u124354
u124354Odločila sm se da napišem blog. Ne bom pisala slovnično. No, pisala bom tko k me prime. No offense. To je moj nov profil. Nardila sm ga, da bi se znebila običajnih igr-take k so zame običajne. Ta profil mam ker hočem use zaživet na novo. Mogoče veste kdo sm. Al ste pa usaj slišal zame. Whatever. Pa še ena stvar glede tega bloga.. Nerabm bralcev. Ta blog delam isklučno zame. Lahko bereš, pokomenteraš, tut če napišeš da sm fuknena al whatever lej bmk, okej? Pišem zase in ne za to da bi mela nevem kok bralcou. Pisala bom takrt k me prime. In to bo mislm da velikrat. Usaj predvidevam. Sm bom zlila svoje občutke. Torej. Začenjam.
***
♥ WHO AM I?
To se tut sama sprašujem. Kdo sem? Nevem. To se sprašujem približno ves čas. Mogoče boš uprašu une k me 'poznajo', kdo sm. Bodo rekl, da sm nasmejana, zabavna in karkoli. Ljudje me tko dojemajo. To je znak da me ne poznajo. Noben me ne pozna. Počtm se kot ničla. Noben me ne pozna. Zdej pa si sam reč da te noben ne pozna. Predstauli si. Niti sam se ne poznaš. Boli? Mene ubistvu ne. Živim tko. Sama se še najbolš poznam. In tut trudla se bom moje občutke opisat, ampak se ne da opisat z besedami. Ker to je občutek. Ne beseda.V tem blogu me boste mau bolj spoznal. Kot sm tut gor napisala - mogoče boste misnli da sm neumna al pa kej, ampak to sm js. Deal with it.
***
♥ NOBODY KNOWS.
Noben ne ve. Mojih občutkov. Pa začnimo na začetku. Najprej se bom opisala. Kakšna sm. U resnici. Od noter. Opisala bom plat k je noben ne pozna.
Žalostna sm. Iz dneva v dan bolj. Delam se veselo. Smejim se. Hočem bit pozitivna. Zafrkavam se. Umiram od smeha skor usak dan. Ampak pol pa kr... Spomnem se na use ostalo. Pomislm. In osebe okol mene me prpravjo do tega. Primer; Dons sm bla s sošolkama in sošolcem. Delal smo nek iglu. Naenkrat začne sošolka zafrkavat sošolca in sošolko. Neki ju zbada, kao kok sta lušna. In pol onadva njo nazaj da nej ne pozabmo na enga k mu je ona ušeč in krneki. Men se to zdi kr neki. In js.. Pogledala sm v sneg in poslušala. Nekdo jih ma rd. No, tko si js to dopovedujm. Men nikol nč tazga ne rečejo. In pol pogledam moje noge. Debela sm. Doma se pogledam v ogledalo. Grda sm. Neki časa sm si hotla dopovedat da sm po svoje lepa, ampak življenje mi to upanje zbija. Čist pr tleh je že.-click.*
In ja. Debela sm. Odločila sm se. Da bom stradala. Zdej sm odločena. Rada bi, da me majo ljudje radi. Trudm se. Zato sm pozitivna. Ampak mi ne rata. *Jokam*. Grda sm. Lase si umivam ful pogosto, da ne bi blo to razlog. In ja, mam mazole, ampak si jih s korektorjem prekrijem da se jih ne vidi. Mam tok grd obraz? Sm tok grda? Debela? Zato bom stradala. In pol ena sošolka, k je trlica, govori, da je debela. In enkrat je neki rekla, se ne spomnem lih kaj, ampak pol je rekla uno; "Še Hana lahko to obleče." Boleče. Predstauli si, da si ti js. Hana. Uuuu, še js lahko to oblečm. Kt da sm merilo za debelost, resno. Kok prizadeto. Rada bi bla taka k je ona.. Suha. Zato bom stradala. Briga me, če mi rečete da ni dobr za zdrauje. Tko in tko mam zjebano mnenje o seb. Ni najvažnejš da si veseu? Edina stvar k me nardi veselo je *on*. V njegovi bližini sm vedno vesela. Ampak se spet slepim. Ne misli enako o men kt js o njemu. Js samo bolše stvari opazm. Slepim se, dobesedno. Opazm, da me gleda, da se smejiva, da hoče da sedim pr njemu, da se z mano največ iz razreda (od punc) pogovarja, da je prjazn do mene... Pol pa pogledam drugo stran. Nevem kako nej opišem. K se s sošolko pogovarjam, oz. k sm se z njo pogovarjala, me je spomnla na drugo stran. Da se enako pogovarja še z eno punco. Da okol nje skače. Sicer ni sošolka, ampak pač to dela. Pol je pa dubu punco. In zdej je spet nima. In js nevem če mi je člouk dejansko ušeč. Nevem. Mogoče se ne zdi moje življenje nč hudga u primerjavi z drugimi. Sem odličnjakinja in mam še use sorodnike žive. Hvala Bogu. Res sm hvaležna za to.
***
Moje občutke pa zbija smrt. In strah. Bojim se. Skoz razmišlam o tem, da bo nekdo umru. In zdej ma moj zajčk neki. Dlaka mu ful odpada in ful se grize. Kt da bi meu kkšno bolezen. Do zdej nikol ni tega delu, pa ga mamo že 4 leta. In dons gremo k veterinarju. Fulll se bojim da bo kej narobe. In pol mislm, da sm za smrt mojih živali kriva js. Ker razmišlam u smeri da bo kej narobe. Ste gledal film The Secret? No, js sm ga. In se vedno spomnem na to. Da bo le slabš če tko razmišlam. Ampak js se nemorm zadržat. Preveč živali mi je poginl. Sej si dopoveš in use, ampak useen ti ni lahko. Nočeš da se to zgodi. What doesn't kill you makes you stronger. Ne! Ni res. Če je teh stvari na kupu preveč, te uničjo psihično. Govorim iz lastnih izkušenj. U zadnjem letu mi je umrlo 10 živali. Ja, deset. Za usako jokaš. In predstauli si, da je to u enmu letu. Usak mesec skor pogine ena žival. Jokaš en mesec in se to spet zgodi. Mentalno postaneš šibek in se avtomatično bojiš. Ker prčakuješ. Pa veš da ne bi smel. In da bo še slabš pol. Ampak to je avtomatično. Nemorš preprečt. K razmišlaš kej druzga, kr AVTOMATIČNO na to pomislš. Nemorš. Zgublen si. Tko k js.
***
Ljudje, k mi zbijajo podzavest. Grem zdej o temu pisat. Verjetn tega noben ne bere. Zase pišem. Mam dve sošolki. Osebno se mi ne zdita lih neki 'uau' lepi. Ampak jih js začnem z mano primerjat. Ker en sošolc reče, da sta najlepše u razredu. Primerjam jih s sabo in - KA BOOM! - postanem sama sebi najgrša spaka. Dopovedujem si, da sm najgrša. Ne, ni prou, ampak tko je. Že neki časa se hočm pogovorit z eno sošolko glede tega, ker mislm, da me bo razumela. Bomo vidl. Zdej, k mam počitnce bi jo povabla k seb, ampak je na smučanju. In pooooolll... Dons delamo iglu in js ponesreči eno lukno nardim in me začnejo napadat z ''budala, takoj poprav, kretenka..." Ja, fak! In pol popravlam in nism do konca popravla in grem neki stran in ena sošolka reče; "Kdo je to naredu? Hana ane?!" in sm bla tok jezna, ne da se opisat kok. Jezna sm bla k nevem kaj. PIZDA, a sm usga js kriva vedno?!?!?! A sm tok nesposobna in zasovražena?!??!?!? KU-RAC...! Torej zase sm najslabši človk na svetu. In k te še doma kregajo in se počutš zasovražen še od lastnih staršev... Si res na dnu. Usaj js sm.
***
Sam neki hočm še povedat. Mene nikol ni prjel da bi se rezala. Nikol. Ker mi noben u fejs ni rek da sm najslabši člouk na svetu. Tko se samo počutm. No, ja. K bo moja samozavest padla do tal - kar bo pomoje kmau - pa se bom začela rezat. Vem da se bom. Kdaj pomislm na rezanje. Ampak me ne prime, da bi se rezala. Ne grem do noža, škaric, česar koli. Takrt, k bom nardila prvo ureznino, bom vedla, da sm na najnižji točki. In zdej sm blizu.


26. februar 2013
u120057
u120057
next
26. februar 2013
u121199
u121199
vem kako se počutiš. :c
next. <33
26. februar 2013
u124354
u124354
upam da ste prebral. nevem. o;
26. februar 2013
u122274
u122274
as you said; deal with it
no offense
next
26. februar 2013
u124354
u124354
♥ PRAVI PRIJATELJI
Nimam jih. Pač. Neki časa sm misnla kok je moj razred kul in super in najbolši, ampak ni. Enostavno ni. Pač, sošolc me je dons uprašu če sm lezba. RESNO?! Fak -.- In sm neki misnla da je moj prjatu. In še reku je neki kar sm js dojela da je mislu povedat da sm js debela. Nevem, no. In pol sošolka pride do mene in se za mano skriva ker smo se kepal in mi reče; "to je prava prjatlca''. Ja, dreka. Rada bi bla samo...vesela. Zato bom začela pač hjšat.Stradala bom. Vem da bo težko, ampak mi bo uspel. Ker si tok zlo želim bit lepa, da bom potrpela. Želja je premočna. Mam najboljšo prjatlco. Ni iz naše šole. Bl malkrat se vidva. In k jo bom vidla, ji bom use povedala. Pač, na mojmu rojstnmu dnevu lansko leto. Blo je res najbolš. Res. Najbolša prjatlca in tri sošolke so prespale pr men. Spale smo na kavču in ble celo noč ubistvu budne. No, js sm pol spala, k so one zjutri ob šestih šle gledat Siroto.:3 No, takrt, na rojstnem dnevu, so te sošolke neki rekle, nevem kaj, in js sm bla pol jezna sama nase in je edin moja najbolša prjatlca pršla k men u sobo, k sm jokala. Zame je ona prava prjatlca. Takim rečm pravi prjatli. Njej tut uglaunem use povem, ampak vedno pozabm velik stvari, ker se zabavava.
***
Glede razreda... Z usmi se razumem, se pogovarjamo in use. Ampak nobenmu ne bi mogla rečt pravi prjatu. Prjatu ja, ampak pravi prjatu pa ne. Js bi se kr pojedla.Počutm se tok osamljeno. Mogoče je dons tak dan, kaj veš. Ampak, pač. Tok se počutm bedno.


26. februar 2013
u124354
u124354
ema, to sm js,deal with it.
fuck yeah.
26. februar 2013
u121199
u121199
neext. </3 (upam, da bo pojeban smejko delu.. broken heart je drgač)
26. februar 2013
u124354
u124354
***
♥ ACCEPT ME THE WAY I AM
No, hotla sm napisat še o temu. Deal with it in to.. Pač če bi usi ljudje razmišlal kot da bi sprejel človeka tazga kot je, v svetu ne bi blo zamer, ljubosumja in tega. Ampak ljudje nismo taki. Nemorš od človeka prčakvat neki, kar ne bo naredu. Dopovedat si morš, da je tko kt je in ne bo drgač. In če bi me ljudje sprejel debelo, grdo kakršna pač sm, pol bi bla tut js vesela, tko pa nism. Nism js kriva, da mislm tko o seb. Ljudje so krivi. Vse te zmerljivke, al pa besede k niso ble mišljene kt da bi me hotl užalt pa to... ''Čez velik stvari gremo... In pol začnemo drugač razmišlat,'' besede moje mami. Prou ma. Čist se strinjam. Drugač začneš dojemat stvari in usak vidi svet po svoje. Naprimer uni črnčki. Velik jih misli kok so bogi in use. So bogi po svoje. Ampak oni cenjo mejhne stvari. Mi pa smo.. preveč razvajeni. Stvari ns prizadanejo bl k njih.. Kdaj si želim da bi bla ena izmed njih. Pomoje so velik bl veseli od ns. Sprejmejo svet takšn kakršn je. Vejo, da ni pravičen, ampak oni pomoje uživajo usak trenutk svojga življenja, ker se zavedajo kok je dragoceno. Mi se naprimer ne.


26. februar 2013
u124354
u124354
sorite k tok pišem.
26. februar 2013
u121199
u121199
next. ): ti kr piš, če ti pomaga.
26. februar 2013
next žal mi je zate.Če boš kdaj rabila kakšno pomoč ali karkoli me samo klikni.
26. februar 2013
u122274
u122274
kaj to si ti?*
nimaš nobenih zdravsvenih problemov al pa kej. res brez zamere, ampak lej.
morm it, adijo.
next
27. februar 2013
u124354
u124354
***
♥ FORGET ME NOT
Ta naslov ubistvu pomeni 'ne pozabi me', ampak je tut forget-me-not spominčica po angleško. Misnla sm pa kot ne pozabi me. Najprej morm povedat glede ush delov tm uzgori. Ja, js se neki ful sama seb smilm, da fak*? Ampak ja, usi mamo take dneve, k ustanemo z levo nogo (čeprou to ne upliva na počutje - ampak tko se reče x'd) in smo zamorjeni ceu dan. In pol mam še počitnce in nimam kej delat. Odločla sm se, da bom poklicala najbolšo prjatlco in bova šle u kino u petk - če bo ona lahko šla. Drgač gremo pa itak s sošolkami. Ker v petk je prvi marec... In to je en posebn dan:3 Rojstn dan od Justina Bieberja. Oh :$
No, ni važn. Učeri sm mela neki slab dan, sej se vidi. Dons sm pa še kr dobre volje, tko da ne bom pisala zamorjenih stvari, občutkov...
V tem delu bom pisala glede na naslov Forget me not. Ne pozabi me. Ljudje spoznamo velik ljudi v našem življenju. Z enimi smo si blizu, z drugimi pa smo le 'znanci'. Še vedno ne razumem te besede, kaj točno nej bi pomenila. S kom iz mojga življenja sem znanka? Z unimi iz šole k se ne pogovarjam z njimi in se poznamo na pogled? Z unimi iz šole k smo kdaj rekl kkšno besedo? Jim rečem znanci al prjatli? Al kej drugač? Pomoje en izraz manjka. Al ga pa js ne poznam in mi je zdejle ušou iz glave. Nevem.
No js se večkrat uprašam, če me bodo določeni ljudje pozabil. Naprimer prjatlca k je z mano trenirala lani in sva se ful ujele, pol se je pa izpisala in se en let nisva vidle. Prej sva se še pogovarjale prek facebooka, mam njeno cifro, ampak zdej se pač ne pogovarjava več. Maybe we're gonna forget each other. Maybe this is meant to be. Če je namenjeno, ne bo bolel. Destiny. Js vrjamem u usodo. Velik ljudi ne, kar me čudi. Sama ne vrjamem u Boga, naprimer. Ker se mi zdi nelogično da bi eno bitje nadzorvalo ceu svet. Usoda je pa druga stvar. Nemorm si stvari drgač dopovedat kt da so ble usojene da se tko zgodi. Nemorm.
Gremo nazaj k temi. Js velik ljudi iz drugih šol poznam. Ne da bi se hvalila, da sm neki fejmička, ker nism, aveš. Z eno k je bla na naši šoli sva se pa ful razumeli. In se je pol prepisala. In sva se vidle po enmu letu in me ni pozabla. In zdej se večkrat vidva, ker morm hodt na bus. In pač, zlo mi je ušeč, da me ni pozabla.***
27. februar 2013
u124354
u124354
ema - js sm to k pišm u tem blogu, pač sebe opisujem. In ja, bom še pisala o mojih zdravstvenih problemih. Nimam alergij, mam pa neko drugo bolezn. Ampak js sm js. In ti si ti. In ljudje smo si različni,
27. februar 2013
u122274
u122274
Nevem zakaj si zdej nevem kaj... Omg.
27. februar 2013
u124354
u124354
Ja mam svoje probleme okej.
27. februar 2013
next
27. februar 2013
u121199
u121199
next. ):
27. februar 2013
u122274
u122274
Moje mnjenje o teb (brez zamere) je tako mnjenje, kt si mi ga ti prbila: ''Si same eno od nešteto najstnic'' ane.
Next. Js mislim, da se morš ti samo sprejet, to je pa to, ker si lepotica inja, čeprou me nimaš več za najjaćo prjatlco, se mi dobesedno gadno jebe . Brez zamere, rada te mam.
27. februar 2013
u124354
u124354
Ja ubistvu smo usi, pač eni od neštetih najstnic ane, sam se ti zase mau več jebe kt za ene angleže k jih ne poznaš, aveš:3
-usi bi se mogl sprejet, sam k te ostali ne sprejmejo.
28. februar 2013
I know how you fell :'c next!
28. februar 2013
Jst sm bla istaa kt ti sama seb sm se zdela grda , debela... pol pa me je en uprasu ce bi hodila z njim rekla sm ja in zdej sm se sprejela ker mi on velikrat rece d sm lepa pa njegoui prjatli tut pravjo da sm lepa ampak moje prjatlce k sm z njima ze od 1.razreda najbolsa frendica pa ste me kr zajebavale kok sm jst debela in isto je blo kt pr teb enkrat mi je ena izmed njiju rekla ce je teb prou je lh usakmu in zdj sm pogruntala d sploh nism tok debela velka sm 170 mam pa 52 kil ampak sosolci me ne marajo usi misljo d sm fuknena sosolke so uredu ampak sosolci se pa se pogovarjat nocjo z mano jst bi pa se pogovaarjala

P.S.: sory k sm ubistvu svoj blog napisala u tvojga
P.P.S.: razumem te in socustujem s tabo
28. februar 2013
u122274
u122274
Ja, vem o:
28. februar 2013
u117051
u117051
omfg.ženska odlično pišeš in razumm te.mam podobne težave,sam da svoje od tistih najhujših časov pišem v dnevnik.men je osebno laži če komu zaupam in verjamm da je mnogim laži če vsaj pišejo o tem pa izlijejo čustva.in ja.absolutno morš nextat.
28. februar 2013
u124354
u124354
anč BVB girl - ubistvu če pogledaš iz druge plati so stvari lahko tut lažje in use.:3 js bi mela takoj tako razmerje med višino pa težo kt maš ti o;
єѕcαρє.* - ja, zato pa sm pišem:3
28. februar 2013
u124354
u124354
***
♥ INTERNET
Odločila sm se, da bom mau pisala o internetu. Ker pač, glede na to da smo usi zdej na netu in se spoznavamo, pogovarjamo in to.. bom pisala o temu.
Po mojem mnenju ni nč narobe, če se spoznavaš s kom prek interneta. Laži je tut ljudem kej povedat prek interneta. Pomoje zato, ker se jim neboš zdeu čudak, al neki. In men gre prou na žiuce, k starši govorijo, da nikol ne veš s kom se pogovarjaš in podobno, pa da mormo pazt, da ne smemo nobenmu povedat kje živimo... Ja, no, res je. In js pazm, ja. Ker tut morš pazt. Ampak se itak prepričaš s kom govoriš in to. In starši govorijo da se z nobenim ne smeš nikol dobit in blablabla. Ja, zakaj ne? Sej veš da je resničen, poslou ti je miljone slik, prek kamerce si se pogovarju z njim, povedu ti je svoje težave, prek telefona si se pogovarju z njem... Ni dvoma da ni resničen, ker je. In pol se dobita... Evo, povem vm, da sm se js z večimi že vidla. Ampak je pa res, da jih je naprimer moja najboljša prjatlca poznala. In je povedala da so resnični in use to. In pol smo se dobil. In je blo use okej.
In govorijo da ne bi smel dajat svojih slik na internet... Mislm, zakaj pa ne? Zato, da si ga ne bi en drku nate? Lol. Tok neumna pa že spet nism, da bom dajala neprimerne slike gor. In usi majo svoje slike po profilih na facebooku. Js jih mam isto, lol.
Res je, da je lahko 'nevarno', ampak k se prepričaš, ni pol nč narobe.:3 Drgač pa ma skor usaka spletna stran gumb za blokiranje al pa da koga prjavš. Tko da, JAA. Brez veze paničart, če mata pametnga otroka, mami, oči:3
Je pa res, da če koga poznaš samo prek interneta, je neglede na vse to samo net.***
28. februar 2013
u117051
u117051
se strinjam.
Neext.!
28. februar 2013
u121199
u121199
AMEN:3
Next. :Đ
28. februar 2013
Jst se strinjam s tabo ampk res ful dobr pises
Nextt <333
28. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani