&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
#uvodne misli#
Jutri moram že ob šestih zjutraj vstati. Samo zaradi te proklete šole! Zakaj si je en pametnjakovič, v slabem mislu seveda, ustvaril šolo?? Joj, celo otroštvo, najstništvo in nazadnje seveda nazadnje polnoletnost preživimo v šoli. Najprej nam najeda;
*vrtec,
*osnovna šola,
*srednja šola,
*fakulteta oz. fax oz. študij,
*delo...
Ne bi moralo biti lepšega vrstnega reda kajne?? No, whatever namesto, da bi res pol življenja spali, jedli, šli na koncerte, obiske... No, ja tisti ki se strinjate z mano se zahvalite Mariji T.
#konec uvodnih misli#
Danes je bil pri nam, seveda že spet v ŠOLI indonezijec. Ko bi vedeli vi kako imajo oni tam lepo. Jahajo celo namesto konjev in ponijev slone! Hudo... Samo ja tudi tam je problem šola. Če ne ubogaš učiteljev ali kogarkoli pač, npr. da se moraš postrišti kratko ( velja samo za fante ), greš v pripor v neko učilnico. Tudi po pouku si torej potem tam. Pomislila sem na prijateljico Ano. Rekla je, da je "baje" en fnt vame. Najprej nism mogla verjet sej sm tok grda kokr bela stena ko vanjo vržeš jajce. No, ja nočem biti samoušečna kot druge nekatere punce. Ime mu je Timi in ko mi je nazadnje pokazala od njega sliko nwem kaj bi rekla. Namest tok let kot ma bi mu dala 6 let. Ja am... mal nesramna sam ja ok, nazadnje ko sm vidla tazga fanta je biu fantk v vrtcu.

Dans je blo v šoli dobr, poslušala sm sam risat pa tud mal moraš, da nadoknadiš svojo lestvico pri likovni ... Vzela sem kulije in odprla zvezek. Sošolka me je kot vedno neroda ruknila in naredila se črtico. Hotela sem narisati barvno žival ali kaj takega... No zdaj to ni bilo več mogoče saj me je prav na sredini. Črto sem popravila na črko I. Kmalu so nastali barvni napisi I LOVE YOU. Zgledalo je kot tole;
04. marec 2015
Neeeexxt!!!!!
04. marec 2015
Gracias :**
NEXT FOR YOU :**
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Čisto pa sem se pozabila predstaviti sem Ema. Stara sem .. let in hodim v B razred. Z A-jevci se punce dobro razumemo pač PUME haha fantje pa po svoje... Pretepi pa tko pride vmes. Doma imam psa po imenu Tar. Rada ga mam in zanj bi dala use. Mela sm muco Mišo... in ja... drugič dobite al pa napišm po zs. Dans sm tok neumna, da namesto da bi šla spat grem jst še mal na RČ, k mam ju3 preduro Za kozlat.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
04. marec 2015
A jo je res avto povozu?? Boga haha ti kar spat da boš loh ustala čeprou je res smotan k morš sam zarad šole se zbudit
Nnneeexxxxt!!!!
04. marec 2015
u190266
u190266
Next!
13. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani