Pozdravljeni, mnogi me že poznate. Če me ne, živite pod velikem in zelo debelem konju z imenom Janez. Danes sem se odločila napisati zgodbico omoji novi obseziji. BILBO TELLER.Uživajte moje činke čunke

----------------------------------------
Ljubezen je čustvena navezanost in naklonjenost drugim osebam, sicer pa ta pojem lahko povezujemo tudi z dejavnostmi (npr. ljubezen do učenja), z drugimi živimi bitji (ljubezen do živali; ljubezen do narave) in z ostalimi pojmi (ljubezen do glasbe) itd.
Vir: Wikipedija
----------------------------------------
Poglavje 1: Nezrela dejanja
----------------------------------------

Če bi mi rekli pred desetimi leti, da se bom nekega dne poročila z mojim sovražnikom, vam se bi smejala v obraz. Danes, pa imava skupaj 2 otroka ter enega na poti.

Moje ime je Y/n L/n. Sem stara 20 let ter sem nova zaposlena v BioNic, podjetje, ki proizvaja BIO nikotinske izdelke ter zdravila. To je bila moja prva sližba zato se ne smejati. Plača je bila precej lepa, moja oblačila pa so pomankovala po stilu.Blajk. Noben fant me nebi hotel. To plus moje kosmate roke. Res je, imam zelo dlakave roke. To sem nažal pridobila po mamink strani saj so se imenovali kosmatinec.Danes je bil dan enak kot vsak drugi dan. Zato je ta dan bil drugačen dan od drugih dni. Vstala sem zjutraj ob 6-ih saj sem imela izmeno ob 23-ih. Vedela sem da bom dolgo rabila, da se zrihtam za šiht. Lastnega prevoza nisem imela zato me je tja odpeljalkar sosed joža z kočijo.Strah me je bilo, da bom zamudila saj sem tja prispela ob 7-ih. Kar 16 ur prej. Za las je šlo. Ob vstopu v stavo me je pozdravil vratar Janez. Janez bil samski moški z petimi otroki. Njegova žena ga je zapustila za Mark Zuckerbeeha saj je rečeno imel veliko denarja.

Spustil me je naprej, jaz pa sem rignila ter odšla proti dvigalu. Moja pisarna he bila na prvem nadstropju zato sem morala iti na lift. Groza. Kar drug ib drugega smo se ravsali saj nas je bilo OGROMNO. Bekoga sem prijela za kurac, on je pa nežno zastokal.

Odkorakala sem proti pisarni, pozdravilo moniko, mojo asistentko, ter zaprla vrata.
Ni minilo niti 5 ur ko mi je Monika sporočila, da imam sestanek. Z gospodom... Bilbo Teller.V njem sem slišala samo strašne zgodbe. Kako velik in možat je. Kako njegovi prdxi dišijo. Kako...kako velikega ima. Joj, skoraj bi skup padila na to misel.

Čas je bilo spoznati to veliko pošast. Vstopil je v pisarno tako možato, oblečeno ko pravi biznis man.Takoj sem opazila. Njegov peijatelj se je vidil na hlačah. O joj. NJEGA SEM OTIPAVALA NA DVIGALU.

----------------------------------------

HVALA, DA STE PREBRALI. PROSIM STOEITE SAMOUMOR.
27. september 2022
prettyb0y
prettyb0y
hojla bilbotki, danessem se odločila updajtati mojo zgodbico od prijatljice kimone, ker je preveč horny da bi karkoli delala. pač malo si svoj fižol čoha. danes je tudi dan svetee kraljice elizabete, zato mi usi pošljete kreditne kartice v dms, da lahko fundamo njen pogreb xxx
________________________________________

2. šapter: bilbo je koncert

živjo, kot me že poznate iz prvega čapterja, sem bilbo bosonog teller in zelo rad jem krave. to sem jas

kot vidite imam zelo dolge lase in ker nism kot druge pičke, sem si spel lase v razršenp figico. povohal sm svoj zadah in se odločil da se mi dans ni treba ubit svojih zobov.
poglejal sm svoja občačila in si rekel da se mi ta mesec ni treba preobčei.. imel sem čisto dobr fit.


kot pravi za december!

no bil je brezvezn dan in sm bla na računalniku in mau iskal muske gor. malo sem zataval na pornhbub in pogledal kako je kaj kej moj star fotr in potem odšel na youtube. nism imel več nobene ideje ktere muske bi lahka poslušal, zto sm za nssvet oprašal mojo pijateljio trevor. velikokrat sm ji rignil v obraz, ona pa mi je velikokrat bruhnila v rit. in res mi je povejala naslov nekih fajnih komadov, zto sm hitro rignil, se osrau in šel pogledat na yt naslov pesmi. pjems mi je bla zelo všeč in sem jo zelo z užitkom poslusaš ter zraun glejal mojga starga fotra dokler me ni poklicala moja druga prijatelcaa trevor. (t-trrevor, j-jzs):

t: hdeeeej bilbek, kako si kj?????? se kj veselis london v leta?? KOMAJ CAKAM DA GREMO IN NE BOŠ VRJELA. KUPLA SM KONCERT TIKETS ZA KOSMATE NOGE!!!
j: NE ME FUKAT PATREK, KUPLA SI KARTO ZA KOSMATE NOGICE???? (Y/N) JE MOJA NAJLJUŠA PEVKA IN SEXq!!!!!.
t: jaaa sam predn grem si morš še lulek odrezat ker ma (yn) rada samo ženske, zto te mormo sprmenit v njoo da se bo zalubla v tebe in bomo richt
j: jebemti, trevor glih mi je zrastu nazaj od prejnšic.
t: doktorica patri ne bo imela nič za pripomnat, veš kako ima rada tvoj lulek.
j: in jaz njenega <3

tako je izglejala trevor:

(una na desni strani ne una z dolgimi lasi)

in doktorica anni:


to je pa moj star ata stric jozas:


rad me gleda med operacijo lulčka

no anywas z trevor imama bbiznis kjer se sprememnim v katerokoli osebo, ki bi ustrezala najni žrtvi (tokrat se bom v punco , pizda glih ko sm spet dobil nazaj mojo kačo) in ji potem poberema dnar.

ravnokar sm risu pederčke za uho po zvezku ko sm se spomnil da morm igt v london. poljubil sm clint eastwooda in odšel brez katereokoli prtjalge.

vrstarja sm vprašu me me ta majic nardi shirt in me pogledal v oči teer prdnil. pokimal sem in se strinjal z njim. VEDNO GOVORI RESNIC!

nato sm mu prdil v nasvidenje in odšel proti letališču.


sigma

________________

to je use za dans kurbe. če hočte Next mu prdnite v rit in mu rigtnite v uho-.

lp, arti
28. september 2022
prettyb0y
prettyb0y
pardon zmotila sem se trevor je una na levi ne na desni
28. september 2022
prettyb0y
prettyb0y
ne poznam smeri
28. september 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani