fdsgdfg
26. marec 2013
Ok, to na vrhu sem samo izprobala kako to vse deluje haha. No, tukaj bom pisala zgodbo o deklici...hf
26. marec 2013
Bila je deklica, stara komaj 15 let. Ime ji je bilo Verena. Živela je sama z mamo, saj ji je oče umrl ko je bila stara 3 leta. Z mamo so živele revno življenje. Velikokrat je bila za kaj prikrajšana, vendar je bila po naravi vesela in razposajena deklica, ki je imela veliko prijateljev in ki se rada zabava. Vsako jutro je odšla v šolo in se popoldne vrnila domov.
Bila je ura 15.00 ko zazvoni telefon. Mama brez očitkov dvigne slušalko. Na drugi strani zasliši glas Verenine učiteljice. ''Dober dan, tukaj Verenina učiteljica. Ali je Verena bolna?'' Mama začudeno vpraša: ''Kako to mislite? Saj je bila v šoli vendar?'' ''Ni je bilo.'' Mama vsa zbegana razloži učiteljici,da je Verena kot vsako jutro odšla v šolo. Mama ji je celo zaželela lep dan. Kako je potem ni bilo v šoli? Mami ni bilo nič jasno. Učiteljica pa nadaljuje: ''Mogoče je odšla k kakšnim sorodnikom? Ali pa se ji je na poti kaj zgodilo? Pokličite jo! Potem pa mi sporočite ali je z njo vse vredu!'' Mama brez pozdrava odloži slušalko in odide v kuhinjo po prenosni telefon. Vtipka Verenino številko ter zvoni,zvoni v prazno. Pokliče še enkrat in še enkrat, vendar brez odziva. Pritečejo ji solze. Sesede se na tla. Ne ve kaj naj naredi. Odloči se poklicati njeno najboljšo prijateljico Tajo ali kaj ve. ''Živjo Taja, tukaj Verenina mama.'' Taja vsa začudena odzdravi: ''Pozdravljeni. Ali je Verena bolna,da je danes ni bilo v šolo?'' Jo z začudenjem vpraša. ''Ravno zato te kličem Taja. Verena je zjutraj odšla v šolo,vrnila pa se ni, pa tudi v šoli je ni bilo. Ali mogoče veš kje bi bila? Niti na telefon se mi ne oglasi.'' Zaskrbljeno razloži mama. Taja ji odvrne,da je bila tudi sama zaskrbljena kje je Verena. Vedno ko je bolna ji razloži,da je ne bo v šolo. Danes pa je ni. Tudi na telefon se ji ni oglasila. Sklenile so,da bodo poklicale vse sorodnike in prijatelje kjer bi lahko bila.
Kasneje so poklicale vse prijatelje in sorodnike kjer bi bila vendar nihče ni vedel kje je. Mama je jokala, ni vedela kaj naj naredi. Z Tajo so preiskale tudi vse kraje kjer bi lahko bila, vendar Verene ni bilo nikjer.
Proti večeru je mama želela prijaviti izginotje Verene. Vendar pa ker Verena še ni bila pogrešana 24 ur to ni mogla narediti. Odločila se je,da izginotje vzame v svoje roke. Usedla se je za računalnik in naredila letak za iskanje pogrešane osebe. S tresočimi rokami je vnašala njene podatke in vstavila sliko. Ko je končala je letak sprintala v 100tih izvodih in poklicala Tajo ter jo vprašala ali bi ji naslednji dan po šoli pomagala letake polepiti po mestu. Taja se je seveda strinjala. V njenem glasu je bilo moč čutiti razočaranje in žalost. Govorila je z tresočim glasom, ter komaj je požirala sline.
Kasneje se je mama odločila,da pokliče še vse bolnice v mestu in preveri ali so danes sprejeli kakšno deklico staro 15 let. Vendar brez uspeha. Za Vereno se je izgubila vsaka sled...
26. marec 2013
nadaljujem?
21. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg