hello girls
kot že veste, imam veliko zgodbic, ki ponavadi vsebujejo one direction.. ampak nikjer na forumu nisem zasledila, da bi bila kakšna zgodbica posebej o edu sheeranu, zato sem se odločila, da jo končno objavim, na željo nekaterih punc, ki so že prebrale nekaj delov ;D
če vam po pravici povem, mi moje zgodbice niso vedno všeč, ali pa so mi komaj všeč, ampak ko sem videla, kaj sem naredila s to zgodbico, mi je takoj postala všeč in upam, da bo tudi vam, čeprav ni od one direction

*Starring;
~ Ed https://shrani.si/f/2f/4W/1dIHwSbl/0f8394f1eee5c4880d2a76b4.jpg
~ Melody https://shrani.si/f/3o/26/4sscFH2O/large-6.jpg
~Aria https://shrani.si/f/1t/fO/4hR1X8CG/tumblrn502fs1qs61scn6iyo.jpg
~ Liz https://shrani.si/f/f/xU/eQurZlr/tumblrmfaqqryqdi1reydj0o.jpg
~ Isabell https://shrani.si/f/2p/qb/3kmZTgwW/large-95.jpg
~ Megan https://shrani.si/f/l/s3/4VD8P61i/tumblrms76yoh6jg1rtabwmo.jpg
~ Andy https://shrani.si/f/3g/gl/5PL4bLN/tumblrn68til0c7b1sik6pxo.jpg
~ Stephanie https://shrani.si/f/43/wO/15cF1lLA/large-5.png1.

Odprla sem oči, ko sem začutila, da se avto ustavlja. Pogledala sem skozi okno avtomobila in se zagledala v veliko belo hišo z travnikom. Nebo je bilo sivo in več kot očitno je bilo, da bo deževalo.
Z mamo Kelly, očetom Samom in mlajšim bratcem Kyleom sem se iz sončne Arizone, preselila v deževen London, zaradi očetove nove službe. Bil je zdravnik in premestili so ga v Londonško bolnišnico, kar je bila odlična priložnost zanj. Bila sem vesela zanj, ampak hkrati sem bila žalostna, ker sem morala zapustiti vse prijatelje. Saj se bom navadila, sem si govorila.
Moj oče je bil tisti, ki je izbral moje ime; Melody. Poleg svojega poklica, je oboževal tudi glasbo in od tukaj torej izvira moje ime. Tudi sama imam glasbo zelo rada in želim si, da bi nekega dne postala pevka in svetu pokazala, koliko mi pomeni glasba, ampak to se po vsej verjetnosti ne bo nikoli zgodilo, ker imam veliko tremo.
Imam temno rjave dolge lase in zelene oči, ki jih krasijo dolge trepalnice. Moja koža je čista, zato ne uporabljam pudrov, kot večina deklet moje starosti. S svojim videzom sem zadovoljna.
“Melody, ljubica tukaj smo. Pridi iz avta.” je rekla mama. Ona je bila moja vzornica. Z dolgimi rjavimi lasmi, ki sem jih podedovala po njej in velikimi rjavimi očmi ter dobrim srcem, je bila popolna za mojega očeta, ki je imel svetle lase in zelene oči, katere sem podedovala po njem. Tudi on je bil dobrega srca in zelo sem ju imela rada. In potem je še tukaj moj brat Kyle, ki je bil včasih prava nočna mora. Star je bil 12 let. Bil je pet let mlajši od mene. Sama sem bila pred kratkim stara 17 let.
Nasmehnila sem se mami in se spravila iz avta. Pogledala sem hišo. Bila je zelo lepa. Lepša od hiše v Arizoni. Ampak toplo vreme mi bo manjkalo.
“Kaj praviš?” me je vprašal očka. “Hiša je zelo lepa. In tudi London, čeprav je deževen. Ampak pogrešala bom prijatelje.” sem rekla. “Saj boš dobila nove, ne skrbi. Tukaj nam bo zelo lepo.” je rekel in se mi nasmehnil. Nasmeh sem mu vrnila, nato pa sem začela nositi škatle iz selitvenega kombija, ki se je pripeljal nekaj minut za nami, v hišo. Takoj, ko sem vstopila, mi je zastal dih. Prostor je bil precej večji od prostora v naši stari hiši.
“Melody, pridi malo z mano.” je rekel očka. Prikimala sem, odložila škatlo na tla in se odpravila za očetom po stopnicah, ki so vodile nekam navzgor. Prišla sva do hodnika z tremi vrati.
“Tukaj je tvoja soba,” je nakazal na rjava vrata, “tukaj pa Kyleova. Upam, da vama bo všeč. In imata tudi skupno kopalnico.” je rekel. Odprla sem vrata svoje sobe in se nasmehnila. Bila je velika, kar mi je ugajalo.
“Kaj praviš?” me je vprašal očka. “Všeč mi je.” sem se nasmehnila. Očka se je olajšano nasmehnil, nato pa se je odpravil dol. Nekaj časa sem še opazovala sobo, nato pa sem se odpravila dol in tudi sama začela pomagati družini pri selitvi v novo hišo.
“Melody, večerja!” sem zaslišala mamo. “Takoj pridem!” sem vzkliknila in na steno zalepila še zadnji plakat svoje najljubše skupine, Beatlov. Mogoče sem res staromodna, ampak njihova glasba je najboljša. In njihova besedila pesmi so tako čutna. Nasmehnila sem se plakatu, nato pa sem se po stopnicah odpravila dol v kuhinjo. Očka in Kyle sta že sedela za mizo in čakala večerjo. Sedla sem za mizo in se jima nasmehnila.
“Kako se ti zdi, Melody?” me je vprašal Kyle. “Lepo je. Ampak malo me skrbi nova šola.” sem rekla. “Ne skrbi, takoj te bodo vzljubili.” je rekla mama in mi pritisnila poljubček na lice, preden nam je podala krožnike s špageti. V prijetni tišini smo pojedli večerjo.
Ležala sem na postelji in razmišljala o naslednjem dnevu. Na Londonški gimnaziji bom namreč nova. Priznam, da me malo skrbi. Sem namreč dekle iz Amerike. Nimam britanskega naglasa. Skrbelo me je, kakšni bodo ljudje. Saj bo še vse v redu, je rekel moj notranji glas. Z upanjem na dober naslednji dan, sem zaprla oči in zaspala.
“Melody vstani! Saj menda nočeš zamuditi svojega prvega dne na novi šoli, ne?” sem zaslišala mamo. “Ja mami.” sem zamomljala in se skobacala z postelje. Opravila sem svojo jutranjo rutino in se nato odpravila v kuhinjo. Očeta ni bilo, saj je že zgodaj zjutraj odšel v službo. Mami sem dala poljubček na lice, Kyleu pa razmršila lase.
“Hej!” je vzkliknil. Zasmejala sem se in vzela jabolko. “Kako si lepa.” je rekla mama, ko me je zagledala. Nasmehnila sem se ji. Imela sem oblečeno belo-modro črtasto majico, kavbojke in pleteno črno jopico. Lase sem imela spuščene.
“Hvala.” sem odvrnila. Nasmehnila se mi je. “Te odpeljem v šolo?” me je vprašala. “Ne hvala, ni potrebno. Šla bom peš. Saj veš, da malo poskrbim za svoje zdravje.” sem rekla in mami se mi je nasmehnila. “Uživaj.” je rekla. Pomahala sem ji, nato pa vzela torbo in se odpravila proti šoli. Po dvajsetih minutah hoje, sem prišla do velike stare zgradbe, ki naj bi bila šola. Na šolskem dvorišču je bilo veliko ljudi. Pritegnila sem veliko pogledov. Nisem bila navajena vse te pozornosti. V Arizoni sem bila obdana s svojo majhno skupino prijateljev in skupaj smo se imeli lepo. Drugi se niso pretirano zmenili za nas, kar nam je ugajalo. Ampak to, je sedaj vse novo tukaj. Zavzdihnila sem in se odpravila proti šoli.
“Hej, počakaj!” sem zaslišala neko dekle za sabo. Začudeno sem se obrnila in zagledala prelepo svetlolasko, ki je tekla proti meni. Nasmehnila se mi je in nasmeh sem ji vrnila. Kmalu je le pritekla do mene. “Ti si tista nova, ne? Melody Turner?” je vprašala. Prikimala sem. “Jaz sem Aria. Aria Marie Willson.” se mi je predstavila in izstegnila roko. Segla sem vanjo. “Me veseli.” sem rekla in se nasmehnila. “No, pa si le spregovorila.” je rekla in mi vrnila nasmeh. Mislim, da bova z Ario postali dobri prijateljici. “Pridi, da te predstavim svojim prijateljicam in ti razkažem šolo.” je rekla in me potegnila za sabo. In nato se je vse zgodilo tako hitro.
“Pazi!” sem zaslišala vzklik za sabo. Z Ario sva prečkali šolsko dvorišče, ko sem se obrnila na svojo levo in zagledala fanta z rdečkastimi lasmi, sončnimi očali in črno usnjeno jakno na motorju, ki je drvel proti meni. Dih mi je zastal in obstala sem tam. Dobesedno sem zmrznila in se nisem mogla premakniti. O bog, to je moj konec, sem pomislila. Bližal se mi je, jaz pa se še vedno nisem mogla premakniti. Melody, umakni se! Ampak nisem se mogla. Bilo je, kot če bi bila prilepljena na tla. In takrat se je ustavil nekaj centimetrov pred mano. Vsi so gledali proti nama. “Melody, si v redu?” sem zaslišala Ario. Ampak nisem ji mogla odgovoriti. Bila sem v šoku in dihala sem hitreje kot ponavadi.
“Presneto!” je vzkliknil fant. Spravil se je z motorja in snel očala. Opazila sem, da je imel prelepe modre oči.
“Si v redu?” me je vprašal, ko je stopil k meni. “J-jaz…ja.” sem zajecljala, ko se mi je povrnil dar govora. “Melody, greva?” je vprašala Aria. Prikimala sem in Aria me je prijela pod roko, ter me odvedla stran od fanta.
“Kdo je bil to?” sem jo vprašala. “T-to je bil…Ed. Ed Sheeran. On je…on je slab fant. Ne morem si predstavljati, kaj bi se ti lahko zgodilo. Ne približuj se mu Melody. Ta fant ni nič drugega kot težava.” je rekla. “Zakaj?” sem vprašala. Nisem mogla razumeti, zakaj se ga je tako bala. “Fant je že ubijal. Šest mesecev je bil v zaporu zaradi tega. Na tej šoli se ga vsi bojijo.” je razložila. Bila sem šokirana. Ni mi šlo iz glave, kako je lahko nekdo tako mlad že ubijal. In če je bilo to res, bom se res morala držati stran od njega, ne glede na to, kako čeden je. In bil je zares zelo čeden.

Prvi vtisi, mnenja, kritike bla bla bla, bi bli dobrodošli
03. junij 2014
u163446
u163446
OMG OMG TO JE POPOLNO! IN NE DRZNI SI ZANIKAT, KER VERJEMI, DA TI BOM MARSIKEJ NARDILA, TEGA PA NOČEŠ VEDET *OOOOOOOOOOOOOOOOOO*
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!
03. junij 2014
ok nism vedla da je ed kdaj kkšniga ubil hehe
ma ti zdej full neki pišeš od bad boiu i like it
neeext
03. junij 2014
Kritik ni!!!! Je pa pozitivno mnenje: ŠE ENA PERFEKCIJA!!!!! POPOLNO, SVETOVNo, WAAAAAAW!!!!
NEEEEEEEEXT!!!!!
03. junij 2014
u165250
u165250
Še en popoln ff od Iriske
Neeeext
03. junij 2014
u167233
u167233
OMGG NA TAK DOBER ED SHEERAN FF. SEM CAKALA ZE CELO VECNOST IN SEM GA DOCAKALA! IN TA DARK ED!! UUUU TO BO PRAVI ULOV ZA MELODY. Sgdgudhehdjdhdbdbxh perfekcija na kubik*ooo*
Fuuuul je dober zacetek pa fuu mu je usec da je Ed mal bl dark pa ni slavn kot pevec *_______*
Neeeeeext!!!!!!<3
03. junij 2014
OFAAAAAK KERA POPOUNOST!!! OMFG NEEEEEEEXT
03. junij 2014
waw še ena tvoja perfekcija
že prvi del je popoun
tole bo pa še zanimivo
kak ti rata tak fajn napisat vedno ko kej napišeš?
kritike sploh ne rabiš sprašvat če so kr glede na to kak ti pišeš jih ne bo nikol
res mislim da nimaš konkurence na celem forumu pa še marsikira knjiga ni tak fajn napisana
res vse kar lahka rečem je sam... waaaw
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
03. junij 2014
u28319
u28319
Awwh<3 Popouno *O* Neeeeeeeeeeeeeext :3
04. junij 2014
u167698
u167698
Neeext*_________*
04. junij 2014
OMG KONČNO SI ZAČELA OBJAVLJAT TOLE ZGODBICO!
in ja mislim da si brala že dost mojih izpadov o zgodbici tak da nebom tuki še enkrat vse skupi pisala in te utrujala edino kar ti rečem da čimprej nalimi nov nextek
Neeeeeeeeeeeeeee!
04. junij 2014
Neeeeeeeeext
Prfektno,zj bo pa bed boy hihihi
04. junij 2014
u171729
u171729
NEEEEXT!
04. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
04. junij 2014
Neeeext!!
04. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. junij 2014
u171488
u171488
neeeext!!!!! Samo prosim ne končat žalostno.
04. junij 2014
neeeeeeeext ;3
04. junij 2014
next!!!!!!!!!
04. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeext<3
04. junij 2014
Omg zalubla sem se že v začetek,kaj bo šele potem ko jo boš nadaljevala
Morn ti povedat,da ne obožujem Eda Sheerena,ampak ti si to spremenila
Next
04. junij 2014
Neeeext
04. junij 2014
u172812
u172812
neeeeext
04. junij 2014
heii punce
hvala vam za vaše komentarje, in tukaj vam objavljam nov next
hope you like it

2.

Aria me je potegnila do treh punc, ki so stale pri omaricah. “Živjo punce. To je Melody, nova je tukaj. Melody, to so Elizabeth, ampak vsi jo kličejo Liz,” je pokazala na črnolasko, “to je Isabel,” pokazala je na dekle z svetlorjavimi lasmi, “in to je Megan.” je rekla in pokazala še na zadnje dekle z temnordečimi lasmi. “Živjo Melody.” so rekle in se mi nasmehnile. “Živjo.” sem rekla in jim vrnila nasmeh. “Preselila si se iz Arizone, ne?” je vprašala Isabel. “Ja.” sem rekla. “Kako pa je tam?” me je vprašala Megan. “Zelo lepo je. Skoraj vedno je toplo in sončno.” sem rekla. “Malce težko se boš privadila na življenje tukaj, ne?” je vprašala Liz. Prikimala sem. “Ja, ampak se bom morala.” sem rekla in se nasmehnila. “Zakaj pa si se preselila?” me je vprašala Liz. “Mojega očeta so v službi premestili sem in to je zelo dobra priložnost zanj, zato smo se preselili sem.” sem rekla. “Aja. Ne skrbi, saj se boš hitro privadila. Vse bo v redu.” je rekla Isabel in se mi nasmehnila. “Am…Ed jo je skoraj povozil z motorjem.” je rekla Aria. “Kaj?!” so vzkliknile vse tri punce. “Ja.” je rekla Aria. “O moj bog. Mislila sem, da ga danes ne bo v šolo.” je rekla Megan. “Zakaj?” sem vprašala. “Am…včeraj se je v šoli stepel z nekim tipom, ki je prišel sem in policija ju je odvedla stran.” je rekla Liz. Prestrašeno sem jo pogledala. “Ampak…saj bo vse v redu s tabo, ne skrbi. Le izogibaj se mu, pa bo.” je rekla Isabel. “Am…o-okej.” sem rekla. “Kakorkoli, pridi, moram te odpeljati do ravnateljice, da dobiš urnik in vse papirje.” je rekla Aria in se mi nasmehnila. Nasmeh sem ji vrnila, nato pa sem se z njo odpravila do ravnateljičine pisarne. Razložila mi je vse o delovanju na šoli in o vsem kar moram vedeti, preden mi je dala urnik in vse učbenike. Učbenike sem zaklenila v svojo omarico, vzela sem samo matematičnega, ker sem matematiko imela prvo uro. Pred razredom sem zagledala Ario in punce, ter se odpravila k njim. “Pokaži nam urnik.” je rekla Isabel in podala sem ji urnik. “Super. Skoraj vse ure imaš z nami.” je rekla in se mi nasmehnila. “Ojoj.” je rekla Megan. “Kaj?” sem vprašala. “Prihaja Stephanie.” je rekla Liz. Začudeno sem jo pogledala. “Stephanie je najpopularnejšo dekle na šoli. Nesramna je, ampak še vseeno jo vsi obožujejo.” je rekla Aria in punce so prikimale. “Umaknite se, moram v razred.” je rekla Stephanie, ko je prišla do nas. Umaknile smo se in odšla je v razred. Kmalu je prišel še profesor in tudi ostali smo se odpravili noter. Sedla sem za mizo za Ario in Liz, ter iz torbe vzela zvezek in učbenik. Profesor se mi je predstavil in nato začel razlagati snov, ko so se vrata odprla. “Sheeran, spet si pozen.” je rekel profesor. “Pa kaj potem.” je rekel Ed in šel na svoje mesto. Medtem, ko je hodil, so se njegove oči ustavile na meni in pogledala sem stran. Sedel je in iz torbe povlekel zvezke, ter do konca ure ostal tiho. Kako lahko nekdo tako lep ubija druge ljudi?
Ure do kosila, so hitro minevale in kmalu je prišlo na vrsto kosilo. “Bi sedela z nami Melody?” je vprašala Aria. “Seveda.” sem rekla. “Super. Pridi.” je rekla in odpravile smo se v jedilnico. Vzele smo sendviče in se odpravile za eno izmed miz. “Torej, imaš kakšnega brata ali sestro?” je vprašala Liz. “Brata imam Kylea.” sem rekla. “A je lep?” je vprašala Isabel. “Star je 12 let.” sem rekla in se zasmejala. Tudi Liz, Megan in Aria so se zasmejale. “Poglejte Stephanie, spet je glavna.” je rekla Megan. Pogledale smo Stephanie, ki se je lepila na nekega fanta, ki se ji je samo nasmehnil in odšel za svojo mizo. “Zgleda, kot, da ga ne zanima.” sem rekla. “Saj ga ne. To je Andy Johnson, je med najpopularnejšimi fanti na tej šoli. Včasih je pravi bedak, ampak ne moreš mu zameriti, ker je luštkan. V prvem letniku je nekaj časa hodil z Stephanie, ampak sta se razšla. In sedaj se ona še vedno lepi nanj, njega pa ona ne zanima. Prav smešno je.” se je zasmejala Aria. Nasmehnila sem se in začela jesti sendvič. Andy je bil res luštkan. Imel je svetle malce daljše lase, popravljene na stran in rjave oči. Oblečen je bil v rdečo karirasto srajco in temne kavbojke, ki so mu lepo pristajale. “Melody, Andy te gleda.” je rekla Megan z nasmeškom na ustnicah. Nehala sem žvečiti. “Prosim?” sem rekla in pogledala v njegovo smer. Res me je gledal in se mi smehljal. Nisem vedela kaj naj naredim, zato sem umaknila pogled. Res je, da je bil v Arizoni eden izmed fantov, ki so bili v moji majhni skupinici, zaljubljen vame, ampak jaz nisem bila zaljubljena vanj. Ni mi bil ravno všeč. Ampak sedaj me gleda eden najpopularnejših fantov na šoli. “Andy te gleda. Ampak ni edini.” je rekla Liz. “Kako to misliš?” sem jo vprašala. “Ne prestraši se, prav? E-Ed te gleda.” je rekla Aria in sendvič se mi je zaletel. Zakašljala sem in pogledala proti Edovi mizi. Sedel je sam in gledal proti meni. Hitro sem pogledala stran. “Samo ne zmeni se zanj, pa bo vse v redu.” je rekla Megan. “Zakaj me gleda?” sem vprašala. “Ne vem.” je rekla Aria. “Mogoče si mu všeč. Še nobenega dekleta po Ally ni gledal tako.” je rekla Isabel. “Kdo je Ally?” sem vprašala. Punce so pogledale Ario. “Ally…Ally je bila moja mlajša sestra.” je rekla. “B-bila?” sem zajecljala. Žalostno je prikimala. “Ona in Ed sta bila zaljubljena. Nekaj časa sta hodila. Ed je že takrat bil na slabem glasu. Moji starši in jaz smo ji dopovedovali, da Ed ni dober zanjo in, da naj se neha videvati z njim, ampak nas ni poslušala. Kakorkoli, nekega dne, je prespala pri Edu, čeprav se starši niso strinjali s tem. In Ed…v stanovanju jo je pustil samo, ker je moral nekam iti in…in eden izmed njegovih sovražnikov je vlomil v njegovo stanovanje in ubil mojo sestro.” je rekla Aria in solza ji je spolzela po licu. Isabel, ki je sedela zraven nje jo je objela. “Žal mi je.” sem rekla. “To se je zgodilo pred nekaj meseci. In kmalu po tem dogodku, je Ed nekoga ubil in moral v zapor.” je rekla Megan. “O moj bog.” sem rekla. Bila sem šokirana. Ta fant pa ima veliko drame za sabo. Verjetno je bil zelo žalosten, ko so ubili to Ally, ampak zakaj je potem začel ubijati ljudi?
Kmalu je zvonilo in z puncami smo se odpravile k naslednji uri. Bila je biologija in spet sem sedela sama. Aria, Megan, Liz in Isabel, so sedele pred mano in se pogovarjale, medtem, ko smo čakale profesorico. Vsi so bili v razredu in se pogovarjali. Sama se nisem pridružila pogovoru. Razmišljala sem o tem, kaj so mi povedale punce. O tem, da je Ed ubil nekoga in o tem, da je hodil z Ariino sestro. Ampak iz razmišljanja me je potegnil Andy.
“Živjo. Ti si pa Melody Turner, ne? Jaz sem Andy. Andy Johnson.” je rekel in mi podal roko. Sprejela sem jo in se mu nasmehnila. “Živjo. Me veseli.” sem rekla. “Tudi mene. Lepo, da smo dobili novo sošolko.” je rekel in sedel. Nasmehnila sem se. “Ti je všeč tukaj?” me je vprašal. “Še kar. Deževno vreme mi ravno ne ustreza, ampak se bom že navadila.” sem rekla in se mu nasmehnila. “Saj ni vedno deževno, veš.” je rekel. “Ponavadi je.” sem skomignila z rameni. Nasmehnil se mi je. “Hej Andy. In nova učenka.” je rekla Stephanie, ki je prišla do naju in sedla na mizo. “Hej Steph.” jo je pozdravil Andy, brez, da bi umaknil pogled z mene. “Kdo pa je ona?” je vprašala Stephanie. “To je Melody Turner, Melody, to je Stephanie Edwin.” naju je predstavil. “Hej.” sem rekla in se ji nasmehnila. “Ja. Kakorkoli Andy, v petek bo pri meni zabava, ker staršev ne bo. Boš prišel?” ga je vprašala. “Saj veš, da nikoli ne zamujam na zabave. Hej Melody, bi tudi ti prišla?” je vprašal. Stephanie me je grdo pogledala. “Am…ne hvala, ne hodim na zabave.” sem rekla. “Ah, daj no. Čudovito bo. Veliko zanimivih stvari se bo počelo.” je rekel in začel naštevati kaj vse bodo počeli, ampak nisem ga več poslušala. Zazrla sem se v rdečelasega Eda, ki je sedel preko mene in gledal Andyja. Njegove oči so bile hladne, polne sovraštva in temnejše, a ko je pogledal v moje oči, so se njegove oči spremenile. Spet so postale normalne barve in niso bile več hladne ter polne sovraštva. “Torej Melody? Boš prišla?” je vprašal Andy. Spet sem usmerila pozornost vanj. Stephanie me je še vedno gledala z očmi polnimi sovraštva. Verjetno je bila ljubosumna. “Am…ne hvala. Kot sem že rekla, zabave niso zame.” sem rekla in ravno v tistem trenutku je prišla profesorica.

1. Bo Melody vseeno šla na zabavo?
04. junij 2014
o.m.f.g kje dobivaš ideje????
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
1. Bo Melody vseeno šla na zabavo? ja, ker bo tudi Ed tam?
04. junij 2014
u172812
u172812
1. da in neeext
04. junij 2014
u163446
u163446
1. Bo Melody vseeno šla na zabavo?
Bo, I guess (:
NEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!
04. junij 2014
omfg kak ti rata?
res popouno
in ja pomoje bo prišla na zabavo
mogoč bo ed tam al pa jo bo andy prepriču
omg tista zgodba o ariini sestrci
o edu je pa nekdo ušeč
tole bo pa še zanimiv
če je ed lubusumn pomoje ne bo glih dobr
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
04. junij 2014
Neeeeext
04. junij 2014
Šur ke bi biu keč če nebi šla
Neeeexxxxttttt ❤️❤️❤️
04. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani