No to je moja prva zgodbica na 123 forumu. No upam da vam bo ušeč...In če vam je mi sporočite big-smilie
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

»Heej Sara« je nekdo zaklical za mano. Obrnila sem se in zagledala Ari, mojo najboljšo prijateljico. Arino pravo ime je bilo Arianne ampak vsi so jo klicali Ari. Bila je iz Španije, ampak je v Sloveniji živela že od malih nog. Bila je, kako se reče…tisto tipično špansko dekle, ki pride skoraj vsem ljudem na misel, ko nekdo omeni Španijo. To pomeni, da ima malo bolj temno polt, črne rahlo skodrane lase in je zelo lepa. Prava podoba rajske Španije.
Ari:


V primerjavi z njo sem jaz videti zelo bledolična. Že v normalnih pogojih sem bila videti zelo bela, ko pa je ob meni stopala še Ari, pa sem bila videti še bolj. Imela sem namreč svetlo kožo z nekaj pegicami cimetove barve okoli nosu. In najhujše je bilo da sem imela rdeče lase, prav takšne barve kot sonce, ki je začelo ravnokar zahajati. Ti lasje so bili dolgi in skodrani in sovražila sem jih. Ari in vsi ki sem jih poznala so seveda vedno govorili kako srečna moram biti, da imam takšne naravne lase, ampak meni vseeno niso bili všeč.
Jaz:


No ampak Ari ni bila (kot sem že pred leti ugotovila) samo lepotica z praznimi možgani. Bila je najboljša učenka v tretjem letniku medijske šole, ki sem jo obiskovala tudi jaz. Kar malo krivično je bilo, da je nekdo imel vse: lepoto, pamet in še bogate starše. Njena starša sta bila oba zaposlena v nekem tehničnem podjetju. Živela sta nekje med Ljubljano in Španijo, saj je imelo podjetje sedež v Španiji in Ari je bila večino časa sama doma s svojo družabnico (kar je samo nobel beseda za varuško) Diano. Očitno je tisti stari zmaj (kot sva včasih na skrivaj klicale Diano) spet prekrižal najine načrte, saj bi morale iti po šoli na pico v bližnjo picerijo, Ari pa je k meni prihajala z žalostnim izrazom na obrazu. In še kako prav sem imela. Ko je prišla do mene mi je rekla »Sori ampak ne bom mogla iti. Diani očitno ni bilo všeč, da sem včeraj domov pripeljala tistega cukrčka iz četrtega letnika. Hišni pripor imam«. »Oh škoda« sem rekla, in to sem tudi resno mislila, saj sem bila zelo lačna. Doma pa me verjetno ne bo za jest čakalo nič, saj moj oče ni ravno slovel po svojih kulinaričnih zmožnostih. »Katerega cukrčka? Ali nisi rekla, da Simon hodi že na univerzo?«
»Eh ne mislim Simona…On je že pozabljen« se je zasmejala. No to je druga stvar, ki jo morate vedeti o Ari. Fantje se ji res težko uprejo in ona zna to zelo dobro izkoristiti. Odkar jo poznam jo še nisem videla, da bi šla na kakšen ples brez spremljevalca. Ari je nadaljevala »Se spomniš tistega fanta, ki me pri zgodovini vedno gleda? Tistega, ki ima modre oči in blond lase?...Baje je športnik« je zasanjano rekla. »Aja tisti…« sem rekla in se pretvarjala, da vem o komu govori. »No včeraj zvečer sem ga povabila k sebi. Samo na sok. In Diana je stopila v mojo sobo ravno takrat, ko no…bila sva precej zaposlena« je zardela, jaz pa sem se zasmejala. »No nagnala ga je ven, jaz pa sem šla z njim. Domov sem prišla zelo pozno in zjutraj sem odšla že zelo zgodaj, da bi se ji izognila. Ampak tega verjetno ne morem več odlašati« je skomignila z rameni. V tistem trenutku ji je zazvonil telefon. Taylor Swift:We are never ever getting back together. Ari je pogledala na telefon in se nakremžila »Ko govoriva o volku…Ampak ta pesem je predobra, da bi šla v nič, kar pustila jo bom. Itak imam do doma samo pet minut in ko pridem domov me bo lahko nahrulila«.Klicala je seveda Diana. In tako sva šle proti njeni hiši, sonce je zahajalo Arin telefon pa je še vedno igral poslednje takte We are never ever getting back together.
15. januar 2013
Aja pa če si jo prebrou pust kakšno sled...npr komentar, next, mnenje...
15. januar 2013
ful dobra zgodba big-smilie samo malo kratka :/
16. januar 2013
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeext
16. januar 2013
next smile
20. januar 2013
nnnnaaaaxxxxtttt
ful je dobra!
08. februar 2013
Neeeeeeext!
Waw, ful dobr začetek!!!!!
Odlično pišeš!!!
25. februar 2017
Next
27. februar 2017
u223614
u223614
dul je dobra ta zgodba! no ceprav je sele zacetek si jo zelim brati....Next
21. maj 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani