▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
тα zgσ∂вα вσ gσνσяιℓα σ тяєн яαzℓιčηιн ∂єкℓєтιн, ѕ тяємι яαzℓιčηιмι čυѕтνι. ѕρσzηαℓє вσ∂σ тяι ƒαηтє ιz ѕкυριηє σηє ∂ιяєcтιση, αмραк ν тєנ zg∂вι ηє вσ∂σ ѕℓανηι, αмραк вσנσ ѕαмσ ηανα∂ηι тяιנє ƒαηтι ιη ηαנвσℓנšι ρяιנαтєℓנι.
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Včasih se moraš spomniti, da bo vse ok. Morda ne zdaj, mogoče ne jutri, ampak nekega dne. Tolikokrat si to reci, da boš to dejansko verjela. Zapomni si, da se stvari spremenijo in da se spremenijo z razlogom, tudi ljudje se spremenijo z razlogom. Včasih moraš preprosto nekaj pustiti za seboj in iti naprej. Težko bo in osamljeno se boš počutila, ampak zdrži, kajti kdo je rekel, da jutri ne bo najboljši dan tvojega življenja?

✰Zoey✰

»Ok, zdaj pa zapoj lestvico« je rekla učiteljica »Do, re, mi, fa, so, la, ti, do« sem zapela »Popolen glas od popolne punce« me je pohvalila učiteljica in nasmehnila sem se »Zdaj pa zapoj pesem Shine« je rekla. Prikimala sem in začela peti, ter igrati na klavir. Kmalu sem prenehala »Popolno, popolno, sem že omenila popolno?« je vprašala »Haha, mislim da ja« sem rekla »No, za danes bo dovolj, jutri imaš prosto, pojutrišnjem pa vaja, vaja in vaja« je rekla in prikimala sem. Učiteljica je počasi šla ven. Zavzdihnila sem in pospravila note nazaj v mapo, njo pa sem dala v svojo torbo. Vstala sem, vzela torbo in šla ven iz učilnice. Na hodniku se je gnetlo učencev. Počasi sem se sprehodila do svoje do vrat in šla ven. Zunaj je bilo sončno in toplo. Čudno za London »Zoey!« sem zaslišala glas svoje najboljše prijateljice »Si že končala?« je vprašala in prikimala sem »Jutri mam prosto, zato lahko grema kam, potem pa imam veliko vaj« sem rekla »Saj jih niti ne potrebuješ, če pa tako lepo poješ« je rekla »Hvala« sem odvrnila. Počasi sva se odpravili domov. No, jaz sem Zoey Courtney Parker. S svojo mamo Caroline in očetom Johnom živim v veliki Londonski hiši. Stara sem 18 in imam res najboljšo prijateljco ever! Gabriella. Samo jaz ji pravim samo Ella. Je zelo prijazna in sva nerazdružljivi. Verjetno se sprašujete glede tistega petja in vaj. Pripravljam se na svojo avdicijo na X Factorju. Moja učiteljica Kristen je zelo prijazna in rada mi pomaga. Še kaj? Aja, imam mlajšega brata Lukasa, ki je star pet let. Je nagajiv in včasih tečen, ampak ravno zaradi tega ga imam rada. Obožujem petje in pisanje pesmi. Brez tega res ne morem. Napisala sem že Make you belive, katero bom zapela na X Factorju.
✰Gabriella✰

»Ne« sem rekla »Plis!« je zatulil »Rekla sem da ne!« sem skoraj zavpila. Zavzdihnil je in šel. Dobro za mene, slabo za njega. Šla sem naprej. Joj, zakaj mi vsak fant tako gnjavi, res jih nikoli ne bom razumela. Počasi sem se odpravila ven iz te norišnice oziroma šole, kot ji nekateri pravijo in se sprehodila po tlakovani potki pred šolo. Zakaj imam ravno jaz takšno življenje! Vse gre narobe! Če ne bi bilo moje najboljše prijateljice, bi že zdavnaj naredila samomor. Kmalu so se vrata odprla in ven je prišla Zoey, stekla sem do nje in skupaj sva se odpravili domov »Torej, lahko jutri grema v shoping?« sem vprašala »Nevem, učiti se morem« je rekla »Ah daj no. Samo učenje ti gre po glavi« sem rekla »In to še predobro veš!« je odvrnila »Pliiiiis!« sem rekla »No, ok« je končno popustila »Jej!« sem rekla in šli sva naprej, do moje hiše »No, adijo« sem rekla »Bay« je rekla, me objela in šla. Zavzdihnila sem in se počasi odpravila v hišo »Gabriella, si že doma?!« je zavpila mama in se prikazala v svoji dolgi beli srajci za delo. Cela je bila popackana od barve »Ja, zdravo tudi tebi« sem rekla »Zdravo lepoička« je rekla »Mama!« sem siknila »Sovražim, ko me tako kličeš!« sem še dodala. Mama je zavila z očmi in šla v svojo delavnico, jaz pa v svojo sobo. Hey, hoy! Jaz sem pa Gabriella Angel Smith. Stara sem 17 in s svojo mamo Angelique živim v Londonu, blizu moje najlepše in najboljše Zoey. Očeta nimam, saj je umrl zaradi tumorja v možganih. Čeprav ga še vedno pogrešam, se ne joče več toliko, kot sem se prej. To se je zgodilo pred petimi leti, ko smo še živeli v La Vegasu. Vsako večer sem se jokala za njim. Zelo sem ga pogrešala, ampak zdaj je vse drugače, ne jočem več toliko, poleg tega pa imam mamo, ki jo nadvse obožujem. Je malo zmešana, vedno vesela in obožuje slikanje. Cel dan preživi v delavnici, poleg palete in različnih barv. To je tudi njena služba. Nariše, kaj ljudje hočejo, jim proda in zasluži. To je to! Zdaj sem samska, čeprav imam skoraj vedno fanta.
✰Kelsi✰

Zakaj vedno jaz? Zakaj? Verjetno sem najslabša punca na svetu. Sem pravi magnet za nesrečo. Ravno danes, ko je bil dan tako čudovit, mi je morala umreti mama. Mama, ki sem jo imela najraje. Oboževala sem jo. Lahko bi bila vzor drugim mamam. Potem pa se je se spremenilo. Zdaj sem tukaj, v Miami-u v naši stari hiši. Hja, nismo ravno, oziroma nisva ravno bogata z očetom. Sploh nevem kako naj živim brez mame. Se je morala zgoditi tisti prekleta prometna nesreča?! »Kelsi! Pridi malo sem!« sem zaslišala. Vstala sem iz postelje in se napotila v dnevno. Tam je bil oče in se pogovarjal preko telefona »Ja gre. Naj jo počaka na letališču« je rekel in prekinil. Namrščila sem se. Kaj?! Letališče?! »Ljubica, veš kaj se ti je oziroma kaj se nama je zgodilo in sam ne more poskbeti za tebe, ker še jaz za sebe ne morem« je rekel »Torej to pomeni, da odhajam?« sem vprašala in na koncu z besedo odhajam se mi je zlomil glas »Ja, ljubica. Oprosti, še danes greš« je rekel »K mojemu nečaku v London« je še dodal »Torej to pomeni, da te nikoli več ne bom videla?!« sem zavpila »Mogoče še kdaj« je odvrnil. Jezno sem stekla v sobo in izpod postelje potegnila kovček, ter vanj začela metati oblačila.
Sem Kelsi Esperanza Rylan in trenutno preklinjam svoj priimek. Kako mi lahko to naredi?! Me pošlje proč od sebe in še to človeku, ki ga sploh ne poznam?! Pole tega pa itak lahko skrbim sama za sebe! Sem že polnoletna, oziroma sem še 19. No, meni in mojemu očetu Jackson-u je umrla oseba, ki jo imam ajraje na svetu. Mama. Zakaj je moral tisti pijan človek biti tako slep in se zaletet v mojo mamo. Seveda je on preživel, ampak moja mama je potem umrla v bolnišnici. To se je zgodilo včeraj. No in to je moj beden life!UPAM DA VAM BO ZDOGBA USEC!
21. april 2013
u76594
u76594
nextttt
21. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
21. april 2013
u106677
u106677
neeeextt....
21. april 2013
nextttt
21. april 2013
neeext
21. april 2013
neeext
21. april 2013
u87504
u87504
Next
21. april 2013
ɴeхтαlα вoм ĸмαlυ, тo pα je тrαιler мoje zɢodвe:
http://www.youtube.com/watch?v=tmcNKveCwzE
23. april 2013
omg!!!!!!!!!!!!!
zj ko sm to vidla komi čakam na branje tvoje zgodbice!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. april 2013
neeeeeeeeeeeeeext!
27. april 2013
✰Zoey✰

Poslovila sem se od Gabrielle in šla domov. Ko sem prišla do doma, me je tam čakalo presenečenje. Cela kuhinja je bila v razsulu!˝Mama!˝sem se zdrla. Obrnila se je in se mi nasmehnila. Cela ja bila bea od moke! Zasmejala sem se˝Kaj? Poskušala sem naret mafine, pa mi ne uspe˝je rekla in zmajala sem z glavo, ter šla v svojo sobo. Torbo sem vrgla v kot, sebe pa na posteljo. Čez pet minut so se vrata odprla in noter je prišla mama, ter se vsedla na posteljo˝Danes dobimo novo sosedo. Pri Louisu bo˝je rekla in prikimala sem˝Popaziva na Lukasa, morm v službo˝je rekla in šla ven. No, Louis je moj sosed. Prazaprav živi z Niallom v sosednji hiši. Me prav zanima kaka je tota punca. Vstala sem se in se odpravila dol. Tam je sedel Lukas in gledal batmana. Risanko seveda˝Zdravo˝sem rekla in se vsedla na kavč. Pogledal me je, potem pa je pogled spet usmeril v televizijo. Nasmehnila sem se, se vstala in šla v kuhinjo. Še vedno je bila umazana in razmetana. Zavzdihnila sem in pometla moko, ki je bila na tleh. Potem sem obrisala pulte in omarice, ker je bilo vse pomazano z maso za mafine. Potem pa sem jih začela delati sama. Ravno ko sem jih dala v pečico je pozvonilo pri vratih. Odpravila sem se do vrat in jih odprla. Pred sabo sem videla nekega kodrolasega fanta˝Hey˝je rekel in se nasmehnil. Nasmeh se mu vrnila˝Je kaj narobe?˝sem vprašala˝Ne. Jaz sem Harry˝je rekel˝Zoey˝sem rekla˝Am, no. Iščem hišo Westminster 19˝je rekel˝To je tam˝sem rekla in pokazala na sosednjo hišo˝Hvala. Adijo˝je rekel in šel. Zaprla sem vrata. Zakaj je iskal hišo od Nialla in Louisa? Verjetno je dostavljal pico, kaj te vem. Ampak je hot. S temi mislimi sem šla nazaj v kuhinjo. vsedla sem se na pult in čakala, da se bodo mafini spekli.
27. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
27. april 2013
neeeeeeeext!
27. april 2013
u76594
u76594
nexttt
27. april 2013
Neeext
27. april 2013
✰Gabriella✰

Zavila sem z očmi in šla kuhinjo po jabolko, potem pa v sobo. Torbo sem vrgla ob tla, jaz pa sem se vsedla na okensko polico in začela jesti jabolko. Kar nekaj časa sem ostala tako, potem pa sem zaslišala zvonenje mojega telefona. Vzela sem ga iz žepa. Neznana številka. Super. Odkašljala sem se˝Prosim?˝sem vprašala˝Hey Ella!˝je rekel nek glas˝Zoey?˝sem vprašala, saj me ona vedno kliče Ella˝Ne miška. Ni Zoey˝je rekel globok moški glas in takrat me je bilo zelo strah˝Kdo si?˝sem vprašala˝Troy Tomlinson˝je rekel˝In kaj hočeš?˝ sem vprašala˝Denar. Denar od tvojega očeta˝je rekel˝Ampak...˝sem začela˝Nič ampak! Tvoj oče mi naj do naslednjega tedna prinese denar, drugače boš obžalovala posledice!˝je zavpil, takrat pa mi je nekdo izpulil telefon iz roke. Mama˝Poslušaj Troy! Ne spravjaj se nad mojo hčerko! Denar boš dobil, ko ga boš pač dobil! Mojo hčerko pa lepo pusti na miru! Nič ni kriva! Nič ni storila! Tako da je ne vpletaj v to!˝je zavpila in prekinila. Telefon je vrgla na posteljo ter se vsedla nanjo, glavo pa je zakopala v roke˝Mami?˝sem vprašala˝Kdo je bil?˝sem vprašala˝Troy˝je rekla˝To vem, ampak kaj je hotel?˝sem vprašala. Zavzdihnila je in me pogledala. Vsedla sem se zraven nje˝Čas je da izveš resnico. Resnico o očetu in preteklosti˝je rekla˝Preden sem ga spoznala, je bil v tolpi Des-om Styles-om, Bobby Horan-om in tem Troy-om. Sicer jih je bilo še več. Ta topla je bila slaba. Bili so naslieži, pretepači, morilci, posiljevalci,... Vgalvnem vse slabo. Takrat sem ga spoznala. Takrat ni kazal svoje temne strani. Branil me je in tako sem se zaljubila vanj. V mene je bil zaljubljen tudi Troy. Takart ko si se ti rodila, sta se sprla. Dolgo let sta bila sprta. Takrat ko si imela dvanajst let pa sta stavila za denar. Tvoj oče se je moral stepsti z vodjo Tigrov, najmočnejo tolpo v celem Londonu. Šlo pa je tako: če je tvoj oče zmagal oz. ubil vodjo, je dobil denar in lahko obdržal mene in tebe. Če pa je izgubil, pa naju je zgubil ter dati vse svoje premoženje. Takrat ko se je boj začel, pa ga je vodja ubil. Troy ne ve zato in zdaj hoče denar, ter naju. Upala sem, da bo pozabil ampak ni˝je rekla˝In vsa ta leta si mi lagala?! Celih pet let?!˝sem zavpila˝Oprosti, nisem hotela. Bila si še premajhna za to, da bi izvedela˝je rekla. Obrisala sem si solzo˝Ostati bova morali močni. Sami sva˝je rekla. Prikimala sem, mama pa je šla dol.
30. april 2013
neeeeeeeeeeext
30. april 2013
neeeeeeeeeeeeext
30. april 2013
Neeeext
30. april 2013
Njeno življenje je bilo lepo in uživala je vsak trenutek. Najraje je imela svojo mami s katero je potovala se zabavala in preživela najlepše otroštvo, čeprav ni imela veliko prijateljev. Potem pa je en dan, ena nesreča spremenila vse. Iz pridne punce se je spremenila v poredno in uporno dekle. Ni imela prijateljev in najraje na svetu je pela. Nekega dne pa se je prijavila na x-Factor in takrat se je njeno življenje spremenilo. Te zanima kako se je spremenilo na bolje ali na slabše? Je pridobila prijatelje? Se je zaljubila? Se je spremenila in prebolela smrt matere?
Če te zanima si poglej tole zgodbico!
https://www.igre123.com/forum/tema/take-a-chance-(one-direction-fanfic)/53690/
Oprosti za smetenje! Hvala, če boš pogledala!
01. maj 2013
sori za oglaševanje! Bi mogoče kira brala?
https://www.igre123.com/forum/tema/poletne-sanje-in-lt-3333333333333/52589/16
pa če bote kliknale pa kej prebrale ne bom nič jezna
02. maj 2013
✰Kelsi✰

Ko sem končala sem jezno zaprla kovček. Obrisala sem si solze in vzela kovček v roke ter šla na hodnik˝Te peljem?˝je prašal oče˝Kot da ne znam prit sama do letališča!˝sem rekla. Zavzdihnil je˝Oprosti. Ne bi rad da bi šla ampak nimava izbire. Rad te imam˝je rekel in šel stran. Zavzdihnila sem in se obula. Vzela sem še jakno in in s kovčkom šla ven. Letališč je bilo lizu, zato sem šla kar peš. Zakaj se mora to dogajati ravno meni? Ko sem končno prišla do letališča, sem kupila karte in se vsedla na stol, ter počakala na letalo˝A je to letalo za London?˝sem slišala nek star glas. Obrnila sem se in videla neko staro gospo˝Ja, zakaj?˝ sem vprašala˝Ah, k svoji vnukici grem in hvala˝je rekla, ter se začela malo sprehajati. Nekaj časa sem še tako sedela˝Potniki za London v izhod 3, ponavljam potniki za London v izhod 3˝sem slišala po zvočniku.. Vstala sem se, vzela kovčke in šla proti tem izhodu. Tam je bilo veliko letalo. Nasmehnila sem se, ampak mi je nasmeh hitro izginil iz obraza, ko sem se spomnila na starša. Šla sem na letalo in se namestila na enem sedežu, ter se pripela. Letalo je kmalu vzletelo in pogledala sem skozi okno. Ah, pogrešala bom ta kraj. Vedno sončen, pustolovski, ljubezenski, ampak kraj skriva tudi veliko žalosti. Ampak res veliko.
✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
No super, očka je rekel, da me bo počakal tukaj, kjer zdaj stojim, ampak ga od nikoder ni! Zvazdihnila sem˝Kelsi?˝je vprašal nek glas. Obrnila sem se in videla postavnega blond fanta s ončnimi očali. Snel si jih je in v mene so pogledale veliko modre oči˝Te poznam?˝ sem vprašala˝Ne še, Niall˝se je predstavil in se nasmehnil˝Moj prijatelj Louis me je poslal, da te dpeljem do njega oziroma do naju˝je rekel˝Aha, torej je tako len, da ni moral priti sam˝sem rekla˝Ni len!˝je malo bolj glasno rekel in zavila sem z očmi˝Misliš, da sem tako nora da bom šla s tabo?˝sem še bolj izivala˝Verjetno ja˝se je zasmejal in spet sem zavila z očmi. Približal sem mi je in vzel kovček˝Hey!˝sem zavpila˝Zdravo tudi tebi in zdaj boš verjetno morala z mano˝je rekel. Zavzdihnila sem in se mulasto odrpavila za njim. Kmalu sva prišla do nekega porsche-ja. Izbuljila sem oči, med tem ko je on kovček dal na zadnje sedeže in mi odrpla vrata˝Prideš?˝je vprašal. Prikimala sem in se vsedla v avto. Zaprl je vrat in šel okoli, ter se še sam vsedel. Vžgal je avto in speljal.
03. maj 2013
neeeeeeeeeext
03. maj 2013


03. maj 2013
o fak, ne gledat slike zmotla sem se, sorryte -.-
03. maj 2013
HAHAHAHA next <3
03. maj 2013
Neeeext
03. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+nova bralka
hwala k si pr prwem nextu napisala uni odstauk prej ku piše Zoey k mi je ful polepšou dan :*
07. maj 2013
So najboljše prijateljice, poznajo se že vse svoje življenje. Vse je zapustil oče kar je čudno vendar se na to ne poskušajo ozirati! Nekatere niso poznale niti mame in živijo pri krušnih starših. Ena od njih se odseli in prav nobena je ne more pozabiti, čeprav se njihovi stiki prekinejo. Aleesha se nekega dne vrne nazaj v London in tako se spet srečajo in začnejo družiti prav tako kot prej! Vendar pa ponovni obisk Aleeshine mame spremeni njihova življenja! Ugotovijo nekaj kar je bilo vsa ta leta zakrito pred njimi. In kako se spremenijo njihova življenja? Te zanima? Poglej si na spodnji link:
https://www.igre123.com/forum/tema/we-can-start-all-over-again-(ff.-1d)/52082/
Oprosti za smetenje! Hvala, če boste brale
13. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani