u173906
u173906
Hii sem laura
in samo da vete sovraži svoje ime zato sem za vas lara, za prijatelje pa larčči. No toliko, da veste o mojem imenu, zelo rada si lakiram nohte. Za šolo uporablajm svetle odtenke roza barve, ker so pri nas učiteljice zlo občutljive kakšen si. No med vikendi pa sprobavam vse od vega. Ponadavi, ko peidem domo ob petkih vse pospravim nato pa naredim nalog. Ter še nato celo uro poraim, da si nohte očistim, ter da si jih spilim nanesem podlak ter da se posoši nato jh uredim v barvo, ki sem si jo zamislila nato pa še nad lak. In čez viken ne pomivam posode. No seveda imam potem v nedeljo zvečer težave z tem, kako spavti lak dol ter si naesti roza lak.
Moj teden poteka nekako tako, ob pondelkihostanem že ob šestih. Saj vete nadloga, ki mi še ostane od petka, nato pa oblačila ter nohti in seveda make up ( uporabljam samo eyeliner ste maskaro). Grem v šolo na nulto. Potem imam do treh še verouk in nato, gremdomov. Kjer pa se učim. Nod nevi so približno ekai vsi do peka. Razen sreda ter petek imm plesne pač od 18.30 do 20.00-hip hop.

Imam dolge rjave lase ter zelene uči. Rada imam moje lase, amapk se na žalost NEENAKOMERNO KODRAJO.

nO PAČ PAR STVARI, KI JIH MORTE VEDET OMEN.

1. ljubim kače, ja smo bli letos v švn radneci, tam nek pr hrvaški. in so tam mel kačo po imenu njutn ter pajka po imenu saharo.kačo smo jst pa fredice vsak dan božale, tak da rada imam kačve
2. sovražim pa majhne pajke ki prežijo v moji sobi zaomaro. ja vem da je čudn bojim se malih pajkov, amapk ta vlke pa imam na obraz( his is onther story )
3. nisem še imela fanta, in na to sem ponosna no ja Ponosna z veliko črko p.
4. imam nekoko prijetljice z cele slovenije, pač z cela, lublane, prekmurja, mo razn z primorske, kar tam sem bla sam 2x v mojem lajfu
5.....
ne lubi se mi več pisat
byby
xoxo larčči
27. november 2014
nnneeext
27. november 2014
Next
27. januar 2015
next
13. marec 2015
u191571
u191571
Neext
06. april 2015
Next
21. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani