u172657
u172657

June, 1650. New Orelans
Ura na mestni hiši je odbila polnoč, ko je srednje velika postava ovita v črno haljo tekla skozi Francosko četrt. V sloju mesečine so ji svetli lasje obkrožala glavo, kot svetniški sij. S svojo lahkotno hojo, skoraj tekom je spominjala na angela, kar pa še zdaleč ni bila. Pravzaprav je bila pravo nasprotje temu svetemu bitju. Bila je zlo. Mešanica treh stvoroh. Hibrid. Križanec. Ubijala je za preživetje.Stoletja je skrivala svoj obstoj, a vedela je da je samo še vprašanje časa, kdaj jo bodo našli. Svetu je lahko prinesla zlo. Mrtve je lahko obujala. Kršila je pravila narave. A vse v naravi mora imeti ravnovesje, zato je tzdi ona morala plačati svojo ceno.
Izza ulične svetilke je stopila postava. Dekle, je bilo prestrašeno. Bila je preveč slabotna, da bi se branila. Polna luna je, a čarovnice so izrekle urok, ki ji je odzemal moči cel mesec do naslednje lune.
Postava je stopila do nje, jo primila za glavo in začeka mrmrati latinske besede.
" protus est...žal mi je sestra...to je najboljše zate. Če bi izvedeli zate, bi bilo grozno. En est bons avinest. Čez štiristo let se boš prebudila. Ne boš vedela kdo si. Pozabila boš svojega fanta, prvotnega vampirja. Skrivala se boš.oprosti...takrat bom mrtva. Nisem kot ti. Nisem križanec. Oprosti...žal mi je. Toda to je najboljše. Zate. Zame. Za svet."
Začelo se ji je vrteti in kmalu je izgubila zavest.
"Oprosti sestra"
************★***************★*****************

March 2014. Mystic Falls.
V kotu temne ulice se je prebujalo svetlolaso dekle. Sedela je za smetjaki Mystic Grilla in nekaj šepetala. Izgledalo je kot, da se skuša njena podzavest spomniti preteklih dokodkov. Podkana je stikla mimo njene gole noge, kar je povzročilo to, da se je zbudila. Trznila je, ko je opazila da nosi dolgo rjavo srednjeveško obleko. Ustala je. Bila je lačna. Ni vedela kdo je. Ni vedela kako se je znašla tukaj in ni vedela kaj počne. Njena sestra je mislila, da bo tukaj, v Mystic Fallsu, majhnem mestu varna. A neve kako se je motila.


Next??
Je ok?
27. maj 2014
NEXTTT!!!!
Ja sušer je
27. maj 2014
u165758
u165758
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!
28. maj 2014
u142732
u142732
nexxttttt
08. junij 2014
u172657
u172657
Nextam.oprostite za čakanje:3

Moje veke so bile težke in oči so me pekle kot, da bi leta sedela v temi. Poskušala sem ustati a me noge niso ubigale. Pozabila sem hoditi. Z pomočjo rok, sem se slabotno upirala na okrušeno železno ograjo za smetjaki. Ko sem
Stopila iz uličice me je oblila tako močna svetloba, da sem se morala skriti. A bilo je prepozno. Bolečina v očeh in glavi zaradi svetlobe in slabost zaradi česar že dlje časa nisem jedla. Stemnilo se mi je pred očmi.
****************
Piiip piiiip
Piskanje je kmalu postalo tako moteče, da nisem več mogla spati. Odprla sem oči. Zagledala sem se v obraz visoke svetlolase ženske.
" kdo sem? Kje sem?" Sem prestrašeno poupraševala in se ozirala po sobi. Svetlomodro-zelene stene..železna postelja...nekaj takega sem že videla!

Samo...spomniti se nisem morala kje in zakaj.
" oh gospodučna živi in zdravi ste! Ste na psihološki kliniki. Pregledali smo vaše možgane. V njih je bila dled močnega udarca v glavo. Drugih poškodb ni. Razen tega...da nevemo kdo si...se spominjaš česa? Tvojih odtisov ni v nikakeršni bazi, tvojega obraza pa niso razglasili za pogrešanega. Kdo torej si?"
Zdravnica me je opazovala.
Odprla in zaprla sem svoja razpokana usta. Ničesar se nisem mogla spomniti razen imena. Ne mojega. Imena za katerega nisem slišala še nikoli.
"Kol Mikaelson. Originals."
**************
Next?
10. junij 2014
mext jaaaaaaa
ne sprašuj tega
10. junij 2014
next
27. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani