Hay
«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§
pač sem se odločila, da bom pisala zgodbo o rock skupini skid row. Mogoče jih vsi ne poznate boste pa seveda tukaj izvedeli več od njih. Zgodba bo izmišljena.

«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§
Vloge:
- Rob Affuso,
- Rachel Bolan,
- SEBASTIAN BACH,
- Dave "The Snake" Sabo,
- Scotti Hill.
«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§
Rez zelo upam, da vam bo zgodba všeč, ker tudi meni ni zaminivo toliko D1 zgodb. Malo rock mora tudi biti. Seveda gre vse zahvale ●JO VI●. Da nebom samo govorila bom kar začela.

«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§
SEBASTIAN BACH:
Odložil sem cigaret ter pogledal žensko, ki je v mene tišala majhen črtast zvezek z kulico. Pogledal sem jo v oči in v nje videl samega sebe. V tla sem špuklil slino ter vzel zvezek ter napisal svojo ime. Razprl sem si majco ter pokazal svoje mišice. Ženska je omedlela ter vse ostale zanjo. Imel sem plac, da grem stran in mi tako nebi več gnjavlji z podpisi. Od pravil sem se do našega benda, ki so me že strpno čakali. Med potjo so me ulovile ženske. Nisem imel izbire zato sem pobegnil. »Počaaaaaakkkkkaaaajjjjjj, radddddeeee teeeeee imammmooooo Sebastiannnn« so za moji hrbtom kričale ženske ter me lovile. »Žal mi je deklete zvečer se dobimo zdaj nimam več časaaaaa« Sem reko ter zmerno bol pospešal svojo hitro. Na sreča sem kmalo prispel do mojega bevda ter se skriv v garaži.
»Oh bogi Sebastian kaj so te spet lovile ženske« ter se mi začeli vsi smejati. »Tako je če znač osvojiti punco« Postali so tiho saj dobro vedo, da jih res nemorejo osvojiti. »To ti misliš ko bodo izvedle za tvojo skrivnost bodo vse bile jezne nateba« je rekel Rob Affuso. »Daj Roob pomisli če storiš to bom jaz tebi razbil nos usta in oči« Spet je postala tišina. Zato sem se odpravil v svojo sobo. Seveda sem slišal kako se pogovarjajo za moji hrbtom. Kmalo je bila že ura toliko, da so me čakale punce odpravil sem se. Ko sem prispel sem v postelji videl punce napol gole. Zvlekle so me v posteljo te r mi prevezali oči in prevezali na posteljo. Zatem si slišal sam še škripanje postelje. Ampak kmalo je veselje ponehalo. V hišo so stopili .......................
______________________________________________________________________________
Upam da bo
17. maj 2015
17. maj 2015
u172703
u172703
Next
17. junij 2015
hvala po dolgem času hehe
17. junij 2015
u200488
u200488
Next
13. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani