u85299
u85299
Blondinka piše sinu pismo

Dragi sin,
To pismo ti pišem, da bi vedel, da ti pišem. Če dobiš to pismo pomeni, da je dobro prispelo. Če ga ne dobiš, mi javi, da ti ga ponovno pošljem.
Počasi pišem, ker vem, da počasi bereš.
Zadnjič je tvoj oče v časopisu prebral, da se, statistično gledano, največ prometnih nesreč zgodi 1 km od doma. Zato smo se preselili nekaj ulic naprej.
Vreme je tukaj kar dobro .Prejšnji teden je samo dvakrat deževalo. Prvič je padalo 3,naslednjič pa 4 dni.
V zvezi z jakno, ki si jo tako želiš, je stric Peter povedal, da naj odrežemo vse gumbe, preden ti jo pošljemo, saj so gumbi zelo težki in bi bila draga poštnina. Gumbe sem odrezala in če jih boš potreboval, jih lahko najdeš v žepu, kamor sem jih spravila.
Potem, ko smo pokopali tvojega dedka, smo ob čiščenju hiše našli njegovo truplo. Bilo je v omari od tistega dne, ko je dedek zmagal pri igri skrivalnic.
Nekaj dni nazaj je eksplodirala jeklenka plina v kuhinji. Tvojega očeta in mene je vrglo skozi okno na dvorišče. Kakšno doživetje! Po tolikih letih sva končno šla enkrat skupaj ven.
In če že pišem o tvojem očetu. Dobil je novo delo! Zelo je ponosen, saj je pod njim okrog 500 ljudi. Zaposlili so ga na mestnem pokopališču, kjer skrbi za travo.
Tvoja sestra Julija, saj veš, tista, ki se je poročila s svojim možem, je končno rodila. Za spol sicer še ne vemo, tako da zaenkrat ne vem, če si postal stric ali teta. Če bo punčka, jo bo tvoja sestra poimenovala po meni. Vseeno se mi zdi čudno, da bo svojo hčerko klicala “mama”.
Tvoj stric Pavel se je oženil. Cele dneve moli pred ženo, ker je devica.
Strica Karla pa sploh več ne videvamo, odkar je prejšnjo leto umrl.
In da ne govorim o tvojem bratu Janezu. Grozen je. Zaklenil je avtomobilska vrata, ključi pa so ostali v avtu. S taksijem je moral domov po rezervo, da nas ja potem lahko odklenil iz avta. Katastrofa!!!
Če boš kaj videl teto Lizo, jo pozdravi, v nasprotnem pa ni treba reči nič.
Mama, ki te ima rada.
P.S. Hotela sem ti poslati nekaj denarja, pa sem že zaprla kuverto!
08. maj 2012
hahaha
09. maj 2012
sm že slišala pre 1 letom
09. maj 2012
in
beda
09. maj 2012
u85299
u85299
pol pa ne glej če si že prebrala to šalo.. in je smešno in mi nemorš rečit da ni.. v tem pismu si opisana kak si ti blond wink
09. maj 2012
u85641
u85641
He,he,he... smile_xd
10. maj 2012
js sm blond pa se smej tem šalam sej so sam šale ysmile_xd
19. julij 2012
eni tm 5 let k so blond pa jokasju k mislju da so neumnsmile_xd koji so
19. julij 2012
hahasmile_xd
20. julij 2012
smile_xd
js sm blund
ker dubr vuc
21. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani