Prebudila sem na travi. Bila je sveža rosa. Vstala sem in zazehala. Bilo je jutro, zelo lepo sončno jutro. Odšla sem noter. ''Kje je tvoja sestrica?'' je mami vprašala mojo mlajšo sestrico Lino. Bila sem posvojenka dveh lepih parov oz. zaročencev. Moja prava mami, ki je sploh nisem videla me je zapustila. Še njenega pravega imena ne vem! Zaradi tega mi prav nič ni žal. Ker, če bi me imela rada... No ne bom te zavlačevala s temi stvarmi. Rada imam balet, ki je tudi moj hobij. Doma imam mini pujska in osla. Na šoli nisem kaj dosti popularna, saj tudi kaj nočem biti. Pred kratkim me je moja BFF zapustila. Odšla je na Dunaj. Obljubili sva si da si bova pisali.
Next?
Mnenje?
Boš oglasoval/a? (plissss)
13. december 2014
neeeeeeeeeeext
perfekten začetek
14. december 2014
next
15. december 2014
Minilo je eno leto, stara sem bila že 14. Nisem dobila niti 1 sporočila ali ostutka na moj telefon od priateljice. Jutri imamo črno-bel šolski ples in še nastopam sama ballet. Ležala sem na postelji in gledala v steno. Odšla sem se obleči in obuti saj sem hotela v trgovino po chips.


Bila sem na telefonu in gledala posnetek moje prijateljice, mene in njene želve. Solze so se mi nabrale v očeh, kaj nisem vedela... Na ovinku sem se v nekoga zaletela. Telefon mi je padel po tleh... ''Oprosti... nisem hotel, da se zgodi to...'' sem slišala neznan glas ''kdo pravzaprav si ti?'' sem vprašala za nemolkno tišino. pogledala sem gor in videla sem took luštkanga fanta... Roke in noge so se mi začele tresti.

Jaz


Fant:''Nič...hude..ga ni'' sem komaj da izgovorila. V očeh se mi je zameglilo... Omedlela sem....
next?
MNENJE???
oglasuj plis
18. december 2014
neeeeeeeeeeeeeext
perfektno pišeš
bom
18. december 2014
hvala zbik
18. december 2014
nzk
19. december 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg