u27814
u27814
Vem da je na igrah že veliko One Direction ff-jev. Napisano imam eno serijo zgodb in ta je prvi del. Upam da vam bo ušeč in če bi kaj spremenila ipd. mi prosim povejte

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nekoč ... Čakaj, ali me zajebavaš? Ta zgodba se ne začne takole. Nasprotno! To je zgodba o deklici, ki je mislila, da je imela dovolj moških, seveda, njene besede izjalovilo na njenem obrazu. Ja, to dekle sem jaz.Povprečna punca ... Ok, ni tako povprečje, bolj nora, bi rekla. Karkoli. To je moja zgodba, in če želite izvedeti, kaj se je zgodilo,berite, ker se je vse začelo z tekmovanjem v hitrostnem jedenju ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Če dobim usaj 5 next-ov nadaljujem.

Boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. september 2013
u113053
u113053
NEXT
09. september 2013
u146676
u146676
Neeext
09. september 2013
u142227
u142227
neeeeeeeext
09. september 2013
neeext
09. september 2013
u143237
u143237
nextt
09. september 2013
next
09. september 2013
u113053
u113053
Bere kdo? http://www.igre123.com/forum/tema/thoughts-of-love-and-supernatural-powers/61735/1 Zelo vam bom hvaležna + oprosti za oglaševanje.
09. september 2013
next
10. september 2013
u27814
u27814
Pred vami je drugi next.Upam da vam bo ušeč.
**************************************************************************************************************
"Pravim ti, konec je vse v zvezi s fant.Nič več nočem vedeti v zvezi z njimi.Tole je bilo zadnjič, prisežem" sem v joku rekla in zraven vrgla še zadnjo najino sliko v ogenj.Zadnjo sliko od tega kretena in mene.Še sama nevem kako sem lahko bila sploh z njim v zvezi?Kako nisem morala sprevideti kakšen je bil prej in da se nebo nikoli spremenil? To sem si zaslužila ker sem bila tako butasta. "Bodi previdna kaj rečeš Sophie" me je opozorila Mellanie.Pogledala me je in mi rekla"Ljubica, tvoj obraz bo pogorel." Jaz pa sem le zavila z očmi. "Punce, resna sem.Končala sva.Moje življenje se bo spremenilo.Pridružila se bom menihom, posvojila si bom več 100 mačk in čez dan pomagala starkam prečkati cesto" sem začela blebetati. "Ne razumem te Sophie" mi je rekla druga prijatelica Gabii. "Včeraj si bila vsa v depresiji in objokana, in zdaj praviš da si končala z moškimi zavedno?Kaj se je sploh zgodilo?" sta me vprašali. "Imela sem sveto noč in odločila sem se da to kar se je zgodilo ni vredno potrate mojega časa za žalovanje."Mell in Gabii sta zavili z očmi kot da bi govorila neumnosti , ampak jih nisem ker sem res imela sveto-žalovalno noč.
Kaj se je zares zgodilo?
Imela sem fanta Willa, ki sem ga zelo ljubila.Ali pa se mi je samo to zdelo.Skupaj sva bila 2 prelepi leti ampak se je vse končalo ko sem ga videla z njegovo "prijatelico" Alexis, na postelji na pol naga in skoraj sta šla že dokonca, je lepše povedano.Kaj bi pa normalno dekle v takšnem primeru storilo?No jaz sem vzela njegvo najljubšo vazo z rožami in sem jo vrgla v niju zato da bi nehala početi tisto kar sta.Če vprašate mene sem jima samo pomagala!Poskušala sem biti dobra puncaWill me je ves presenečen in osramočen pogledal pogledal, a jaz nisem nič rekla samo obrnila sem se in odšla iz njegovega stanovanja. No vsaj moji prijatelji me niso videli vse objokane.In na žalost se je to moralo pripetiti na najino 2 obletnico, ki je bila dva dni nazaj.
Jaz sem ena izmed tistih punc, ki v razmerjih nikoli niso bile dovol dobre.Fantje so si vedno našli novo punco, so me prevarali ali pa nisem bila dovolj dobra punca.Po dolgih premilekih o fantih sem prišla do ugotovitve, da si ne morem najti ljubezni ali dovolj dobrega fanta ki bi me imel usaj malo rad.Stara sem bila 20 zato imam imela pred sabo še celo življenje nisem in se zanimala o fantih.Moj življenski moto je že od nekdaj enak: Živi srečno in jej kot da je to tvoj zadnji dan.

"Sophie, boš videla da boš svojo trditev že naslednji mesec žalovala.In tudi vesela sem da ne žaluješ več za tistim kretenom" mi je rekla Gabii in me objela. "In da bomo proslavile tvojo novo odločitev bomo odšle ven" vsa vesela vzklikne Mell. "Ali bomo odšle odšle bomo na sejem" vsa zasanjana reče Gabii, midve z Mell pa se spogledava in se začneva glasno smejati.

----------------
"Daj bolj naglas" sem jima predlagala medtem ko smo se vozile. Namenili sta mi vprašljiv pogled. "Kaj? Ali nesmem poslušati nove pop pesmi? Tudi če ves dan poslušam rock še ne pomeni, da ne poslušam tudi drugih zvrsti glasbe" sem sama sebe nekako definirala.Pesem je bila od nekega pop banda ki ga obožujeta moji prijatelici.Nekako so bili novi na sceni, če me spomin ne vara so bili drugi na X-Factorju.Kot sem že omenila, moji prijatelici jih obožujeta meni pa so še kar uredu.Niso ravno peli mojega stila pesmi.Jaz mislim da so preveč pop, ampak tisti dan sem bila pri volji za nekaj drugačnega ne ravno za rock.Mellanie in Gabii nista bili obsedeni z njimi, a sta poznali vse njihove pesmi in besedila.

*********************************************************************************
Sophie:

Mellanie oz. Mell:

Gabii:

1.A je uredu?
2.A kej spremenim/opombe..
3.Next?
10. september 2013
u80601
u80601
1,3
10. september 2013
u146676
u146676
Neeeeeeeeeeext
Super je
10. september 2013
neeeeeeeeext
10. september 2013
neeext
10. september 2013
u143237
u143237
next
10. september 2013
next
10. september 2013
u27814
u27814
Hvala vam da berete, res mi veliko pomeni.In a bi še lahk mogoče mal oglaševali?

*************************************************************************************************************
Z Gabii in Mell smo si tako različne a hkrati tudi tako podobne.Spoznale smo se v vrtcu in vse od takrat smo najbolše prijatelice.Spomnim se kako smo v vrtcu in osnovni šoli želele postati princeske in imeti svojega princa na belem konju.Z leti smo se spremenile a smo kljub različnim željam in idejam ostale prijatelice.Mellanie obožuje zabave in je prava žurerka, Gabii pa je pravi knjižni mol.Ves dan poseda v knjižnici in prebira knjige vseh vrst.Zdaj si ne želimo biti več princeske u princem na belem konju, ampak si bolj želimo uspeha v življenju in svojem poklicu ki ga bomo opravljale.Fizično smo si bile zelo različne.Gabii je zelo suha in majhna, ima blond lase in zelene oči.Zelo rada nosi rože, obleke in prevelike puloverje. Mell je tudi suha in visoka, ima dolge svetlo rjave lase in modre oči.Obožuje modo in vse stvari povezane z njo.Jaz pa sem povprečne višine, imam dolge temno rjave lase in rjave oči.Polovica moje garderobe zavzema črna barva, pisanih nekako ne nosim.Obe dve me včasih nekako prepričata da oblečem kakšen pisan kos oblačila drugače se raje držim mojih črnih bulerjev,raztrganih kavbojk in prevelikih majic.
"Ali lahko današnji dan vzamem kot znak da boš končno upostila črno barvo?" me je Mell z malo upanja vprašala. "Seveda ne" sem rekla in jo pogledala. "Sedaj pa hitro daj bol naglas preden se naveličam te pesmi in si vklopim moj iPod" sem zmomljala, ona pa je samo ubogala.Mojega seznama pesmi nista marali češ da je bil premalo barvit.Kmalu smo prispele do sejma.Bil je nabito poln, tako veliko zanimivih igral in stojnic.Hitro sem zgrabila njuni roki in ju povlekla na prvo stvar ki je bila prosta.V tistem trenutku sem izgledala kot otrok ki je zagledal trgovino z bonboni, ampak kdo bi me lahko krivil? Jaz sem samo navadna punca z strtim srcem, ki je želela to hitro preboleti.Morala sem zaposliti svoje misli da niso mislile več na tistega idiota Willa in njegova dejanja.
Čez par ur je Mell opazila poster, ki je pritegnil njeno pozornost.Kar potegnila me je k njemu in takrat se je moj nasmeh povečal.Lahko bi rekli da je segal do lune in nazaj, še dlje.Bil je poster z tekmovanjem o hitrostnem jedenju in seveda ga nisem smela zamuditi.Za nič na svetu!Odšla sem se vpisat, a vprašalnik je bil zelo težak.Na koncu mi je neki zaposleni rekel da se ga lahko udeležijo le fantje. "Ali me zajebavaš?Ali si mi res pravkar rekel da se nesmem udeležiti tekmovanja?" sem ga v jezi vprašala. "Oprosti punči, ampak mislim da ti nebi uspelo pod nobenim pogojem" je rekel, a jaz sem se že pripravljala da ga bom s stolom zašamarila.Hitro je dvignil roke v znak predaje "okej, lahko se udeležiš tekmovanja samo ne teži mi potem če boš zadnja. "Nasmehnila sem se mu in odšla do mijih prijatelic, ki sta pokali od smeha.Odšle smo do mize kjer so se že zbirali tekmovalci.Moje mesto je bilo bolj na koncu, poleg mene pa je bil neki blondinec ki se je pogovarjal še z štirimi fanti.Vsi so bili oblečeno v črno, kakor jaz ponavadi.Vsi so se obnašali čudno še posebej tisti blondinec.Saj je bil kar lep amak je imel zobni aparat.Malo sem spogledovala v njihovo smer dokler se ni obrnil in me pogledal v oči.Njegove oči so bile modre, prisrčno modre barve ki so me povsem vrgle iz tira.Čutila sem kako mi je začelo srce hitreje biti.Nenadoma mi je bilo tako nerodno a nevem zakaj. "Hej" me je pozdravil z njegovim sladkim glasom, in sploh zobni aparat mu je zelo pristajal.Bil je zelo lep. "Srečno" je še dodal in takrat sem šele slišala njegov naglas.Bil mi je tako znan, vem da sem ga nekje že slišala. Verjentno je kakšen britanec z lepim naglasom saj amerikanci sploh nimamo naglasa.
"Ti tudi " je edino kar sem lahko izdavila preden sem predse postavila posodo hamburgerjev.Zvonec je zazvonil, jaz pa sem začeka jesti.Imela sem svoj ritem jedenja, vsi ostali pa so si hamburgerje samo bulali v usta.Poznam sebe in vem da lahko premagam use ker se ne nažiram sploh pa lahko jem ure in ure pa bom še vedno lačna.Sem si mislila medtem ko sem se hotela prepričati da jih lahko premagam.Nekateri fantje so se celo onesvestili ali pa so jih pobruhali.Ostala sva še samo jaz in tisti anglež.Lahko sem videla, da je malce zaostajal a vseeno je imel še samo enega in pol.Hitro sem pogoltnila še zadnji kos, ko je blontni fant ravno izbruhnil svoj zadnji hamburger.Res mi je žal za tisti hamburger sem si mislila.
" In imamo zmagovalko" je rekel isti fant, ki me skoraj ni spustil na tekmovanje.Objel me je in mi izročil pokal. "Čestitke Sophii Becket, ona je naša nova zmagovalka " je zakričal. Oh kako sem počaščena sem si mislila.Množica ljudi je ponorela tako kot moji dve prijatelici.Počasi sem se odpravila do niju a me je nekdo zgrabil za komolec.Bil je tisti blontni fant iz tekmovanja. "Hej " sem bolj vprašala kot rekla.Se je želel maščevati zaradi poraza?Je želel pokal? "Želiš? " sem ga vprašala. "Želel sem samo reči, da je bilo to neverjetno!Navdušen sem! " je rekel z tistim sexy naglasom. "Sophie " rečem in ponudim roko. "Bila si več kot odlična." "Um, moji prijatelici me čakata in moram iti " "No lepo te je bilo spoznati.Niall sem drugače " je rekel. "Um ja... " še vedno me je gledal in nisem se mogla premaknit. "Um, Sophie... Mislil sem, no mogoče nevem bi želela iti um V Mc Donalds? " "Misliš da bi odšla na pijačo?Oprosti ampak jaz sem se za ta teden že najedla hamburgerjev in teh stvari " sem rekla. "Ja, vem.Mislil sem mogoče kdaj drugič.Če bi seveda želela. "
Odprla sem usta a nisem mogla ničesar reči.Vem da sem rekla da sem konec z fanti a kaj naj naredim? Tudi če je najlepši fanat na svetu, kar seveda je in ima najlepše oči na celem svetu nisem vedela kaj storiti.
***************************************************************************************************************

A mislite da bo šla z njim vn?
Next?
11. september 2013
Neeeeeext!!<3
11. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
11. september 2013
u146676
u146676
Neext
11. september 2013
next
11. september 2013
neeext
11. september 2013
neext !!
valda da bo šla..
p.s. nova bralka .
12. september 2013
Neext
12. september 2013
neeeeext
12. september 2013
nnneexxtttt
12. september 2013
u27814
u27814
Pred vami je nov next.Upam da vam bo ušeč.

**********************************************************************************
" Oprosti, ampak nemorem.Niall poglej se ti si čudovit in prijeten fant, lahko si najdeš katero koli punco, a jaz še zdaj nemorem" sem reka in videla spremembo v njegovih očeh.Tista majhna iskrica, ki je prej tako sijala je kar naenkrat ugasnila. "Saj te razumem.Zdaj... Zdaj pa grem k m ojim prijateljem.Adijo Sophie " je rekel in zardel nato pa hitro odšel.Počutila sem se malce krivo.Zdel se je kot prijazen fant, tudi če je v tistih oblekah izgledal malce čudno.Počasi sem se obrnila in odšla do mojih prijatelic ki sta me še kar čakali.
Pogledala sem se v ogledalo in se sloraj zjokala.Zakaj? Zakaj jaz?Pogledala sem klovna in želela oditi.Mellanie in Gabii sta se mi histerično smejali. Zakaj se pa nebi? Oblečeno sem imela modro mornarsko obleko z belimi pikami in pelim pasom.Izgledala sem kot kakšna peščena ura in to sem sovražila.Mell in Gabii sta oboževali moje skodrane lase, a jaz sem jih sovražila tako kot svetle barve rezen katerih izjem. "Prosim naj mi ni treba storiti tega " sem moledovala, a sta se mi še kar smejali.
Prejšnjo noč smo se igrale resnica ali izziv malce pijane.Seveda mi je Mellanie za izziv dala, da moram naslednji dan nositi dekliško obleko ter visoke pete.Včeraj se še nisem tako zavedala a danes bi raje sprejela posledice drugega izziva.Že zdaj pogrešam moje črne bulerje.
"Soph moraš.Zato nehaj jamrati in gremo " je rekla v smehu in me povlekla za roko.Oh kako se bom osramotila in to v publiki, sem si mislila.In kratko sporočilo sebi: Nikoli več se ne igraj resnice ali izziva z puncama.Prej zbeži stran od niju-če sem pijana seveda.
Moji kodri so skakali, medtem ko sem hodila do našega avta.Odpeljale se bomo v restavracijo, kjer bo veliko ljudi in videli me bodo v tem... tem... tem... kostumu! " Ali me lahko kdo ubije? " sem si ves čas mislila.No mogoče sem malo pretiravala.Nisem navajena tega, nisem tista vrsta dekleta ki obožuje nakupovanje, obleke ali celo vrtoglave visoke pete.In še vedno nevem kako lahko nekatere punce v tem prav uživajo. "Plačali bosta za tole " sem jima obljubila ko smo se začele voziti.Gabii je vozila do tiste restavracije. "Usaj na sovoznikovem sedežu bi lahko sedela " sem se pritožila, a sta se začeli smejati in povečali glasnost radia.Spet je bil tisti boy-band.
V restavraciji je bilo hujše kot sem si kadarkoli predstavljala.Vsi so megledali čudno in zelo srhljivo.Hitro sem odšla do naše mize in se vsedla.Kmalu je do nas prišel mladi natakar, da bi vzel naša naročila.Gledal je samo mene a sem samo zavila z očmi.No ni ravno gledal mene ampak cunje ki sem jih morala nositi.Butasta obleka.A njegov pogled se je povečal ko je vzel moje naročilo.Vem da sem prejšnji dan imela tekmovanje in sem pojedla več sto hamburgerjev a sem morala naročiti spet veliko hrane.Bila sem lačna kot lev!
Čez nekaj časa sem odšla na WC, in poskušala preslišati govorjenje o meni in moji obleki od mize z petimi fant.Nisem se obrnila da bi videla kdo so in tudi nisem jih želela prebutati v obleki.Ko sem prišla do ws-ja sem se pogledala v ogledalo.Še vedno sem sovražila kar sem videla.Mojega značilnega črnega make-upa ni bilo, moje rjave oči so bile večje kot ponavadi.Malo sem še komentirala svoj videz, nato pa odšla do mojih prijatelic.Ves čas sem si mrmrala neko pesem ki mi ni šla iz glave in zato sem gledala v tla in nisem videla da sem se zabila v nekoga.Pogledala sem ga in videla blontnega fanta.Hitro sem se umaknila in se opravičila.Pogledala sem ga in šele takrat videla njegove modre oči.Čutila sem kako mi je srce začelo hitreje biti.Zdel se mi je tako znan, vem da sem ga že nekje srečala a nevem kje.Bil je oblečen v bež hlače. Modro polo majico in bele nike športne copate.Gledala sva se iz oči v oči, a iz njegovih oči se ni dalo razbrati kaj misli. "Sophie? " je vprašal jaz pa sem zamrznila.Kako me pozna? Ali ga tudi jaz poznam?Spet sem ga pogledala in se poskusila spomniti kdo bi lahko bil. "Niall! " sem vsa navdušena rekla. "Kakšno presenečenje! Oprosti ampak te nisem prepoznala, ker si tako lepo oblečen " sem še dodala z mojim pravim nasmehom. "Tudi ti si lepa, lepša od včeraj.Tudi drugačna si " je rekel in se pri tem še kar smehljal. "Vem, izgledam kot kakšen klovn.Vbistvu to sploh ni moj stil oblačenja, moji prijatelici sta mi dali takšen izziv " sem mu pojasnila. "Jaz mislim da si zelo čudovita " je rekel, in v tistem trenutku sem čutila kako mi je vsa kri udarila v moja lica. "Um... hvala " sem rekla v zadregi.Nisem bila navajena komplimentov, od drugih razen moje družine in prijatelic. "In.. kaj delaš tukaj " sem kar bleknila, da sem pretrgala to mučno tišino. "Prišel sem na kosilo s prijatelji " je odgovoril. "Kaj pa ti? " "Isto.To je bilo tudi vključeno v izziv."pograbila sem obleko on pa se je samo zahihital. "Tvoje prijatelice, izgledajo prijazne.Mislim.Če smem uprašati katero pesem si si prej mrmrala?" je kar tako vprašal. "Nevem " sem mu odkrito povedala. "To pesem moji prijatelici obožujeta.Ne jaz ker ni moj stil, a vseeno je tako privlačna da si je nemorem izbiti iz glave " "Veš kaj? " je rekel z iskrico v njegovih očeh "Mislim da bi lahko ti in tvoje prijatelice spoznale moje prijatelje.Mi sedimo tam " je pokazal na mizo, ki je bila kar blizu naše. "Seveda.samo povem jima nato pa pridemo do vas.Se vediva Niall " sem rekla in ga objela.

****
"Mislila sem da si končala z fanti, Soph " je rekla Gabii medtem ko smo hodile do Niallove mize. "Saj sem! To nima nič z fanti.On je samo simpatičen fant sploh pa je rekel da bi vse morale spoznati njegove prijatelje.To je vse " sem jima definirala. Videla sem kako je Mell zavila z očmi "Oh, daj no! Saj jih bomo samo pozdravile in odšle"
Pri Niallovi mizi so vsi fantje jedli in se smejali dokler nas niso opazili.Niall se je samo nasmehnil jaz pa sem vsakega posebej ošinila s pogledom.Vsi so bili oblečeni drugače kot včeraj.Bili so lepši kot včeraj.Eden od njih je imel rjave kodrase lase in zelo lepe zelene oči, imel čudovit nasmeh.Na skrivaj se je spogledoval z Mellanie.Poleg njega je sedel Niall, poleg njega pa je sedel fant z črnimi lasmi in polno tattooji na njegovih rokah.Ušeč mi je bil njegov stil oblačenja.Poleg njega pa je sedel fant z krajšimi rjavimi lasmi in toplimi čokoladnimi očmi.Poleg njega pa je bil fant z modro-zelenimi očmi.
"Živjo " sem rekla v smehu. "Jaz sem Sophie in to sta- " obrnila sem se proti njnima in videla njun obraz.Usta sta imeli na stežaj odprta in gledali sta tako kot bi videli duha. "Punci? " sem jima rekla. "Punci, kaj se dogaja? "Gabii sem potresla za ramo a še vedno ni spremenila pogleda.
"To so One-One-One Direction " je Mell zamomljala in vseh pet fantov je pokimalo. "Kdo? " sem vprašala vsa zmedena.To se mi je zdelo čudno saj sta me punci pogledali z zgroženim pogledom.One Direction... zdi se mi zelo zano, a nevem od kod. "Saj veš One Direction tisti band ki smo ga poslušale prej v avtu? " je bolj vprašala kot rekla Mell. "Za božjo voljo Soph tisti band ki ga z Gabii poslušava in obožujeva! " "Aja " sem vzkliknila in pogledala fante. "Torej vi ste 1D.Imam prav? " Vsi so se spogledali nato pa dodali "Mhm. " "No potem pa 1D spoznajte moji najbolši prijatelici Mellanie in Gabii, kot vidite sta vaši fanici, kot vidite tudi jaz nimam nič proti vaši glasbi. " sem še dodala.
Nisem vedela zakaj so bile moje prijatelice tako presenečene ko so spoznale 1D.Poslušata njihovo glasbo a nista neke velike fanice.Verjetno sta bili samo presenečene ko sta jih zagledali.
"Želite sedeti z nami? " nas je vprašal fant z kodrastimi lasmi, preden sem uspela povedati da se nam mudi.Mell in Gabii sta se seveda takoj usedli zraven. "Oke.Moji prijatelici vesta vaša imena, ampak meni se še sanja ne kako vam je ime.Zato prosim da se mi usi predstavite. " sem jih prosila.Vsak posebej se mi je predstavil.Kodrasti je bl Harry, tisti z črnimi lasmi in tattooji je bil Zayn, fant z kratkimi lasmi je bil Liam, najglasnejši pri mizi pa je bil Louis.Klepetali so in klepetali jaz pa sem ostajala bolj tiho, vsake toliko sem pogledala malo naokoli in se že kar nekajkrat srečala z Niallovimi očmi.Ko pa sem opazila jing-jang tattoo na Zaynovem zapestju sem skoraj zakričala od veselja. "Tudi ti imaš jing-jang na zapestju! " "Ja " je rekel in mi dovolil da pobližje pogledam njegov tattoo.Bil je podoben mojemu. "Mislim da te ljubim " sem rekla brez da bi utrgala pogled z njegove roke. "Rada imam tattoje in tudi sama imam takšnega " sem rekla in mu pokazala mojega, ki je bil tetoviran na vratu.Od tistega trenutka naprej sva se z Zaynom pogovarjala o različnih tattojih in pirsingih.Na začetku mi Zayn ni bil všeč, a zdaj mi je že kot najbolši prijatelj.
"Torej Sophie " me je vprašal Harry, ko je ugotovila da ima Mell fanta. "Ali imaš ti tudi fanta? " Videla sem kako sta me Gabii in Mell pogledali.Ko pomislim na Willa me še vedno zaboli v srcu. "Ne, pred parimi dnevi sem končala z mojim bivšim. " sem rekla kakor sproščeno sem lahko. "Ta prasec me je prevaral. " "Tisti prasec ne ve kaj je zamudil "je dodal Harry, jaz pa sem ga hvaležno pogledala. "Če te bo nadlegoval mi povej, da ga bom odstranil" se je ponudil Niall.Pogledala sem ga in ugotovila da sem se umikala njegovim pogledom zato sem se zdaj še bolj nasmehnila.
"Ne zameri Niall ampak mislim da bi prej on tebe spravil s tega sveta. " sem komentirala. "Will je velik in bad-boy " "Saj imamo stražarje " me je opomnil Lou. "Dobro, bom premislila " sem obljubila.
**********************************************************************************
Next?
13. september 2013
neeext
13. september 2013
Next
13. september 2013
u142227
u142227
neeeeeeeeext nova bralka
13. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg