1. DEL

Bil je poletni dan in s starši smo odšli kupovat konje. Ko smo prišli na farmo konjev, so nam tam pokazali konje. Bili so na pašniku.
»Sara izberi si enega konja!«, mi je zaklicala mama. Odšla sem okoli ograje in zagledala krasnega žrebca.
»To je divji konj! Nemogoče ga je zajahati«, je rekel gospodar kmetije. Rekla sem mami, če ga lahko vseeno kupimo. Odgovorila je: »Če gospodar dovoli, imaš en teden, da ga lahko zajahaš.« Gospodar se je s tem strinjal.
Prvi dan sem se mu predstavila, vendar se mi ni hotel pustiti pobožati. OH, saj res!Pozabila sem vam povedati, da mu je ime Blisk. Drugi dan se je že pustil pobožati, zajahati pa še ne. Tretji dan pa sem ga lahko tudi zajahala in mama mi ga je kupila.
Doma sem z Bliskom odšla jahat. Jahala sva skozi gozd, dokler se ni stemnilo. Bliska sem zaprla v hlev ter odšla spat. Ko sem naslednji dan prišla k hlevu, ga ni bilo, vrata pa so bila na stežaj odprta!

1. Vam je všeč?
2. ali bojo našli Bliska?
3. na next dam?
14. julij 2016
tiho bodi sveti drek !! ta zgodba je dobra !
Next !
15. julij 2016
TENKS KAKICAAAAA
15. julij 2016
TALE DEL JE POSVEČEN kakiciii


»Blisk!«, sem kričala že cel dan. Vendar ga ni bilo nikjer! Celo moj brat Miha ga ni našel, čeprav je po poklicu detektiv. Odločila sem se, da ga grem poiskati v gozd. Hodila sem po gozdu, ko sem zaslišala tuljenje volkov. Kar naenkrat so me obkrožili! Mislila sem da je to konec, ko sem zaslišala Bliska! Pridirjal je z vso hitrostjo in prestrašil volkove. Videla sem rane od biča. Ugotovila sem, da je bil ugrabljen. A zakaj?

1. zakaj je bil ugrabljen?
2. naj dam Next?
15. julij 2016
a zdej je pa kr dobra al kaj?
sej me ne mot sam je blo tis grdo
15. julij 2016
in kok veš da smrdim (kar ne)
15. julij 2016
če mislš grdo govorit o men lahka greš
15. julij 2016
ne sploh neee

ka je pa to:ker si tako smrdela
15. julij 2016
ja sej bilo je grdo zdj pa sklizni!
klara dobro zgodbo pišeš clap
15. julij 2016
Next !!
15. julij 2016
tenks
15. julij 2016
Ko sva z Bliskom prišla domov, je mama takoj poklicala veterinarja. Ko je prišel, sem mu povedala, da tudi šepa. Veterinar ga je pregledal ter mu dal antibiotike, da se mu rane ne okužijo. Starši so se še pogovorili z veterinarjem, jaz pa sem Bliska peljala v hlev. Zdaj sem se ustrašila! Kaj če ga bojo spet ugrabili? Kaj če ga bodo ubili? Kaj naj storimo? Odšla sem v knjižnico in knjižničarka me je odpeljala do oddelka z zgodovino konj. Ko sem prišla do prve knjige, pa sem zavpila!

Next?
zakaj sem zavpila?
bi prosm odgovarjali na vparašnja?
15. julij 2016
Next? dddheart
zakaj sem zavpila?ker si zvedela odgovor
bi prosm odgovarjali na vparašnja?jasno, šefica, lol in hec heart
15. julij 2016
hahahhahahahahhahaha big-smilie clap
15. julij 2016
Next bo zvečer al pa juter
15. julij 2016
Next !
15. julij 2016
»Kaj je narobe?«, me je vprašala knjižničarka, ko je prišla do mene.
»Nič, le to kar sem izvedela, me je pretreslo«, sem ji odgovorila. Izvedela sem namreč, da je Blisk eden izmed najbolj redke pasme divjih konj in da jih ugrabljajo da jih lahko jahajo alergiki, saj njihova skodrana dlaka preprečuje alergijo. Ko sem prišla domov, pa sem zagledala nekaj groznega. Hleva ni bilo več! Zgorel je! Na ograji pa je bil listek z napisom: PREDAJTE KONJA, DRUGAČE GA UBIJEMO!
22. julij 2016
ojoj
25. julij 2016
Ema Fire
Ema Fire
Next
28. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani