Next
17. maj 2017
L❤VE4ever Hvala! Upam, da ti je zgodba všeč!
Nov del pred vami, če želite, lahko poslušate glasbo ali pa ne, vaša izbira.

> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<

CHAPTER SIX

LYDIA

Vstopim v hišo, in kar najprej opazim je velika, svetla kuhinja z modrim pohištvom, zdi se mi ljubka in že si predstavljam, kako kuhava z mamo notri obrok. Jedilnica je tudi prostorna, na zidu je nekaj slik, ki so na temo narave, vsaka predstavlja en košček raja na zemlji (ali vsaj tako se mi zdi). Kmalu prispem do stopnic in že sem v moji sobi. Ima dve okni, skozi kateri se vidi sadovnjak in imam svoj lasten balkon. Ob balkonu je jablana, ki sega skoraj do prvega okna. Soba je pobarvana v rahlo zeleno, skoraj že v rumeno (ni florestenčno). V sobi imam eno veliko iz lesa narejeno omaro, ob oknu pa je pisalna miza, na kateri ni še nič. V sobi še nimam postelje in odločim se, da bom najprej naredila red v svoji sobi, medtem ko bo mama delala svoje v kuhinji in jedilnici s selivci. Kmalu imam v sobi posteljo in različne kartonaste škatle, v katerih imam vse svoje imetje, sedaj pa ga previdno dajem na svoja mesta. Kmalu ugotovim, da je moja soba prevelika za vse moje reči in izgleda prazno, a se samo nasmehnem. Sedaj sem vesela, da je mama sprejela tako veliko odločitev in, da sva se preselili.
Kaj kmalu postanem lačna, a se za to ne zmenim in začnem pomagati mami v kuhinji. Stvari še niso vse na svojem mestu, v predsobi je še veliko škatel, a ura je že 8 zvečer proč in mama mi reče, da moram zjutraj zgodaj vstati, saj moram v šolo. Čeprav mi to ni všeč, kajti vem, da bodo kmalu vsi izvedeli, kaj sem storila. Svojo skrivnost bom morala povedati, ali pa lagati. Ni mi všeč ne eno ne drugo. Najraje bi vse po vrsti ignorirala, a mama mi še pove, da ne smem delati takega hrupa za prazen nič.
"Jutri boš šla v šolo," se odloči in njena beseda obvelja.
Traven moje sobe je kopalnica in na hitro si grem umiti zobe. Ko sem v sobi, odprem svoj prenosi računalnik in pogledam, kaj se dogaja po spletu. Ko pristanem na moji facebook strani, je očitno, da nobenega ne briga kje sem in kam sem odšla. Niti Garbiel se ne zanima zame in nekako mi je prav, a sem vseeno malo žalostna, saj sem mislila, da bo vztrajal.
Sedaj vem, kdo je moj najboljši prijatelj. Pogledam na budilko in ura je že deset proč, zato se preoblečem in odpravim se v posteljo. Misel na novi šolski dan mi ne da miru. Groza me je, še posebej strah, kaj bo, ko ugotovijo moji sošolci, da sem noseča. Ali, da je moj najboljši prijatelj Gabriel. Nemirne misli se mi podijo po glavi in mama me pride pogledat, če sem v redu, a se delam, da spim. Ko oddide iz moje sobe, ugotovim, da sem zadrževala sapo. Nato zaspim.

Naslednje jutro se zbudim v en žalosten dan, budilka me zbudi točno ob 6.30 zjutraj in grem se stuširat. Gledam v svoj trebuh in nič ne vidim, da bi se mi kaj poznalo, a sem še vedno paranoična. Strah me je vsega in ne vem, kako bom preživela dan.
"Jutro," me pozdravi mama, a le medlo se ji nasmehnem. "Boš šla z avtobusom, ali te jez peljem?" me vpraša in šibko odgovorim, da grem z avtobusom. Poljubi me in že se odpelje v službo. Pojem zajtrk in v tišini prisluškujem avtomobilom, ki peljejo mimo hiše. Končno se odločim, da je čas, da grem na avtobus in če bi zamudila le še kakšnih pet minut, bi morala zares iti peš. Na avtobusu ni nobenih incidentov glede mene, kakor,da sem običajna punca in ne 'ta nova' in to mi je všeč.
Avtobus pripelje do šole in ko gredo vsi dol, zavzdihnem, a le spravim svojo rit v šolo. Nobenega šepetanja, nobenih grdih obrazov, Ignorirajo me, a meni je to najlepše,kajti to pomeni, da se nobeden ne bo ukvarjal z mano.
18. maj 2017
u223100
u223100
neeexxtt, zelo mi je všeč
18. maj 2017
Next!!!Ful dobro pišeš
18. maj 2017
Next
18. maj 2017
Next
19. maj 2017
+Aɴɢᴇl+ hvala!
Eno majhno opozorilce; ne vem kdaj bo naslednji Next. Bo treba malo počakati.

> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<CHAPTER SEVEN

LYDIA

Neka punca se ponesreči zaleti vame, zamomlja oprosti in že je ni več-oglasim se pri tajnici, ki mi da moje ključe od omarice ter urnik. Zahvalim se in že iščem številko 787, ker pač ne vem, kje je. Na srečo jo kaj hitro najdem in ker nisem sama na hodniku, se počutim manj prestrašeno. 'Nobeden te ne vidi,' si momljam. 'Nobeden te ne bo opazil,' zadržujem sapo in poiščem pravo kombinacijo številk, ki jih potrebujem.
Omarica je prazna in vanjo stlačim en kup učbenikov in zvezkov, ki sem jih imela od prej. Saj jih ne bom potrebovala, kajti nekako znam vse na pamet.
Moja prva ura čaka, zato se prisilim, da grem v pravi razred. Mojih novih sošolcev ni veliko, klepetajo pa kot da bi jih bilo tisoč. Ozrem se za prazno mizo in sem vesela, da nobenega ne zanimam. Iz torbe potegnem pravi zvezek in učbenik ter pisalo. Nekako sem živčna in ko pride profesorica v razred, vse utihne.
"Dobro jutro, če ste opazili, je danes z nami nova sošolka," reče hladno in se tudi tako zazre vame. Ker sem živčna in me je strah samo pokimam.
"Kako ti je ime?"
"Lydia. Um,.. Lydia Jackson."
Pokima, si nekam natipka moje ime v računalnik in že nisem več njena stvar. Sošolcev ne briga.
Začnemo z učno snovjo in kar naenkrat se spomnim na Gabriela. Malo me zaščemi v očesih, kakor, da bi hotela jokati, a se zadržim. Spomnim se, da ga ne bom najbrž nikoli videla.
"Lydia, ti veš odgovor?" me nenadoma vpraša profesorica. Nekaj časa strmim v tablo in gledam biologijo človeškega telesa. Seveda vem odgovor, ki ga nisem slišala.
"Prosim?"
"Kako poteka delitev človeške celice?"
Požrem slino. To sem vedela še pri desetih letih. Ko že hočem odgovoriti, me prešine zamisel, da ni pametno, da vsi vedo, kako sem pametna. V tej šoli bi se lahko delala, da sem neumna. In ne bi imela težav. Zazrem se ji strmo v oči in naposled rečem:
"Ne vem."
Nekaj časa me gleda in nato pa vpraša nekoga drugega. Na vem zakaj, a je videti... razočarano.
Mislim, da sem izbrala prav. Ni mi treba biti zmeraj pametna, zato bom Lydia, 'navadno dekle'.
21. maj 2017
u223100
u223100
neeextt, ful dobro!
21. maj 2017
u216836
u216836
uh zamudila sem kar tri nexte >.< jebeš šolo v naravi hah cx
pa ti kar spiši ko boš imela čas c:
nextt <3
21. maj 2017
Next
21. maj 2017
Next
22. maj 2017
Next
24. maj 2017
Danes nov del
28. maj 2017
Next
16. junij 2017
Next
29. junij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani