Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

~ Fanfiction posvečam svoji najbolši prijateljici Tjaši Irwin, ki je tudi pripomogla pri nastajanju zgodbe... ❤~
Chapter 1

''Gospodična, Vaš nivo pisanja člankov upada. Razočarali ste me z zadnjim prispevkom. Mislil sem, da bo vaš intervju skupine Green day bolj berljiv. Ne zamirite mi gospodična, ampak dajem Vam zadnjo možnost, da popravite napako.'' Sedela sem v svoji pisarni v uredništvu revije Rolling stone in poslušala glavnega urednika, kako je kritiziral moja dela. ''Vaš naslednji intervju bo s skupino 5 seconds of summer.''

Sem Tasha Cooper in sem novinarka revije Rolling stone. Stara sem 20 let in živim v Avstraliji, toda rodila sem se v Evropi. Priimek imam po očetu, ki je iz Avstralije in preselila sem s k njemu nekaj mesecev za tem ko mi je umrla mama. Tukaj sem spoznala tudi svojo novo najboljšo prijateljico Sarah Hudson. Spoznale smo se na večerji, ki jo prireja Rolling stone magazine za sodelavce. Ugotovile smo, da živimo na istem koncu mesta in od takrat naprej smo se začele družiti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pisala bom, kakor mi bo čas dopuščal in hvala vsem, ki boste brali! ❤

Love,
Sarah Hemmings ❤
02. november 2015
I love it...NEXT <3
02. november 2015
next thumbup
02. november 2015
next
02. november 2015
NEEEXT!!!!
I looove it<333
02. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
02. november 2015
u13123
u13123
Jst sm za! Neeext!
02. november 2015
u188166
u188166
next
02. november 2015
u193093
u193093
nnnneeexxxttt i love it
02. november 2015
Waw všeč mi je smile_xd
Next *w*
03. november 2015
next!
03. november 2015
Chapter 2

Komaj sem dočakala 3. Uro popoldne, ko sem končala s službo. Še preden pa sem zapustila uredništvo sem se ustavila v Sarini pisarni:'' Stara, še vedno delaš?'' sem rekla z nasmehom na obrazu. Sarah je bila zatopljena v papirje in šele čez nekaj trenutkov je dvignila glavo izza mize polne starih Rolling stone revij:''Oh Tasha, sploh te nisem opazila. Kaj je ura že 3?'' Njena figa, ki je bila zjutraj perfektno speta na glavi se je spreminjala v sračje gnezdo, njena bluza pa je bila vse bolj zmečkana. Pomagala sem ji pospraviti mizo in skupaj smo odšle iz pisarne. ''Tej čevlji me bodo ubili.'' Je rekla Sarah ko so se za nama zaprla vrata dvigala. ''Novi?'' sem odvrnila in Sarah je pokimala. ''Ubijalski dan je danes.'' Sem začela pogovor, ko smo odhajale skozi glavna vrata. ''Slišala sem šefovo pridigo, pa čeprav sem na drugi strani stavbe.'' Je v smehu rekla Sarah. ''Pridi, razložila mi boš na kosilu!'' je še rekla in me potegnila za roko čez cesto do najine najljubše restavracije.

Najina najljubša restavracija je bila v bistvu picerija. Imenuje se 'Espace' in tam strežejo (vsaj po najinem mnenju) najboljše pice in mehiško hrano. Tam smo začele s Sarah zahajati po službi, ko smo se spoznale in ugotovile, da drug brez druge ne moremo. ''Torej,o čem je tekla beseda pri šefovem pizdarjenju?'' je še enkrat vprašala Sarah, ko smo čakale na najine pičiče. ''Ah, šef je rekel, da ne pišem več tako dobrih člankov kot včasih. In ja, moj zadnji intervju z Green day je bil obup.'' Sarah nama je z začudenim obrazom razdelila pribor. ''Izjemno rada pišem članke, ampak tudi sama vem da so obup. Potrebujem nekaj svežega, … nekaj kar bi pritegnilo bralce. Če se tokrat ne potrudim, mislim da bom morala pospraviti svojo pisarno.'' Sem rekla s pogledom uprtim v mizo in Sarah je izbuljila oči:'' Kaj? To pomeni, da te lahko odpusti?'' Pokimala sem in se posvetila sveže pečenim pičičem, katere je natakar ravnokar prinesel na mizo. ''Torej, članek bi moral biti bombastičen, razkrinkujoč, …. Saj sama veš, da ljudje to radi berejo – najraje imajo zgodbe o tem, kaj so zvezdniki naredili narobe.'' Je rekla Sarah s polnimi usti pičičev. ''Ampak tukaj je problem. Kaj naj izvlečem iz nekih najstnikov, ki so stari komaj toliko kot medve in so že polni denarja? Saj so stari šele 19 let!'' sem z razburjenim obrazom rekla. ''Popravek, Ashton je star 21. To je eno leto starejši od tebe. Saj tudi medve nismo neke starešine na planetu Zemlja. Se spomniš tvojih začetkov pri reviji Rolling stone pred letom? Tvoji članki so bili fascinantni! Kje si takrat dobila navdih?'' Je nadaljevala Sarah in si natočila pivo v kozarec. Vem kje sem dobila navdih takrat – nora ljubezen. Chris je bil moj motivator in podpiral me je pri mojem delu. Potem pa se je najina veza porušila, ko je v njegov svet stopila še ena ženska. Pogledala sem Sarah, zavzdihnila in rekla:''Odločila sem se, da bo moj naslednji članek bombastičen!'' sem nato z bolj veselim glasom rekla in trknila svoj kozarec piva od Sarinega.
Samo ne vem še, kako mi bo to uspelo.
03. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!
03. november 2015
neeeeeeeeeeeeeext
03. november 2015
Neext *-*
03. november 2015
u193093
u193093
nnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxtttttttttttttt
03. november 2015
Next
03. november 2015
next
03. november 2015
NEXT ♡♡♡♡
03. november 2015
u201541
u201541
Next
04. november 2015
u172703
u172703
Next
04. november 2015
n
ne
nex
next
nex
ne
n
04. november 2015
Wow tole je res dobro! Nekaj posebnega in originalnega...vsaj ce meobcutek ne vara. Upajmo da me ne. big-smilie
Next
04. november 2015
Me občutek * oprosti na tablici je Mal problem
04. november 2015
Neeeeeext
06. november 2015
*W*
i LOOOVE IT
tole mi je ress nekako polepšalo dan in resss sem že zaljubljena v zgodbo!!
Neeeext!!
06. november 2015
Next, super je!smile)
07. november 2015
Chapter 3

''Kako izgledam?'' sem rekla Sari in se zavrtela pred njo. ''Mislim, da si zadela dobitno kombinacijo oblek!'' je rekla Sara z nasmeškom na obrazu. Bila sem oblečena v obtisnjeno majčko, čez je bila rdeče-črna karirasta srajca, kratko krilo, ki je segalo nad koleni, obute sem imela visoke nogavice, ki so segale čez kolena, obute pa črne all-starke. ''that's a punk-rock now! Good luck babe!'' je še rekla Sara, ko sem odhajala iz pisarne z mapo v roki. Bil pa je en problem. Nisem bila zadovoljna z mojimi vprašanji. Delala sem jih celo noč in danes sem morala s pudrom prekrivati temne kolobarje pod mojimi očmi. Ampak kljub temu še vedno nisem imela vprašanj, ki bi mi mogoče obdržali službo.

Tisti dan, me še semaforji niso imeli radi. Do zasebne kavarne, kjer se bom srečala s 5 seconds of summer je vodilo nešteto semaforjev in na vsakemu, na katerega sem se pripeljala, je zasvetila rdeča luč. ''No krasno, še zamudila bom.'' Sem mrmrala sama zase in prižgala radio. Glasba me je sprostila in do dogovorjenega mesta sem prispela samo z minuto zamude. Ko sem vstopila v kavarno so fantje iz skupine 5 seconds of summer že sedeli in pili svojo kavo. S hitrimi koraki sem stopila k njim. Srce mi je razbijalo in mapa mi je zaradi potnih dlani drsela iz rok. Slekla sem svoj plašč in ga obesila na stol. Ko sem se usedla sem sedela nasproti Luka, Michela, Caluma ter Ashtona. Kapljice potu so mi drsele po hrbtu in čez nekaj trenutkov sem se zdrznila in odprla mapo. ''Si živčna?'' je nato vprašal Michael z nasmeškom. ''Malo pa res.'' Sem s kislim nasmehom na obrazu odvrnila in pripravila diktafon, ki bo zabeležil naš pogovor. Pritisnila sem 'play' in zastavila prvo vprašanje.

Pogovarjali smo se dobro uro. Intervju je potekal gladko in na koncu smo se skupaj smejali, kot da se poznamo že od otroštva. Ko so odgovorili na zadnje vprašanje sem ustavila diktafon in se jim zahvalila za prijeten pogovor. Fantom se je mudilo naprej na intervjuje, zato sem vstala in vsakemu stisnila roko. Zadnji mi je stisnil roko Ashton. Ko je stopil do mene me je pogledal naravnost v oči in mi ob stisku roke potisnil nekaj v dlan. Preden se je obrnil mi je pomežiknil in nato izginil za vrati. Nekaj časa sem strmela v vrata, nato v roko in skušala dojeti kaj se je zgodilo. Potem sem pogledala listek v dlani in na njem je pisalo: Restavracija Moscatia, sobota ob 21.00.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Najlepša hvala za vse pozitivne komentarje in nexte! Upam, da vam bo nadaljevanje zgodbe všeč! ❤

Love,
Sarah Hemmings ❤
08. november 2015
next
08. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. november 2015
tema je zaklenjena