Hay ^^ no js bom pisala zgodbico o One Direction ^^

boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. januar 2013
Živjo, js sm Miley, stara sm 17 let, z mami in bratom živim v Londonu. Imam fanta Nialla. To sm js:
http://favim.com/image/621575/[/img][/img][/img]
Niall:
http://favim.com/image/607955/[/img]
moj brat:
http://favim.com/image/613841/[/img]
mami:
http://favim.com/image/620636/[/img]
31. januar 2013
Bratu je ime Matteo, star je 17 let tako kot jaz. Mami pa je Helen. Stara je 43 let. Po poklicu je rezišerka. Oči in mami sta se ločila ko sva bila Z Matteotom stara 3 leta. Zdej živimo sami, v veliki hiši.
http://montazne-hise-on.net/images/hisa-v-texasu.jpg
Imam svojo sobo:
http://montazne-hise-on.net/images/mladinske-sobe-11.jpg
Matteova soba:
http://www.rutar.com/sites/default/files/styles/produkt-top-small/public/produkte/175427_4_C_0.jpg
31. januar 2013
neext pŁosim, zame?
07. februar 2013
Okeej tuki maš en kratk next, k nimam časa pisat več k morm k zdravniku


Z Mateteom hodiva na isto šolo, in sicer na Veterinarsko. V šoli nama gre zelo dobro, imava dobre ocene. Nekega dne, ko sva prišla iz šole sva na dvorišču zagledala črn avto, previdno sva odšla v hišo in takoj v kuhinjo, saj je bilo na poti do kuhinje polno krvi... Ko sva stopila v kuhinjo sva tam zagledala očeta ki je jokal. Vprašala sem ga: "Oči, je vse v redu kaj je narobe?" Oče me je pogledal in rekel: " Veš, Miley vajina m-m-mama je....." "Najina mama je kaj" sem ga prekinila. Zahlipal je: "Vajina m-mama je m-m-mrtva..." Zajokala sem, ko sem se pomirila toliko, da sem lahko govorila sem vprašala: Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj? Kako to misliš mrtva?" Oči je z nasmehom na obrazu povdal: "Ubil sem jo" Oba z Matteom sva ga pogledala. Ko sva se zavedla kaj je rekel sva stekla v Spet sem začela jokati. Vsedla sem se na tla in glavo zakopala v roke. Matteo se je usedel zraven mene in me objel. V njegovem objemu sem zaspala...........

Kaj mislš da se bo zgodil?
Next?
07. februar 2013
z nasmehom na obrazu povedal*
07. februar 2013
Ko sva se zavedla kaj je rekel sva stekla v mojo sobo in jo zaklenila* sory sam me računalnik nei zajbava.. -_-
07. februar 2013
Hahah vidm ja ni panike, nujno nexxt!!
07. februar 2013
hahahahah Ok, dele dubiš neext"

Zbudila sem se približno ob 11:15 zjutraj, ozrla sem se okrog sebe in Videla da Matteo tudi spi. Spal je na moji postelji, vstala sem in ga zbudila. Vsedla sem se zraven njega in ga pogledala v oči ter rekla: "Strah me je, kje je oči?" Rekel je da so ga odpeljali policaji. "Kdo pa bo potem skrbel za naju?" sem vprašala Matteota. Rekel je da še ne ve in da se bova mogoče preselila k teti Ann ki živi zraven Nialla. Ona je najina teta. Spet sem začela jokat. Matteo me je objel, njegova rama je bila čisto mokra od mojih solz. Po nekaj minutah je rekel:"Če želiš lahko pokličeva Nialla, da pride k tebi." Vprašala sem:"Bi res lahko?" "Da seveda, samo da boš ti srečna" "Vendar imava problem." sem rekla. "Kakšen?" Je bil začuden Matteo. "Kako bo Niall prišel noter" "Z lahkoto, saj nisva sama" "Kako to misliš nisva sama?!?!" "Veš teta Ann je spodaj in čisti" Začudila sem se potem pa je v sobo stopila Ann. Pozdravila naju je in vsakega poljubila na čelo. Rekla je: "No otroka moja, spakirajta svoje stvari, selita se k meni" Bila sem vesela da sva šla k njej po drugi strani pa zelo žalostna, saj ni več tiste osebe, ki mi je vedno stala ob strani, me tolažila, pomagala pri ljubezenskih težavah ko sem bila v 7 razredu itd. Skratka ni več ljubljene osebe.. Začela sem pakirat, spakirano sem imela v 2 urah. Veš ta čas je bil ob meni v sobi Matteo. Tudi Niall je prišel vendar je prišel šele ob 14:00. Takrat ko sem ga zagledala sem mu padla v objem. Objel me je tako močno, da sem mislila da se bom zadušila. -Kar bi se v tistem trenutku najraje. Objemala sva se 20 minut, potem pa me je nežno poljubil. V tistem trenutku je v sobo stopila teta Ann. Nasmejala se je in rekla: "Ups, prišla bom pozneje, zdaj vaju bom pa pustila golobčka." Oba z Niallom sva se zasmejala in se spet poljubila. Potem pa sva se vsedla na posteljo in do konca spakirala. Na omarah sem imela polno najinih skupnih slik z mami. Ko sem se spomnila da je ni več sem začela jokat. Niall me je objel in poljubil na čelo. Spet sva se nekaj časa objemala. Tokrat je v sobo prišel Matteo in rekel" Golobčka, Ann je rekla, da moramo iti" Počasi sem vstala, ko sem že bila pri vratuh sem se še enkrat ozrla po sobi in zavzdihnila. Niall me je objel. Nato sva odšla dol. Z Ann smo odšli do njene hiše.
Njena hiša:
https://designyoutrust.com/wp-content/uploads/2012/10/Beautiful-Houses-
Week32_E4-House-by-DADA-Partners-750x416.jpg[/img]
Moja soba:
https://mojdom.dnevnik.si/media/cache/832ac259fb3e3107035c534cd4cccea2.jpg[/img]
Tukaj imam sobo skupaj Z matteom in Niallom, ja on se je preselu k teti Ann zato da bo lahko vedno ob meni.
Imamo svojo kopalnico:
https://montazne-hise-on.net/images/kopalnice-12.jpg[/img]
Dnevna soba:
https://montazne-hise-on.net/images/dnevne-sobe/stilske-dnevne-sobe-
9.jpg[/img]
hodnik:
https://vanessapollock.com/wp-content/uploads/2012/09/Hallway.jpg[/img]
Annina spalnica:
https://www.dreamdesign.si/wp-content/uploads/2012/11/sanjska-spalnica.jpg[/img]
Kuhinja:


07. februar 2013
V njeno kišo smo prišli ob 16:00. Takoj smo šli razpakirat stvari v naše sobe. Niall spi pri meni na zgornji postelji, Matteo pa spi na spodnji postelji.
Razpakirali smo v 1 uri. Ko smo razpakirali, sem se šla jaz preoblečt. Oblekla sem se v:
http://www.tin-designshop.si/userdata/HTMLIMG/$$H_7D5CE9FD_20110830_IMG_0227.JPG
obula pa sem:
http://stylistmanifesto.files.wordpress.com/2009/04/toptenhisleek105.jpg
naredila sem si konjski čop:
http://cdn.stylisheve.com/wp-content/uploads/2012/07/Ponytail-Hairstyles-2012-for-Women_15.jpg
Potem pa sem odšla nazaj v sobo. Tam je bil Niall, ki je ležal na postelji. Tudi sama sem zlezla na posteljo in stisnil me je k sebi. Nekaj časa sva tako ležala potem pa se je zslišalo kričanje: "Golobčka, večerja je na mizi" drl se je Matteo. Z Niallom sva se zasmejala in odšla v kuhinjo. Ko sva prišla v kuhinjo je Ann rekla, da bova jaz in Matteo nekaj časa doma in da ne bova hodila v šolo. Ko je Niall to slišal je rekel: "Potem bom tudi jaz doma." Ostal bom z Miley!" Prav prav golobčka morata biti skupaj" se je pošalila Ann. Vsi smo se zasmejali, potem pa pojedli.

ŠE VPRAŠANJA:
1) KAJ SE BO ZGODILO KO BODO SAMI DOMA?
2) OCENI ZGODBICO 1-10
3) NEEXT?
07. februar 2013
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO popolna zgodba, tko kot že ene par!!
1) AM NWM
2) 10+
3) OBVEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!! ;***
07. februar 2013
Evo dele pišem (;
08. februar 2013
neext
08. februar 2013
Neext:

Ko smo pojedli sva jaz in Niall odšla v sobo. Igrala sva človek ne jezi se. Sredi igre so v sobo prišli Louis, Liam, Zayn, in Harry. Objeli so naju, meni pa so izrekli sožalje zaradi mami. Bila sem vesela, da so prišli. Zato ker se človek ne jezi se lahko igrajo samo 4 smo se odločili, da bomo igrali flašo resnice. Prvi je zavrtel Liam in Odgovarjati je moral Niall. "Resnica ali izziv" ga je vprašal Liam. "Izziv" je rekel Niall. "Hmmmm, ammm, ammm, pred nami moraš poljubiti Miley!" je rekel Liam in se zasmejal. Niall se ni pritoževal, prisedel se je bliže in me poljubil. Poljub je bil dolg . Ko sva se vsedla narazen so vsi zaploskali, Niall pa mi je pomežikil in pomežiknila sem mu nazaj. Naslednja sem vrtela jaz. Flaša je pokazala na Louisa. "Izziv ali resnica?" sem ga vprašala. "Hmm, resnica". "Okeej, dobro povej nam ali imaš koliko ljubiš svojo punco!" Pomežiknila sem Niallu in on se je zasmejal. "Amm, jaaaaz jaaa-aaz nimam punce" je zardel Louis. "Oh oprosti za to vprašanje" sem rekla. "Nič hudega, saj ne bo zameril" sta rekla Liam in Zayn. "Pravzaprav je Niall edini ki ima punco" je rekel Harry in drugi so to potrdili..

Poljub: http://favim.com/image/346757/
Sorry za kratek next ampak nmorm več pisat k pride fnt k men dele.

#Lara
08. februar 2013
Next:

"No žal mi je da sem to vprašala, nisem vas hotela.... prizadeti" sem rekla in povesila glavo. "Nisi nas prizadela" so rekli vsi v en glas. Nasmejala sem se in rekla: " No če želite gremo lahko gledat televizijo" Vsi so bili za. Šli smo v kuhinjo, jaz pa sem šla še v kuhinjo po kokice. Z mano je šel Niall. Nikamor me ne spusti iz pred oči, samo na stranišče grem lahko sama. Vzela sva 3 vreče kokic in odšla v dnevno. Vsedla sem se med Nialla in Louisa.
08. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext! (:
08. februar 2013
Gledali smo film: "Umori na podeželju." Film je trajal 2 uri in pol. Na mojo žalost je film govoril o umoru matere 2 otrok :'c. Spomnila sem se na mami. Solze so se mi začele nabirati v očeh, potem pa sem se naslonila na Niallovo ramo, in objel me je. Potem je šel Louis v sobo po deko in me z njo pokril. Zaspala sem, nisem spala 20 minut ko me je zbudila Ann. Rekla je da mora nujno govoriti z mano. Odšli sva v kuhinjo. Rekla je, da je govorila s Simonom, da se lahko Liam, Louis, Zayn, Harry preselijo k nam. Bila sem vesela, povedat sem šla Niallu, Niall pa je povedal ostalim 4-im. Po koncu filma so šli spakirat, jaz pa Niall pa sva šla uredit njihove sobe.
Liamova soba:
http://archinhome.com/wp-content/uploads/2009/06/Modern-Teen-Room-By-
Battistella-Industria-Mobili-2.jpg
Louisova soba:
http://1.bp.blogspot.com/_RjA-r9K6tzI/TJQxUMDOHhI/AAAAAAAAAwo/C01T2xR7JrQ/s640/hubcab+clock.jpg
Zaynova soba:
http://www.distroarchitecture.com/wp-content/uploads/2012/09/teen-boy-bedroom7-590x442.jpg
Harryjeva soba:
http://www.purodeco.com/wp-content/uploads/2012/03/Boys-bedroom-Altamoda.jpg[/img]
15. februar 2013
Medtem, ko so fantje pakirali, smo se šli jaz, Niall in Matteo kopat na obalo.
Obala:
https://0.tqn.com/d/goafrica/1/0/q/N/dv629047.jpg
Oblekla sem kopalne hlače:
https://images.ceneje.si/products/thumbnails2/ImageHomePageZoomed/chill-zenske-kopalne-hlace-1308157_1024x768.jpg
in:
https://beta1.finance-on.net/pics/cache_ze/zenska_kopalke.20120525143302.jpg
čez kopalke pa sem oblekla še:
https://images.24ur.com/media/images/472xX/Jul2009/60310168.jpg?d41d
Niallove kopalke:
https://www.moski.si/wp-content/uploads/2012/04/img-1495-660x660.jpg
Matteove kopalke:
https://oblacila.blog.siol.net/files/2011/03/GUITARES1.jpg

Na plažo smo prišli v 20 minutah. Šli smo peš. Ko smo prišli smo si najprej poiskali senco in pogrnili brisače. Namazali smo se s kremo. Jaz in Niall sva odšla plavat, Matteo pa je šel en krog. Z Niallom sva se veliko tunkala, smejala in poljublala .
https://data.whicdn.com/images/49361633/tumblr_mgpf969d3H1rmfxmyo1_500_large.jpg
V vodi sva bila 1 uro, potem pa je Niall postal lačen, vrnila sva se k brisačam. Mattea še vedno ni bilo tam, zato sva jedla sama. Niall je jedel sendvič s sirom in šunko jaz pa sem jedla mandarine. Ko sva pojedla sva pospravila in odšla poiskat Mattea, saj je Ann Niallu poslala sporočilo, da imamo obiske. Med potjo me je Niall nekajkrat poljubil.
https://www.venusbuzz.com/wp-content/uploads/Couple-Kissing-on-Beach.jpg
Mattea sva našla v 10 minutah. Ob obali se je pogovarjal z neko punco. Odšla sva do njiju in ju pozdravila: "Živjo, Matteo Ann je poslala sporočilo, da moramo iti. Obiske dobimo." "Vidva kar pojdita, samo še poslovim se." Je rekel. Z Niallom sva odšla nekaj metrov proč potem pa se vsedla na mivko in čakala Mattea. Prišel je po 20 minutah. "To pa je poslovilo pa pol" sem rekla in zasmejal se je. Počasi smo se odpravili domov. Ura je bila komaj nekaj minut do enajstih. Domov smo prišli hitreje kot na plažo. Jaz sem se šla preoblečt v sobo, Niall pa v kopalnico. Oblekla sem :
https://static.trendme.net/pictures/items/kratkehlaetraper_itemfull_66_729.png
https://www.prva-liga.si/Zenska-majica-brez-rokavov-za-sport-adidas-PUREFem-Tank--12869-12869-big.jpg
https://www.mercator.si/file/217782/fmpgtmp_97ahkm.jpeg

Niall je oblekel:
https://jp1.r0tt.com/t_4103c100-accd-11e1-96d3-19474d600001.jpg
obute je imel takšne copate kot jaz.
Odšla sva dol v dnevno, tam je bil moj oči. Ko sem ga zagledala sem se obrnila in odšla v sobo, zaklenila sem se noter, odprla nisem nikomur razen Niallu, Matteu in ostalim 4-m fantom. Naslonjena na steno sem sedela na postelji in bila na mojem prenosnem računalniku.
https://dyn-images2.hsni.com/is/image/HomeShoppingNetwork/prodzoom/samsung-156in-windows-8-4gb-ram-500gb-laptop-d-2012113018070313~227229_040.jpg

Niall je bil zraven mene, gledala sva 24 ur.com naletela sva točno na tisto stran na kateeri piše: IZ NEZNANEGA RAZLOGA UMORIL BIVŠO ŽENO, ZDAJ NA PROSTOSTI........ Vedela sem da gre za mojo mamo, spet sem začela jokat, glavo sem zakopala v roke. Niall me je objel. "Dovolj ga imam! " sem rekla in odšla dol v kuhinjo za mano so prišli vsi. Šla sem do očeta in se začela dreti na njega: "SI ZDAJ ZADOVOLJEN? UBIL SI NAMA MAMO, OSEBO KI JE BILA MOJA PRIJATELJICA, NAJBOLŠA PRIJATELJICA, KI MI JE VEDNO STALA OB STRANI!! NI JE VEČ ZARADEI TEBE PRASEC PRESNETI! NE PRIBILIŽUJ SE MI VEČ, ČE BOŠ SAMO ŠE ENKRAT PRIŠEL V MOJO BLIŽINO TE BOM PRIJAVILA NADLEGOVANJA!" Potem pa je do mene pristopil Matteo in rekel: "Prav ima, če se tej hiši samo še enkrat priblizaš te bom tudi jaz tožil nadlegovanja!" Oče naju je pogledal:" Prav odšel bom za vedno, ne bom se več vračal!" "TUDI ČE CRKNEŠ MI JE VSEENO!! UPAM DA BOŠ ČIMPREJ!" sem se zadrla nazaj. Oče je vstal in odšel. Ann je prišla do naju z Matteom in rekla: "Vesta vse sem slišala, mislim da imata prav, če se vama bo približal ga lahko tožita, stojim vama ob strani!" Objela sva jo, nato je Matteo odšel Ann pomagat delat kosilo Jaz in fantje pa smo odšli nazaj v mojo sobo.

next?
15. februar 2013
*_________________* Prasec, kruta je tale Miley ahahahahahahahahahahahha
15. februar 2013
hahahhaahha next bo pol mal kasnej k sm na telefonu )
16. februar 2013
Jaz sem odšla na balkon. Za mano je prišel Louis in rekel: "Žal mi je". "Tudi meni je žal" sem rekla in se vsedla na tla in naslonila na steno. "Srečo imam da imam Nialla" sem povedala. "Ja res si srečnica da imaš Nialla" se je strinjal Louis. Vsedel se je nasproti mene: "Če boš kaj potrebovala, sem tukaj, stojim ti ob strani" "Hvala ti res Louis" sem ga pogledala in se rahlo nasmehnila. "Zdaj je kopalnice prosta, grem se stuširat, in zapomni si če kaj potrebuješ mi povej. " Je rekel in odšel. Nato je k meni prišel Niall in se vsedel zraven mene. "Kako si? Je vprašal " Vredu sem, samo razmišljam o tem kako sva včasih z mami hodili na sprehode in se smejali, zdaj pa tega ni v-vv-vveč sem zajeclala in spet sem začutila solze na licih. Niall me je objel in rekel: "Ne joči, veš da sem tvoj fant da te imam najrajši in da sem tukaj zate vedno!!!" "Ljubim te sem mu šepnila na uho" "Tudi jaz tebe!" Je rekel in me poljubil. Počasi sva vstaala in odšla v sobo. "Kopalnica je prosta" Se je zadrl Louis. "Zdaj sem jaz na vrsti za tuširanje" sem se zadrla nazaj. Vsi so se zasmejali, tudi jaz. Odšla sem po stvari in v kopalnico. Stuširala sem se hitro.
Oblekla sem se v:
http://cdn.stylisheve.com/wp-content/uploads/2010/07/Luxury-Teen-Girls-Pajamas-11.jpg

Niall mi je naredil frizuro:
http://euphoria.blog.siol.net/files/2010/08/056-057-lbb1-lasje-1_gallery_image.jpg

Ko mi je naredil frizuro sem odšla dol v kuhinjo po kozarec vode, potem pa sem šla nazaj v sobo. Na postelji je bil medvedek z listkom. Na listku je pisalo: I love you:
http://data.whicdn.com/images/11887558/bear-cute-i-love-you-love-teddy-bear-Favim.com-92455_large.jpg

Odšla sem do Nialla v kopalnico, ga objela in poljubila. Bila sem čisto mokra, saj je bil Niall pod tušem in je bil še moker. Potem sem odšla nazaj v sobo. Vlegla sem se na posteljo in k sebi stisnila medvedka. Med tem ko sem čakala na Nialla sem listek nalepila na steno. Potem je prišel Niall in zlezel k meni na posteljo. Vlegel se je zraven mene, me pokril in objel. Nekaj časa sva se še poljublala potem pa objeta zaspala...

1) Ali ti je zgodbica ušeč?
2)Mnenje?
3) Next?
16. februar 2013
Zjutraj sem se zbudila ob 12:56. Ko sem se zbudila v sobi ni bilo nikogar. Odšla sem v kopalnico in se uredila.
http://favim.com/image/617102/
frizura:
http://favim.com/image/608464/
oblekla pa sem:
http://www.igre123.com/niall-s-girl/slike/slika/234791

Odšla sem v kuhinjo. Za mizo so bili vsi. "Dobro jutro" sem rekla. Vsi so mi odgovorili naenkrat "Jutro zaspanka". Zasmejala sem se, potem pa sem odšla k mizi in vprašala: "Kaj pa delate?" " Nič" so rekli vsi v en glas. "Potem pa nič, samo da veste jaz grem v trgovino po mleko in po še nekaj stvari" sem rekla. Niall je vstal in rekel: "Jaz grem s tabo" "Tudi jaz grem" je rekel še Louis. "Samo še obujem se" Je rekel Niall in odšel v sobo po čevlje. Počasi smo odšli, šli smo perš saj trgovina ni bila daleč. Tja smo prišli v 20 minutah. Med potjo smo se veliko smejali Niallovim šalam. V trgovini sem kupila mleko, sok, nutello ter kavo za Ann. Niall in Louis sta ves čas capala za mano tako kot mladi rački za raco. V trgovini smo hitro opravili, potem pa smo odšli domov. Ann je že kuhala, vrečko sem ji odložila na pult potem pa sem se šla preoblečt. Oblekla sem:
http://www.omiru.com/wp-content/uploads/2008/04/lush-bubble-dress_042808.jpg
Nato sem odšla nazaj v kuhinjo Ann pomagat kuhat. Fantje so v dnevni sobi gledali televizijo. Ann je skuhala kosilo, jaz pa sem pripravila mizo.
Jedli smo lazanjo. Jaz sem pojedla 2 mala koščka ker res nisem bila lačna. Ko sem pojedla sem odšla v sobo počivat. Za mano je prišel Niall in se vlegel zraven mene na posteljo. Objel me je in poljubil.
Nekaj časa sva tako ležala, potem pa sva se odločila da greva gledat televizijo. In res gledat sva šla grozljivko: "Glasniki zla." Film je bil grozljiv. Še posebaj pa je bil grozljiv ker sva bila sama v dnevni sobi. Fantje so bili na dvorišču, Ann pa je pospravljala kopalnico. Zelo me je bilo strah, zato sem se stisnila k Niallu. Sreedi filma, se je zunaj pooblačilo in začelo je deževati, in shladilo se je, fantje so šli v svoje sobe, vrata pa pustili odprta. V hiši se je shladilo, zato sem šla zapret vrata, spotoma pa sem odšla še po deko. Z Niallom sva raztegnila kavč in se vlegla ter pokrila. Objeta sva zaspala preden je bilo filma konec....

1) next?
17. februar 2013
neeeeeeeeeeeeext nujno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. februar 2013
next
17. februar 2013
ni panike
17. februar 2013
neeeeeeeeext
+ nova bralka
24. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg