Tamari je razvajena na kubik in najpopularna punca v šoli. Hodi v 9 razred osnovne šole, ima lažnega fanta, miljon lažnih prijatelic in eno pravo o kateri razmišlja da ji bo morala dati košarico, je grozno nesramna in sploh nevljudnja do drugih. Njena žepnina znaša veliko vsoto in če se ji kdaj da očeta izsili da jo podvoji, saj ima denarja ko pečka. Toda to je vse le maska, ki jo je sestavila pri 10 letih ko je njen oče prevarala mamo in odšel k drugi ženski in ima z njo otroka, ki ju sovraži. Od takrat naprej se je odločila da je ne bo nihče več prizadel in da ne bo nikoli več srce tako bolelo kot je takrat, a kaj pa se zgodi ko se vpiše na gimnazijo in tam spozna šarmantnega in privlačnega Matica, ki je vse kar ona ni.
p.s.: Moje pisanje mogoč že poznate iz zgodbice LJUBILA SEM GA ON PA ME JE POSILIL in pa iz nadeljevanja NOVO ŽIVLJENJE? KOGA HOČEM PRESLEPITI. Ta zgodba je čisto drugačna in upam da vam bo ušeč , da oste komentiral in nextal ter itq bral ko te dve.... vaša Dream..*

A oš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. november 2011
Jutranji žarki so me požgečkali po obraz in budilka je nadležno pozvonila. Prijela sem jo v roke, se ji sladko zasmejala in jo s strašanskim veseljem zagnala v steno. Ona je še bolj veselo zvonila naprej. Nato je v mojo sobo prišla mama v svoji čudoviti bež halji, ki je bila zadnje darilo od očeta. Moja mama je čudovita. Ima visoke ličnice, tanke ustnice, prodorne zelene oči, goste in dolge trepalnice, popolne črte, ki se jim reče trepalnice, gladko karamelno kožo in čisto kratke na bele pobarvane las. In nekaj najlepšega na njenem obrazu: kost. Senčnica je najbolj izstopala na njenem obrazu in jo naredila popolno. Drugače pa je imela dolge noge in postavo kot manekenka.
Pobrala je budilko, se nasmehnila in pritisnila na gumb za izklop alarma.
____________________________________________________________________________________

M: Mislim, da to zvonenje pomeni, da moraš ustati Tamari.
T: mmmmmmmmmm. ( zagodrnjala sem in si potegnila odejo čez glavo) Samo še 5 minut mami.
M: Hm, NE. Ustani se in u šolo. Ne bom te vozila če boš zamudla avtobus.
____________________________________________________________________________________

Odšla je iz sobe, jaz pa sem se leno pretegnila in se po 5 minutah spravila iz postelje. Odšla sem v omaro (da čist prav si prebral/a V omaro, ki je najbrž večja od moje sobe) in potegnila bele kratke hlače iz prenatrpanega predala, nekje sem našla zelo oprijeto rjavo majčko na ručke in nekakšno belo čisto tanko in napihnjeno stvar ki je spominjala na bolero ampak se je na prsih zavezala. Hm, še nekaj, še nekaj... zagledala sem majhen temno rjav pasek in si ga nadela. Prfektno. Potem sem se ustavila pred ogledalom ki je zavzemalo polovico moje stene. Dolge svilene temno rjave valovite lase, ki so mi segali do pol pasu sem frcnila na eno stran in jim zabičala da se ne premaknejo. Iz črnih trepalnic sem potegnila dlačico, ki si je drznila stati križoma. Velike modre oči sem NARAHLO (in pod narahlo mislim resnično narahlo, ker se tista gorzna črna črta nikomur ne poda,) potegnila z črtalom, jim dodala malo zlatega senčila in malo maskare. Po ustnicah sem si potegnila glos. Na visoke ličnice pa dodala malo rdečila. Gladko kožo sem pregledala, če se mi je kakšen vulkan upal prikazati na površju moje kože in tam izbruhnit, ampak se to ni zgodilo, kot še nikoli. Potem pa sem se počasi pobožala po svoji ljubljeni kosti , ki sem jo podedovala po mami (hvala bogu za to).
Pregledala sem svoje gladke noge če se je ktira svinja priplazla na plano in opazila kr tri. Z ožitkom sem jih potegnila iz kože in vrgla v straniščno školjko. Ko smo že pri moji postavi, sem dolgonoga (kot mama), in imam raven trebuh (in pod raven trebuh mislim raven trebuh, nism tko k tiste ženske, ki mislijo da imajo ravnega ampak sem jim pod tistim hribčom razločno vidi senca). Sicer nisem suha, k tiste prifliknjene ženske, ki imajo same kosti, ampak sem suha kot angel, tako pravi mama.

Potem je mama tiho vstopila v sobo , me pobožala po obrazu in tiho dejala: Moj angel, kot usak dan, vrnila sem ji rahel nasmeh. Nato pa sem se že pognala po stopnišču proti hali, zgrabila torbico (da čisto resno nosim torbico namesto torbe, ker so torbe strašansko iz mode), si hitro obula rjave gladiatorke in zdrvela na ulico na avtobus.

Pred šolo sem molila da bo hitro konec, toda vsekakor ni bilo. Punce so stale v vrsti pred garderobnimi vrati in čakale na poljube in objeme brez dotika. Vse to in še več je sodilo k moji službi: NAJpopularnemu dekletu v šoli....
23. november 2011
next ..pa slikce lahko dodaš?
23. november 2011
neeext!!
23. november 2011
http://www.igre123.com/forum/tema/how-to-draw/25557/1
nočem težit al pa reklamo narest sam te prosim da pogledaš xP
23. november 2011
neext.
23. november 2011
neeext.!!
23. november 2011
Neext!
23. november 2011
jzt


k sm bla še mala

23. november 2011
u36660
u36660
next! :')
24. november 2011
neeext
24. november 2011
neeext.!!
24. november 2011
nextt
24. november 2011
Vrsta se je izpraznila in od nekod se je prikazal Jan. Biu je najbol hot fant na šoli, zato sm hodla z njim, drgač je pa zabit ko skala in misli da bo use priletel k njimu, sam zato kr obstaja. Odšla sem mimo njega in in se delala da ga ne vidim. Lahko sem čutila njegov začuden obraz in oči ki so se zabijale v moj hrbet. Odločila sem se da ga bom danes ignorilrala, pa sem se spovnila da imamo valeto in sem z njim v paru: ŠIT.
Poiskala sem Anjo in se ji vrgla v objem. Ona je bila človek, ki mu je blo vredn zaupat, bila je moja edina prjatlca, NAJbolša prjatlca. Bila je iskrena, prijazna, velikodušna, pametna... Ni bila razvajena, ni imela veliko denarja in ni nosila dragih znamk toda imela je iskreno srce in to mi je bilo najbol ušeč, česar pa drugi niso mogli razumeti. Res sem jo imela rada in možgani so me kar naprej spominjali, da bi se morala začeti oddeljevati od nje, ker greva potem vsaka na različno šolo in se najbrž ne bova več vidle.
"Nočem, da bi srce spet bolelo," je šinila misel skozi telo.
"Samo še danes," sem ga roteče prosila.
Pouk je bil brezvezen, Kuglica (razredničarka, ki je bila v faco kot krogla) nam je spet predavala o tem, kako pomembna je izobrazba... bla, bla, bla... Vedno isto. Potem nam je razdelila spričevala in nam pustila da cel dan zabijemo u šoli in si damo duška. Pogledala sem v mojo puščobno spričevalo petic. Odlična- še enkrat. Na začetku je bilo to zame nekakšno upanje, da se bi očka le vrnil ko bo videl kako pametno hčerko ima. Pa se ni, moje upanje je umrilo, z njim moje zaupanje, toda ocene so še ostale, z njimi tudi očenje do 5 zjutraj če nekaj nisem znala.
"Oh, Tamari. Superca, same petice," je Anja veselo dodala.
Zdramila sem se iz sanj ni ji poklapano prikimala. Ona je vedela mojo zgodbo z očetom, prijateljici sva bili že od šestega razreda, vedela je kaj meni pomenijo petice: razočaranje.
"Daj no, danes je valeta, superca bo, party bo zakon," mi je spodujajoče dejala s največjo toplino v očeh.
Danes bo srce bolelo.
"Ja," sem samozavestno rekla.
Valeta je bil polom in razočaranje... Vsi poprek so hvalili mojo čudovito obleko, frizuro in čevlje. Jan me je pri plesu kar naprej vlekel k sebi, jaz sem da odrivala najmanj milijonkrat me je pohodil in pozabil kako se pleše. Ne čisto nihče mi ni mogel iti bolj na živce. Potem je prišel ples s starši, oče je hitro stekel po stopnicah in me objel. Kako sem ga pogrešala, kako je bilo lepo ko smo bili še usi skupaj.
"NE! Ne Tamari ne pusti občutkom da predrejo iz zapora," sem se opovnila in hladnokrvno odplesala ples z očetom.
Mesto voditeljice je zasedla Suzi, ki je bila dolgočasna. Mesto voditelja je zasedel Jan, ki ni vedel kaj reči, če povežeš use skupaj: POLOM. Na koncu najbi bil pri prijateljh party ki se ga nisem nameravala udeležiti. Ko so že vsi odšli iz dvorane in sva ostali sami z Anjo, sem vedela kaj me čaka sedaj, ona me je veselo hotela objeti in mi najbrž čestitati, da sem se pripraskala do konca osnovne, ko sem ji odločna segla v besedo: " Anja, ne moreš biti več moja prijateljica." Prosim dojami, prosim odnehaj, ne prisili me da govorim še naprej.
"Kaj.? O čem pa govoriš? Tamari? Prijateljici sva od šestega razreda. Čeprav greva na različni šoli še ne pomeni da ne moreva ostati prijateljici."
"Saj ni to.. Point je u tem ,da ... ne morem biti s tabo zato ker..... ker..." Joj kako težko je bilo to. Videla sem žalost u njenih očeh. Vedela sem kaj moram reči, da bo zadostovalo.
" Ker, si revna. Sramoto mi delaš." ....
27. november 2011
JAN
ANJA


27. november 2011
OBLEKCAČEVLJI


27. november 2011
next!
27. november 2011
u60429
u60429
Neeeeeeeeeext!!!!
27. november 2011
u36660
u36660
next
28. november 2011
neext.!!!
28. november 2011
u45697
u45697
neeext!!
28. november 2011
Neeeeeext!
28. november 2011
next
28. november 2011
u63091
u63091
nekstej :3
28. november 2011
Obrnila sem se proč in samozavestno odkorakala iz dvorane. Razločno sem slišala kako so Anji tihe solze povzele po obrazu.
"Oprosti mi, prosim.! Za vedno boš moja prijateljica, za vedno te bom imela rada." Sem ji v mislih tiho šepnila na uho in jo pobožala po licu.

Doma sem spouzela iz oblekice in hotela zlesti v posteljo, ko sem slišala mami ihteti. Pohitela sem v 1 nadstropje, pograbila vroča kapučina, sladoled in robčke ter odšla v mamino spalnico. Tiho sem se ji zavila v objem in potem sva skupaj jokali, pili, jedli, gledali limonade in pihale v robčke. (Moja mama velikokrat tiho joče v sobi, mislim da zaradi tega ker očka ni več z nama, toda o tem nikoli noče govoriti, ne silim je, raje jo objamem in ji pomagam zaspati).
Zju3 sem se zbudila že ob 7-ih, čeprav so bile počitnice.Spovnila sem se kako sva se z anjo ob 7-ih zju3 klicale in se veselile ker so počitnice. Nevede mi je nekaj solzic spolzelo po licu, kako čudovit občutek je ko se zjočeš, včeraj zvečer mi je to res dobro delo.
"Toda sedaj ne boš več jokala. NE BOŠ!" , sem bila spet stroga do sebe. Danes je bil dan moje žepnine in mamine plače. Bil je čas za šhopping. To poletje bi naj šli nekam v na petko čevlja Italije. Tam so čudovite plaže. Zato sem si kupila neke grozno drage bele kopalke, ki so poudarjale mojo karamelno kožo in še nekaj drugih cunjic za katere sem se spraševala kam jih bom porinala. Potem sva šli z mamo na belo kavo.

"Tamari, obljubi mi ,da ne boš jezna?"
"Ha? Um, ja itq."
"No, u službi so mi obljubili napreovanje in zato bi morala leteti v London na neko predstavitev..." Bila je v očitni zadregi.
"Ja? In?"
"No predstavitev je ravno takrat ko bi naj midve šle u Italijo."
"KAJ? Ampak mami, Italijo si mi obljubila."
"Saj vem, zato sem malo preuredila vse skupaj. In v Italijo greš z očetom."

Bela kava se mi je zaletela...
29. november 2011
Neeeeeeeeeeeeext!
29. november 2011
Nekje v italiji
Kopalke


29. november 2011
neeeext.!!!
29. november 2011
next
29. november 2011
next!!!!!!!!!!!!
29. november 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani