Hei
V tem ff-ju bo kot je že v naslovu znano glavna oseba Zayn Malik.. Zayn je 17 letnik(v zgodbi ) ki svoje življenje preživlja kot bad boy. Popiva po lokalih, kadi, vleče punce za nos, se pretepa in še marsikaj. Na drugem koncu sveta pa je tu Alice Swith, ki se skupaj s svojim bratom Jackom Swithom in mamo Emo Swith selijo v London. Ampak tam živi Zayn Malik...
Upam da vam bo všeč..
(Prvi del je malo krajši, ostali bodo daljši)
****************************************************************************************************
1.DEL
*Zayn Malik*
»Mala, samo na čik grem« sem nekoliko obupano rekel mladi blondinki, ki me je spremljala z zabave. »Zayn, spet mi boš pobegnil. Bom pač šla na čik s tabo,« je vztrajala. Dobro me je že poznala, ampak ona ni hotela nehati z mano in jaz sem je imel dovolj. »Mala, konec je.. Saj veš, da nisem tip za resne zveze... Če mi ne bi bila všeč, bi te zgolj posilil.« sem ji rekel z rahlo jezo v glasu. Ampak jeze je bilo zgolj toliko, da je ugotovila kakšen sem. Čeprav me zasleduje že cel teden me ne pozna. Ne ve, da rad pretepam in da sem posilil nekaj deklet. Da o mojem besednem zakladu sploh ne govorim. »Zayn.. Vseeno mi je, če si takšen. Meni si všeč.« »Ne poznaš me mala.« sem ji skoraj zabičal. Hotel sem odditi, a mi je sledila. »Lej mala.. Sploh nevem kako ti je ime.. In ti misliš, da te imam rad, ne? Sorry, nimam te!« sem rekel s popolnoma lahkim srcem in hotel odditi. Še zmeraj mi je sledila. Nisem imel druge izbire. Sunkovito sem se obrnil in jo udaril po licu, da je padla po tleh. Presenečeno me je gledala. »Ti... Ti.. Ti nimaš srca!« mi je jezno rekla s solzami v očeh. Glasno sem se zarežal. »Mala to sem jaz.. Človek brez srca,« sem še rekel, ji plunil pred noge in odšel stran.
*Alice Swith*
»Mami, sovražim to! Tu imam fanta, tu imam prijatelje. Zakaj moramo odditi? SOVRAŽIM TE!« sem kričala na svojo mamo. Preselili se bomo! Zgolj zato, ker je spoznala novega moškega in z bratom nisva smela ostati pri očetu. Tudi brat Jack je temu nasprotoval. »Ja mami.. Tudi jaz imam punco! Ne moremo kar odditi!« se mi je pridružil. »Dovolj sva že stara, da živiva pri očetu ali celo SAMA!« je nadaljeval. Jezen je bil. Punca Tania mu je pomenila vse, z njo je bil že 3 leta. »Lepo te prosim Jack. Star si 19 let, Alice pa zgolj 16. Nista dovolj stara. Sploh pa sva se z Samuelom odločila da gresta z mano. Konec debate.« je popolnoma mirno odrvnila mama. Samuel, to je bil najin oče. »Sovraživa te!« sva z Jackom rekla v en glas. A mama je bila odločena. Selimo se v London.

**************************************************************
To je to za 1.del.
19. julij 2014
u124383
u124383
next
20. julij 2014
next. (:
20. julij 2014
Dodam zdajle slikce.. Enkrat danes pa še next pride

Zayn Malik:


Alice Swith:


Jack Swith:


Ema Swith (mama od Jacka in Alice)
20. julij 2014
Etola.. Tukaj mate en next..
I hope you like it
**************************************************************************************************
*Alice Swith*
Z Jackom sva kolikor se je le dalo počasi dala svoje kovčke v avto. Zraven avta je stala Jackova punca Tania. Ni bila ravno vesela, ko je slišala, da se se selimo na drugi konec sveta. »Pogrešala te bom Jack,« je še rekla, ko je Jack z jezo zaprl prtlažnik avtomobila. »Tudi jaz tebe Tania. In obljubim ti, da se ne vidiva zadnjič. Nekako bom prepričal mamo, da pridemo nazaj,« ji je rekel Jack. Tania se je kislo nasmehnila. Če bi mama slišala Jacka, bi mu povedala resnico, ampak on je obljubljal prazne besede. »Alice, Jack gremo!« je iz hiše prišla mama. Edina je bila vesela. Jack je poljubil Tanio v slovo. Jaz sem se od svojega fanta Mika poslovila že včeraj. Zdaj pa, ko sem pomislila nanj sem bila še bolj jezna na mamo, da moramo odditi. »Malo več veselja otroka..« je z popolnim smehom rekla mama, ko sva se z Jackom karseda počasi in jezno usedla v avto. »Adijo Tania, lepo se imej,« je spet z smehom rekla mama. Tania se je zgolj kislo nasmehnila in pomahala v slovo. In smo se odpeljali. Odpeljali trapastemu Londonu nasproti.

*Zayn Malik*
»Še eno strto srce?« je skoraj z režanjem v glasu rekel Harry, ko me je zagledal. Z zlobnim nasmeškom sem pokimal. »Ni se hotela sama umakniti?« se je pogovoru pridružil še George. Zarežal sem se. »Nobena se noče,« sem rekel, ko sem se zresnil. »Seveda, katera bi se uprla popolnemu Zaynu Maliku?« se je od nekod oglasil Jordan. »Popolnemu Zaynu Maliku brez srca,« ga je dopolnil Harry. Oba sem premeril z tistim zlobnim pogledom. »Zayn Malik se bo ujezil.. Pustita ga,« se je spet oglasil Jordan. »Eh... Saj nama ne bo nič naredil. Saj ve, da se šaliva,« je v smehu rekel Harry. Nekoliko očitajoče sem ga pogledal. »O tem bi se dalo razmislit,« sem rekel s tistim mojim glasom. Z glasom, ki pravi da nisem dobre volje. »O bejbi.. Kaj hočeš?« je George ogovoril sexy blondinko, ki je šla mimo. Tudi jaz sem jo premeril s pogledom. »Hei mala.. Bi ti kej rada?« sem ji rekel z nekoliko zapeljivim glasom. Punca je bila noro lepa in hotel sem jo dati v mojo zbirko. »Nisem jaz za take tipe kot ste vi,« je rekla z nekoliko vzvišenim glasom. Fante sem premeril s tistim pogledom, ki jim pravi naj oddidejo. George je od nekod privlekel ruto in blondinki v trenutku zavezal oči, Harry pa je od nekod privlekel vrv in ji zvezal roke. »Heiii! Pustite me!« je začela kričat. Začela se je upirati. Jordan mi je vrgel škarje in nato so fantje odšli. »Punči ostala sva sama,« so bile zadnje besede, preden sem se poigral z njo in jo dodal v mojo zbirko posiljenih deklet.

*Jack Swith*
Sovražim mamo. Odhajamo v London. Sovražim jo tudi zato, ker naju z Alice ni hotela pustiti sama. Mislim, jaz sem že polnoleten in malo mi še manjka, da bi se lahko zaposlil. Ampak ne.. Midva morava kljub temu z njo v London. V avtu je bila med vožnjo popolna tišina. Mami je vozila, z Alice pa sva sedela odzadaj. Jaz sem se po SMS-jih pogovarjal z Tanio, Alice pa je poslušala muzko. »Čisto sta tiho. Zakaj nič ne rečeta? Se ne veselita Londona?« je rekle mama. Tokrat ni bila več tako navdušena kot na začetku. V njenem glasu sem zaznal obup. »Mami, oba te sovraživa. Nevem zakaj moramo odditi. Lahko bi živela sama. Polnoleten sem!« sem rekel s popolno jezo v glasu. Alice je zgolj pokimala, rekla pa nič.

*Ema Swith*
Ne razumem zakaj Jack in Alice ne razumeta. Preveč sta otročja, da bi ostala sama. In kaj kmalu bi se jima kaj zgodila in bi krivila mene. Samuel pa je izrazil, da ju noče trpeti. Torej pač gresta z mano. Pa če želita ali ne.

*************************************************************************************************
20. julij 2014
Nextttttt
20. julij 2014
u124383
u124383
next
20. julij 2014
u151965
u151965
next+nova bralka
zakaj je Zayn tako pokvarjen?
odlična zgodba!
20. julij 2014
neeeext+nova bralka
20. julij 2014
u175108
u175108
omfg to je super! komaj čakam, da daš nov next!
Neeext!
21. julij 2014
Neext !!
21. julij 2014
Next pride ko pridem domov. Čez kakšno uro ali mogoče dve
21. julij 2014
u171835
u171835
Next+nova bralka
21. julij 2014
7 nextov ste mi dal Hvala vam..
In tukaj imate en next..
I hope you like it
**************************************************************************************************
*Alice Swith*
Po dolgi vožnji smo prispeli v London. Mami nama je med vožnjo pravila da je London božanski, ampak se nisem strinjala z njo. In tudi Jack se očitno ni. Ustavili smo se pred ogromno hišo. Ne, to ni bila hiša. Bila je vila z bazenom. Izgledalo je lepo, ampak preveč razkošno. Pred vrati te ogromne vile je stal moški. Izgledal je mlad, ampak to zagotovo ni bil. »Dobrodošla v novem domu,« je odzadaj oglasila mami. Jack se je kislo nasmehnil ko je zagledal moškega. »Ema, ste le prišli!?« je rekel tisti moški. Njegov glas je bil globok. V Jackovem pogledu je bilo vidno sovraštvo. Če bi pogledi ubijali bi moški že zdavnaj ležal mrtev na tleh. »Malo se je zavleklo. Žal mi je dragi,« je ljubeče rekla mama, stopila do njega in ga poljubila. Takrat sem še jaz pogledala moškega z sovražnim pogledom. Zaradi njega smo se preselili sem. »To sta torej...?« je vprašujoče rekel in pogledal proti nama. Ko je opazil najina pogleda se je kislo nasmehnil. Naj ve, da bo imel opravka z nama. »To sta Alice in Jack, moja otroka. Jack, Alice to je Zac Parker. Vajin novi oče,...« »NIKOLI NE BO NAJIN OČE!« je mamo prekinil Jack. Postrani sem ga pogledala. Povedal je sicer resnico, ampak Jack... Nikoli ni bil tako iskren. »Zaradi tebe, smo se preselili SEM! ZARADI TEBE sem moral zapustiti SVOJO PUNCO in Alice SVOJEGA FANTA! Ne, ti prase, se nisi MOGEL PRESELITI K NAM? Ne.. Preveč SI LEN!« se je začel dreti. Mami in Zac sta ga gledala precej začudeno, jaz pa sem ga gledala z razumevanjem. »Pridita, da vama pokažem sobe, kjer bosta spala,« je karseda mirno poskušal reči Zac. Verjetno se je odločil preslišati vse kar je rekel Jack, ampak takrat sem se jaz postavila zanj. »Ja... Strinjam se z Jackom. ZARADI TEBE, PRASE! Lahko bi ti prišel k nam, da bi bili 3 SREČNI PARI, ampak ne.. MI SMO MORALI K TEBI! Da sta srečna SAMO VIDVA!« sem začela kričat. »Umirita se no.. Saj ni hudo,« je poskušala mirno reči mama. Ampak očitno je bilo, da je na robu joka. »VESTA KAJ? Kar kričita! NIČ NE BO DRUGAČE! Tu bosta in PIKA!« je poskušal biti jezen Zac, ampak ne bi rekla, da mu je uspelo. Malo je povzdignil glas in to je bilo to. Jack se je hotel vreči nanj, a sem ga komaj zaustavila. »Zdaj pa za mano.« je rekel Zac. Tokrat je bil spet normalen, brez grdih pogledov in vsega. In takrat sem vedela. Zaca Parkerja nikoli ne bom klicala oče in nikoli mi ne bo pomenil kot oče.

*Zayn Malik*
»Mala, umiri se. Saj te bom spustil,« sem pričel miriti mlado blondinko, ki sem ji trenutek pred tem vzel nedolžnost. Na silo seveda. Ko sem jo zgolj držal brez obleke pred sabo se je moja klapa spet pojavila. Vsi so ob pogledu nanjo začeli glasno žvigati. »Mi jo posodiš?« je z smehom v glasu rekel Harry. Z zlobnim nasmeškom sem prikimal. »Prasec! Hotela sem izgubiti nedolžnost z fantom! DANES!« je pričela kričat, ko jo je Harry prijel za prsi. »Bejbi, samo malo se igramo s tabo. Saj lahko fantu rečeš, da si še nedolžna in kričiš ko bosta opravljala svoje,« je z velikim zadovoljstvom rekel Harry. Takoj ko se je pojavil je ob blondinki postal tudi Jordan. »Dajte mi obleke in me spustite!« je spet kričala. Jordan se je dobesedno obliznil. »Ljubica, takšna si lepša,« in jo grobo prijel in stisnil k sebi. Pustil sem mu jo, saj sem jaz opravil z njo, kar sem želel. Naj še oni malo uživajo. »Koliko vas je?« je s strahom rekla blondinka. »4 smo zdajle tu. Posilil te je zgolj eden,« je z čikom v usti povedal George. Očitno je bilo, da je blondinko postalo strah. Iz pogumne upornice, jo je postalo strah. »Stari odpelji jo stran in jo spusti,« sem rekel Harryu. »Samo malo se bom še poigral z njo. Saj ni več nedolžna,« je še dodal, zgrabil blondinko in z njo odšel. »Predvidevam, da se ti je upirala?« je z neverjetnim smehom rekel Jordan. »Veš da. Ampak je pa huda,« sem rekel. In vsi hkrati smo se zarežali.

*Jack Swith*
Sovražim ga. Sovražim Zaca Parkerja. Zaradi njega smo se preselili sem, v ta trapasti London. Zaradi njega bo Alice študirala preko računalnika, zaradi njega sva oba z Alice ostala brez ljubljenih oseb in zaradi njega sta se mami in ati ločila. Odločen sem bil. Zac Parker je oseba, ki jo bom sovražil do konca življenja.
*******************************************************************************
21. julij 2014
next
21. julij 2014
u151965
u151965
neeext!
21. julij 2014
u176150
u176150
Next
21. julij 2014
Next popolno je
21. julij 2014
u175108
u175108
super je. samo nimam pojma kak se bo Zayn obnašal z Alice...
pa po Zac-u mi je Zayn zvenel skoraj isto se je treba navadit, ane?
komaj čakam, da pridemo domov, pa dobiš razpis. častna! (:
Neeeext!
21. julij 2014
neext !!
21. julij 2014
next
21. julij 2014
Next
21. julij 2014
Next
Popolnoo jee
22. julij 2014
neeeeeeeeeeext
full dora zgodba
22. julij 2014
No tukaj je pa spet en next..
Vem da je bedn...
*********************************************************************************************+
*Alice Swith*
»Tukaj je tvoja soba, Alice.« je rekel Zac. Obema z Jackom je pokazal najini sobi. Ko sem pogledala v sobo sem se zgolj kislo nasmehnila. Kotkaže se nama Zac želi prikupiti s čimlepšimi sobami. Moja soba je imela rumene stene in karseda razkošno pohištvo. Ko sem dobro pogledala, sem videla, da je imela soba še dve vrati. Ena so vodila v kopalnico, ena pa na teraso, kjer je stal bazen. »Jack, bila bi vesela, če bi se obvladal! Pri večerji se bomo pogovorili,« se je zaslišala mama iz sosednje sobe. Sosednja soba je bila namreč Jackova. »Upam, da ti je soba všeč,« je z nasmeškom na obrazu rekel Zac. Verjetno je mislil, da je to najboljša soba na svetu. Razmišljala sem, kaj naj rečem, da ga bom vsaj nekoliko ponižala. »Bila sem že v boljših,« sem rekla, ko se nisem mogla spomniti boljšega. Zacov nasmeh je v trenutku izginil. »Ob 8h zjutraj je zajtrk, ob 14h je kosilo in ob 19h večerja. Spat lahko greš kadarkoli,« je povedal z nekoliko nenavadnim glasom, preden je odšel iz sobe. Takrat sem se še malo razgledala. Ob steni je stala razkošna postelja, nasproti nje pa ogromne omare. Pod oknom, skoraj v kotu sobe je stala pisalna miza, na kateri je bil tudi prenosnik znamke Apple. Ko sem dobro pogledala sem videla, da je točno na sredini omar, popolnoma naravnost od postelja omara, ki jo odpreš in je v njej televizija. Šla sem pogledat še kopalnico. Tudi ta, je bila kar se da razkošna. Kislo sem se nasmehnila. »Tu bom torej živela,« sem si rekla kruto resnico.
*Jack Swith*
Zac mi je zgolj povedal, kje imam sobo, Alice pa je do sobe pospremil. Očitno je bilo, da noče imeti opravka z mano. In tako je tudi prav. Ko sem vstopil v sobo, sem se kislo nasmehnil. Soba je bila za moje pojme pre razkošna. Edino kar mi je bilo čisto malo všeč, je bila terasa z bazenom. Odložil sem kovčke in se v trenutku odpravil nanjo. Ko sem se ozrl sem zagledal Alice sedeti na klopci ob steni. »Hei,« je rekla. V njenem glasu sem zaznal jezo. Vedel sem, da tudi ona sovraži, da smo prišli sem. »Ti je soba všeč?« sem vprašal z rahlim posmehovanjem. Alice se je takoj nasmehnila. »Nikakor ne, doma je bila 100-krat boljša,« je rekla. Takrat sem se zasmejal jaz. Z Alice sem res lahko zmeraj pogovoril in zmeraj je držala z mano. »Večerja!« se je zaslišal glas iz kuhinje. Predvideval sem, da naju kliče mama. »Slišala sem, da je mama rekla, da se bomo pri večerji pogovorili. Kaj je mislila s tem?« je rekla Alice. Odločil sem se jo ignorirati. Bo že videla pri večerji.
*Alice Swith*
Jack se je ko se je namenil v jedilnico sprehodil skozi mojo sobo. Nekoliko sem bila začudena, ker me je ignoriral. Sklepala sem, da to ne more pomeniti nič dobrega. »Sta le prišla. Večerja je že zdavnaj na mizi,« je z nasmeškom na obrazu rekel Zac, ko naju je zagledal priti po stopnicah navzdol. »Nisva vedela, da morava priti v 10 sekundah, ko naju kličeta k večerji,« je z jeznim naglasom rekel Jack in Zacu spet namenil enega od svojih ubijalskih pogledov. »Jack!« je nekoliko očitajoče rekla mama. »Ko bomo pojedli se bomo pogovorili,« je še dodala. Z nekoliko jeznim glasom. V tišini smo pojedli večerjo. Vsi smo že pojedli, ampak kot kaže nihče ni hotel začeti. »Grem..« je rekel Jack in hotel vstati. »JACK, TAKOJ SE USEDI!« je dobesedno zakričala mama. Očitno je bilo, da je jezna in nikoli je še nisem videla take. »JACK in ALICE! Oba me POSLUŠAJTA!....« »NE, TI BOŠ POSLUŠALA NAJU!« je mamo besno prekinil Jack. Ko se je obrnil k meni, sem ga vzbudujoče pogledala. »MIR!« je glas povzdignil še Zac. Ampak on ni kričal, on je zgolj govoril malo glasneje. Nekaj trenutkov je nad nas legla tišina, ampak padali so ubijajoči pogledi. »Lahko vsaj enkrat mirno govorimo?....« »NE! SAMO TI SI SREČNA! TI NI JASNO!?« je mamo spet prekinil Jack. Nisem več hotela trpeti tega pogovora. »V sobo grem,« sem poskušala mirno reči. Zac je počasi prikimal. »NIKAKOR!« je besno zakričala mama, ko sem bila že skoraj pri stopnicah. Jack je prišel za mano in počakala sem ga. »Alice..« me je poklical Zac. Obrnila sem se in nekaj je vrgel proti meni. Ključe. Na enem ključu je bilo napisano A, na enem pa J. Očitno je bilo, da so to ključi najinih sob. Mama je Zaca besno pogledala. Zac pa mi je zgolj pomežiknil in jaz sem se kislo nasmehnila. Očitno je bilo, da se nama hoče prikupiti, ampak to mu nikoli ne bo uspelo.
*Zayn Malik*
»Ej Zayn! A si že slišal za ta novo v mestu? Baje je luštna. Ampak ni blondinka, kajti kolikor vem, so tebi všeč zgolj blondinke,« me je med kajenjem zmotil Jordan. »Devica?« sem v hipu vprašal. Jordan je z nasmeškom prikimal. »Všeč mi je,« sem rekel z nasmehom. »Tebi so všeč vse device,« je rekel Harry, ki je od nekje pojavil. »Hej, kje imaš blondinko?« je v hipu vprašal George. »Pustil sem jo zverem, da jo požrejo,« je z resnim glasom rekel Harry. Vsi smo se zasmejali njegovi izjavi. »Greš v napad, Zayn?« je rekel Jordan. Takoj sem vedel, da govori o ta novi. »Razmislil bom,« sem zgolj rekel in odšel.
************************************************************************************************
22. julij 2014
neeeeeeeeeeeeeeext<3 ni bedn
22. julij 2014
u124383
u124383
http://www.igre123.com/forum/tema/jaz-in-1d/55061/ prosim če berete soči ker smetim
22. julij 2014
u151965
u151965
neeeeeeeeext!!!!!!! + NI BEDNO!
22. julij 2014
u70823
u70823
Neeeext+nova bralka
22. julij 2014
u176150
u176150
Neeext
22. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani