next
15. avgust 2012
u95154
u95154
nujno preberi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
js grem na morje u petek(17.8.2012) in prosim če pri tvoji zgodbi šteješ tudi moj next
čeprav ga nebom napisala
15. avgust 2012
no jaz pa grem na morje jutri, in ne bom mogla pisat nextov, tečas pa se lepo imejte
15. avgust 2012
next next
15. avgust 2012
to je zadnji next v teh dveh tednih
6. Ura je že 14.26 in čez 34 minut se prične zabava!... Zaslišim zvonec, pohitim do vrat, jih odprem in zagledam Sašo, ki se zadere "VSE NAJBOLŠE, STELLAAAA!!!" in me objame. Poda mi darilo in skupaj se odpraviva v dnevno sobo. "Noo, ti lahko kaj pomagam? Kaj vse bomo delali?" me takoj vpraša in začne pripravljat kokice, čips, smokije... "Ja, šli se bomo Twister pa take; emm... imam pa tudi presenečenje!" vzkliknem. "Res??! In kaj je to??" "Ne morem povedat!" rečem in se delam da zaklepam usta. "No, prav" če Saša igralsko užaljeno, ko že drugič zazvoni zvonec na vratih. Obe z Sašo odhitiva in odpreva vrata in pred vrati je moja soseda in dobra prijateljica Maša (ampak je malo sramežljiva, ko je z Sašo) "Vse najboljše, Stella" reče komaj slišno. "Lepo, da si prišla, Maša!" "Ja, vem , mama je rekla da ne bom šla na jahanje" reče Maša, ki že sedi na maminem dragem kavču in se igra z vrvico od darilne vrečke. "Emm... No nama boš kaj pomagala?" " Ja, ja bom. Kaj naj naredim?" "Lahko urediš teraso..." in kot bi mignil je bila na terasi in pridno delala. Saša mi šepne v uho"to pa je bilo hitro " in obe se tiho zahihitava. 
Ko zazvoni devetič so vsi gostje na zabavi. Sedaj jim lahko povem presenečenje. "Am.. Vsi skupaj! Posluh prosim!!!" rečem in vsi se obrnejo k meni." Kot veste imam za vas presenečenje, sedaj bomo pojedli pice potem pa... se gremo kopat v Radence!!!!" "JEEEEEEJ!!!!!!!" vsi v en glas. Potem pa se je začela zmešnjava zaradi kopalk. "Amm.... Naj vas nič ne skrbi zaradi kopalk, na poti tja bo vsak odšel domov" povem in vsi se odpravimo k očijevem kombiju.
Prispeli smo v Radence, vsi s kopalkami in dobro voljo. Stekli smo noter, se naročili in odšli proti bazenom."Nisem si mislila, da se boš ti kaj takega spomnila!" reče Saša ki me je ravnokar dohitela. "Saj se nisem jaz spomnila; Alex se je, vzameno za to da je pojedel ves sladoled " rečem, odložim brisačo in skočim v bazen. 
___________________________________________________________________
In ko pridem domov, vas čaka EXTRA dolg next!
15. avgust 2012
nextt
15. avgust 2012
u95154
u95154
next
15. avgust 2012
next
15. avgust 2012
u99383
u99383
Nexti k prides
15. avgust 2012
u75545
u75545
nextii
15. avgust 2012
neext!!!
16. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16. avgust 2012
nujno next takoj ka prideš domow!!!!!
16. avgust 2012
aja pa lepo se mej na morju
16. avgust 2012
neext! +nova bralka! bo kdo bral? https://www.igre123.com/forum/tema/moj-koscek-srece/40076/ oprosti ker oglašujem
16. avgust 2012
u95154
u95154
oprosti za smetenje(oglaševanje)
se kdo prijavi plis?
http://www.igre123.com/forum/tema/one-direction-top-model/04114/
16. avgust 2012
u95154
u95154
next takoj...
16. avgust 2012
u100342
u100342
next
31. avgust 2012
7.Zabava se je končala! Kopali smo se ogromno, jedli kebape in priredili smo tudi olimpijske igre v bazenu! Po zabavi je Saša prespala pri meni. No... Ne morem ravno reči prespala ampak prebedela! Saj nisva sploh spali, celo noč sva se pogovarjali o vsem mogočem. Takrat mi je tudi povedala za njeno simpatijo! In to je Nik iz prvega letnika 2. Gimnazije poleg tega je še njen sosed. Povedala mi je da jo je že peljal na sladoled in na pico. Ona pa komaj čaka kdaj jo bo vprašal, če bi hodila z njim in upa da bo to čim hitreje.
Sedaj sedim za pisalno mizo in delam nalogo, ki je imamo OGROMNO!! Matematika celo poglavje delovnega zvezka, slovenščina dva delovna lista, kemija tri poiskuse in tehnika do konca izdelati vodnjak. Upam da bom hitro končala, ker se še moram učit naravo ker jutri pišemo...

Končno rešla to prekleto nalogo, učit pa se mi ne da. Eh, pa saj se ne rabim, že sedaj vem da bom pisala 2 ali manj! Grem kar spat. Lahko noč!

8. Ah, sem že na poti v šolo, ko se spomnim da je narava 1. Uro. Moram se potruditi in načečkat test vsaj za dva. Drugače me foter pošlje iz hiše! 
Pridem v razred in že zagledam Sašo kako me čaka poleg mojega stola. "Stella, stella!! Nekaj ti moram povedati!!!" je takoj veselo skočila k meni. "Kaj je bilo?" "Em... Saj veš ko sem ti včeraj razlagala za Nika?" pokimam "No, danes zjutraj sva se srečala na poti v šolo... In vprašal me je če bi hodila z njim!!!!!!!" "Oohhh srečnica, saj najbrž si rekla da?" "Ja!! Seveda sem, kaj si pa mislila" reče malce žalostno. "Ostanita" rečem sekundo preden profesorica vstopi v razred. "Dobro jutro učenci! Kot veste danes pišemo test iz naravoslovja! Prosim Nejc vzemi pregrade iz omare in jih razdeli na klopi, Stella ti pa se boš presedla nazaj v prazno klop!"  reče profesorica in jaz se vstanem in se vsedem eno klop nazaj. Učiteljica razdeli teste in mi začnemo reševati. Em... Ok saj ni tako težko  Kakšno je že stanje voda v Sloveniji? Am, nevem, bom pa napisala stoječe! Dobro nasljednje vprašanje, Kaj so celinske vode in kako jih delimo? Uh profesorica kje ste pa to vprašanje pobrali? No prav pa recimo da so celinske vode, vode (morja) med celinami, delimopa jih na ? ... Potem je bilo nekaj tabel ki sem jih rešla v zelo dolgem času, pa spet nekaj vprašanj, za katere sem ppričana da si jih učiteljica zmišljuje. Ampak, koga briga, test sem dokončala, še pred  zvonenjem. Sedaj lahko upam na trojko, ker mi je šlo še kar vredu. Zazvonilo je in vsi smo se pobrali iz razreda. "Kako ti je šlo?" me vpraša Saša."Lahko upam na trojko!" se zasmejem."Zdaj pa malo pretiravaš! Saj dobro veš da ne moreš dobiti trojke, najmanj dvojko!!" "To maš pa prav ja, lepo se imej pri kemiji!" ji pomaham in odhitim k matematiki, ker vem da pred mano sedi MITJA! Ko vstopim v razred takoj vidim Mitjo, ki sedi na klopi ene od največjih važičk na šoli. Pa še na povrh je blondinka, ampak ne naravna, kot jaz! Saj se mislim pobarvat, še preden grem v srednjo šolo. Drugače vi me vsi imeli za "blondi fazanko". Ja smešno se sliši, ampak tako kličejo vsako blondinko ki pride v prvi letnik. Ampak pustimo zdaj mene, raje gremo k Mitji in blondinki po imenu Tamara. Šla sem na svoje mesto ter še vedno gledala v tisto klop. Blondinka se je smejala, Mitja pa je nekaj razlagal. Kot ste pa že najbrž ugotovili; Mitja in Tamara sta skupaj in ko se na to spomnim bi Tamaro najraje ubila!!! In še preden pride v razred učitelj, Mitja poljubi Blondinko in se vsede na svoje mesto pred mano.  Ko pride učitelj v razred nam najprej pobere naloge, potem pa začne spraševat. Jaz sem pa že bila vprašana in dobila sem 2 ter zaradai tega nimam matematike zaključeno nezadostno! Tako več ne morem zaostati, prisegla pa sem si že da si bom v prvem letniku ocene poboljšala. Ampak ne tako zelo, da bom bila "piflarsko blondinska fazanka!"
No pouk se je končal kot bi mignil, a Saše pa od odmora nisem videla. Grem jo iskat in najdem jo kako se pogovarja z Nikom ob njeni šolski omarici. Tako je vesela, da bom jo raje pustila in šla sama domov. Pridem ven iz stavbe in opazim da dežuje. Še sreča da imam dežnik. Ampak je prav čudno tako deževje , ko je bilo še včeraj tako vroče in sončno. Ja, pozabila sem povedat da se kmalu bližajo počitnice saj je že 16 junij. Komaj čakam ker se bom 24. Junija znebila osnovke in takoj odšla na morje. Aja pa še to 30. Junija grem v kolonijo v Punat in se zelo veselim. Tam sem bila že štirikrat in vsakič grem z Sašo. Vsako leto spoznava veliko novih ljudi, ter z njimi ohranjava stike preko Facebooka.
Ko sem prišla domov, grem naravnost do pisalne mize da čimprej naredim nalogo in se potem odpravim spat. Samo matematična naloga nekaj v učbeniku. Eh neda se mi. Grem spat ker sem zeloooo utrujena...
_________________________________________________
Hvala za vse nexte!
31. avgust 2012
u100342
u100342
next
01. september 2012
u95154
u95154
next
01. september 2012
next
01. september 2012
NEXTNEXTNEXTNEXT...!!!
01. september 2012
Next
01. september 2012
neext
01. september 2012
next
01. september 2012
9. Driiiing!!! Joj, ta budilka! Ura je že 7.39 jaz pa še v postelji. Boli me glava , ne morem premakniti vratu in gre mi na bruhanje. Z muko se vstanem in grem v kopalnico da si bi izmerila vročino. Termometer pokaže 38.5 stopinj. Juhu, danes pa ne grem v šolo. Grem dol v kuhinjo, kjer me mama že čaka z zajtrkom. "Mama, danes ne grem v šolo, ker imam vročino in slabo mi je" rečem."Ja, saj si nekoliko bleda" reče mama in me potipa to čelu. "Pojdi ležat v posteljo jaz pa ti prinesem kamilični čaj" "ok" rečem in že hodim proti svoji sobi. V posteljo si prinesem laptop in knjigo. Mama mi prinese čaj, jaz malo brskam po Facebooku in Twitterju potem pa zaspim...
"Aaaaahhhh!!!!!!!!!" se zbudim in zakričim. Mama pride v sobo in me vpraša kaj je narobe. "Jooj, mama grozne  sanje sem imela!"rečem prestrašena in zavita v odejo. "Ja, no ljubica moja, saj ni tako hudo, ne jokaj" me tolaži mama. Res, sanje so bile grozne! Vse je bilo črno belo in potem je nekdo ubil mojo mamo, potem pa je hotel še mene, a jaz sem zbežala. Ko sem prišla iz neke stavbe na ulico, so bili vsi ljudje grdi in hudobni. Nekdo me je podrl na tla in ljudje so hodili po meni, ampak zbudila pa sem se takrat ko je do mene prišel,  tisti ki je ubil mojo mamo, in hotel še zabosti mene. Teh sanj raje nisem povedala mami, ker vem da se bi zelo razburila.
Ob šestih je morala mama v službo, ker dela nočno. Zato sem sama ostala doma. Domen in Alex spita pri prijateljih, foter pa bo najbrž delal do polnoči. Zato se spet zavijem v odejo in brskam po spletu. Čez čas pride na Facebook Saša. 
Stella: hej!
Saša: hoj! 
Saša: Zakaj te ni bilo danes v šolo?! Toliko zanimivega se je danes zgodilo!
Stella: jah, glava me boli in vročino imam, pa sem raje doma ostala. Pa še naloge pri matematiki nisem naredila včeraj!
Saša: ee, boga, saj najbrž je kakšna mala viroza. Upam da boš do Punata zdrava, ker že komaj čakam!
Stella: ja, ne skrbi, zdrava bom. In tudi se že zelo veselim.
Saša:ej, Stella, danes sem izvedela, da tudi Mitja in Tamara gresta v Punat. Aja pa najverjetneje že veš da sta skupaj? Saj nisi ljubosumna?
Stella: Ja, vem. Pa tudi ljubosumna nisem! :/
Saša: Dobro. Amm... Sori zdaj morem it! Že zamujam!! Adijo!
Stella: heej! Kam pa greš??
Saša: em, Nik me je povabil na pico! No grem, ker se mi rees mudi! Čaw!!
Stella: Čaw, pa lepo se imejta!
Čudno, ampak nekaj v meni mi govori, da ne bosta dolgo skupaj! Škoda, ko sem Sašo in Nika videla pri omaricah, kako vesela sta oba, se mi je zdelo,da bi se lahko poročila! Eh, saj se samo hecam, z poroko. grem raje spat, ker je že ura 9.34! Lahko noč.
01. september 2012
neeeeeeeeeeeext.!!!
01. september 2012
neext
01. september 2012
u95154
u95154
next
01. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg