BLONDINKA
Nekaj o meni:
Sem Stella Rihteršič. Če me še ne poznate: imam dolge blond lase in modre oči, sem srednje velikosti in (nočem se bahati) sem lepa in ne preveč pametna (glede na to da imam tri cveke). Moja najboljša prijateljica je Saša. Poznava se od vrtca in sva nerazdružljivi (vsaj tako pravijo).

Imam dva starejša brata. Bolj tečen je Alex ker mi VEDNO ukazuje: Stela prinesi mi daljinec!!!! Domen je enak samo da on od mene pričakuje da mu bom pospravljala smrdljive stvari. O teh rajši ne bom govorila.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. avgust 2012
1.Pouk je.Učiteljica samo nekaj naklada, ne poslušam je. Samo še tri minimalne minutke je do zvonenja in potem lahko grem pripravljat za b-day, ki ga imam četrtek...  Oh končno zvoni! Vsi zdrvimo iz razreda na hodnik. Nekdo za mano me potisne in tla podrem tako lušnega fanta da samo strmim. Potem rečem oprosti in stečem k Saši. "Saša, Saša" se ji zaderem. " Ne deri se mi na uho!" se pritoži." Oprosti ampak je NUJNO, vidiš tistega angela tam?" Saša me pogleda in me vpraša: " A sedaj imaš še privide? Angel?" " No ni angel haha fant ki zgleda kot angel, a ga vidiš tisti  z rjavimi lasmi in nebeškimi očkami?? Ga vidiš???" " Ja vidim ga" zasika ker me ma očitno že poln kufer, ampak ne bom odnehala. Greva do omaric in spet začnem : " Daj Saša, kak mu je ime??" "Joj Stella, nimaš šanse!! Pridi greva" in me potegne ven na igrišče. " Samo povej mi kako mu je ime? Prosiim?" " Če boš potem dala mir, Mitja mu je ime" 
S Sašo sva se poslovili, jaz pa že sedim za leptopom in iščem Mitjo na Facebooku... Oh nisem ga našla. Zdaj grem rajši pripravljat za b-day, ker je mama prišla in imam prepoved računalnika za en teden
Grem dol in mama me pozdravi :" Zdravo Stella, kako je blo v šoli, ste dobili nazaj biologijo?" Ne še" odgovorim čeprav smo jo že ampak sem dobila 2 s pikico "Dobro potem pa jutri... Veš malo grem zdaj po nakupih v mesto, pa saj te lahko pustim samo doma?" je rekla kot da sem dveletni otrok. " Mama, saj nisem dojenček, ti kar pojdi!" " Dobro saj bom šla, samo skrbelo me je; saj veš kaj je bilo zadnjič?" je vprašala kot da jo skrbi zame. " Ja mama ti samo pojdi! Lepo se imej! Adijo." rečem in že je ni več.
Ah... Spet sem na računalniku!! O, Saša je gor na facebooku!
Stella: oooooo!!!
Dolgo časa ni odgovora...
Saška: o
Stella: Kak si?
Saška: pa tak pač...
Stella: hmm.. Kaj je bilo nekam... žalostna se mi zdiš!
Saška: eehh..
Stella: ej, ali se meni zdi da mi nekaj prikrivaš?
Saška: neee... morem zdaj it, bay bay!
Stella: počakaj, povej mi!!!
A, se je že odjavila.Potem sem še malo brskala po netu in nato šla spat.
12. avgust 2012
Mi je dolgčas in nadaljujem
__________________________________
2. Pridem v šolo. Ustavim se pri omaricah kjer se s Sašo vedno dobiva,p a ona vedno čaka mene, zdaj pa nje ni Zazvoni in grem v razred. V učilnico je že prišel učitelj Munoz. Pogledam na Sašino klop ampak je ni Razmišljam o Saši in Mitji, kje je Saša? Še nikoli ni špricala pouka,  čudno. Bom jo potem poklicala po mobiju." Stella, k tabli prosim in nam napiši koliko je kvadratni koren na 24628?" " Kaj? ja emmm... Grem ja!" pridem k tabli in se delam da računam. Nato na blef napišem odgovor. " Napačno" reče učitelj Munoz "Stella prosim da se po uri oglasiš v moji pisarni, ker se morava o nečem pogovoriti!" "ok" rečem in poražena sedem v klop. 
Ura se je končala  in grem v učiteljevo pisarno. " Pozdravljeni učitelj Munoz"
rečem. "Lepo da si prišla Stella, kar sedi" in pokaže na stol nasproti njega. " Hmm... Stella midva se bova morala pogovoriti" začne resno. " O čem?"
In takrat boomba " o tem da se bi MORALA začet učit in delat naloge in če ne boš bom tvoji povedal vse kaj se je zgodilo v šoli saj veš tisto z heroinom... In verjami mi da bo ukrepala! Jaz pa ti bom lepo daval dodatne naloge da boš jih PRIDNO delala, sva se razumela?" "ja gospod učitelj" rečem in sem presenečena da tisto z mamili še moji starši ne vedo. "Zdaj pa lahko greš, nasvidenje Stella" reče, jaz vstanem in odidem iz pisarne na stranišče in ko že mislim iti v svojo kabino zaslišim jok. Sklonim se na tla in pogledam če je kgo v kateri kabini. In nato zagledam Sašine čevlje." Saša?" rečem in slišim da mi v odgovor posmrka. Potrkam ne njeno kabino in ona mi odklene. Odprem vrata in jo vidim vso objokano z razmazano maskaro. "Saša, kaj je?" nežno vprašam in Saša se zjoče. "Joj... Stella... smrk... veš kako... sem... žalostna!" " Kaj pa je bilo?" še enkrat vprašam. "Stella, jaz..."
12. avgust 2012
neeeext
13. avgust 2012
3. "Kaj pa je bilo?" še enkrat vprašam. "Stella, jaz sem posvojena!!" reče in se mi vrže v naročje. Saša posvojena??! Kako? Če je tako podobna staršem!!! "Oprosti" sem ji zašepetala v uho. "Stella!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" zaslišiva z Sašo."Rajši pojdi k pouku!" reče Saša."Ok, potem se dobiva pri omaricah in mi moreš vse povedati, ok?" "Ja pojdi zdaj!" reče in jaz že oddrvim v učilnico. "Ja kje si pa bila, Stella??!?" se zadere učiteljica."Oprostite, bila sem... na stranišču..." rečem in se vsedem v klop. "Da se to več ne ponovi" pove učiteljica in jaz prikimam. 
Še zadjnič zazvoni zvonec za konec pouka. Takoj pohitim k omaricam in zagledam Sašo."Saša" rečem " zdaj pa mi prosim povej kako si to izvedela" "smrk, ammm... malo sem brskala po očijevih stvareh in našla pogodbo za posvojitev, smrk, podpisana je bila moja mama (skrbnica) potem sem šla do očija in ga vprašala kaj je to, pa je rekel naj izginem v svojo sobo, smrk" mi pove." ee boga" rečem in jo objamem "kdo pa misliš da sta tvoja prava starša?" "nevem ampak potem, ko ni bilo nikogar doma sem šla na očijev računalnik in našla originalno pogodbo in takrat sem šele opazila »spodaj podpisana mladoporočenca Bunkalo skrbnika Saše Kranjc, ki je hčerka Andreja in Sabrine Kranjc...« in sem ugotovila da sem se prej pisala Kranjc!!" reče in se mi zjoče v naročju. Joj kako se mi smili Saša! Ampak ji bom pomagala najti njena prava starša! "Zdaj bom mogla domov, ker moram pripraviti kosilo, se vidiva potem" rečem in ji pomaham ona pa posmrka "Adijo!" 
Takoj ko sem prišla domov sem šla na leptop in poguglala Andreja in Sabrino Kranjc, takoj se mi je pokazalo nekaj tisoč zadetkov, in že pri prvem sem opazila :Andrej Kranjc umrl v hudi prometni nesreči v Nemčiji. Torej njen oče je mrtev. Kaj pa mama? Pogledam nekaj zadetkov dol in vidim: Uspešna odvetnica Sabrina Kranjc opustila kariero zaradi umrlega moža Andreja Kranjca. Joj tega ne morem povedati Saši! Ne bo več pri sebi!! Zato sem raje zaprla leptop in šla pripravljat kosilo.
13. avgust 2012
neeeeeeeeext.!
14. avgust 2012
u87258
u87258
nextt...
14. avgust 2012
nextt...
14. avgust 2012
neext
14. avgust 2012
next
14. avgust 2012
neext
14. avgust 2012
next
14. avgust 2012
u95154
u95154
next
14. avgust 2012
hwala za vse nexte
ampak ker nisem doma, bom nadaljevala okoli 10!
14. avgust 2012
u84325
u84325
next
14. avgust 2012
u99383
u99383
nextt + nova bralka sm!
14. avgust 2012
Nadaljujem
____________________________________
4. "Ljubica, doma sva. Si pripravila kosilo? " me vpraša mama, ki je ravnokar prišla iz službe. "Ja, sem. Pripravila sem špagete z omako bolognese. Kupila sem tudi sladoled, ampak Alex ga je vsega pojedel! " "Sestradan sem. Pogrni mizo in gremo jest, " reče oči in se sede za mizo.
Kosilo smo že pojedli. Sedaj sem pri Saši in jo tolažim. Zelo je žalostna. Vem, da ji morem povedat, kar vem o njenih starših, ampak tako je žalostna, da tega ne morem narediti. Počakala bom do jutri, si rečem sama pri sebi. Njenih staršev ni bilo doma, zato sva si ogledali romantično komedijo, da bi se Saša potolažila. Spomnila sem jo na svoj rojstni dan, ki bo čez 2 dni in ji obljubila, da bo lahko prespala pri meni ter se bova zelo zabavali. To jo je spravilo v boljšo voljo. Tako se je pomirila, da sva lahko odšli v mesto na pico in sladoled. Sprehodili sva se tudi po trgovinah in kot znak, da mi lahko vedno zaupa sem ji kupila zapestnico prijateljstva z srčkom. Močno me je objela in rekla "Stella, hvala ti. Najboljša prijateljica si! "
14. avgust 2012
Next
14. avgust 2012
u95154
u95154
next
14. avgust 2012
u99383
u99383
Nexštajj! =))) nujno
14. avgust 2012
hvala vsem ki berete! Danes še bom napisala en zelo dolg next, ker potem grem na morje za štirinajst dni
15. avgust 2012
5. Sreda je in jutri imam rojstni dan! Komaj čakam ker bo Saša prespala pri meni . Vse kaj bomo delali imam že v glavi: Twister, resnica ali laž (zvečer), ogledli si bomo kak film... Jedli bomo pice in sladoled (namesto torte). Ko takole razmišljam in sedim v učilnici, zaslišim profesorico zgodovine Marijo Breznik, ki ravno sprašuje in je poklicala mene. Grem pred tablo, strah me je ker se nisem nič učila. Pa saj je vseeno; v vsakem primeru imam zaključeno 3."Torej, Stella Rihteršič. Si se kaj učila?" vpraša in me pogleda z onim čudnim pogledom. "Jaa... Malo pa res" " Lepo, lepo, potem pa te bom kar vprašala: prvo vprašanje se glasi: Katera dva politična tabora sta se izoblikovala na Slovenskem sredi 19. stoletja?" me vpraša, jaz pa ne znam odgovorit."Am... Slovenska ljudska stranka" "Ja, in še ena..." "mm.... slovenska demokratična stranka" rečem. "Ne!! Ta je bila izoblikovana leta 2002!!! Joj, joj Stella, se bo treba učit! Drugo vprašanje: kaj je ilirizem?" vpraša. Joj tega pa res nevem, tiste stranke sem na blef..."Ilirizem... So ustvarili Irci..." in potem zaslišim krohotanje po celem razredu, profesorica pa je jezno gledala "Stella... Če sedaj tretjega vprašanja ne bomš vedela ti dam ENAAA!!!" se zadere da jo lahko celotna šola sliši. "Torej" reče spet z normalnim glasom (hvala bogu :$) "tretje vprašanje, za katerega se morašotruditi, se glasi: Kdo je zavladal Avstriji leta 1848?" še me zadjnič vpraša."emm.... Franc Jožef" za ta odgovor sem bila 100 procentna. "NEEEEEE!!! Leta 1848 je Avstriji zavladala MARIJA TEREZIJA!!!!!" se zadere, da jo lahko celi svet sliši.Ojoj."Stella, za te odgovore si si prislužila enko." reče, vzame moj zvezek in z rdečo napiše VELIKO enko in se na VELIKO podpiše. "zdaj pa sedi in se uči za popravljanje" mi naglas pove, jaz pa sedem za mizo in si mislim: saj pa ne bom popravljala, to je moja odločitev btw profesorica! Tako sem jezna na njo.
Končno sem lahko odšla iz učilnice, v kateri je moja najhujša profesorica, in odšla v garderobe za športno vzgojo. Hitro sem se preoblekla in odška v telovadnico. Gledam v tla in opazujemčrte v parketu, ko se naenkrat v nekoga zaletim in padem po tleh...
__________________________________________________________________
Se nadaljuje... Danes
15. avgust 2012
next
15. avgust 2012
u99383
u99383
nextej!
15. avgust 2012
Koo se zbudim zaslišim globok glas: "si vredu?". Odprem oči in zagledam angela (pa ne ta pravega) ampak Mitjo! Vsedem se in rečem da ja. Pomaga mi vstati ter se opraviči ker me je po nesreči podrl. Jaz, od presenečenja ker govori z MANO, rečem " ja saj ni nič " "Super, sem že mislil, da si si kj naredila, emm... No se vidiva" reče in gre v fantovsko garderobo. OMG!! ON je govoril z MANO??? Ne morem verjet! Hitroo moram povedat Saši. Amm... kaj ima ona sedaj? A! Fiziko!!! Hitro stečem po stopnicah navzgor, zavijem levo in se ustavim pred vrati: FIZIKA-Marjana Kozvek. Že hočem potrkat, a takrat zazvoni in vsi učenci stečejo iz razreda. Ko pride Saša jo pokličem k sebi. "Joj Saša, ne boš verjela kaj se je zgodilo! Pravzaprav zgodile sta se dve stvari prva je slaba druga pa čudovita!!" "Povej slabo!" je zanimalo Sašo. "Dobro, ta ni tak razburljiva, torej... Imeli smo zgodovino, pa sem bila vprašana pa sem dobila cvek :/" rečem, Saša pa si usta pokrije z roko. "Ojoj, booga!!" "Eh, sej ni nič; samo upajmo, da bom lahko mela b-day "rečem napol žalostno napol veselo. "Ja ej res.  Čaki, čaki kaj pa čudovita novica??" " Jaa! Skoraj sem pozabla... No šla sem k športni pa se preoblekla pa to, pol pa grem proti telovadnici, pa gledam v tla, in se naenkrat  zaletim v nekoga" "in kdo je bil??" je z nestrpnostjo vprašala Saša. "Ne, ne bom ti še povedala, in potem tema nekaj časa, potem pa zaslišim nekoga »si vredu?« pa odprem oči pa vidim angela " "ANGELA!?!?" se prestraši Saša. "Ne haha saj veš: Mitja. Kot angel zgleda." "haha, res malo pretiravaš z angelom"
15. avgust 2012
u95154
u95154
next!!!
15. avgust 2012
u99383
u99383
next
15. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15. avgust 2012
u95154
u95154
oprosti da smetim
oglej si prosim:
http://www.igre123.com/forum/tema/ribice/39991/
15. avgust 2012
neext
doora zgodbica=)
15. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg