Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u215652
u215652
Okej, kakor lahko sklepate po naslovu (razen če ste neumni, seveda) bom tu pisala blog.
Moja prva tema bodo 'prijateljstva in hobiji', potem si boste pa sami izbirali. No, pa začnimo!
Moje ime je Zara (NE smej se!!!) in stara sem 13 let. Rojstni dan praznujem 7. aprila, ampak če povem po pravici se mi zdi ta datum nekako smešen. smile_xd
Imam 5 let mlajšo sestrico, ki je, na omiljen način povedano-neznosna. Ampak ne morem reči da je nimam rada, ker to ne drži. Na živce mi gre ker sem najstarejša v družini, (od otrok, afkors) in potem sem vedno jaz vsega kriva. Ampak okej, to je cena za moje 'kraljevanje', kot ga imenujem.
Pa še nekaj o prijateljih. Na splošno sem zelo živa in komunikativna (sem prou napisala? smile_xd) oseba, zato pri tem nimam težav. Je pa res, da se malo ljudem odprem, in da čeprav imam veliko prijateljev, nekateri ne vejo niti polovice stvari o meni, medtem ko bi drugi lahko napisali roman. Med takimi osebami je tudi moja dobra prijateljica (ni najboljša) Kira. Nekateri menijo da je njeno ime čudno, a meni je prav všeč. Če niste še ugotovili, je iz Nemčije. No, pa preidimo k mojemu najboljšemu prijatelju. Da, PRIJATELJU. Nekaterim se zdi to, da sta fant in punca najboljša prijatelja čudno, a sama ne spadam med njih. No, ime mu je Leon, in je emo. Vsak ki ima kaj proti emotom, ga bom pitala z kuhanim fižolom dokler ga ne bo razneslo!! Preprosto SOVRAŽIM ljudi z takšnimi predsodki, in če si tudi sam tak bo najbolje da sem pobereš z te strani, sicer bom na tebi izvedla prijem 'C3', ki pa je vse prej kot prijeten!
Morda se bom odločila tudi za preprost umor, ampak moj urnik je zadnje čase bolj natrpan... No, pa pustimo zdaj to. V prostem času se ukvarjam z tekom-tečem skoraj vsak dan. Hodim tudi na vaje petja, čeprav bi raje pela sama. V prihodnje bi se rada naučila igrati kitaro, tako da upam da se mi bo želja izpolnila.
To je to zaenkrat, v naslednjem nextu pa vam bom povedala nekaj več o svoji 'obsedenosti' smile_xd
Ostanite živi do takrat!!!
24. avgust 2016
Next
zara je lepo ime. vsaj meni smile
24. avgust 2016
u215652
u215652
meni je tudi všeč ker je mešanica mojih dveh naj imen-Zala in Sara smile_xd Ampak enim se zdi bedno, vsaj po mojih izkušnjah
24. avgust 2016
hm, iskreno povedano se lepše sliši Zara, kot pa kakšna Lu, Luli itd, kot dajejo novodobni starši imena svojim otrokom. Mene so obsojali, ker nisem dala svojemu slovenskega imena, ampak mi je to ime bilo všeč iz osnovne šole... naslednji, če bo fantek, bo pa Ian smile_xd
24. avgust 2016
omg kok legendarno pišešsmile_xd+ime Zara je ful lepo in ime Kira je tut ful lepo... In tut js sovražm tiste k sovražjo emote -.-
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext nujnooo
24. avgust 2016
Next lepo ime imam
24. avgust 2016
u215652
u215652
Heilaaa, punce! (:
Samo za vas sem se odločila tako pozno napisati Next. Ste kaj vesele? big-smilie Hahaha
No, rekla sem, da bom povedala nekaj o svoji 'obsedenosti', kakor pravijo temu nekateri, oziramo o 'mojem hobiju', kakor rečem temu jaz. (: No, in to je, da kamorkoli grem na počitnice, moram kupiti haribo medvedke. smile_xd Nato jih doma shranim v škatlo ter jih označim z listkom kje sem to kupila, katerega dne, in tako. No, teh medvedkov se je nabralo že kar nekaj, in mislim da jih je veliko že čez rok smile_xd Nekateri se temu smejijo, drugi se zgražajo, moji prijatelji pa
so veseli, da jih imam z čim pogostiti, ko pridejo k meni domov.
No, meni osebno se zdi Next prekratek če napišem samo o tem, zato bom dodala še nekaj stvari o glasbi, ki jo poslušam.
Nisem ena tistih ljudi, ki bi ocenjevala ljudi glede na zvrst glasbe, ki jo poslušajo. Sama sebe tako niti ne bi mogla opisati, saj poslušam VSE. Sicer nisem ravno navdušena nad Taylor Swift in Justinu Bieberju, ampak ju ne hejtam, ker se mi zdi to čisto nepotrebno. Po drugi strani nisem obsedena z svojimi najljubšimi izvajalci, kot so npr. nekatera dekleta obsedena z 1d, ali pa 5sos. No. pa poglejmo moj seznam:
*bvb-black veil brides
*stari rock-vse vključno z AC/DC, Bon Jovijem, Bryan Adamsom, Guns'n roses...
*5sos-five second of summer
*1d-one direction
*coldplay
*...
To je torej moj seznam. Je pa seveda še kar nekaj pesmi, ki ne spadajo med to 'kategorijo'. Tu so posnetki:
Bruno Mars-Lazy song

Shawn Mendes-Stitches

Charlie Puth ft. Wiz Khalifa-See you again

Torej, to je to za danes. Upam da vam je všeč. Kakšna tema naj bo naslednjič?
25. avgust 2016
Svetovno musko poslušaš, tvoj blog mi je ful ušeč ker maš talent za pisanje... Naslednič piš bolj podrobno o stvareh k jih nemaraš al pa o stvareh k jih maš rada no vglavnem pa oglašujjjjj!!!! pa nextnextnextnextnext
26. avgust 2016
Next
26. avgust 2016
tema je zaklenjena