neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. februar 2014
u80842
u80842
Neeeeeeeeeet!!!
07. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext +nova bralka
mam eno prošnjo a bi nogoče lahka dala sliko od Cassi, da bi si laži predstavlal stvari
08. februar 2014
Lahko objavim slikco od Cassie, čeprav jaz osebno ko berem druge zgodbe rajš vidim da ni slik, da si lahko lažje sama predstavljam. Ampak če želite, lahko komot prilimam ob naslednjem delu )
Upam, da mi ga uspe kmalu napisat ker sem trenutno zlo zaposlena, se bom potrudila, da pride čimprej..
08. februar 2014
hvala
09. februar 2014
omg ravn sm prebrala tvojo zgodbo Amor! Zgodba je za umret na koncu sm se jokala, ZAKON PISATLCA SI in Amor! je ena najboljših zgodb kaar sem jih prebrala.
pa hitr napiš nov next
11. februar 2014
Hvala!! Taki komentarji me vedno spravijo v boljšo voljo Next bom napisala takoj ko bo možno, mogoče že danes, ampak nič ne obljubim.
11. februar 2014
<333 jeej
11. februar 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. februar 2014
neeext
15. februar 2014
nexr
15. februar 2014
u155895
u155895
Neext
16. februar 2014
Vem, da nexta ni bilo kar nekaj časa, ampak res nisem imela časam, upam da zaradi tega nisem izgubila preveč bralk. Upam, da bom lahko zdaj pisala bolj pogosto, predvidevam, da bo next vsak drugi dan Na željo bralke sem se odločila, da objavim nekaj slik od Cassie…


Imam pa še eno vprašanje – si želite, da bi bilo v zgodbi več »vročih, sexy« trenutkov med Cassie in Harryjem?

-ŠESTO POGLAVJE-

Stojim pred vrati velike hiše in živčno prestopam iz ene noge na drugo. Vzamem si nekaj časa preden pritisnem na zvonec. Globoko vdihnem in čakam kdo mi bo odprl vrata. Mogoče se to, da bom prvič vstopila v njihovo hišo ne zdi nič čudnega in razburljivega. Ampak zame je. Prvič bom z vsemi skupaj in danes naj bi s Harryjem oznanila, da sva par.
“Cassie, prišla si. Dobrodošla.” Louis me brez obotavljanja stisne v svoj objem in me spusti šele po nekaj dolgih trenutkih. Ko vstopim čez vrata skoraj ne morem verjeti svojim očem. Če sem prej rekla, da hiša velika, se sedaj popravljam. Hiša je ogromna.
“Saj sem obljubila, da bom prišla, kajne?” končno odgovorim, še zmeraj osupla. “
“ Želiš, da ti razkažem prostore?” vpraša Louis in rahlo pokimam. Najprej me pelje po stopnicah v zgornje nadstropje in me hitro popelje skozi pet velikih sob, za katere mi razloži, da so njihove spalnice, kadar prespijo tukaj. Drugače je to njihov prostor zgolj za delo, občasno tudi za zabavo, drugače pa živijo vsak na svojem. V zgornjem prostoru, čisto na koncu hodnika je fitnes soba. Opazim, da Louis neizmerno uživa v vlogi vodiča in ne morem, da se ob tej misli ne bi zasmejala, medtem ko se odpraviva v spodnje nadstropje. Pokaže mi kuhinjo, v kateri največ časa, kot mi pove Louis preživi prav Niall in ogromno dnevno sobo s kaminom. Zadnja soba je snemalni studio. Osupnem nad količino vseh mešalnih miz, mikrofonov in ostale opreme. Potem me pelje še na vrt, kjer imajo majhen bazen in nekaj ležalnikov.
“ Ne razumem zakaj ne živite tukaj. Ta hiša je nora,” pripomnim in Louis se zasmeje.
“ Nočem se hvaliti, ampak se ti ne zdi, da so naše privatne hiše precej podobne tej, če ne še celo boljše?” Ob njegovem komentarju zardim, očitno je bil moj komentar precej neumna pripomba. Superzvezdniki, najpopularnejši band, kopica uspehov, mene pa zmedeta bazen in kamin. Odločiva se, da bova ostale počakala v dnevni sobi.
“ Torej si prišla k Liamu?” vpraša, da bi načel pogovor, ko med nama že nekaj časa vlada sicer prijetna tišina. Ne vem kako naj mu odgovorim, saj moj obisk ni ravno namenjen Liamu. Brez Harryja pa najine novice nočem povedati.
“ No… prišla sem k vsem vam. Saj ste me povabili, ne?” se spretno znajdem in očitno je zadovoljen z mojim odgovorom. Na mojo srečo takrat v hišo vstopijo ostali in moje mišice se nemudoma napnejo. Opazim, da je moje dihanje postalo neenakomerno in da se moje roke rahlo tresejo. Saj ne da bi se sramovala najine zveze ali kaj podobnega. Samo strah me je kako bodo fantje sprejeli novico. Predvsem pa se bojim Liamovega odziva. Po glavi se mi podijo razne misli, med drugim tudi, ali je mogoče vseeno prekmalu za resno zvezo? Nisva morda prehitra? Iz razmišljanja me kmalu predrami njegov glas, ki me hudomušno pozdravi in takoj za tem svoje ustnice strastno pritisne ob moje. To definitivno ni način, ki sem ga pričakovala, ko je omenil, da jim bova povedala, da sva skupaj.
17. februar 2014
neeeeeeeext
17. februar 2014
Next
17. februar 2014
Imam pa še eno vprašanje – si želite, da bi bilo v zgodbi več »vročih, sexy« trenutkov med Cassie in Harryjem? JA JA JA JA JA JA JAAAAAAAAAAAA *O*

neeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
17. februar 2014
si želite, da bi bilo v zgodbi več »vročih, sexy« trenutkov med Cassie in Harryjem? ammm jaaaaa
17. februar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. februar 2014
neeeext
17. februar 2014
next
18. februar 2014
u150249
u150249
Neeeeeext
18. februar 2014
https://apps.facebook.com/energija-za-sochi/?image_share=657

če bi kdo lahko glasoval tukaj prek fb-ja bi mi veliko pomenlo in pomagajte prevcu v Sočiju
18. februar 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeext
18. februar 2014
Neeeeeeeext
18. februar 2014
next
18. februar 2014
Se opravičujem, če so teli prvi deli malo bolj dolgočasni, zgodba se mora najprej razviti, da lahko postane zanimiva in polna zapletov

-SEDMO POGLAVJE-

Poljuba mu nisem vrnila. Preveč sem bila šokirana. Resnično si nisem predstavljala, da je tako želel povedati najino »veliko« novico. Hitro sem umaknila glavo, še preden bi poljub lahko prišel v kaj več, kot samo poljub. Harry pri takšnih rečeh postane precej strasten, zares ga je težko ustaviti, kljub temu pa pri nama ni prišlo dlje od poljuba. Glavo sem obrnila v smer tal, bila sem preveč presenečena in prestrašena, bala sem se odziva fantov. Harry me je objel okoli pasu in me stisnil k sebi, zaradi česar sem bila primorana dvigniti pogled. Njihove reakcije so bile tako različne in neprecenljive. Zdelo se mi je, kot bi se čas ustavil, kot da bi nekdo zamrznil sliko. Niall nama ni posvečal preveč pozornosti, raje je gledal v vrečko čipsa, ki si ga je malo pred tem prinesel iz kuhinje, Zayn je mirno sedel na sedežni in naju gledal z zdolgočasenim pogledom, Louisu se je na obrazu iskril nasmešek, samo čakal je, kdaj bo lahko skočil v moj objem in potem je tukaj še Liam … Liam je bil malce presenečen, drugače pa nisem opazila pretiranih čustev, kar se je kasneje pokazalo za zmoto. Od nekdaj je bil pravi ekspert v prekrivanju svojih občutkov. Kot sem predvidevala se je Louis prav hitro vstal in se zrinil na prostor med nama s Harryjem, kar je izpadlo precej simpatično. Roko je ovil okoli mojih ramen in mi z drugo razmršil lase.
“Dobrodošla v družini,” je rekel veselo in dramatično zavzdihnil. Nato se je obrnil proti Harryju in mu nekaj zašepetal na uho. Nisem ujela njegovih besed, je bil pa Harryjev predrzen nasmešek precej zgovoren.
“ Vesel sem za vaju. Harold je končno pripeljal punco domov. Veš, ti si prva punca, ki jo je pripeljal v to hišo,” je naposled rekel Liam in Harryja po moško udaril po rami, sama pa sem pri čutila zadovoljstvo in ponos. Sklonil se je k njemu in ga s smrtno resnim pogledom gledal naravnost v oči. “ Lahko si vesel, da je privolila. Cassie je krasna. Take punce ne boš dobil nikoli več, zato jo pazi. Če ji kaj narediš, če ji zlomiš srce, pa ne pozabi, da jo bom jaz branil, razumeš?”

Harry je samo prestrašeno pokimal in vsi v sobi so se začeli smejati. Kljub temu, da je izpadlo zaščitniško in zabavno, sem sama pri sebi vedela, da Liam drži besedo. Vedela sem, da bi Liam za tiste, ki jih ima rad naredil čisto vse. Če bi me Harry prizadel, verjetno ne bi najbolje odnesel.
“ Koliko časa sta že skupaj?” Niall se je končno odločil spregovoriti. Vesela sem bila njegovega vprašanja, saj je med nami kar nekaj časa vladala neprijetna tišina. Preden bi lahko odgovorila je Harry navdušeno začel z razlago. “ Dva tedna. Točno dva tedna nazaj sem jo peljal na prvi zmenek,” je povedal ponosno in mi na lice pritisnil hiter poljub. Postopoma se je ozračje umirilo, padli smo v sproščen pogovor o vsem kar nam je padlo na pamet. Zvedela sem stvari o fantih, ki jih sploh nebi želela vedeti. Povedali so mi vse o njihovi karieri, o oboževalkah in snemanjih. Opisovali so mi turneje in odlično smo se zabavali. Dogovorili smo se, da se v kratkem dobimo pri meni, da jim razkažem stanovanje. Spoznala bom tudi njihove boljše polovice, obljubili so namreč, da jih bodo pripeljali. Ko sem pogledala na uro nisem mogla verjeti da je minilo že toliko časa. Zunaj je bilo že temno in opazila sem, da je začelo deževati.
“ Me je veselilo in Louis še enkrat hvala za izčrpno vodenje po vaši hiši.” Lou mi je v znak odobravanja pokimal in se nasmehnil. Pograbila sem plašč in torbo in se skupaj s Harryjem odpravila do vhoda. Šele ko sem odprla vrata, sem ugotovila da zunaj lije kot iz škafa. Resnično ni bilo samo rosenje, za kar sem najprej mislila da je. Avto sva kot nalašč pustila nekaj metrov pred vhodom, tako da nama je preostalo samo, da čimprej stečeva do tja. Preden sem se zavedala, da je pod mano marmor, moker marmor, sem padla tako močno, kot še nikoli.

- Kaj vam je v zgodbi všeč, kaj vam ni všeč, kaj bi dodale, spremenila, koga bi si še želele imeti v zgodbi, kakšnih trenutkov bi si želele več, kakšna posebna želja za kakšnega od fantov? Karkoli? Vsako mnenje je dobrodošlo, ker to samo še zboljša zgodbico!!
19. februar 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. februar 2014
Next
19. februar 2014
u155895
u155895
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. februar 2014
neeexxtt
19. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani