kako se je povzpela na oder, da bi prejela svojo diplomo. Bila je tako zelo lepa. Želel sem si, da bi bila moja ampak zavedal sem se, da me ona nikoli ni opazila na tak način. Preden smo se odpravili domov je prišla k meni, jokala je in jaz sem jo objel. Potem je dvignila pogled in rekla "Ti si moj najboljši prijatelj, hvala" in me poljubila na lice. Hotel sem ji povedati da nočem biti le njen prijatelj, hotel sem, da ve, hotel sem ji povedati da jo ljubim ampak bilo me je preveč strah in še zdaj ne vem zakaj.

Sedim v cerkvi. Moja prijateljica se bo poročila. Poročila se bo sedaj. Gledal sem jo kako stoji pred oltarjem, bila je lepša kot kadarkoli prej. Gledal sem kako je rekla "da" in pri srcu me je stisnilo. Želel sem si, da bi bila moja, ampak ona ljubi njega in tega sem se zavedal. In vedel sem, da me nikoli ni gledala tako kot gleda sedaj njega. Preden se je odpeljala s svojim možem, v svoje novo življenje je prišla k meni, me objela, rekla "prišel si, hvala" in me
poljubila na lice. Hotel sem ji povedati kaj čutim, hotel sem ji povedati, da nočem biti le prijatelj, ljubim jo ampak preveč me je bilo strah in ne vem zakaj.
Leta so minila in sedaj gledam v krsto dekleta, ki je bila nekoč moja najboljša prijateljica. Ko so prebirali njen dnevnik, ki ga je pisala v svojih študentskih letih so prebrali tudi te besede: "Gledam ga in si želim da bi bil moj. Ampak on me nikoli ne gleda na tak način kot jaz njega in tega se zavedam. Hočem mu povedati, želim, da ve, da, nočem biti le njegova prijateljica. Ampak preveč me je strah in ne vem zakaj. Kako si želim, da bi prišel in mi rekel da me ima rad." "Kako si želim da bi ti..." sem si mislil in jokal.

Naredite si uslugo, povejte tistemu fantu ali dekletu da ga/jo imate radi, čeprav ne veste kako bo reagiral/a. Povejte kaj resnično čutite do njega/nje ker ne bo tam za vedno. ♥
______
ko sem končala z branjem sm si hitro obrisala solzo. '' ta zgodba je takoo..'' prenehala sem. '' in zato hočem da se pobotava pozabiva na moje neumne dni' je rekel in nisem mogla več zadržat teh prekletih solz. '' ali to pomeni da se želiš pobotat?''' me je ves nestrpen vprašal. v odgovor sem ga poljubila. upala sem da je to sprejel kot da. konec koncev sva tudi tako začela to razburkano pot. jokala sem kot dež ja to sem pač jaz. objela sem ga. tako sem ga pogrešala. tako mi je ta del srca manjkal. ko sem se za silo pomirila sem odšla ven in poslala tanjo noter. tudi ona ga je objela in bil je lep družinski trenutek. sedla sem na stol in se spominjala najinih trenutkov od prvega šolskega dne do prvega obiska,plakata poljuba objema prvih solz in Nika,Žana toliko čudovitih ljudi sem spoznala ampak ali to pomeni da je zdaj konec' bomo živeli srečno? nisem vedela in ni mi bilo mar samo sedela sem tam in čakala
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
*+*
ČEZ 1 MESEC
Jaz,Nika,Žana,Anže,Miha in Marko smo se zbarli na pikniku sredi gozda. vsi poparčakni vsi srečni. obljubili smo si večno prijateljstvo in večno iskrenost ja mogoče se vam zdi neumno saj smo usi mlajši od 18 let inlahko se veliko spremeni. ampak pravi ljubezni na poti ne stoji razdalja, laži, lažnivci in sovražniku. ne vem zakaj ne upoštevam svojih nasvetov ampak tale je moj najljubši:
Življenje je prekratko da bi ga jemali resno!
ko smo se naklepetali smo odšli na sprehode. sprehodila sva po poti kjer sva se prvič srečala izven šole. tam ko me je Ron podrl na tla. v tisto drevo k je bilo najbližje sva skupaj vrezala:
_____________
Mogoče se vam zdi konec na hitro skupaj spackan vendar nimam idej in brezveze da čakate po 2 tedna ali več in potem napišem neko sranje!
28. november 2011
Tvoja zgodba je bila zakon
28. november 2011
sej je okeeeej Živaaaa < 333333333333333333333333333333 Love it love u mwaaaa:*
28. november 2011
u31282
u31282
Nextttttttttttttt
28. november 2011
carska zgodba
12. december 2011
NaaajbooLjšaaaa zgoDbicaaa Eveeer.!!! < 33333
12. december 2011
uh je konec
si pa začela z drugo!! juhej!!
14. december 2011
u61785
u61785
Hualla usm zaradi vas zvestih bralcov sm sploh pisala < 3333333333
15. december 2011
Omg. kook zakon zgodbicaa.
15. december 2011
u31282
u31282
Je že konc?-bila je zakon zgodbica
15. december 2011
u61785
u61785
Huallaa
17. december 2011
u87681
u87681
najabolšsa ewer
24. junij 2012
najbolša:*
14. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani