u119474
u119474
Hei.Vem da je takih zgodbic na tisoče bo pa pač ta moja 1001.Upam da bo jo kdo bral.
Pa da se kar predstavim.Sem Mia.Priimek ni pomemben.Stara sem 18 let.Živim na Irskem.Jah še kaj?Imam mlajši sestrici Rose in Agnes ter starejši sestri Patricio in Sabrino.Rose ima 5 let,Agnes 13,Patricia 20 in Sabrina 28 let.Vem velika družina.Živimo z očetom saj je mama po Rosinem rojstvu pobegnila z zakonskim svetovalcem.Oče dela v nekem podjetju in smo še kar bogati.Hodim na gimnazijo v 3.letnik.Sabrina bi lahko rekli da je naša nadomestan mater.Ima fanta in tudi noseča je.Tako da bom teta in to že čez slab mesec.
Jaz:


Patricia:


Sabrina:


Agnes:


Rose:

13. januar 2013
u119474
u119474
''Mia bi prosim prijela to škatlo in nehala buljit skozi okno?''se je name zadrla moja sestra Patricia.''Že letim.'' sem ji odvrnila ter prijela škatlo in jo položila na tla.''Še kaj madam?'' sem jo vprašala ona je pa odkimala.Stekla sem nazaj v sobo kjer sem spet opazovala mojega soseda.Ime mu je Niall Horan.Jap oni iz One Direction.On je moj sosed in po dolgem času se je spet vrnil v svoj rodni kraj.Prej je bil v Londonu s svojo skupino.In tile fantje iz njegove skupine so prišli zraven sem.Zdaj igrajo zunaj nogomet in jaz jih opazujem.V Nialla sem že zaljubljena od svojega 10 leta.Toda jaz sem zanj bila skos le soseda s katero se je včasih igral.Zdaj ko je slaven me še pa pogleda ne.Mogoče me kdaj pozdravi.Vsi mediji pišejo da je zaljubljen ali v Demi Lovato ali mojo daljno sosedo Amy Green s katero sma sovražnici od kar mi je pri 5 letih vtrgala glavo mojemu medvedeku.Od takrat jo sovražim.
13. januar 2013
neeeeeeeext
19. januar 2013
u87504
u87504
next
19. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani

Spletna stran uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo boljše storitve. Z uporabo portala se strinjate, da jih lahko uporabljamo.
Ali dovolite našim partnerjem, da bodo zbirali podatke in uporabljali piškotke za prilagajanje in personalizacijo oglasov?

Več o tem