Zaaayniee
Povabu jo bo vn
NEEEXT
02. avgust 2014
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=49310532
here's next. Beeedn je, se opravičujem.-.-
~Ashley~
Ko sem se obrnila, sem zagledala Josha."Josh, mi slediš?" odkimal je in se mi približal." šel sem na sprehod in zaslišal prečudovito melodijo." stresla sem z glavo in vstala. Začela sem iti proti taboru, a me je Josh trdno prijel za komolec."Saj še niso postavili šotorev." prikimala sem."Josh, Nii moram pomagati. Prosim da me spustiš." namesto tega je prijem le še povečal in se mi približal. S konico nosa se je dotaknil mojega čela. Odrinila sem ga, a ni pomagalo. Postalo me je strah."Josh, izpusti me!" sem zavpila. Nasmehnil se je in me izpustil. Poslala sem mu strupen pogled in stekla k šotorom, kjer sem Nii vse povedala."Pa kaj je s tem tipom?" skomignila sem z rameni. Nekdo je potresel najin šotor."Nia, kaj je bilo to?" videla sem strah v njenih očeh."Kdo je zunaj?" Nia je prhnila pred obraz."Zagotovo ne bo rekel:'hej vidve, tukaj sem, Pridita ven, da vaju zabodem.' " zavila sem z očmi in odprla zadrgo na šotoru. Zagledala sem Sarah."Živijo, dekleti. Bi se pridružili klicanju duhov?" z Nio sva se spogledali in prasnili v smeh. Ko je Sarah videla, kako se smejiva, je užaljeno šla proč. Malce stran je zasikala:"Saj se bosta še sladko smejali!"
Naslednji dan zjutraj je bil na vrsti pohod. Šla sem v šotor, kjer sem iz nahrbtnika vzela pohodne čevlje. Nenadoma sem na bokih začutila roke.
-kdo je biu to?
-nekššššt?
-mnenjee?
04. avgust 2014
nexttttt
04. avgust 2014
Zaka si glih tule končala??? Jooj
Ni bedno in ne smeš več to rečt kr ni res
povej mi ka je s tem človekom (Josh) narobe? Naj jo pusti namir če ona tak hoče
-kdo je biu to? Upam da Zayn sam pomoje ni biu ampak je biu Josh
-nekššššt? Ja itak da next ka sploh sprašuješ
-mnenjee? Ful je svetovno js res obožujem tvojo zgodbico
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
04. avgust 2014
next
04. avgust 2014
u176150
u176150
Next
05. avgust 2014
next
05. avgust 2014
here's next
obrnila sem se okoli in zagledala Josha. Zavila sem z očmi. Še vedno me je držal za boke in potisnil me je ob steno."Vedno boš moja, prav?" odkimala sem in zašepetala:"Ne, Josh. Midva sva končala." jezno me je pogledal. Trdno je prijel moje zapestje in ga stiskal."Josh, prosim spusti me." bolečino je le povečal."Josh, spusti me." divje je spustil moje zapestje."Ne upiraj se." obrnila sem se stran od mene."Kaj se tukaj dogaja?" prišel je Zayn."Ashley, si v redu?" odkimala sem."Josh, spusti me lepo te prosim." Zayn je divje pogledal Josha."Josh spusti jo." Josh me je takoj spustil in odšel ven."Ash, si v redu?" poklical me je 'Ash'. Pokimala sem. Ne vem, kaj mi je bilo, samo stopila sem proti njemu in ga objela."V redu je, Ashley." zardela sem in vzela čevlje ter stopila ven, kjer sem Nii vse povedala."Ashley, Josh je nevaren. Raje se mu izogibaj." bilo me je strah, da bi mi kaj naredil."Nia, on me vedno poišče. Čisto vedno me on najde." objela me je."Morali bova iti." odpravili sva se proti skupinici, kjer je že bila vodička, ki je razlagala, kod bomo hodili."Živijo, Ashley," mi je nekdo zašepetal na uho. Obrnila sem se in zopet je bil Josh."Josh pusti me pri miru. Med nama je konec, prav?" zahehetal se je in se obrnil stran. Začeli smo iti in pogovarjala sem se z nekaj prijatelji. Prispeli smo na travnati hrib, ki naj bi bil cilj. Usedli smo se na travo in opazovali razgled. Nekdo se je usedel zraven mene."Hej, Ash." nasmehnila sem se Zaynu."Hej, Zayn." vrnil mi je nasmeh."Si v redu?" Nisem vedela, kaj naj odgovorim."Ne vem, če. Z Joshem sma končala, a še vedno mi teži. Jaz pa..." pokimal je."Razumem." nato me je prijel okoli ramen. Zardela sem in postala čisto trda. Gledala sem v tla, Zayn pa je bil čisto sproščen. Nenadoma je umaknil roko."Oh.. Oprosti." vstal je in šel stran. Nasmehnila sem se sama pri sebi.
07. avgust 2014
neeeeeeext
popolno je
07. avgust 2014
u173906
u173906
next, tak top zgodba
07. avgust 2014
Why didn't he kissed her? jooj...
J.S. B.O.M. J.O.S.H.A. L.A.S.T.N.O.R.O.Č.N.O. Z.A.D.U.Š.I.L.A.
MAJKEMI DA ČE NE PUTI ASH NAMIR BO TRPEU POSLEDICE
A ON NE RAZUME DA JE ZAPRAVU SVOJO PRILOŽNOST PA DA JE ONA ZALUBLENA V DRUGEGA? IDIOT EN... Ugh...
omfg drgač je pa ful svteovna zgodbice res popouno pišeš
dej hitr next pa naj se josh ne meša zram
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
07. avgust 2014
u176150
u176150
Next
07. avgust 2014
nexttt*O*
07. avgust 2014
...dream... Sej Josha kmal ne bo več omenjenega, mislim bo, ampak ne bo več grenil lajfa folku
inn hvala da berete
here's next.
~Ashley~
Razgled od tu je bil res božanski. Videlo se je naše mesto in nekaj gora. Prišla je Nia."Kaj je bilo tole?" me je vprašala. Zmedeno sem jo pogledala."Kaj?" namenila mi je pogled dobro-veš-kaj-mislim."Samo prijatelja sva, nič več." sem ji zagotovila. Pokimala je."Ti Josh še kar teži?" zavila sem z očmi in prikimala."Rekel je da bom njegova in pika." pogledala je okoli, da bi videla, kje Josh."Pogovorila se bom z njim." divje sem odkimala."Ne, Nia. Saj bo nehal. Mislim, da bo dojel, da je konec, samo čas rabi. Obljubi, da ne boš šla k njemu." poslala mi je skrivljen pogled."Oprosti, tega ti ne morem obljubiti. Moja dolžnost je da te rešim." zavzdihnila sem."Nia. To so najine težave, rešiti jih morava sama." nekaj časa je razmišljala, nato pa se vdala."Ok. Obljubim."
~Zayn~
Ne vem, kaj mi je bilo, imel sem potrebo po tem da nekoga objamem. Prislonil sem svojo roko na njene rame. Občutil sem napetost, zato sem jo odmaknil in se ji opravičil. Hitro sem vstal in šel stran. Ko sem se ozrl se je nasmehnila. Ji je bilo v redu, da sem šel? Josh je res nesramen. Odkar sem jo 'rešil' pred njim, je nesramen do mene in ves čas se spravlja name."Josh, nehaj," sem rekel, ko me je zafrkaval da sem Nigga."Nigga, je vse v redu?" je vprašal z narejeno resnim glasom. Zavil sem z očmi in šel proč. Vodička nas je pozvala, da vstanemo, saj se vračamo v tabor. Postavil sem se k Jamesu, ki je z očmi pomignil k Joshu."Ti teži?" pokimal sem."Saj bo nehal." odkimal je."Josh ne bo nehal. Zelo je trmast in vedno dobi, kar hoče, edinec je, saj razumeš." pokimal sem. Upal sem, da ne bo vztrajal pri Ashley. O bog, kaj sem pravkar mislil? Saj mi ni všeč. Samo prijetna družba je in...seveda ti je všeč, mi je rekel notranji glas.
~Ashley~
Iz tabora smo se vrnili nekaj čez poldan. Ko smo jedli smo imeli nekaj prostega časa. Šla sem k jezeru. Ko sem prišla, sem zagledala Zayna, ki je sedel ob robu in zrl v daljavo. Boječe sem prisedla."Živijo, Zayn." bil je presenečen."Hej, Ash." bilo mi je všeč, da me je poklical Ash."Ash, oprosti za tisto.." prekinila sem ga."V redu je. Bilo mi je všeč," sem bleknila in se takoj prijela za usta. Zasmejal se je. Nekaj časa sva zrla v jezero. Začutila sem njegov pogled na meni. Obrnila sem glavo proti njemu. Zardel je in jaz tudi. Bil je precej neroden trenutek. Nato je pomaknil svojo roko na mojo. Zdrznila sem se."Oprosti, ne bi.." položila sem kazalec na njegova usta."Malik, Rivers, gremo, v tabor!" takoj sva vstala in rdeča stekla proti taboru. Ko sva pritekla, se je zaslišalo nekaj žvižgov in 'uuu'-jev. Bila sem zelo rdeča, Zayn pa tudi. Nia mi je poslala nagajiv pogled, jaz pa sem ji pokazala jezik."Razdelila vas bom v skupine. Po skupinah boste iskali sadeže v gozdu, ki smo jih poskrili po različinih prostorih. Kdor bo nabral največ sadežev zmaga. Seznam s skupinami bo visel na moji koči čez približno pol ure." završalo je."Sedaj pa spet nekaj prostega časa." Nia se mi je ves čas režala v obraz."Sta delala otroke?" zavila sem z očmi."Ne, nič takega nisva počela, samo pogovarjala sva se."
"In zakaj si potem tako rdeča?"
"Nia, nič ni bilo."
"Mhm." igrivo sem jo butnila v ramo. In takrat je mimo prišel Josh s prijatelji."Živijo, Ashley." pomignila sem z glavo v pozdrav." pojdi z mano na pijačo." je dejal.
"Josh, kreten si. Pusti jo pri miru." je siknila Nia. Josh je pomignil svojim prijateljem, naj se spokajo stran. Nato je naredil nekaj korakov proti Nii."Ti, ljubica, ne boš odločala, koga bom pustil pri miru." bila sta čisto blizu skupaj. Občudovala sem Niino neustrašnost. Stala je čist pri miru in ga izzivalno gledala v oči."Seveda bo. Ona je moja najboljša prijateljica. In če ti, Josh Deewer ne dojameš, da je med vama konec, si kreten in jaz Nia Drawers ti pri tem ne morem pomagati. Ona, Ashley Rivers, ni zainteresirana zate, zato te prosim da premakneš svojo idiotsko rit nazaj proti svojim stražarjem ali pa pokličem Zayna." vaaau. Kar strmela sem. Josh je bil zelo jezen. Nevarno jezen."Josh Deweer, nekaj sem rekla." šlo mu je zelo na živce da je vse povedala s priimki. Nato jo je prijel za zapestje in ga stisnil. Videla sem, da je bila njena koža čisto bela na mestu, kjer je stiskal. Nio je bolelo, videla sem. A niti trznila ni."Josh spusti jo," sem dejala s tresočim glasom."Spusti jo!" sem zavpila."Spusti me ti prasec kretenski, ali pa ti razbijem tvoja jajca." ni spustil in nenadoma je Nia z vso močjo brcnila Josha v njegovo premoženje, da se je zgrudil na tla."Tako Josh Deewer. Si se zdaj spominil, da je med vama konec?" bil je tiho."Si se spomnil ali moram še enkrat storiti to?" je zavpila. Zastokal je."Dobro." šli sva stran od njega."Hvala Nia. Ne bi bilo treba." objela me je."Ta tip je nevaren. Morala sem. In zate vse."
nasmehnila sem se ji in vrnili sva se v tabor.
08. avgust 2014
neeext!
08. avgust 2014
u176150
u176150
Next
08. avgust 2014
OMFG kak sm se js smejala tule zram next omg no
iiiiiiiii kak sta lepa z Zaynom
Haha dobr ga je Nia
js jo občudujem
hvala bogu da n bo več greniu lajfa folku
ful megafantastično pišeš
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
08. avgust 2014
nexttt
09. avgust 2014
evoo nexta
še prej pa je tuki link mojega novega fanfica, ki ga bom pisala vzporedno s tem, in bi bla enako vesela, če bi pogledale inn hvala še enkrat vsem, da berete, čeprov sem to vam že neštetokrat rekla in sem že mal pocukrana s tem https://m.igre123.com/forum/tema/happily-liam-payne-ff/74137/1

Ko sva se z Nio vrnili v tabor, se je pred kočico drenjalo polno učencev. Ko sva prišli bližje, sva zagledali seznam s skupinami.
Zastokala sem.
5.SKUPINA
Nia Drawers
Zayn Malik
Ashley Rivers
Josh Deweer
Matt Corer
Jack Sticker

Bila sem vesela, da sem bila v skupini z Nio, a ko sem zagledala Joshevo ime, spodaj pa še imena pajdašev, s katerimi se je družil, mi je postalo slabo. Nia je samo zavila z očmi. Nato sem začutila roko na moji zadnjici."Kreten, spusti mojo rit!" sem zavpila na Matta. Vedela sem, da je to Joshevo maslo. Zarežal se je in se odmajal stran. Kar pihala sem od jeze. Takrat sem zagledala Zayna, kako je bral seznam. Se mi je samo zdelo, ali se je na obraz prikradel nasmešek, ko ga je prebral? Ko je izvedel s kom je v skupini se je po naključju obrnil k meni in se nasmehnil."Hej, Ashley." nasmeh sem mu vrnila in ga odzdravila."Vaju bom pustila pri miru, pri delanju otrok potrebujeta mir, kajne?" mi je sladko zašepetala Nia na uho. Dregnila sem jo v rebra, a je le z nasmehom na obrazu šla stran."Torej..mm..skupaj sva v skupini, kajne?" sem rekla. Nasmejano je prikimal."Danes zvečer grem k jezeru, ko bodo dejavnosti končane. Bi šla z mano?" bila sem brez besed. Kaj naj počnem tam? Delam otroke z njim, kot bi rekla Nia? Glava je kar sama pokimala in spet se je nasmehnil. Gosh, kako sem oboževala njegov nasmeh."Amm, zdaj moram iti, saj veš Nia..."zakaj se mi jezik tako zapletal?saj mi Zayn ni všeč. Samo prijatelja sva. In ne bi imela nič z njim.'Ja pa bi imela, ne laži,' je rekel notranji glas."Tiho!" sem zavpila, Zayn pa me je začudeno pogledal."Oprosti, ka.." prekinila sem ga."Nič, včasih se pogovarjam sama s sabo.." olajšano je prikimal. In nato je stopil proti meni in me poljubil
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
na lice(). Zardela sem."Torej se vidiva zvečer." pokimal je, jaz pa sem stekla k Niinem šotoru. Ko sem ga odprla, v njem ni bilo Nie, je pa bilo sporočilo na sredi."Pridi k jezeru." vzela sem telefon in stekla k jezeru. Ampak, ko sem prišla tja, sem zagledala Nio, zvezano. Stekla s k njej in jo začela odvezovati. Imela je zalepljene ustnice. Divje je začela odkimavati in gledala nekam za mene. Ko sem se obrnila, sem zagledala Josha. In nato samo črnino.
09. avgust 2014
u176150
u176150
OMFG fucking perfect
Next
09. avgust 2014
OMGGG
FAKK
ZDEJ BO ZAYN PRSU PA GA UBIU
OJOJ
NEEEXT
09. avgust 2014
O fak o fak o fak js sm pa mislala te poslat nekam kr ji je dau poljub na LICE
in pol vidim kje si končala next... Resno? Ugh...ubila bom Josha
prosim naj pride Zayn če je že tak rad ob jezeru in naj to vidi in ubije Josha
proooosim daj hitr next kr drugac bom js umrla od radovedbosti in dvomim da me hočeš met na vesti
drgač pa ful popouno pišeš in nimam besed
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
09. avgust 2014
Okej, nobenga ne bi mela na vesti, in bom dala kar next haha
~Josh Deweer~
Ko se bosta zbudili jih bo pošteno bolela betica."Matt pridi sem," sem rekel Mattu, ki je prižigal ogenj, saj se je začelo večeriti. Bili smo na drugi strani jezera, kjer nas je težko kdo opazil. Nato sem opazil, da se je Nia zbudila. Pustil sem jo v negotovosti, dokler se ne bi zbudila še Ashley.
~Ashley~
Odprla sem oči. Glava me je strašno bolela in nisem mogla premakniti rok ali nog. Tiho sem zastokala. Nato sem zaslišala, kako je nekdo rekel:"Dobro. Živijo, Nia. Te boli glava, kajne?" prisilila sem si, da sem vstala gor in pogledala kaj se dogaja. Zagledala sem Josha s svojimi pajdaši, kako so se pripravljali nekaj narediti Nii. Nato sem se zavedla. Maščevati se nama je hotel. Zavzdihnila sem, kar pa je bilo narobe. Josh je usmeril pogled proti meni in se začel zverinsko smejati. Kakšna svinja."Moja Ashley. Sedaj te lahko poljubljam, kajne? V dveh mesecih si bila toliko bedna, da me še poljubila nisi. Ampak, sedaj me lahko." v oči so pritekle solze."Josh, spusti naju. Med nama je konec. Sedaj vem, kakšna je tvoja druga stran." pomislila sem, da bi zaklicala na pomoč, ampak ob tej uri ni nikogar blizu. Nato pa sem se spomnila; Zayn! Zayn pride! Delala sem se, da ni nič, čeprav sem postala na enkrat vesela. Nato je Josh odšel k Nii."Nia, čas je za opravičilo." usta je napolnila s slino in besno pljunila vanj. Josh se je obrnil in jo udaril po licu."Prasica!kako si drzneš! Ne veš česa sem zmožen?" prhnila je predse in se zazrla v daljavo. Čisto nič je ni bilo strah."Boš pa izvedela." pomignil je še drugim dvem svinjam, da sta prišla k njej in jo nekam odvedla. Z Joshem sva ostala sama. Začel me je poljubljati po vratu. Upirala sem se. Zarežal se je in divje rekel:"Dobro. Potrebujem spanec." šel je proti nekem ležalniku in se sladko smehljal. Ko je zaspal, sem se začela prestavljati iz ene strani na drugo. Po dolgem času sem se prestavila dovolj daleč, da nisem videla Josha. Zavpila sem:"Zayn, pridi sem." ni bilo odgovora. Mogoče ga sploh ni bilo. Ali pa je bil in je odšel. Nato sem ga zagledala."Zayn, hitro, na pomoč!" dvignil je glavo in začel teči proti meni. Oddahnila sem si. Kmalu je prišel, ves zadihan. Začel mi je odvezovati vrvi, s katerimi sem bila privezana. Takoj, ko sem bila prosta, sem se mu vrgla v objem. Po licih so mi tekle solze."Kdo ti je to storil?" je vprašal, še vedno v objemu z mano. Prekinila sem objem."Josh in njegova pomočnika. In Nio imajo. Josh spi pri ognju, Nio pa sta odvedla druga dva." spet je pritekel naval solz. Miril me je in me potegnil v objem."Ashley. Ostani tukaj, prav?" pokimala sem. Začel je iti proti ognju, ki se je malo videl."Zayn." sem zaklicala. Obrnil se je."Pazi, prav?" ni pritrdil, samo naprej je šel.
~Zayn~
Prekleti prasec! Ubil ga bom! Bil sem tako jezen. Kmalu sem zagledal ogenj, ob njem pa Josha, kako je spal. Divje sem stekel k njemu in ga boksnil v obraz.
Zbudil se je."Kako si jima mogel to storiti?!" še en udarec sem mu zadal, ko je vstal. Nato sem ga sunil da je padel na tla. Hitro je vstal in me udaril nazaj. Porinil me je, da sva pristala na tleh, on zgoraj. Udrihal je po meni. Brcnil sem ga in ga premlatil."Pusti jo pri miru!" sem zavpil.
Nato sem stekel k Ashley.
~Nia~
Čeprav sem se delala neustrašno, me je bilo prekleto strah. Ampak opravičila se nisem. Ko sta me svinji privedli do neke kučice sta me vrgla na posteljo in Matt me je začel božati po nogi. Brcnila sem ga v obraz. Zasmejal se je in šel k oknu. Nekoga je klical, a ga očitno ni dobil."Hej," je zaklicala drugu svinji."Josh se ne oglasi. Greva." šla sta iz koče, jaz pa sem imela razvezane noge. Nista samo svinji, še neumna sta povrh. Skobacala sem se iz postelje in z zvezanimi rokami odprla vrata.
~Ashley~
Bilo me je strah, da bi se Zaynu kaj naredilo. Slišala sem vpitje. Po nekaj minutah je Zayn pritekel nazaj. Krvavel je iz ustnice."Zayn, si v redu?" pokimal je in mi stopil v objem. Ko sva se ločila, se je približal mojemu obrazu in vedela sem kaj sledi."Hej," sva zaslišala. Hitro sva skočila narazen in zagledala sem Nio."Nia, si vredu?" pokimala je in pomignila proti vrvem na roki, ki sem jih takoj odvezala. Ko je zagledala Zayna, ji je postalo vse jasno."Zato se Josh ni oglasim svinjama. Premlatil si ga, ne?" nasmehnil se je. Udarila sta petico, nato pa je Nia rekla:"Mislim, da bom kar šla." pomežiknila mi je in šla proti taboru.
"Danes je lep večer." je rekel Zayn in me pogledal v oči. Prikimala sem in se naslonila na njegovo ramo. Z roko me je potegnil v svoj objem. Moja glava je počivala na njegovih stegnih. Iz obraza mi je odmikal lase. Opazila sem, da je še kar krvavel iz ustnice. Vstala sem gor in iz žepa vzela robček, ter mu obrisala ustnico. Namenil mi je enega najlepših pogledov.
10. avgust 2014
Iiiiiiiiii kak sta lepa Zayn pa Ashly
Tole je amaZAYN
Js sm obsedena s tto zgodbico
Res nimam besed tak svetovno pišeš
hvala bogu da je Zayn prišu
haha sta neumni svinji
dej hitr nasledn next
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
10. avgust 2014
u176150
u176150
Next
10. avgust 2014
Omgb next to je popolno
Oh god
Naj bo ze dans neeexf
10. avgust 2014
Bom kar danes napisala next ker pol najverjetneje ne bom mela časa in če se vam da, ko preberete ta next pejte še en moj ff brat (če želite) pč ko je link v prejšnem al enem od prejšnih nextov. In rada vas mam <3

Z Zaynom sem se res lahko pogovarjala o čemer sem hotela. Od začetka sem bila malo sramežljiva a potem sva prebila led.
"Zakaj ste se preselili?" skomignil je."Ne vem. Mama je imela neke probleme s službo, zato jo je pustila in tu dobila drugo." prikimala sem. Nekaj časa sva bila tiho."Ashley...saj veš, da je Josh nevaren, kajne?" me je previdno vprašal. Prikimala sem in ga pogledala v oči. "Zelo me je strah." nato me je prijel za komolce in me obrnil proti sebi. Z obema rokama je prijel moj obraz."Ash," je nežno rekel."Saj veš, da te bom branil, če te bom lahko?" bila sem presenečena. Prikimala sem."Ne bi dopustil da se ti kaj zgodi, ker.." ni dokončal stavka. Zrla sem v njegove oči, ki si bile najlepše na svetu."Ker?" sem zašepetala."Ker si mi všeč," je izdavil. Zopet sem bila presenečena. Nasmehnila sem se mu."Tudi ti si meni všeč." sem priznala. Njegove roke so še vedno počivale na mojih licih. S svojim obrazom se mi je približal in svoje ustnice nežno pritisnil na moje. Svoje roke sem ovila okoli njegovega vratu in mu vračala poljube. Nato je prekinil poljub in se mi nasmehnil. Z roko v roki sva šla do tabora.
"Zaljubljena si kajne?" je rekla Nia, ko sem prišla. Bila sem čisto rdeča in pogled sem uperjala v tla."Ne?" zasmejala se je."Ashley, poznam te kot lasten žep. In ali sta prišla do poljuba?" poslala sem ji strupen pogled. Odkimala sem. Namenila mi je enega tistih 'Niinih pogledov'. "Prav no," sem zajamrala."Sva." skočila je v zrak in zavpila."Super Ashley-Kissley." dregnila sem jo v ramo."Ne, res. Kako je bilo?"
"V redu."
"Lahko izvem več od tebe, Kissley?"
"Niss tiho bodi," sem ji rekla v smehu.
"Jaz se nisem pravkar poljubljala, zato me ne kliči Niss." zarežala sem se. Moj telefon je zapiskal. Dobila sem sporočilo od Zayna.
¤Lahko noč, miška¤
Z nasmehom na obrazu sem odpisala.
Naslednji dan sva se z Nio zbudili obe hkrati. Pojedli sva sendviče in se napotili k skupinici prijateljev. Iskala sem Zayna, a ga nisem našla. Nato sem ga zagledala. Imel je modro oko in del ustnice. Pomahala sem mu in čakalo me je presenečenje. Zabodel me je s pogledom in se obrnil stran. Videla sem da piše sporočilo. Čez nekaj sekund mi je telefon zapiskal.
¤Ne išči me. Nisva za skupaj¤
bila sem šokirana. Kaj se je zgodilo? Dobila sem solzne oči. Nio sem potegnila na samo in ji pokazala sporočilo. Objela me je."Oh, Ashley. Kreten je. Ne sekiraj se." jokala sem. Kako bom zdržala, ko ga bom videla?
10. avgust 2014
Bom kar danes napisala next ker pol najverjetneje ne bom mela časa in če se vam da, ko preberete ta next pejte še en moj ff brat (če želite) pč ko je link v prejšnem al enem od prejšnih nextov. In rada vas mam <3

Z Zaynom sem se res lahko pogovarjala o čemer sem hotela. Od začetka sem bila malo sramežljiva a potem sva prebila led.
"Zakaj ste se preselili?" skomignil je."Ne vem. Mama je imela neke probleme s službo, zato jo je pustila in tu dobila drugo." prikimala sem. Nekaj časa sva bila tiho."Ashley...saj veš, da je Josh nevaren, kajne?" me je previdno vprašal. Prikimala sem in ga pogledala v oči. "Zelo me je strah." nato me je prijel za komolce in me obrnil proti sebi. Z obema rokama je prijel moj obraz."Ash," je nežno rekel."Saj veš, da te bom branil, če te bom lahko?" bila sem presenečena. Prikimala sem."Ne bi dopustil da se ti kaj zgodi, ker.." ni dokončal stavka. Zrla sem v njegove oči, ki si bile najlepše na svetu."Ker?" sem zašepetala."Ker si mi všeč," je izdavil. Zopet sem bila presenečena. Nasmehnila sem se mu."Tudi ti si meni všeč." sem priznala. Njegove roke so še vedno počivale na mojih licih. S svojim obrazom se mi je približal in svoje ustnice nežno pritisnil na moje. Svoje roke sem ovila okoli njegovega vratu in mu vračala poljube. Nato je prekinil poljub in se mi nasmehnil. Z roko v roki sva šla do tabora.
"Zaljubljena si kajne?" je rekla Nia, ko sem prišla. Bila sem čisto rdeča in pogled sem uperjala v tla."Ne?" zasmejala se je."Ashley, poznam te kot lasten žep. In ali sta prišla do poljuba?" poslala sem ji strupen pogled. Odkimala sem. Namenila mi je enega tistih 'Niinih pogledov'. "Prav no," sem zajamrala."Sva." skočila je v zrak in zavpila."Super Ashley-Kissley." dregnila sem jo v ramo."Ne, res. Kako je bilo?"
"V redu."
"Lahko izvem več od tebe, Kissley?"
"Niss tiho bodi," sem ji rekla v smehu.
"Jaz se nisem pravkar poljubljala, zato me ne kliči Niss." zarežala sem se. Moj telefon je zapiskal. Dobila sem sporočilo od Zayna.
¤Lahko noč, miška¤
Z nasmehom na obrazu sem odpisala.
Naslednji dan sva se z Nio zbudili obe hkrati. Pojedli sva sendviče in se napotili k skupinici prijateljev. Iskala sem Zayna, a ga nisem našla. Nato sem ga zagledala. Imel je modro oko in del ustnice. Pomahala sem mu in čakalo me je presenečenje. Zabodel me je s pogledom in se obrnil stran. Videla sem da piše sporočilo. Čez nekaj sekund mi je telefon zapiskal.
¤Ne išči me. Nisva za skupaj¤
bila sem šokirana. Kaj se je zgodilo? Dobila sem solzne oči. Nio sem potegnila na samo in ji pokazala sporočilo. Objela me je."Oh, Ashley. Kreten je. Ne sekiraj se." jokala sem. Kako bom zdržala, ko ga bom videla?
10. avgust 2014
u173906
u173906
next, pa omg kak si lahka to nardila, prosim še dons next
10. avgust 2014
Omg zihr mu je un josh kej reku
Neeeeeext
10. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani