u121090
u121090
ja vem da jih ma kle že ful blog. tkoda nemi kle neki da ti fejkam jasno? anyway sm mela ža en blog sam sm ga zbrisala kr je biu itak kr en, no in zdej mam pač več za napisat in upam da vm bo ušeč. :3 pač next bo tud če bo sam 1 brauc :3 alneeki, no js bom kr začela.
DUHOVI

jap njprej vm bom neki u tem napisala.* na idejo sm pršla ker smo dons s sošolkam u garderobi klicale duhove. :$ ni blo glih neki ful wooow sam useen. no torej smo pač ugasnle use luči in pač klicale blody mary ma blo je kr creepay. sam ni blo nč. no ampk se bomo ju3 pomoje s tema 2mima sošolkami spet dubile in bomo pr njej k majo klet bomo tm klicale. tkoda pomoj boste ju3 zvedl več o duhovih in načinih klicanja. drgač bom pa še napisala o mojm strahu pred duhovi, pač mene načeloma ni strah duhov pa tega sranja edin pač grozn mi je če morm bit sama u čis temnm prostoru k dobesedno sam temo vidšš. :$ jap pač kukr sm rekla bom nslednič več napisala.
IGRE 123

jpp zdele sm pač jjs vidla kok se te igre razlikujejo. in pač smo ubistvu fuul po skupincah kle po igrah. no js bom pačč dons to boolj razlužla. pač ful mi gr e na jetra k te k majo messletrse na profilih ( sej ne use) berejo sam zgodbice z messletrsi in pol majo tm da pod pogoji za možka/ženko, da more met messletrse na profilu. in pol jih en k jih nima praša al pa k nima tok frendou pa takooj ja sorry ne. mislm halo?? kva boš zdej gledu faking profil al kšn je po usebnosti. :$ eeej resno. in gre mi tud naživce ke grejo usi dodajat une k majo 200 al več komentou pa nevem kok frendou, bullshit resno. pač to je moje mnenje -.-
YES SHORE! AND THEN MAYBE NO.

okeej z nslova se še nč ne zve, pać napisala bom neki u teh ljudeh k se najprej fuuul za eno stvar pa fuul siljo da grejo delat to pa to, in pol k res grejo to delat so pa uno ahh ne rajš ne pa tto :$ npr:
1.
- a bi šli klicat duhove?
-jaaaa itaaak! gremo ajd.
in pol k rej grejo je pa vs presran pa to.

2. dej no poklič to številkoooo, deej no plis
- okeej no. zdej pa dj še ti
-ja no sam js pa nebi no nevem :$

a veeeš k uno fuul so najprj neki ful potiskajo naprej pol pa se iskaže čis drugač
ja to je zdons usee.*
glej če ti ni ušeč, pol pejd nazaj na svojo stran k je took bol "kul"!
02. april 2013
neext!
01. maj 2013
u139942
u139942
Neeextt
13. junij 2013
Neeexti
14. junij 2013
js tud ne maram uno, ko sam temo vidš -.-
03. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg