u53599
u53599
Bella thorne se je rodila 8.oktobra 1997 je ameriška najstniška igralka ,pevka in model.Nastopila je že v več kot 40-ih reklamah , serijah itd... Najbolj je zaslovela v vlogi CeCe Jones iz Disneyeve serije Shake it Up.
Bella Thorne Cece Jones

Njena soigralka Zendaya Coleman je tudi v resničnem življenju njena najboljša prijateljica.

Shake it up...
Bella in Zendaya

Zasebno življenje

Bella Thorne se je rodila Pembroke Pines, Floridi. Je najmljaša izmed štirih otrok. Njene korenine so irske italjanske in cubanske.Prvi jezik ki ga je govorila je bila španščina. Pri petih letih ji je umrl njen očka kar je javno obljavila na twitterju leta 2011.Z svojo družino živi v Kaliforniji že od leta 2006.Rada igra nogomet , pleše , preživlja čas z družino in se igra z svojima kužkoma , želvo in šestimi mačkami.

Bella je spoznala da je disleksik v drugem razredu.O svoji diseksiji je spregovorila v ameriški reviji „chearleader“ (navijačica) da ima težave z branjem.

SHAKE IT UP
Cecelia Amanda "CeCe" Jones, ki jo je upodobila Bella Thorne, je ena od priljubljenih likov serije. Cece opisali kot samozavestno in zabavno dekle, prav Cece je bila glavni razlog da sta z njeno prijateljico Rocky postali zvezdi šova Shake it up Chicago.Čeprav je bila Rocky prepričana, in je skoraj obupala nad svojo priložnost, da postane zvezda v "Shake Up Chicago ", vendar jo njena najboljša prijateljica Cece potolaži s tem da že celo življenje sanjata o tej priložnosti , da postaneta zvezdi v shake it up.
. V epizodi" to Add Up, "je bilo ugotovljeno, da ima CeCe disleksijo. Cece živi z mamo in njenim mlajšim bratcem Flynnom. Njena starša sta ločena in njen oče je daleč stran.
Raquel Alexandra "Rocky" Blue, ki jo upodobila Zendaya Coleman , je tudi ena od priljubljenih likov serije. Opisali kot "pridna" od obeh, je bila opisana tudi kot optimistična. V epizodi "Meatball It Up , "je pokazala, da Rocky je vegetarijanka. Ona živi z mamo in njen starejši brat Ty v isti stavbi kot stanuje CeCe. Njena starša sta tudi ločila in njen oče je zapustil njo njeno mamo in njenega starejšega brata ko je bila Rocky še zelo majhna.
Flynn Justin Jones, upodobil ga je Davis Cleveland, je mlajši brat CeCe " Flynn ima rad Rocky kot svojo sestro CeCe . ima zelo rad slanino igranje video iger, in teženje svoji sestri . Flynn čuti posebno naklonjenost Rocky pokazal v epizodi: To Model Up kjer naj bi Rocky odpotovala v New york in tam opravljala svoje delo kot model.
Tyler Joseph "Ty" Blue, upodobil ga je Roshon Fegan, je starejši brat Rocky. Čeprav dober plesalec, ne pleše v"Shake Up Chicagu",
Martin "Deuce" Martinez, upodobil ga jeAdam Irigoyen, je najboljši prijatelj Cece in Rocky.
Günther Hessenheffer,ki ga je upodobil Kenton Duty, je brat dvojček Tinke (upodobila jo je Caroline Sunshine), ki je prišel v Chicago kot izmenjava študentov iz majhne države, gora v prvem razredu.
08. julij 2011
u54021
u54021
by me.
08. julij 2011
u54080
u54080


11. julij 2011
u58249
u58249
< 3
22. avgust 2011
u58353
u58353
23. avgust 2011
u174615
u174615
06. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg