> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<

StorylineLydia je pametno dekle, a se je odločila, da bo svojo inteligenco skrivala. V šoli jo poznajo kot piflarko in zaradi tega ne ve, kako naj se temu slovesu izogne. Ko se morajo zaradi mamine službe preseliti v nov kraj, se ji zazdi, da je na njeno pot končno posvetila nova luč.
Nekega dne pa jo Niall dobi v njeni pravi luči in ji zagrozi, da bo vsem povedal kdo v resnici je, tudi to, da ve, kaj je naredila svojemu najboljšemu prijatelju.

***

Upam, da vam je všeč. Že dolgo časa nisem pisala zgodbe, zato bodite obzirni.
Next?
01. maj 2017
Next
02. maj 2017
> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<

CHAPTER ONELYDIA

Čutim njihove poglede, a ko se obrnem, jih ni več. Globoko vdihnem in poskušam pomiriti svoje živce.
''Lydia, si v redu?" Me vpraša Gabriel; je moj najboljši prijatelj in najraje ga imam na tem svetu. Njegovi dolgi rjavi lasje so kot običajno speti v čop, par pa mu jih pada čez njegove sivo-modre oči. Je suh, a nima mišic, sloke postave a ni ni visok.
"V redu," zamrmram in pogledam na tablo, na kateri so napisane naloge, ki jih moramo dokončati do konca tedna. Ugotovim, da so lahke in že jih rešujem.
Ne morem se pa rešiti njihovih pogledov, z grozo pričakujem, da me bo nekdo napadel. Verbalno, ne fizično.
"A mi daš za prepisati?" Me spet vpraša in odločno mu skoraj vržem zvezek v obraz. Gabriel se zasmeje in do konca ure že prepiše moje dokončane naloge.
"Saj veš, da bo to na koncu treba znati?" se zasmejim in on le zavije z očmi.

Ko bi le vedela, kako drugače bo čez par ur.

***
Vem, da je kratko.... Next?
02. maj 2017
u215282
u215282
Uau...Men je full všeč, čeprav je kratko *___*
Nujno nadaljevanje
02. maj 2017
neext
02. maj 2017
> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<

CHAPTER ONE (nadaljevanje)

LYDIA

Ko pridem do svoje omarice in vzamem učbenik ter zvezek za biologijo se mi pridruži Darren, moj sošolec. Je nasprotje mojega najboljšega prijatelja- rjave oči, visoke postave, rahlo debelušast (čeprav to skriva) ter rahlo nesramen. Imava tudi boljše čase.
"Koliko si pisala fiziko?" Vpraša in se mi zazre v oči. Vidim, da ni dobre volje, zato le globoko vdihnem zrak, da bi se pomirila, še od prejšnje ure, kar pa ni lahko. Imam občutek, da za vsakim dnem postajam vedno bolj paranoična.
"Pet," rečem žalostno in upam, da bo odšel stran.
"Sem vedel. Lydia, ti si ena taka piflarka,..." mi reče grozeče. "Zaradi tebe in tvojih možganov se moramo sedaj mi več učiti. Kaj ko bi se enkrat ustavila in dala tudi drugim mir?!" Nisem vedela, od kod je prišel ta nenadni napad. Močno je butnil mojo omarico in šel dalje. Bila sem rahlo prestrašena in obrazi drugih so mi povedali, da so vse videli, pa tudi pričakovali tak napad.
"Greva?" Se od nekje prikaže Gabriel in že se dolgočasim pri biologiji. Preučujemo celico in odločim se, da ne bom pokazala, da znam. Pri sebi razmišljam, da bi se delala enkrat neumno, a samo zato, da bi, kakor je rekel Darren, dala drugim mir.
Gabriel prepisuje (spet) od mene in izkaže se, da tudi, če se hočem narediti neumno, mi to ne uspeva. Spet imam vse možne točke na testu.
Pouka na naši srednji šoli je konec in odpravim se domov z avtobusom, saj si še nisem kupila avtomobila. Vozniški izpit sicer imam, a ga trenutno ne rabim.
Odprem vrata ter si na hitro pripravim nekaj za prigrizniti. Mame še ni doma, kajti iz dela se bo vrnila šele čez eno uro, oče pa dela nekaj na vrtu. V svoji sobi si končno oddahnem in preverim, če sem zares vse naredila že v šoli. Napišem, kar mi ni uspelo (nekaj pri matematiki in nekaj pri fiziki) in se še malo učim.
Moje dolgočasno življenje.

***
Hvala za vse bralke!
Komentraji?
Next?
02. maj 2017
Next
02. maj 2017
u215282
u215282
men je full žov k kr pusti da prepisuje
neext
02. maj 2017
> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<

CHAPTER TWO


LYDIA

Zbudim se v prekrasno jutro, zdi se mi, da lahko naredim vse. S pozitivnimi misli-po dolgem času-in odločim se, da se mogoče danes vseeno malo lepše oblečem kot ponavadi, zato sem si namesto kavbojk in navadne majice dala črne oprijete hlače, krilo ter top. Ličil pa nisem nosila.
Pohitela sem na avtobus in ravno pravi čas sem bila na postaji. Usedla sem se na prazen sedež in kar naenkrat se nisem počutila tako optimistično kot prej. Zopet sem čutila poglede, le da so tokrat kritizirali moja oblačila. Piflarka ne bi smela nositi lepih oblačil, to je le za kul dekleta.
V šoli me Gabriel dobi na enem izmed praznih hodnikov. Spet sem slabe volje, skoraj depresivna in Gabriel ne reče nič, le usede se poleg mene ter me objame. Ne vem zakaj jokam, a solze mi tečejo po licu in ne morem jih ustaviti.
"Lydia, kmalu se bo začel pouk," me nežno opozori in počasi pokimam. Pomaga mi vstati in že sva pri prvi uri. Sošolci me takoj opazijo in njihova vprašanja so moteča. Hočem, da me ne bi za vsako stvar vsega spraševali.
Kmalu mi postane slabo in ne da bi kaj vprašala profesorico, sem že na stranišču. Trebuh me boli, v glavi imam zmešnjavo in ne vem, kaj se mi je ravnokar zgodilo. Mislim, da imam kakšno bolezen. Ali ne, ne znam ravno dobro povedati, kakšne znake bolezni so. Mogoče je samo angina, ali pa gripa.

Potem pa se mi podre ves svet.

***
Next?
Pripombe?
03. maj 2017
u223100
u223100
Next, zanimivo
06. maj 2017
Next ful cool <3
06. maj 2017
kmalu napišem novo poglavje (čez dve uri)
06. maj 2017
Hejla!
Najprej; se opravičujem zaradi nexta, ki bi ga morala dati včeraj...
Shall we begin?

> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<

CHAPTER THREELYDIA

"Kaj pa ti delaš tukaj?" me vpraša Annabeth. Ona je najprijaznejše bitje na svetu, sklepam in ko si obrišem nos, me samo zgroženo pogleda.
"Nimaš za robec?" odločim se, da ji ne bom ničesar povedala nazaj, naj si misli kar hoče, a bom tiho. "Lydia, ti imaš probleme," se odloči in že odide ven. Jaz pa si v mislih štejem dneve.
Pridem do spoznanja, da sem mogoče noseča, a kaj ko se tega ne spomnim. Je bilo na zadnji zabavi? S kom? Na to nimam odgovora. Bežno se mi zdi, da je mogoče kriv moj najboljši prijatelj.
A sem morala spiti tista piva in vodke? Sedaj pa moram nekomu povedati. Še prej pa sploh ugotoviti, če sem noseča.
Pri naslednji uri sem tako jezna, da se sredi pouka začnem prepirat z Gabrielom. (to ni bila moja najboljša zamisel, priznam)
"Gabriel," mu besno zasikam.
"Kaj?" me vpraša razdražen. Ker mu nisem hotela dati za prepisat, se sedaj jezi name. Dejansko se skoraj začnem smejati, če ne bi bilo tako resno.
"Mogoče mi lahko nekaj poveš?"
"izblebetaj," mi reče in prepisuje račun s table. "Kaj sva delala na prejšnji zabavi?" skoraj zakričim, a se zadržim. Mirno Lydia.
Sredi pisanja se mu ustavi kemik in pogleda me kot, da me prvič vidi v življenju.
"Se ničesar ne spomniš?" me prestrašeno pogleda.
"Ne," povem in vidim, da zrdi. "Umm,..." nima nobenih pripomb in jaz se samo sprašujem, da kar sem ugotovila zjutraj, če ni resnica.
"Mislim, da sem noseča," mu povem in kar naravnost.

In cel razred naju posluša.
***
Next?
07. maj 2017
u223100
u223100
neext
07. maj 2017
Next+nova bralka
10. maj 2017
Next bo jutri
11. maj 2017
u216836
u216836
omg noseča je? :0 nextt hitro! <3
12. maj 2017
Hej folk!
Resn in globoko se opravičujem, ker nisem dala včeraj novega dela (recimo samo, da sem imela opravke, ok?)
No, pa dajmo nov del
ana sixx1, upam da ti je všeč
colleen ciara, zgodba drugače ni zanimiva (vsaj upam, da je zanimiva)
Synne Sinclare meni je tudi žal, da si Lydia ne vzame časa in ga poči

> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<


CHAPTER FOURLYDIA

Če sem se kaj naučila na naši šoli do tega trenutka, je bilo to, da ne smeš govoriti o osebnih trenutkih v razredu. Gledali so me in mene je preplavila zadrega. Še profesor me gleda.
"O tem se morava pogovoriti," mi besno šepne Gabriel in se začne smejati na ves glas; "Lydia se samo šali," pove profesorju, a mislim, da mu nobeden ne verjame, tudi jaz mu ne bi. Sama, zamišljena v svoje probleme ne govorim več z njim.
Po pouku, ko pridem domov, se odločim, da bom šla pogledat, če je res kar mislim, da sem. Ko gledam v test nosečnosti, se mi zamegli pred očmi. Mama bom, pri 18 letih. Mojo mamo bo to ubilo.
A vseeno se odločim, da ji bom povedala. Mama pride domov in nekaj časa se le gledava.
"Nekaj ti moram povedati," ji rečem in ona se nasmehne, ker očitno, se ji je tudi to rojilo po glavi; "Tudi jaz ti imam nekaj za povedati," mi reče in usedeva se za mizo.
"Lahko jaz prva?" jo vprašam. In mama prikima. Spet je tišina in postane zmeraj bolj nelagodno.
"Mami,... jaz sem noseča."
Osuplo me gleda in nato naredi nekaj, kar ne bi pričakovala od nje. Objame me in le resno me vpraša;" čigav je?"
"Mislim, da Gabrielov."
Trdno me objema in nato se ji glas rahlo zatakne; "Dobila sem ponudbo za povišnico in je v drugem mestu. Bi rada šla z mano?"
Premišljujem o njenem predlogu. Sama dojenčka ne bom mogla vzgajati.
"Prav, a ne bomo rekli niti besede drugim," se odloči mama. "Odšli sva zaradi moje službe. Sedaj se morava zmeniti, kaj bova naredili, ko se bo tvoj trebuh pričel kazati."
Naredili sva popoln načrt, mama je bila zelo... razumevajoča. Sama nisem vedela, kaj naj bi.
In to najbrž pomeni, da nekaj časa ne bom hodila v šolo.
Pa naj bo, bom že preživela.

***
Kako se vam zdi?
Next?
14. maj 2017
u223100
u223100
neeext, zelo dobro, samo naj bodo nexti bolj daljši
14. maj 2017
Next
14. maj 2017
u216836
u216836
meni se zdi super (; nextt <3
14. maj 2017
Next
14. maj 2017
Jutri nov del
15. maj 2017
Next
16. maj 2017
haj! Se opravičujem, sem spet imela neke opravke in jih nisem mogla preložiti...
+Aɴɢᴇl+ bom poskusila ok?
colleen ciara hvala

No sedaj pa na naslednji del, shall we?

> Bitter - Sweet ff Liam Payne And Niall Horan<

CHAPTER FIVE


LYDIA

Z mamo pakirava stvari v avtomobil in skoraj vsaka stvar me potre. Zmeraj bolj sem žalostna, a ob enem vesela, da je to skoraj za mano. Mama me je včeraj izpisala iz šole, z razlogom, da se seliva in ko je ravnatelj dal nazaj moje izpisne papirje, nisem vedela, ali naj skačem od veselja zaradi odhoda ali naj se zjočem, ker vem, kaj sem naredila Garbielu. Z ničemer ne pokažem, da sem prizadeta.
Ko je še zadnja stvar pospravljena, hiša pa je popolnoma (skoraj) gola, se na skrivaj poslovim od hiše in že sva na avtocesti. To pot molčiva, zato prižgem glasbo in jo poslušam. Čeprav ni nobene pesmi, ki je ne bi poznala, molčim, to pa je neobičajno zame, kajti zmeraj pojem.
"Čez kakšno uro se bova ustavili in se ustavili v bližini Manchestra, potem pa še malo in že sva v najini novi hiši prav?" pokimam in od sebe ne dam niti besede.
Res se ustaviva, nekaj pojeva, a z ničemer ne omenjava mojega stanja, ali to, da sva se ravnokar preselili na drugo stran Britanije. Že zdaj pogrešam mojo šolo in kamion, poln najinih stvari se je tudi ustavil. Voznik kamiona prižge cigareto, jaz pa se namrdnem, kajti zares ne maram kajenja, menim, da je ogabno, pa še zastrupljaš se z njim.
Mama se mi le nasmehne in že me prime pod roko in greva v avtomobil. Udobno se namestim in kar naenkrat razmišljam, kaj bom naredila, ko vsi izvejo mojo skrivnost. Se bom morala bati vsakega, ki pride mimo? Bom sploh lahko obdržala otroka? Kaj se bo zgodilo z mano?
Končno parkirava pred našo hišo in ko pogledam, kakšna je, se mi zazdi, da lepše ne more biti. Mama se je tokrat res potrudila in hiša je prečudovita. Fasada je zelenkasta, pred hišo je vrt pa tudi sadovnjak imava za hišo. Streha je rdeča in lesketa se zaradi dežja, ker je po poti tudi rahlo rosilo. Ne vem zakaj, a sem vesela dežja.
Globoko vdahnem.
To bo moj nov začetek.
17. maj 2017
nexttt
17. maj 2017
u223100
u223100
neextt
17. maj 2017
Next
17. maj 2017
nextttt
17. maj 2017
Next+nova bralka(super zgodba)!
17. maj 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani