moje ime je lili in to je resnična zgodba..
nekatera imena so izmišljena zaradi zasebnosti

Bil je začetek 8 razreda in vse se je šele začenjalo. Dobili smo novega sošolca jana. Prej se nisva poznala vedela sem le da je padel razred in da je bil eden izmed priljubljenih fantov na šoli.bil je tudi velik ženskar toda želela sem ga spoznati, človeka moraš spoznati preden ga ocenjuješ. Bil je lep in dišal je čudovito, toda to me na njem ni pritegnilo tojiko kot žalost za njegovimi očmi.

pri večini predmetov sva se usedla skupaj in najin pogovor se je končno začel. Bil je četrtek na urniku pa zgodovina. prejšnji dan je jokal in ker sem vedela da je še žalosten (njegove lepe modre oči so to kazale) in vprašala sem ga kaj je bilo narobe prejšnji dan in kaj je narobe tisti dan. Povedal mi je vse... postala sem njegova zaupnica on pa moj..sčasom sva postala neločljiva
hodila sva povsod skupaj in noben drug ni bil zraven....
nadaljevanje kmalu
09. september 2014
Neeeeeeeeeeeext
10. september 2014
z njim so bili vsi trenutki nepozabni in najzabavnejši. Brez njega pač dan ni bil pravi dan.
odšli smo na šolski tabor. tri dneve in večere sva bila ločena le med obroki in spanjem. v sreo zvečer, po pohodu me je pospremil do sobe. nekaj me je mrmraje uprašal in me držal za roko, toda nisem ga razumela. prosila sem ga naj ponovi uprašanje toda prišla je sošolka ki je bila z mano v sobi in njemu je postalo nerodno in se je poslovil ter odšel v svojo sobo. ko sem ga kasneje uprašala kaj me je spraševal prej mi je rekel le da se "ne spomni". še danes ne vem kaj me je takrat uprašal.

po tistem dnevu se je vse spremenilo. nisva se več družila moje srce pa se je vsak trenutek malo odkrušilo. na poti nazaj nisva sedela skupaj. rekla nisva besede. priznam takrat sem jokala.in jokala sem tudi vsak večer po tem.

še hočete vedt mojo zgodbo??
11. september 2014
next
11. september 2014
u187514
u187514
Vem da sem mogoc mal pozn tole napisala ampak vseen...next
02. marec 2015
Hh hvala. sj tut js nism pisala
Naslednji ponedeljek ko smo bili v soli me je se bolj prizadelo kar sem videla. sedel je v solski auli na odru z mojo prijateljico zano.ze ko smo se peljali s tabora sta sedela skupaj in nekaj imela toda jan mi je rekel da nimata nic in da mu ni usec. s tem mi je takrat dal lazno upanje.toda ko sem ju takrat videla skupaj sem skoraj zajokala.pah ko bi le sedela.toda drzala sta se za roke, ona je napol lezala na njem medtem ko sta se zalizvala. toda nadela sem si fake smile in se se vedno pogovarjala z obema.
Naslednji dan jo je ze uprasal ce bi hodila z njim in seveda je rekla ja. takrat sva se se pogovarjala ampak ne vec toliko.toda zacela sta se kregat in ker sem videla kako mu je hudo sem mu pomagala. sicer sta sla narazen (tistega dne se spomnim kot da bi bil uceraj) toda se useeno jo je ljubil.neglede na to da se je do nje obnasal kot pravi kreten je meni vedno govoril kako jo ljubi in use.
02. marec 2015
u187514
u187514
Next
02. marec 2015
next!
02. marec 2015
Kmalu smo sli na drsanje z razredom. tega sem se tako veselila ker je on sel tudi. toda ni drsal. sedel je ob robu drsalisca z zano in vsi smo jima govorili da naj se pobotata(tudi jaz-zaradi njegove srece, toda upala sem da se ne bosta) in tako sta tudi se in bila spet skupaj.

toda zani ni bilo usec da se jan druzi in celo pogovarja z mano. zato sta se tudi razsla. se vseeno em jima ze drugic pomagala da sta sla skupaj kar je pomenilo da je sta ze tretjic skupaj. toda takrat me je jan prosil naj s ne druzim vec z njim, da bosta z zano skupaj. to me je zelo prizadelo toda ustregla sem mu. Ker pa tudi on ni maral zaninih prijateljic se je odlocil da se bo z mano se useeno pogovarjal-po listkih tako da ona ne bo videla.

Oprostite za kratke nexte sm pisem na fonu :/
03. marec 2015
next
03. marec 2015
Toda ona naju je opazila in zelo sta se skregala. itak takrt sm bla js usega kriva.cisto sva izgubila stike. Skrivaj sem ga se vseeno gledala in se smejala njegovimi komentarji in izpadi, u srcu sem jokala ob njegovih solzah. se useeno sem vedno iskala resiteu za njune probleme.
Nekega dne sem na listek napisala naj ne joka in da se bo use popravilo. nisem ga mislila dati njemu saj bi spet js bila kriva. sem ga pa zataknila ob robu pajkic saj nisem imela zepov. naenkrat me je jan poklical k sebi ko sem sla ven iz sole in skrila sva se za omarice. takrat me je uprasal ce sem jaz to napisala. Skoraj bi me kap ko sem videla da je to moj listek.mislila sem da bo jezen ker ni maral govoriti o joku.tudi govoril je da nikoli ne joka. toda ne. zahvalil se mi je in me objel. kako sem ga takrat pogresala. in tisti trenutek sem bila tako srecna. toda vedela sem da ne bo trajalo.

Spet se je vrnilo na stara pota.spet sva skrivaj pogovarjala.tokrat naju ni dobila
07. marec 2015
neext
15. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani