hej girls;D
amm nextala bom jutri al pa pojutrišnem ker nimam časa danes..se opravičujem-.-
lahko pa medtem berete še en ff o Liamu---https://m.igre123.com/forum/tema/happily-liam-payne-ff/74137/2
hvala ker berete in če bote še tega drugega
super ste!*.*
23. avgust 2014
Komi čakam
23. avgust 2014
here's next
maalce krajši je ker nimam veliko časa
------------------------------------------
"To je super!" me je objela Nia. Povedala sem ji vse o tistem z Zaynom."Ampak problem je Josh." sem rekla. Josh je bil res velik problem. Sovražila sem ga. Iz dna srca. "Ne razumem Zayna. Zakaj se ne postavi zase?" je rekla Nia. To je bilo tudi meni neznanka."Ne vem. Kaj pa veš kakšne dogovore imata. Saj veš kakšno govno je Josh." zasmejali sva se. Zazvonilo je in odšli sva v razred. Zayn je že sedel za svojo mizo, bil je naslonjen nanjo. Zgledalo je, kot da spi, a ko sva se z Nio začeli pogovarjati, je dvignil glavo."Hej Zayn."
"Hej Ash." je rekel in me poljubil. Nato je v razred vstopila učiteljica in hitro sva se ločila. Med poukom sva se skrivoma gledala. Poslal mi je listek, ki sem ga hitro vzela, ko se je učiteljica obrnila proti tabli.
'A TEBE TUDI NA WC? XX'
Vedela sem, kaj misli s tem.
"Učiteljica, lahko grem, prosim na wc?" sem vprašala. Prikimala je in zavzeto razlagala naprej. Šla sem na hodnik in počakala na Zayna, ki pa je prišel ven čez nekaj sekund. Prijel me je za roko in me odpeljal do šolskih wc-jev. Zaprla sva se v kabino in začel me je strastno poljubljati. Njegov jezik se je kmalu vključil. Zadihano sva se ločila. Stisnil me je k sebi. V spodnjem delu sem začutila nekaj trdega. Poredno sem se nasmehnila in ga začela božati čez hlače. Zastokal je in mi stisnil roke.
Roko sem prestavila pod njegove hlače in ga dražila. Zaslišala sem tihe stoke in vzdihe."Ash...ley." je rekel. Roko sem ovila okrog prijateljčka in jo premikala gor in dol. Stokal je čedalje glasneje."Še Ashley, še." smejala sem se.
"O moj mog, Ashley.. Nadaljuj...pri...šlo mi bo." je glasno zastokal. Nasmehnila sem se in ga poljubila. "Jaa." je zavpil in se zgrudil na tla."Tole je bilo...wow." nasmehnila sem se."Kaj ko bi se vrnila v razred?" prikimal je. Najprej sem šla jaz in za mano še on. Do konca ure sva se smejala eden drugemu in sploh nisva opazila Josha.
Kmalu je pouk minil. Zadržala sem se v razredu, saj mi je učitelj še nekaj razlagal."Hvala." sem se zahvalila in odšla iz razreda. Zaslišala sem govorjenje. Prisegla bi lahko, da sem slišala Josha. Primaknila sem se k robu omaric in zagledala Josha, ki je Zayna tiščal k omaricam."Prisežem, da bom storil tisto, če se je še samo enkrat dotakneš." udaril ga je. Zayn je samo mirno prenašal njegove udarce. Nekajkrat ga je Josh brcnil v trebuh, da se je na koncu Zayn zgrudil na tla in obležal. Josh jo je pobrisal. Stekla sem k njemu in ga začela buditi, ampak bil je čisto pri miru.
23. avgust 2014
OMFG zaka si tuki končala? Fakprosim naj je z Zaynom vse vredu proooooosim
šit js bo Josha ubila majkemi
on s naj še sam enkrat fotakne Zayna p bom js naredla TISTO (ne vem kaj točn ampak whatever)
Drgač pa res nimam besed ful popouno pišeš
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
23. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeext
24. avgust 2014
u173906
u173906
kak lahka tu končaš, ej prosim čim prej next, res to je tak waw
24. avgust 2014
nexttttt
25. avgust 2014
Hej girlss
bla sm na triglavu že petič jeeeeej
jaa u glavnem se opravičujem ker nisem nextala *.*
pa next posvečam Laura Podbregar
in hvala ker berete.;D
-----------------------------------------
"Zayn." panično sem ga stresla, ampak ni bilo odziva."Zayn, prosim zbudi se!" sem zavpila med solzami. Njegovo srce je bilo in dihal je, zato sem ga tresla. Bilo me je strah. Kaj če se ne zbudi? Prekleti Josh! Naslonila sem se na Zayna in jokala. Zakaj se mi more to dogajati? Kaj sem naredila, da se mi vse tako grdo maščuje? Neutrudno sem jokala in močila Zaynovo majico. Včasih, pred tistim nastopom sem v trenutkih, ko sem bila žalostna pela. Ampak sedaj sem bila prepričana, da ne znam peti, čeprav sem si globoko v sebi zaželela."Ash?" sem zaslišala šibek glas nad mano. Vstala sem in zagledala Zayna. Olajšano sem zavzdihnila."Zayn, tako me je skrbelo." zajokala sem in ga objela. Vse je zgledalo čudno; ležala sva na tleh in nisva pomislila, da bi lahko mogoče vstala."Zayn, zakaj je to naredil?" sem ga vprašala, ne da bi dvignila glavo. Začutila sem njegove roke, ki so objele moj hrbet."Ne vem." dvignila sem glavo in ga poznavalsko pogledala."Zayn?" zavzdihil je. Njegova modrica nad očesom in še ena na ustnici sta bili grozni. Takrat sem zasovražila Josha bolj kot vse na svetu."Ash... Nekaj ti moram povedati." je izdavil s šibkim glasom. Vstala sem in ga prijela za roko, ter mu pomagala vstati. V bolečini se je prijel za trebuh."Boš v redu?" sem zaskrbljeno vprašala. Prikimal je. S težavo je hodil proti wc-jem, kjer sva se sesedla na tla in Zayn je globoko vdihnil, preden je začel govoriti.
~Zayn~
Bila je zadnja ura in odpravil sem se proti omaricam. Medtem sem mislil na Ashley. Mislil sem na njen popolni nasmeh in njene oči, ki so me vedno tako lepo gledale. Zavedal sem se, da ne bova mogla biti skupaj."Hej Malik." sem zaslišal tisti glas. Zavzdihnil sem in se obrnil."Kaj je Josh?" pogledal je okoli sebe. Bila sva edina v avli in na njegovem obrazu je bil nasmešek."Torej... Mi boš povedal kaj sta delala z Ashley?" ne. Ne bom. Ne bom mu pravil vseh teh stvari."Ne. Ne bom, ker to ni tvoja stvar, poleg tega pa, nisi moj šef, da bi mi govoril, kaj naj počnem." sem rekel z mirnim glasom. Uprl se mu bom. Pa naj to stane kolikor hoče. Ashley je bila moj cilj, ki sem ga nameraval doseči. Nato je priletela klofuta. Bolelo je, ampak, potrpel sem. Trpel bom, kolikor bo treba, samo da bo Ash moja. Kričal je name in sploh ga nisem poslušal. Boksnil me je v trebuh in me še enkrat udaril, da sem padel po tleh in začutil še nekaj brc v trebuh. Zaslišal sem, kako je stekel stran, nato pa samo tema.
Jok. Jok je bilo edino, kar sem slišal. Spomnil sem se, da je sestra zdrobila vazo, ki je bila mamina najljubša. Prišel sem v kuhinjo in mama je klečala na tleh in v rokah držala koščke vaze. Slišal sem jok. Pokleknil sem k njej in jo potolažil. Ko je pometla vse ostanke, sem jih namesto v smeti odnesel v svojo sobo, namesto v smeti. Mama tega ni vedela. Približeval se je njen rojstni dan in vaza je bila zlepljena. Komaj sem čakal, da je bom lahko potisnil v roke in zagledal njen nasmejani obraz. Bila je tako vesela in v objemu me je držala dalje kot ponavadi. Vaza še vedno stoji na polici.
"Zayn?" sem zaslišal. Odprl sem oči. Zagledal sem njen popoln obraz. Vidno si je oddahnila. Čeprav ji nisem mogel povedati, kaj se dogaja, je hkrati v meni divjala bitka, ali ji naj povem, ali ne. Hotel sem."Ash, nekaj ti moram povedati." pomagal mi je vstati. Začutil sem močno bolečino v trebuhu. Ko sva se privlekla do wc-jev sva se zgrudila na tla. Vdihnil sem, da bi začel. Pobožala me je po roki, kot bi me vzpodbudila."Kaj mi moraš povedati?" je nežno zašepetala. Pritekla mi je solza. Nisem hotel, da jo vidi, zato sem pogledal proč.
"Zayn. Ni prepovedano jokati." je rekla. Bil sem tako na tleh.
"Josh...Josheva mama in..moja mama, delata skupaj." sem začel. Upal sem, da bo šlo brez joka, ampak, žal, ni šlo. V meni se je naselilo sovraštvo. Sovraštvo, ki še nikoli ni bilo tako močno. Nekaj solz mi je steklo po licih. Ash me je objela."In, ne razumeta se najbolje." sem tresoče rekel."Josh je rekel..." nisem mogel nadaljevati. Samo naslonil sem se na njeno ramo in tolažeče mi je zašepetala:"V redu je. Ni treba nadaljevati." stisnila me je k sebi.
27. avgust 2014
u88095
u88095
aaaw kak sta luškana skupaj <3
svetovna zgodbica
neeext!
27. avgust 2014
u173906
u173906
omg, kak svetovno, dej čim prej next, lej ta zgodba je PERFECT
27. avgust 2014
OMFG kak sta šikana skupi
ubila bom Josha če bo še sam neki naredu Zaynu
sovražim ga...
upam da bo Zayn kmal vredu
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
27. avgust 2014
neeeeeeeeext
28. avgust 2014
nova bralka
waw to je vse kar lahk rečem
res hvala za link
perfektna zgodbica je
sam eno vprašanje mam...... a lahka josha zadavim?
no sej lahka ga tut ustrelim utopim zakoplem obesim vržem s stolpnce zadušim razrežem al pa seciram..... pač ne vem ka bom naredla z njim
odvisn od dnevnega razpoloženja
resno ta človek je za v umobolnco majkemi
tole je perfektno pa komi čakam nadaljevanje
zayn pa ash sta tak cute skupi
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
28. avgust 2014
Haahhahahhahhaha sweet love <3 zarad tegale komentarja ti bom posvetila nasleednji next, ker si me nasmejala hahah
and here's next
------------------------------------------
~Zayn~
"Vse bo v redu." mi je tolažeče šepetala na uho."Povedal mi boš, ko boš pripravljen." je še rekla.
Obrisal sem solze in se izvil iz njenega objema. Poljubil sem jo."Pripravljen sem." sem rekel odločno.
"Josheva in moja mama delata skupaj in ne razumeta se kaj preveč. Ves čas se kregata. In Josh to očitno ve. Rekel je..." malce sem počakal, ker sem v očeh imel nove solze. Potisnil sem jih v ozadje in nadaljeval."Da bi z lahkoto ustregel njegovi mami in mojo mamo poškodoval, ali pa kar..." sem rekel.
Ashley se je prijela za usta in osuplo zrla vame."In da dokler mu ne bo prekipelo bo pretepal mene, ko pa..." sem še rekel nato pa se mi je spet utrnila solza. Prekleto kakšna cmera sem. Potegnila me je k sebi in objeta sva tam sedela dolgo. Solze so se posušile in njen objem me je potolažil. Čez nekaj dolgih trenutkov je prekinila tišino."Zayn... Načrt imam." je rekla. Vstal sem."Povej." sem rekel.
Vstala je tudi ona in me prijela za roko, nato pa sva odšla ven. Sedla sva na zid za šolo."Lahko bi... Lahko bi se delala, da se sovraživa." je rekla. To je bila dobra ideja, na katero sem pomislil, ampak sem jo, zaradi vseh težav in depresije potisnil nazaj."Ja, dobra ideja." sem tiho rekel."Ampak... Res bova mogla paziti." sem dodal. Prikimala je." Začneva jutri. In ne povej tega nikomur, niti Nii." sem rekel."Res ne smem?" je vprašala. Odkimal sem."Tukaj se gre za resne stvari. Ostati moraš tiho." pokimala je in poljubila sva se. Objel sem jo in tako sva ostala nekaj minut.
"Dobro. Se vidiva." sem rekel."Boš v redu? Strah me je." je rekla zakrbljeno."V redu bom. Itak se sovraživa." nasmehnil sem se in jo objel. Poljubila sva se in prisežem, da bi njene ustnice s svojimi božal celo življenje. Poslovila sva se in nato sem odšel. Kmalu sem bil doma. Mami sem sporočil, da sem v šoli imel dodatno uro, ker nisem razumel snovi, nato pa odšel v sobo.
~Ashley~
Ko sem se vrnila domov, me je v veži pričakala mama z Liso.
"Bi jo lahko odpeljala do Malikove hiše?" je prosila."Nimam časa, v službo moram." je še dodala. Prikimala sem. Poljubila me je na lice in šla."Kaj bova delali?" je radovedno vprašala Lisa."Zdajle bova šli do Zayna." sem veselo rekla. Hotela sem še preživeti zadnje trenutke z njim. Zaklenili sva hišo, nato pa se odpravili proti hiši. Kmalu sva prispeli. Pozvonila sem in odprl je Zayn."Lisa." je navdušeno rekel in jo objel. Poljubil me je in me povabil notri.
Ko sem vstopila, je Zaynova mama pravkar odhajala."Hvala ti Ashley. Zayn, ponudi ji kaj za piti." je rekla in šla. Zayn se mi je nasmehnil."Lisa. Risanke sem ti kupil. Pojdi jih gledal." je rekel Lisi in vesela je stekla pred kavč."Kaj boš pila?" me je vprašal. Skomignila sem z rameni. Naredil mi je sok in ga odnesel za mizo.
"Misliš, da bo delovalo?" sem negotovo vprašala. Bilo me je strah. Ko bo Josh to izvedel bo še bolj jezen. Upam, da bo vsaj pustil Zayna pri miru, ko bo izvedel, da se sovraživa."Mislim da bo delovalo." je rekel.
"Počakaj tu." sem mu naročila.
Šla sem v kuhinjo in poiskala šampanjec. Nalila sem ga v kozarec in steklenico nato dala v hladilnik. Nato sem vzela tetrapak jabolčnega soka. Na vratu sem začutila njegove ustnice."Rekla sem, da počakaj tam." sem odgovorila na njegove poljube."Brez tebe ne morem." je rekel nežno. Prijel me je za roke in me potisnil ob steno. Poljubil me je na nos in nato na usta. Božal me je po rokah. Ločila sem se od njega."Poskusi tale jabolčni sok." sem zvito rekla. Prijel je kozarec in naredil požirek. Kako zlahka mi je nasedel."Za tole mi boš še plačala." je rekel grozeče. Oba sva se zasmejala. Dvignil me je v naročje. Odnesel me jee proti svoji sobi, medtem pa sva opazila, da Lisa že spi. Na poti je ugasnil televizijo in zaklenil vrata. Z eno roko je pokril Liso in me odnesel v sobo. Začel me je žgečkati."Ne...nehaj." sem zavpila med smehom."Ne, dokler ne rečeš da sem privlačen." je rekel zvito.
Zanalašč sem zavlačevala, čeprav me je žgečkal."Okej.. Privlačen si." sem rekla zapeljivo. Nehal me je žgečkati in me poljubil.
29. avgust 2014
Upam da bo načrt uspeu
Zdej pa še bolj hočem ubit Josha tko da se bom sweet love <3 pridružla
kak je a ta 'človek' zabit...
Če še sam neki nardi Zaynu al pa kej nardi Zaynovi mami majkemi da bo umrlu dej nared tak da je bo Josh prlau z avtom in pol se bo nekam zabiu kr bo pjan in bo umru in nobenem ne bo več lajfa greniu
drgač je pa ful popouno
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT

P.s.: Happy b-day Liam
29. avgust 2014
u173906
u173906
waw kak lepo je to, kaka cukrčka sta, pa upam da bo naćrt deloval

neeeeeeext
29. avgust 2014
omg hcala za posvečen next
dan si mi polepšala
ja js tut upam da bo načrt uspeu
dejmo zayn pa ash
waw tole je tak zakon
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
29. avgust 2014
Hej girls
sweet love <3 rada slišm da sm nekomu dan polepšala
whatever, next is here ;D
------------------------------------------Nekaj časa sva se crkljala, nato pa sva spodaj zaslišala zvonec. Zayn me je še enkrat poljubil in se nasmehnil, nato pa odšel odpret. Ker ga dolgo ni bilo, sem mu sledila. Ampak, ko sem zagledala, kdo je prišel, sem se takoj skrila.
"Hej, koga imaš zgoraj?" sem zaslišala Josha. Takoj sem stekla v sobo in se skrila za omaro. Slišala sem, da prihaja gor. Otrplo sem stala za omaro in zadrževala sapo.
"Si koga videl?" sem zaslišala Zayna.
"Ja, nekdo je bil zgoraj." je rekel Josh.
"Pa, nikogar ni. Hiša je bila zaklenjena." je rekel Zayn prepričljivo. Dober igralec.
Zapustila sta sobo. Nekaj časa sem ostala za omaro in se tresla. Nisem si mogla predstavljati, kaj bi se zgodilo, če bi me Josh odkril.
Počasi sem stopila izza omare. Tiho kot miška sem šla na stopnice, iz katerih se je videlo v dnevno sobo. Slišala sem glasove Josha in Zayna.
"Sovražim jo." sem zaslišala Zayna.
"Zakaj?" je vprašal Josh.
Molila sem, da bi navedel dober razlog.
"Sprla sva se. Zaradi tebe je bilo. Branil sem te in me je pač nadrla." je rekel Zayn. Nasmehnila sem se sama pri sebi. Resno sem začela razmišljati, da bi ga vpisala v dramski krožek.
"Branil si me?" je vprašal Josh z veselim glasom. Kakšen cepec. Privoščila sem mu, da sva mu lagala.
"Ja, omenjala je nekaj...ehh, nočem govoriti o tem." je rekel Zayn.
"Jaz grem. Adijo, brate." je rekel Josh, od Zayna pa nisem slišala odgovora.
Vrata so se zaprla in Zayn je zaklenil. "Ashley?" je rekel. Prikazala sem se in se nasmehnila."Si hodil kdaj k dramskem krožku ali kaj takega?" sem vprašala in se med tem spuščala po stopnicah.
Odkimal je in se nasmehnil. Potegnil me je k sebi in me poljubil. Njegove roke so mršile moje lase, svoje pa sem premikala po njegovem hrbtu.
Dvignil me je k sebi in svoje noge sem ovila okrog njega. Nesel me je po stopnicah v svojo sobo in me položil na posteljo, medtem pa ni prekinil poljuba. Začel me je poljubljati po vratu."Kaj pa delata?" sva zaslišala droben glasek. Lisa je stala pri vratih in zrla v naju.
Zayn je skočil dol z mene in šel k njej ter jo objel. Dvignil jo je k sebi.
"Ti moja Lisika." je veselo rekel in s tem zamenjal temo.
"Zakaj si pa mel svoja usta na njenem vratu?" je vprašala. Odkašljala sem se. Zayn je razmišljal, kaj odgovoriti.
"Veš, nutello je imela tam. Jaz imam pa rad nutello in sem jo pojedel." je rekel. Komaj sem zadrževala smeh."Ampak prej si mel usta na njenih ustah, pa si jih plemikal." prijela sem se za usta da ne bi bruhnila v smeh."Greš gledat risanko?" je rekel Zayn. Lisa je navdušeno prikimala in skupaj sta odšla dol, kjer ji je Zayn prižgal televizijo. Sama sem zaprla oči. Kako bo jutri? Se bom zmogla pretvarjati, da ga sovražim? Bom zmogla lagati Nii in vsem ostalim? Prevzela me je jeza do Josha. Kdo pa si misli da je? Iz premišljevanja me je zbudil poljub. Odprla sem oči in zagledala Zayna. Svoje roke je položil na moja lica in nadaljeval poljub. Legel je name in se mi nasmehnil."Pogrešal te bom." je zašepetal.
"Ne skrbi. Vse bo v redu." sem rekla.
Spet me je poljubil.
"Morala bom iti." sem rekla.
"Ne še." je potegnil in se nasmehnil.
Poljubila sem ga in vstala.
Pospremil me je do vrat."Lepo se imej." je rekel nežno in pritisnil svoje ustnice ob moje. Poslovila sva se in nato sem odšla domov. Oprhala sem se in šla v posteljo.
Naslednji dan ko sem se zbudila, je bila prva misel, da moram sovražiti Zayna. Vstala sem in se uredila, nato pa pojedla zajtrk in šla k Nii. Skupaj sva šli v šolo in natvezila sem jo zgodbico o tem, kako sovražim Zayna.
"Kar naenkrat ga sovražiš?" je začudeno vprašala.
"Branil je Josha, Nia. Lahko bi resno razmislil o tem, kaj je storil. Po vsem temu, kar mu je naredil Josh... Ne razumem ga. In ga tudi nočem." sem rekla.
"Okej, kakor rečeš." je rekla Nia, še vedno začudena.
Prišli sva do omaric in vanje sem zložila knjige. Na drugi strani sem zagledala Zayna, ki je zrl vame. Namenila sem mu neopazen nasmešek in mu pomežiknila.
"Koga osvajaš?" je vprašala Nia.
"Nikogar?" sem rekla in odvrnila pogled.
"Utihni. Povej koga si gledala?" je vztrajala.
"Prav no. James je lušten." sem se zlagala."Ampak trenutno še prebolevam Zayna." sem dodala.
Šli sva v učilnico. Na poti sem srečala Zayna."Živjo prašič." sem rekla.
"Pozdravljena, kokoš." je odgovoril in mi namenil nasmešek.
Z narejenim sarkastičnim nasmehom sem odgovorila in nato odšla v učilnico.
30. avgust 2014
Neeeext
30. avgust 2014
u149312
u149312
Neext
30. avgust 2014
neeeeeeeeeeext
30. avgust 2014
nextt
30. avgust 2014
omg upam da bo tole še naprej deloval
prvič je
ja ka morš josh je pač idiot ko vsemu nasede
popoun res
NEEEEEEEEEEEEEEXT
30. avgust 2014
Haha prašič je Zayn
josh jeidiot...mislim kak lahk vsmu nasede? No sej Nia je tut nasedla
Hahahaha Lisa...ja to je malim otrokom težk razložit
josha bom prestrelila
drgač pa res ful ful ful svetovno pšeš
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
30. avgust 2014
Next is here
++++++++++++++++++++++++++
Kmalu je bilo kosilo. Z Nio sva se odpravili v jedilnico. Vzela sem samo jabolko. Napol sem ga že pojedla, ko sem zagledala Josha, da stoji sam pri omarici in zre vame. Prevzela me je taka jeza, da sem vstala in začela iti proti njemu. V roki sem držala ogrizek, pa nič zato. Vedela sem, kako ga bom uporabila.
"Kako si?" sem zvito vprašala Josha.
"Mnja...Dobro." je rekel očitno vesel, da se pogovarjam z njim.
"Uh, sem prepričana, da si. Po tem, kar si storil Zaynu. Res je, da ga sovražim, ampak, veš kaj? Tebe sovražim bolj. Kdo pa misliš da si? Da prideš in pretepeš nekoga do nezavesti, ker ti nekaj ni po godu? Prasec, mentalno bolan!" sem zavpila. Bil je brez besed, besen.

"Ampak, prepričana sem, da se ti bo vse vrnilo in, upam da se ti bo. Vrnilo se ti bo dvakrat bolj, kot si misliš!" sem še zavpila in vrgla ogrizek v njegov obraz. Odvihrala sem do Nie, ki je zaploskala in cela jedilnica je zaploskala z njo. Zayn mi je neopazno pokazal palec obrnjen navzgor in zaploskal.
Pogledala sem na mesto kjer je prej stal Josh. Tam je bil samo ogrizek. Ko bi se le spremenil vanj. Malice je bilo konec. Vsi so se odpravili v razrede, jaz pa se nisem počutila dobro. Šla sem do učiteljice, ki je opazila, da sem bleda in me poslala domov.
Šla sem po hodniku, ko me je nekaj potegnilo za roko. Zagledala sem Josha. Pritisnil me je ob steno. "Kaj je miška? Se me bojiš?" je sladko vprašal. Odkimala sem, čeprav sem se ga malo bala.
"Niti malo." sem trdno rekla.
Nato me je poljubil in me otipaval po telesu. Prasec! Izvila sem se iz njegovega objema in ga udarila. Klofuta je takoj priletela nazaj.
Držala sem se za lice.
"No, daj. Udari me." sem rekla izzivalno.
Pogledal me je z jezo v očeh.
"Me ne boš udaril?" sem rekla z nasmeškom.
Bil je zelo jezen.
Obrnil se je okoli in šel v razred.
Krattteeekk je :///
31. avgust 2014
u149312
u149312
Neeeeext
31. avgust 2014
u173906
u173906
omg kak je pogumna next
31. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2014
a lahk že enkrat tega kreteno idiotskega mentalno prizadetega zadavim?
resno pa ka temu 'človeku' ni jasn?
perfektno kot vedno
NEEEEEEEEEEEXT
31. avgust 2014
Next is here
school
------------------------------------------
Oddahnila sem si in šla domov. Skuhala sem si čaj in šla pred televizijo in tam tudi zaspala. Zbudila sem se, ko sem slišala zvonec. Odvlekla sem se do vrat in jih odprla. Nekdo me je pritisnil v sobo. Zagledala sem Josha. Zaklenil je vhodna vrata.
"Josh, kaj delaš tukaj?" sem s strahom vprašala.
Nasmehnil se je.
"Prišel sem se ti opravičiti." je rekel.
Wtf? Začudeno sem ga pogledala.
"Ti? Ti si se mi prišel opravičit?" sem osuplo vprašala.
Prikimal je.
"Vem, bil sem idiot. Oprosti." je rekel.
Naj mu verjamem? Po vsem tem, kar je storil, ne vem.
"Ne vem, Josh." sem rekla negotovo.
"Veliko se je zgodilo in.." sem še rekla.
Poslal mi je nasmeh. Približal se mi je. Odmaknila sem se.
"Josh. Midva...med nama je konec, kajne?" sem vprašala.
Nagnil se je nazaj. Razočarano je prikimal. Nato je pritisnil svoje ustnice ob moje in me grobo poljubil. Začela sem se upirati in brcati, ampak je nadaljeval. Bila sem popolnoma nemočna. Po licih so mi tekle solze. Nato sem ga brcnila v mednožje, da je padel po tleh.
"Čisto isti si! Popolnoma isti retardirani kreten, kot si bil prej! Pusti me pri miru!" sem zavpila in ga brcnila v trebuh.
Počasi je vstal. Zadenjsko sem se začela pomikati proti steni. Postalo me je strah in želela sem si, da bi prišel Zayn in me rešil.
"Ljubica." je rekel Josh mirno.
"Pusti me Josh." sem zašepetala.
Pomikal se je proti meni. Zaprla sem oči.
"Ne bom te pustil. Vedno sem te ljubil." je rekel mirno.
"Nehaj Josh! Če bi me ljubil, bi bilo vse drugače! Vse!" sem zavpila.
"Nehaj se dreti nad mano!" je zavpil in zdrznila sem se.
"Josh, pojdi stran, prosim." sem moledovala. Dotaknil se je moje roke."Pusti me." sem zašepetala.
Potegnil me je k sebi v objem.
"Josh, pusti me!" sem rekla glasneje.
Ni me spustil in držal me je v objemu.
Odrinila sem ga od sebe in ga udarila.
"Pusti me pri miru! Katerega dela 'pusti me pri miru' nisi razumel?!" sem se zadrla. Udaril me je po licu. Začela sem jokati.
"Ne cmeri se! Itak si vedno ljubila Zayna! Odkar je prišel si čisto drugačna!" je zavpil.
"Kakšna pa bi naj bila po tvojem? Ves čas sem se morala obnašati tako kot bi ti hotel! Dojami že, nisva za skupaj! In dokler se boš tako obnašal, ne verjamem, da se bo sploh kakšno dekle ogrelo zate!" sem zavpila nazaj in dobila močno klofuto, ki sem jo pričakovala.
"No daj, pretepi me." sem rekla skozi zobe, držeč se za lice.
"Pretepi me, kot si Zayna." sem spet rekla.
"Strahopetec. Ne bojim se te." sem ga izzivala.
Njegove oči so bile polne jeze.
"Udari me!" sem zavpila.
Samo stal je tam in me nemočno gledal. Sem vedela, da ni tak.
"Ven." sem rekla. Odšla sem do vrat in jih odprla. Prišel je do mene in me potisnil ob steno."Boš že videla." je siknil.
Porinila sem ga stran od mene in zaloputnila z vrati. Naslonila sem se nanje. Kdaj se bo to končalo? Bom kdaj sploh srečna? Zavzdihnila sem. Poklicala sem Nio, ki mi je po e-mailu poslala zapiske in nato gledala televizijo.
Oprhala sem se in šla spat.
Naslednje jutro sem vstala in se oblekla ter uredila.
Pozdravila sem mamo in odšla v šolo. Na vhodu je stal Zayn. Nasmehnila sem se mu, saj v bližini ni bilo nikogar.
"Wc." je rekel in šel v šolo.
Sledila sem mu. Hodniki so bili še prazni, učencev še ni bilo veliko.
Vstopila sem v wc-je in padla v objem Zayna.
"Pogrešal sem te." je zašepetal.
"Jaz tudi tebe." sem odgovorila in ga poljubila. Vračal mi je poljube. Z rokami me je prijel za boke in me potisnil bolj k njemu. Nato sva zaslišala da teče voda. Nehala sva se poljubljati in stopila sem na školjko ter zagledala neko punco, ki si je umivala roke. Nato je iz torbice potegnila maskaro in si popravila make up, potem pa odšla. Objela sem Zayna, ki me je poljubil na vrat. "Se vidiva." sem rekla in ga še enkrat poljubila.
Nasmehnil se mi je in odšla sem iz wc-ja. Nisem mu povedala za tisto o Joshu. Odločila sem se, da mu tudi ne bom, saj ima dovolj svojih skrbi. Šla sem po hodniku in zagledala Brooklyn, mojo prijateljico."Hej," me je pozdravila z nasmehom."Vabljena na mojo zabavo." je rekla in pomežiknila. Vprašljivo sem jo pogledala."Starši so v Švici pri teti in prirejam zabavo. Disko je naš. Danes ob osmih pred diskom?" je rekla in se spet nasmehnila.
"Okej, se vidimo." sem rekla in ji vrnila nasmeh. Nato sem zagledala Nio in stekla k njej ter ji povedala vse o Joshu.
"Ubila ga bom!" je zavpila. Dobila je kar nekaj čudnih pogledov, zato sva se odpravili v učilnico.
01. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani