Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
hoj, to je moja prva zgodba tako da oprostite ce bo kaj napak ali da kdaj ne bom mogla pisat.
25. junij 2017
torej zgodba bo govorila o nekem fantu ki je sel kampirat z druzino v gozd kjer ga je ugriznila nenavadna zival. V tiatem trenitku se je njegovo zivljenje spremenilo za vedno. Ja vem kratka obnova. Videla sem tak film toda se ga ne spomnim sak sem ga gledala 3 leta nazaj. Zgodbo si bom probala ozmisliti malo bom pa napisala is filma cesar se malce spomnim
25. junij 2017
Next?
25. junij 2017
u198831
u198831
neeeext
30. junij 2017
hvala
30. junij 2017
neeextttt zanimivo! *w*
30. junij 2017
smile_xd hvala sam bl slabo obnovo sm nrdila..
30. junij 2017
oprostite mi, ker sem mogla ponovno napisati Next, ker se mi je prejšni zbrisal....
.........................................................................................................
S starši sem odšel kamperat v gozd saj imata moja starša zelo rada naravo in živali, ki živijo tam.jaz pa sem čisto nasprotje saj imam raje telefone ter računalnike, kjer igram igrice ter se pogovarjam s prijatelji.
" TIM!! A SI SPET V SVOJEM SVETU" je zavpil oče. Preden sem mu karkoli lahko odgovoril je takoj nekaj spet zakričal " TIM A SI SPET NA SVOJEM PLANETU MORDA NA MARSU!!!!!" JE ZAKRIČAL. " kaj je, mogoče...ne?? " sem mu umirjeo odgovoril." DA SE TO NE PONOVI PONOVNO IN NE LAŽI SE SI RAZUMEL KO PRIDEMO MI BOŠ DAL TELEFON " je zakričal bolj glasno. Pokimal sem saj če ne bi dovolil bi blo hujše. Ja zdaj veste kakšna je moja družina. Ime mi je Tim kot ste lahko opzaili, imam rjavo barvo las, zelene oči ter.... ohh kaj vam jaz govorim kako zgledam. Začnimo pri očetu, on želi vedno doseči svoje. Če mu kdo kaj nasprotuje se mu kod ponavadi vedno utrga, ne bi vedeli kako zgleda ko se mu utrga. Ponavadi je vedno jezen na ves svet še posebej name. Saj pogosto ne upoštevam njegovih navodil. Na sebi ima vedno jezen pogled, ko ga samo pogledaš je tvoj dan že slabši. Toliko o njem, moja mama je vsaj najbolj normalna v družini vsaj zame, je umirjena ter tiha da ne bi prišlo ponovno do prepira. Ponavadi me razume ponavadi se pa postavi na očetovo stran. Zdaj pa še moja mlajša sestrica z imenom Kim. Vedno me zafrkava ter če jo sam pogledam me grdo pogleda ali pa pove očetu, ki se tako razburi. Ponavadi me kar naeenkrat, brez razloga pretepa na srečo ne pride do poškodb ponavadi pa dobim tudi modrico, če bi ji želel vrniti bi takoj zavpila da bi prišel oče ter mi ne bi verjel da je ona začela, težil bi z istim stavkom, da je mlajša od mene in da ne razume nekaterih stvari še. No toliko o moji družini, imam 17 let ter hodim v gimnazijo, ter se ukvarjam s košarko.Kmalu boste več izvedeli o meni." Kdaj bomo prišli?" sem vprašal saj je pot trajala že eno uro." Kmalu samo še 2 uri saj smo daleč izbrali lokacijo" je na srečo pomirjeno rekel oče. Zavdihnil sem ter si rekel * to bo še dolga pot *
--------------------------------------------------------------------
kako se vam zdi?
ali naj kaj spremenim?
Next?
30. junij 2017
u198831
u198831
Next
fajn je smile
01. julij 2017
omg full zanimiu Next!
01. julij 2017
hvala sam nevem ce bi pisala ker samo vidve bereta smile
01. julij 2017
Mal počaki...
01. julij 2017
Super je,kar tako naprej
Next
01. julij 2017
hvala I LoveMoonlight big-smilie heart smile_xd hvala ker berete
thx Pa3cija Styles.. bom nextala sam da napišm....
01. julij 2017
-------------------------------
zlo dolg ga ni blo vem sam mi je 3 med spisom zmrznil racunalnik in sem mogla skos ponovno pisat ta Next sm na telefon napisala zato mi oprostite ce bo velik napak
--------------------------------
Po 2 urah vožnje smo končno prišli do željene lokacije. Avto smo parkirali pred gozdom, ter z vso opremo peš odšli v gozd. Okoli nas so bila sama drevesa, večinoma smreke...( koga to sploh zanima ).Ko smo našli pravi kraj na sami ravnini smo postavili šotor ter ostalo. Vzelo nam je 1 uro, vmes je oče prepeval svojo najljubšo pesem iz otroštva.Vsi smo samo nadaljevali z delom, saj ga nihče ni želel zmotiti ( saj veste zakaj ) .Ko smo končali z delom me je oče poslal naj najdem primerne stvari s katerimi bi lahko zanetili ogenj.Seveda sem raje šel kot da bi spet poslušal kako njegovo pesem. Mama je šla k potoku po vodo, Kim pa je z očetom pripravljala večerjo.Na poti nisem našel ničesar primernega zato sem še naprej iskal bolj daleč od našega šotora. V daljavi sem zagledal veliko drv, ki so v ležečem položaju ležala druga na drugi. Malo je bilo čudno, kar sredi gozda najti že nasekljano pripravljena drva.Toda vseeno sem šel do njih ter jih nabral. Med nabiranjem sem slišal neko premikanje, ki se mi je približevalo. Obrnil sem se ter zagledal gozdarja imel je sivo dolgo brado, ter bil je nizke rasti, star pa je bil približno 76 let. Prestrašil sem se, da so mi kar drva, ki sem jih držal v rokah padla na tla."Ne boj se nič ti ne bom naredil. Kaj pravzaprav kar sam počneš tukaj?" me je vprašal. Razmišljal sem , če mu smem povedati saj ga itak ne poznam toda itak je vseeno, kaj pa gre lahko še narobe." Z družino smo prišli kampirati in sem želel nabrati samo nekaj drv" sem mu odgovoril ."Tukaj je prenevarno ne bi smeli sploh priti in teh drv ne potrebujem zato jih lahko vzameš.Veliko zveri je v takih nevarnih gozdovih" mi je rekel gozdar." Samo za 5 dni smo prišli in nič nenavadnega nismo videli ali srečali, tukaj je kar mirno." sem mu odgovoril. " Saj ste komaj prišli in ne poznate tega kraja prav dobro in se strinjam da je lepa lokacija a ni primerna za nočevanje več dni. Ampak morate me poslušati jaz tukaj delam že 7 let in poznam ta gozd še preveč dobro.Morate zapustiti ta kraj. Jaz sem tukaj zadnjič. Če te zanima zakaj, imam za to osebne razloge.... zdaj pa moram iti.TAKOJ RESNO MISLIM ZAPUSTITE TA KRAJ ČE NE DANES PA JUTRI" mi je še zadnjič zavpil gozdar preden je odšel. Ostal sem brez besed. Ko je odhajal sem zagledal nekaj velikih prask na njegovi roki ter nogi, kod da bi ga opraskala neka žival. Mahh.. saj ni pomembo sem si rekel, ter pobral par drv in z njimi odšel nazaj do šotora. Vmes sem razmišljal o njegovih besedah. Ko sem prišel sem očetu ter mami povedal za gozdarja ter to da moramo takoj zapustiti gozd, in naj se ne vračamo." Komaj smo prišli pa nam bo nekdo govoril da naj odidemo. Ostali bomo, ker takega razgleda res ne moremo zamuditi!!" je razburjeno odgovoril oče. Vsi smo pozabili na gozdarja ter na ognu spekli jabolka za večerjo. Opazovali smo prečudovit sončni zahod. No jaz sem raje gledal v telefon ter si dopisoval s Klemnom ( moj najboljši prijatelj ), dokler mi nenadoma oče zgrabi telefon iz rok.Grdo sem ga pogledal." Saj sva se zmenila da mi ga boš dal ko pridemo " mi je z svojim jeznim obrazom rekel. Zavil sem z očmi ter šel v šotor na srečo smo imeli razdeljene sobe zato sem bil kar vesel, saj ne bi zdrzal v isti sobi v šotoru s Kim pa še tako majhne so te sobce. Celo oče in mama sta bila ločena ne zaradi prepira ampak, ker oče vedno smrči ponoči preveč glasno. Mahh kaj pa blebetam spet..Ko sem se pripravil za spanje smo vsi sli v svoje sobe. Nisem mogel zaspati saj mi to z gozdarjem ni šlo po glavi. Na koncu sem le komaj zaspal.
01. julij 2017
Bogi gozdar
Next
01. julij 2017
nexxxxttttt zlo dobr
01. julij 2017
u220684
u220684
Next!Gozdar sploh ni bogi sej ga je itak nadrl cx
01. julij 2017
omg res vam hvala ker berete ker str mi dal upanje res vam hvala najboljsi ste hah
01. julij 2017
ful dobra zgodbica Next čim prej clap
03. julij 2017
Hvala vam da berete smile; za drugo zgodbo bo prišel Next malo kasneje...
-----------------------------------------------------
Zjutraj sem se že zbudil ob 6.30. Ni se mi dalo vstati zato sem še ležal v svoji spalni vreči. Nenadoma v sobo pride oče " vstani in se pripravi, za cel dan gremo v gozd na pohod" mi je zakričal na uho ter odšel. Vstal sem ter se na hitro oblekel. Vzel sem še nahrbtnik kamor sem dal sladkarije itak ( vzel sem jih nekaj preden smo odšli kampirat ), nočno svetilko in dežnik smile_xd. Ko sem prišel iz sobe so vsi čakali samo še name. " saj ni tako dolgo trajalo?" Sem jim rekel začudeno. Vsi so samo zavzdihnili ter odšli iz šotora razen oče me je gledal še par sekund preden je tudi on odšel. Odpravili smo se na pot. Vsi so opazovali okolico med hojo, jaz pa sem samo strmel v tla in opazoval svoje čevlje .Oče me je seveda opazil. Nastavil se je pred menoj ter se ustavil da sem se v njega zaletel ( nvm drugačne besede upam da štekate kaj mislim ) padel sem na tla. "pazi kod hodiš "mi je samo dejal ter šel dalje, nisem mu imel časa kaj reči .Vstal sem ter in šel za njimi ."Koliko časa še?" Sem vprašal. Nihče mi ni odgovoril, ker me nihče ni slišal saj sem bil zadnji v koloni v kateri smo bili postavljeni. "KOLIKO ČASA ŠE!?" sem glasneje rekel, da so se vsi ustavili ter me pogledali. " saj hodimo šele pol ure "mi je odgovorila mama. Oh super to bo še zlo dolg pohod ,sem si rekel. Ko smo spet začeli hodit sem pomislil da danes sploh nismo imeli zajtrka." LAČEN SEM!" sem ponovno zakričal. Vsi so se spet ustavili in me začudeno pogledali." ja nismo imeli zajtrka ker ga bomo imeli med pohodom zato smo odšli malo prej na pohodu" mi je ponovno odgovorila mama. 2 uri kasneje smo se le ustavili ter pojedli sendviče, ki nam jih je pripravila mama. V daljavi sem zaslišal nenavaden zvok, bil je od neke živali. Sej je sam srna ali zajec sem si rekel. Ko smo pojedli smo nadeljevali z pohodom .Po 2 urah smo prišli do zelo lepega slapu, kjer smo naredili odmor.

Slap:
Seveda brez kopanja ni šlo zato sva jaz in oče šla plavat. Kim in mama pa sta se sončili na soncu, ki ga na njuno žalost ni bilo saj so sonce zakrivala drevesa. Tako sta potem samo opazovali okolico ali naju z očetom. V vodi sem se izogibal očetu, saj ma on zelo čudne igrice v vodi ( enkrat mi je držal glavo pod vodo, da bi s tem preverjal koliko časa zdržim. Nelogično, loh bi se SAM potopil pa bi lažje ugotovil kok časa rabm ne pa da on.....ugh) druge so hujše ...Ko sem prišel ven na suho sem se posušil ter oblekel nazaj svoja oblačila ki sem jih prej slekel ( seveda sem svoje boksarice pustil na sebi ). Ura je bila 13.00. Nadaljevali smo s potjo. Kim so začele boleti noge, zato jo je oče moral nositi. Gledala je nazaj ter mi kazala jezik. Ja jaz sem bil zadnji onadva pred mano in mama je bila prva v koloni. Nisem se zmenil zanjo zato sme gledal drugam. Prišli smo do močvirja, ki nam je zapiral pot naprej. Zaradi njega nismo mogli nadaljevati poti zato smo se odločli iti nazaj. Nasmehnil sem se .Ura je bila 18.00. Začelo se je nočiti toda še vedno nam je luna osvetljevala pot. .
Pot nazaj:

Hodil sem zadnji v koloni, kot vedno. Dokler v daljavi ne zagledam čudne sence....
--------------------------------------------------
Se nadaljuje......
Tm k piše slap: al pot nazaj: ni mogla bit slika pa mi noce poslt pa bom posebi poslala
03. julij 2017

slap.
03. julij 2017

pot nazaj:
03. julij 2017
Zdej bojo pa uno čudno žival srečali alpa gozdarja ki jih bo prestrašu
Next
04. julij 2017
Next
Luna-volkodlaki?
26. julij 2017
Next mogoče ampak res mogoče pride zvečer... .upam smile_xd smile
26. julij 2017
In tukaj je končno Next, po dolgem času
Obstal sem na mestu in samo z izbuljenimi očmi strmel v to čudno črno stvar. Spomnil sem se da imam sabo nočno luč.. Ne da bi premaknil pogleda iz sence sem iz nahrbtnika previdno vzel svetilko. Nisem mogel najti gumba, kjer se prižge in na hitro pogledal svetilko. Ko sem našel gumb sem hitro pritisnil in svetilko usmeril proti senci, ki je nemudoma izginila. Spomnil sem se le da ni imela človeških znakov..morda je le neka gozdna žival a bila je 3-krat večja. Ta stvar je imela...... '' kaj pa ti samo stojiš pa gledaš v gozd!!'' mi je zaklical oče, ki je stal pred mano. Od kod se je kar pojavil tam. Seveda če sem tok zatopljen v svoje misli da ga nisem uspel slišati priti .. ''videl sem neko.....'' preden sem uspel povedati do konca je spet začel '' spet tvoje neumne laži ne... pa kaj če si videl veverico.. zdaj pa pojdi naprej in hodil boš PRED MANO. RAZUMEŠ'' mi je še glasneje kričal na uho. Ravno tega sem se bal hoditi pred njim...Zakaj me nikoli ne želi poslušati in vem da to ni bila nobena veverica. Kmalu smo prišli do našega šotora. Oče in mama sta pripravljala večerjo, Kim pa se je igrala z listjem, ki je ležalo na tleh. Želel sem iti v gozd, ugotoviti kaj je bila ta stvar. Ko nihče ni gledal, sem se izmuznil in stekel v gozd... bilo je še temneje kot prej a imel sem svetilko, ki mi je osvetljevala pot. Vedno bolj globlje sem bil v gozdu a ni me bilo strah, res sem želel izvedeti kaj je v gozdu. Mogoče je spet ta gozdar a mi je takrat jasno povedal da se ne vrne. In nihče ne prihaja v ta gozd tako da ni noben človek. Bilo je že zelo pozno. Odločil sem se da nadaljujem jutri, a šel sem pregloboko v gozd tako nisem vedel, kje je izhod, da pridem do našega šotora. Tako sem nekaj časa hodil in hodil.. in ugotovil da hodim v krogu. Zdaj me je res postalo strah, noge in roke so se mi tresle od strahu in zeblo me je.. seveda če imam majico s kratkimi rokavi in sem tako neumen da ne vzamem nobene jopice sabo. Naenkrat sem zaslišal čuden zvok, vrtel sem se okoli svoje osi in poskušal ugotoviti od kje prihaja ta zvok. Svetilka, ki sem jo drzal v rokah mi je ugasnila. Ravno zdaj!! lahko sem še zelo malo videl drevesa in potke.. zaradi polne lune ki je bila na nebu. Pogledal sem k enemu drevesu iz katerega me je opazovala neka 4-nožna žival, ki je renčala name......nisem mogel bolj natančno videti oblike,... in podobno.. ampak bila je ista kot senca prej ko smo se z družino odpravljali proti šotoru. Samo gledal sem jo in ona mene.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
27. julij 2017
Next
Glede na luno morda volkodlak?
27. julij 2017
Next Next Next
27. julij 2017
Next
31. julij 2017
tema je zaklenjena