Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
pravzaprav še sama ne vem kaj pričakujem in kaj želim doseči oziroma povedati s tem blogom, oziroma blogi ki jih bom pisala v nadaljevanju. bolj kot premišljujem bolj se mi dozdeva da je to pravzaprav le "dnevnik mojih misli" ki jih pač moram nekako spraviti iz sebe. in če s tem navdihnem iz razveselim še nekaj drugih ljudi pa še toliko bolje sem si rekla. )ne pričakujem navdušenega odziva vseh uporabnikov ,niti ne pričakujem da bom postala nova Carrie Bradshaw le upam lahko da bodo imeli moji blogi vsaj nekaj ogledov. če pa ne, pa tudi v redu, bo to pač moj skrivni dnevnik, ki ga lahko s enim samim klikom prebere ves svetsmile

le obljubim vam lahko da bodo naslednji blogi veliko boljši od tega, saj veste začetniška trema;D

pa lepo se imejte in uživate v pustu! vsaj nekateri! jaz namreč že ves teden javkam v svoji postelji in prav močni antibiotiki so morda krivci za nastanek tega!big-smilie
P.S. se opravičujem ker sem res nova na igrah in niti ne vem če blog spada na to mesto, med zgodbe in če se s mojim objavljanjem ne strinjate bom vse skupaj izbrisalasmile
12. februar 2013
Nexxxxxt
12. februar 2013
Če bi me kdo vprašal kdo sem bi odgovorila da sem dekle, ki svojo čustva rada skriva pred ljudmi. Dekle ki se težko odpre ljudem, ki je preveč nezaupljivo in velikokrat zadirčno in cinično. To je del mene, ki ga ne maram in zaradi katerega ima veliko ljudi veliko dela s opravljanjem. A sem tudi pravično,vljudno, ambiciozno in, vsaj upam, prijazno dekle. Sem zelo družabna in res sovražim biti sama. Mogoče je krivo to da prihajam iz kraja, ki leži dobesedno bogu za hrbtom. Res se veliko smejim in skušam ostati pozitivna. Ko se mi zamaje svet pa se zatečem k čokoladi in pisanju stvari, ki ne bodo nikoli ugledale luč svetasmile Družina in prijatelji so zame praktično vse. Vedno me vidijo takšno kot v resnici sem, vedno vidijo pravo mene, tisto za včasih ciničnimi pripombami, saj vedo da je to le moj čuden "obrambni mehanizem" In zato zelo cenim prijateljstvo.

Kaj je sploh prijateljstvo?To sem se vprašala ko se je sestra jezila nad prijateljico, češ da nima pojma kaj sploh pomeni pravo prijateljstvo. Ampak,ali ima moja sestra kaj pojma o tem? Ali jaz? Ali ti?
Prijateljstvo je dar. Je nekaj vrednega truda, nekaj kar povezuje in rešuje ljudi. Pravo prijateljstvo je močna vez med ljudmi, ki so imeli to srečo da so se našli. Prav vsak človek bi mora imeti prijatelja. Pravega prijatelja! Ne potrebujemo tistih ljudi, ki so prikažejo ko te potrebujejo, ki v tebi vidijo le sredstvo za doseganje lastne sreče in zadovoljstva. Ne, pravo prijateljstvo je drugačno. Pri njem je pomembno da si srečo in zadovoljstvo delijo. Pa ne le to, delijo si tudi solze in podporo, ko se življenje spodnese noge in se znajdeš na teh. Prav prijatelji so tisti, ki te vzdignejo ter ti dajo novo moč in upanje. Prijatelje moramo izbirati kot svoje knjige : redke a izbrane!Lahko rečem da imam kar veliko prijateljev. Lahko pa tudi rečem, da se zavedam da sta le dva od njih moja najboljša prijatelja, ki jima lahko zaupam brez strahu pred izdajo ali posmehom. In to želim vsem, prav vsem : da bi imeli prijatelja ki bo vedno tu za vas in kateremu boste tudi vi vedno stali ob strani. Pravi prijatelji namreč ostanejo tudi ko drugi odidejo. Z njimi ni nobena pot predolga, ob njih je tudi le sedenje v tišini dober pogovor, ob njih ne potrebuješ en komika in ne psihologa. Nikoli nam ne stojijo na poti, razen če nismo na napačni poti!

Včasih se vprašam kako bi bilo če vseh mojih prijateljev sploh ne bi spoznala? Bi bila še vedno ista oseba, z istimi cilji in načeli? Odgovora ne bom najbrž nikoli izvedela. A verjamem da tudi prijatelji krojijo naše življenje in našo osebnost.In zato sem srečna da imam prijatelje ki name delujejo le v najboljši luči in niso ne zategnjeni piflarji in ne zadrogirani kurbirski kroniki. Se pa včasih vprašam kako se ljudje najdejo? Kako se najdejo zaljubljenci, oziroma, bolj primerno tej temi, kako se najdejo prijatelji. Je res vse skupaj le splet okoliščin in se pač le znajdejo v pravem času na pravem mestu, ali pa je to usoda. Sama sem pravzaprav bolj pristaš naključij in v usodo ne verjamem prav veliko, saj sem precej realen in vsaj na prvi pogled nečustven človek. A vendar je skoraj neverjetno da od toliko ljudi spoznamo prav tega človeka, ki nam hitro postane uteha, varen pristan, nekdo ki z nami deli solze sreče in žalosti. Najbolj fascinantno pa je kako različni smo si lahko prijatelji a še vedno odlično shajamo skupaj in se še vedno odlično razumemo.

O tem bi lahko govorila še ure in ure in popisala še ogromno strani, odgovora na vsa vprašanja ki se podijo po mojih mislih pa verjetno še vedno ne bi našla. Konec koncev je najpomembnejše to da znamo zgraditi in obnavljati pravo prijateljstvo. Recept za to pa pravzaprav sploh ni težak: razumevanje, strpnost, prijaznost in zaupanje. Če se potrudimo in se tega držimo, zraven pa ohranjamo dvignjeno glavo in velik nasmeh verjamem da smo vsi zmožni poiskati in obdržati pravo prijateljstvo.
Kakšno je tako prijateljstvo pa niti ni važno. Pa naj bo to med fantom in punco, med ljudmi istih ali različnih interesov, ras ali vere, ali pa med človekom in živaljo. Važno je le da ga imamo!

https://media-cache-ec3.pinterest.com/192x/b3/14/ce/b314ced05cda75306b42c26f358bef37.jpg

"Prijateljstvo poveča srečo in zmanjša bridkost, s tem pa podvoji naše veselje in prepolovi žalost."
Joseph Addison

12. februar 2013
Neeeext
14. februar 2013
next najbrš ne pišeš več tega bloha saj sta minili že več ko 2 leti
05. april 2015
tema je zaklenjena