Hejj, punce. Začela bom pisati nov fanfiction o Zaynu Maliku, upam da vam bo všeč.
Starring
Zayn Malik
Ashley Rivers
Nia Drawers
Josh Deewer
-1-
Sedim v Starbucksu in gledam, kdaj se bodo odprla vrata in kdaj bo vstopil Josh Deewer, moj fant. Zadnje čase je zelo čuden in vedno zamuja na zmenke. Lahko pa bi se predstavila,, medtem ko ga čakam. Sem Ashley Rivers in stara sem 17 let. Moj skrivni talent je petje, a ga nočem kazati nikomur saj imam s tem slabe izkušnje. Ja, imam fanta Josha. Mogoče mislite, da sva srečna skupaj, a temu ni tako. Zadnje čase je drugače. Sploh ni več kemije med nama."Hej, ljubica, oprosti, ker zamujam, ampak Pete je podaljšal tekmo, stavila sva bo bo zmagal in zmagal sem jaz!" Zdolgočaseno sem pokimala in poljubil me je na lica."Ni mi všeč, da vedno zamudiš na zmenek." Presenečeno me je pogledal in prišel okoli mize k meni. Stisnil me je k sebi."Ashley moja, ne jezi se name, saj veš, kakšen je Pete." Izvila sem se iz njegovega prijema."Prav. Jaz grem." Prijel me je za rokav in me potegnil k sebi." Miška, ne bodi jezna." Odkimala sem in rekla:"Mislim, da ni vredno čakati nate vsak drugi večer. Za božjo voljo, kavo vedno spijem, ko ti vstopiš in mi rečeš 'oprosti miška!'" Sklonil je glavo in rekel:"Ljubica, saj ne bova spet začela s tem, kajne?"Odkimala sem."Prav imaš. Mogoče je bila to napaka, mogoče sploh ne bi smela začeti." Obrnila sem se na peti in s solznimi očmi šla proti izhodu Starbucksa. Za sabo sem slišala Josheve klice, ampak nekaj me je vleklo proti izhodu. Nisem gledala, kod hodim in ko sem odprla vrata sem se v nekoga zaletela, telefon pa mi je z močnim treskom padel na tla."Odlično." Sem sarkastično rekla. Sploh nisem pogledala osebe, ki je rekla:" Hej, oprosti, si v redu?Je telefon v redu?" Pokimala sem. "Hej, zakaj jočeš?" Ravno sem hotela nekaj zabrusiti nazaj ampak, ko sem ga pogledala, se je moj svet ustavil. Imel je rjave oči, velike ustnice, ki so kar vabile k poljubu. Njegovi črni lasje so bili dvignjeni in bil je prekleto seksi v črni usnjeni jakni, črnih oprijetih hlačah in črnih bulerjih."J-ja, n-najbrž."sem zajejcljala. Stekla sem domov in odprla facebook. Imeka sem tri sporočila."Daj mi še eno priložnost. Saj veš da sem ti všeč." V moje oči so prišle solze. Josh je imel prav. Še vedno mi je bil všeč. Ampak na žalost se mi je zdelo, da me ima samo za zabavo. Začela sem jokati. Kmalu sem nevede zaspala.
Torej, kam mislite?
25. julij 2014
Zayn Malik--->
25. julij 2014
neeext
ful dober zacetek
25. julij 2014
u173906
u173906
next, ful dobra zgodba
25. julij 2014
Nexttttt
25. julij 2014
u176150
u176150
Next
25. julij 2014
nextt
26. julij 2014
hvala vsem, ki berete, sej vas ni elik ampak useen <333
-2-
Naslednje jutro sem se zelo prestrašila podobe v zrcalu. Moj obraz so krasile rdeče oči, podočnjaki in lasje so bili podobni metli. Ko sem se končno uredila, sem šla v kuhinjo. Na mizi me je že čakal list papirja, ki je sporočal, naj staršev ne čakam, saj bosta pozna. Naredila sem si zajtrk, ga pojedla, nato pa pohitela v šolo. Pri omarici me je že čakala Nia, moja najboljša prijateljic."Hej," me je pozdravila. Samo pokimala sem."Kaj je narobe?" premerila me je s sumničavim pogledom."Nič." namenila sem ji lažen nasmešek in zlagala knjige v omarico."Zelo smešno. Izpljuni!" Kako me je lahko vedno tako hitro prebrala?"Jaz in Josh sva šla včeraj narazen." Zgroženo me je pogledala." Saj me hecaš, ne' vidva sta šla narazen?" pokimala sem in imela sem solzne oči. Objela me je, jaz pa sem hlipala v njeno ramo, medtem, ko sem ji vse povedala. Kmalu sva šli v razred. Po koncu prve ure sem šla proti omarici, da bi vzela knjige za naslednjo uro, a ko sem videla Josha sem se za trenutek ustavila. A nato sem spet šla naprej. " Prosim, da se umakneš." Umaknil se je, a nisem odprla omarice. " Kaj bi rad?" Nasmehnil se mi je."Res ne moreva biti več par? Je res konec? Obljubim, da bom priden." Sarkastično sem se nasmehnila in rekla:"ja, konec je." naslonil se je na omarico, tako, da je imel roke na obeh straneh moje glave. Bila sva čisto blizu."Vem, da sem ti še vedno všeč." To je bilo res. A žal do njega nisem čutila več isto kot prej. " BOdi moja, Ashley. Vidim, kako se ti zatresejo kolena, ko me vidiš." Nato me je poljubil. vračala sem mu poljube, ker sem se spozabila, kaj imava. Nato sem ga odrinila."Jaz...ne morem." S solznimi očmi sem odšla v razred.
~Zayn Malik~
Sem dovolj kul za na to šolo? me bodo sprejeli takega kot sem? Takšna in drugačna vprašanja so se mi porajala, ko sem se gnetel med učenci, da bi prišel do ravnateljeve pisarne. Ko sem se končno prebil do pisarne, sem vstopil. Ravnatelj je bil prijazen in me je toplo sprejel. Dal mi je urnik in načrt šole, nato pa me je poslal k prvi uri. Po dolgem iskanju sem končno našel učilnico za biologijo. Potrkal sem in vame so se zazrli začudeni obrazi. Le učiteljica se mi je nasmehnila."Pozdravljen, Zayn. Učenci, predstaviti vam moram novinca, to je Zayn malik. Jaz pa sem tvoja razredničarka, Maya Kendrick." Po rokovanju me je poslala v klop. Rokoval sem se tudi z mojim sošolcem, ki je sedel zraven mene, Jamesom. Nato pa sem jo zagledal. Ni bila to punca iz Starbucksa?
next?
mnenja?
hvala še enkrat vsem ki berete <333
27. julij 2014
Neext
Super je!
27. julij 2014
nextt
27. julij 2014
u176150
u176150
Next, zakon je
27. julij 2014
u153052
u153052
next+nova bralka
28. julij 2014
neext
+ nova bralka
28. julij 2014
Waaau *00*
Neeeext
28. julij 2014
torej, hvala za vse nexte!<3
ps. naslednji next bom nekomu posvetila
-3-
~Ashley~
Gosh, zakaj ima tako seksi način hoje? Gledala sem, kam se bo usedel. In prav k Jamesu je zavil! To je bila ena miza stran od mene! Videla sem, kako sta se rokovala, nato pa se je ozrl po razredu. In njegov pogled se je ustavil na meni! Samo strmela sem v steno, dokler ni odmaknil pogleda."Ashley?" zbudila sem se iz spanja in učiteljičin pogled se je zavrtal v moje oči."Si slišala?" Odkimala sem."Jaz..se opravičujem." Karajoče me je pogledala in razdelila liste, na katerih je pisalo, da gremo za tri dni v naravo, kjer bomo spoznavali rože."Poudarek je predvsem na zdravilnih rastlinah. Prosim prinesite šotore, tisti, ki jih imate, imamo pa jih tudi mi nekaj na zalogi." Hvala bogu je zazvonilo.
~Zayn~
Vedel sem, da ve, da jo gledam. Ampak je strmela v steno. Ali je vedela, kdo sem? Kmalu nam je učiteljica razdelila liste za tridnevni izlet, nato pa je zazvonilo. Spoprijateljil sem se z Jamesom, ki je bil zelo kul. Pomagal mi je, da sem spoznal nekaj novih prijateljev in bilo je super. Mislil sem da me bodo vsi zmerjali zaradi moje temnejše polti, ampak prav nasprotno. Vesel sem, da se je tako izteklo.
~Ashley~
Po koncu pouka sem šla z Nio na pijačo, kjer sem ji povedala vse o Zaynu."Zdi se mi, da sem ga že enkrat videla. Ampak mogoče je samo občutek. Ne vem." Nekaj časa sva klepetali, ko so v Starbucks prišli James, Zayn in še nekaj fantov. Skrila sem se, da me Zayn ne bi videl. Vsedli so se tri mize naprej in Zayn je bil obrnjen proti meni. Z Nio sva se pobrali iz Starbucksa, saj sva morali še spakirati.
#Teden pozneje#
Z Nio sva bili edini, ki sva bili na avtobusni postaji. Seveda, ob petih zjutraj, ni nikogar mikalo vstati tako kmalu. In takrat je prišel Zayn. Imel je samo malo večji nahrbtnik. Usedel se je na konec klopi in nekaj časa je bilo vse tiho. Nia me je dregnila."Hej, ti si nov, kajne?" Seveda. Nia je vedno začela pogovor."Ja, Zayn." Rokovala sta se in izmenjala nekaj besed, nato pa me je Nia dregnila."Ashley." podala sem mu roko in predstavil se je."Se nisva že srečala?" Skomignila sem z rameni."ne vem." Začel je razmišljati in je rekel:"zaletela sva se v Starbucksu. je telefon v redu?" Ojoj. o ne. In takrat sem se spomnila. Videl me je objokano? I really screwed up.
nekššt?
pa dejte mal romanov napisat haha <33
29. julij 2014
u173906
u173906
next
29. julij 2014
u176150
u176150
Next
29. julij 2014
Neeext
29. julij 2014
nextt
30. julij 2014
OMFG ful je svetovno
nova bralka+hvala z link
Sam trije dli so bli pa mi je že všeč zgodbica, tvoje pisanje, vse
zdej jo bi lahk uprašu zaka je jokala takrat ko sta se zaletela in pol mu bo mogla povedat da s je razšla s fantom/al pa bo to namest nje povedla Nia
nekššt? Am...to ni uprašanje. Itak da next ka sploh sprašuješ
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
31. julij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. avgust 2014
evvo nexta se opravičujem, ker ga dolgo ni blo ampak je biu bussy week.tale next je posvečen ...dreams... pa hvala vsem.
-4-
Pogoltnila sem slino. Kaj pa naj sedaj? Takrat je Nii zazvonil telefon."Se opravičujem." šla je malce stran od naju."Am ja telefon je bil v ovitku in je vse v redu z njim." pokimal je in se nasmehnil."Zakaj si pa jokala?" presneto, tale tip je pa res radoveden."Jokala? Hmm. Ja." mu naj povem? "Ravnokar sva se razšla s fantom." pokimal je in želel nekaj reči, ampak takrat je prišlo nekaj učencev. Vsi so nosili velike potovalke. Nisem vedela da bodo ta izlet vzeli tako resno. Nia se je vrnila in skupaj sva odšli na avtobus, Zayn pa se je porazgubil v množici."Kdo pa te je klical?" Zamahnila je z roko."Samo mama je preverila če sem vzela posteljnino." Avtobus je bil res zelo napolnjen in z Nio sva komaj sedeli, saj sva pod nogami imeli še potovalke."Hej, Ashley." Josh. Pomahala sem mu in na skrivaj zavila z očmi. Zdaj bi lahko že dojel."Poglej, kdo sedi za nama." nevede sem se obrnila in se zazrla v Jamesov in Zaynov obraz.
Amm kratek je ampak dobite dalšega, obljubim
02. avgust 2014
u176150
u176150
Neeeeext
02. avgust 2014
hvala za posvečen next
ful je carsko
to bo še douga vožnja
komi čakam nov next
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
02. avgust 2014
NEEEXT
02. avgust 2014
Gurllss men se lihh da pisat in bom kar napisala ker pol najbrš ne bom mela časa and here's next.
-5-
zardela sem in se takoj obrnila naprej. Nia se mi je režala v obraz."Ti je všeč, ha?" Razširila sem oči."Kaj? Ne." nisem še bila pripravljena na zatreskanost. Josha še vedno nisem čisto prebolela."Hej Ashley." James? Obrnila sem se nazaj." Nam ne bi česa zapela?" moj obraz je zalila rdečica. Takoj sem se obrnila naprej in v ušesa vtaknila slušalke.
"Ashley?" sem umrla? "Ashley?" kako lep glas ima Bog. Tako žameten."Ashley, prispeli smo. Zbudi se." čakaj. Kam smo prispeli? Takoj sem odprla oči in nad mano je bil Zayn. Ko je videl da sem se zbudila se je nasmehnil in vzel svoj nahrbtnik. V zadregi sem stopila do vrat avtobusa in poiskala Nio."Zakaj me nisi zbudila?" Nasmejala se je."Tako sladko si spala. Nisem te mogla zbuditi." igrivo sem jo boksnila v ramo in šli smo po potki, ki je vodila do jase, kjer naj bi postavili šotore. Kmalu smo prispeli. Mlada vodnica je zavpila:"Prosim da se posedete v velik krog." Kmalu smo naredili krog, ona pa se je usedla v sredino."Jaz sem Phoebe, vaša vodnica. V šoli so vam rekli, da bo to tridnevni izlet, kajne?" nekaj učencev se je začelo vznemirjeno spogledovati."Torej, v sodelovanju s šolo in vašimi starši smo se odločili da bomo 'tridnevni izlet' podaljšali. Namreč..." veliko učencev je govorilo na glas."Umirite se! Namreč, želimo vas seznaniti tudi s preživetjem v naravi in tudi s tem, kako pazite na hrano. " z Nio sva se osuplo spogledali. Kmalu je bilo 'pogovora' konec in odpravili smo se postavljat šotore. To je nekaterim vzelo precej časa. Nia je pomagala svoji bratranki, jaz pa sem se odpravila malo raziskat okolico. Prišla sem do velikega jezera. Usedla sem se na travo in se spomnila Jamesovega posmehljivega glasu in s tem tudi zelo sramotnega dogodka.
*flashback*
"Ker je nekaj dni pred božičem, vas bomo počastili tudi z glasbeno točko." Zaslišal se je glasen aplavz. Trema je naraščala."Ashley Rivers, oder je tvoj." Zopet aplavz. Zaslišala sem spremljavo pesmi od Whitney Houston I Will Always Love You. Začela sem obetavno. Ampak, ko je prišel refren, se mi je glas podrl in slišati je bilo kot kura. Takoj sem utihnila, a spremljava je tekla naprej, zato sem pela naprej. Spet. Refren. Iz sebe nisem izstisnila niti tona več. Od takrat naprej sem si sveto prisegla da ne bom pela nikoli več.
*End of flashback*
nevede sem začela mrmrati melodijo pesmi I Will Always Love You. Ko je prišel refren sem že pela. "Kako lep glas." sem zasli-la za mano. Takoj sem utihnila. Utrpnila. In se obrnila.
-kdo je prišel?
-kaj se bo zgodilo?
Thanks again
02. avgust 2014
u176150
u176150
-zayn
-vrjetnu se bosta pogovarjala

Next
02. avgust 2014
nexttt
02. avgust 2014
-kdo je prišel? Verjetn da Zayn...upam da
-kaj se bo zgodilo? Čist rdeča bo pa pol ji bo reku naj še kej zapoje pa ne bo hotla sam jo b vseen pregovoriu in pol bo pela pa pogovarjala se bota o vsem
ful svetovno pišeš res je perfekt
zaka si glih tuki končala?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
02. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani