u115278
u115278
Jamie

Spet sem sedela v dolgočasni knjižnici in pisala svojo dolgočasno zgodbo, ki je verjetno nihče ne bi bral. Spet je govorila o ljubezni, o dveh glavnih osebah ki se zaljubita. Tako zelo sem si želela da bi tudi sama imela takšno srečo v ljubezni in da bi imela prijatelje ki bi mi stali ob strani. ''Jamie pridi mi pomagat s temi škatlami!'' vzklikne mama na drugi strani knjižnice. ''Takoj.'' odvrnem in hitro pospravim zvezek v torbo. Šla sem z mamo ven do avta kjer sva vzeli škatle polne s knjigami in se odpravili noter. ''Jamie zakaj ne bi šla domov in si skuhaš en čaj ter greš spat? Cele dneve preživljaš tukaj z mano in to ni dobro.'' reče in me zaskrbljena pogleda. ''Ne mama ni šans. Bliža se božični večer in bo sigurno gužva in te ne bom pustila samo tukaj.'' rečem. ''Pomiri se že. Saj bi lahko bila sama tukaj, čisto nič mi ne bi manjkalo. In zakaj nočeš na faks?'' reče in zavzdihne. ''Zato ker je to za piflarje, kar jaz nisem.'' odvrnem. ''Prosim te pojdi domov ker vidim da si utrujena.'' reče, jaz pa nato le privolim. No pa da se vam predstavim. Sem Jamie Lynn Jepsen. Ne, nisem nič v sorodu s Carly Rae Jepsen, samo priimek imam enak. Stara sem 18 let in sem končala srednjo umetniško šolo, na faks pa nočem iti. Dovolj mi je šole in norčevanja in vsega. Semdrugačna od drugih. Moj najlubši šolski predmet je bil slovenščina in vedno sem hotela biti pisateljica. To hočem še zdaj. Zaradi tega so me sošolci že od prvega razreda zajebavali. Namesto da bi hodila ven v shopping ali kino, sem raje sedela doma zaprta s svinčnikom in listom, kjer sem pisala in pisala...Že kakšnih 10 zgodb sem napisala do konca, ampak jih še nihče ni prebral. Po karakterju sem sramežljiva, ampak ko mi je kakšna oseba res vredu, se pogovarjam čisto normalno. Nekega vzornika nimam, najljubša knjiga mi je pa The last song. No veliko časa preživim v mamini knjižnici, ki je bolj majhna. Ampak jo vseeno obožujem. Oddaljena je samo 2 ulici od najinega doma v New Yorku, na ulici Times Square.
15. december 2012
u101906
u101906
NEXT!
15. december 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. december 2012
neext
15. december 2012
neeeeeeeeeeeextt
15. december 2012
u112882
u112882
Neeext!!
15. december 2012
u115278
u115278
Pozabila sem vam omeniti tudi, da sem edinka. No pred enim letom nisem bila. Imela sem 1 leto starejšega brata Jasona, ki mi je vedno stal ob strani. Potem pa ga je vstrelil nek čudak, ki je zdaj v zaporu. Ampak nič ne pomaga da je v zaporu, če mojega brata več ni. On je bil moj najboljši prijatelj, vedno sem mu lahko vse zaupala. V šoli so me punce zajebavale in on me je branil. Njegova smrt me je zelo prizadela. Od takrat se redko kdaj smejem. Najhuje je da sem ga jaz našla na postaji ko je ležal na tleh čisto sam. Bil je še pri zavesti in njegove zadnje besede so bile; Jamie rad te imam in želim da uresničiš svoje sanje.Najboljša sestra na svetu si. Potem pa je umrl. Umrl mi je na rokah.
Ko sem prispela domov sem sedla pred TV na kavč in se pokrila z odejo. Na tvju ni bilo nič pametnega. ''Najbrž vsi poznate najstniški boyband One Direction. Simpatični fantje so se odločili da si vzamejo malo premora za 5 mesecev. Naselili se bojo v New Yorku, tako da američanke mogoče jih kje srečate.'' je rekel nek voditelj na nekem programu. Potem pa je pisalo še da imajo danes koncert na točno naši ulici. Nimam nič proti njim, ampak jih preprosto ne poslušam ker se mi glasba ne zdi potrebna. Kar naenkrat se je zaslišalo neko kričanje zunaj. Pogledala sem ven in zunaj je bil postavljen ogromen oder. Pred njim je bilo ogromno nekih punc ki so hotele it čim bolj blizu k odru. Naenkrat se je gor znašlo 5 fantov. To so bili oni verjetno. Vsaj njihova imena vem ker sem brala o njih. Peli so pesem Back for you.Kar naenkrat je eden izmed njih pogledal gor proti mojemu oknu. Mislim da Liam. Takoj sem ugasnila luč da me ne bi videl. Zagrnila sem zaveso in se raje odpravila spat. Nisem in nisem mogla spat ker je to kričanje trajalo do treh zjutraj verjetno. Naslednje jutro sem se najedla in se z mamo odpravila v knjižnico..
16. december 2012
u101906
u101906
Next!
16. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
16. december 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. december 2012
neeeeeeeext
16. december 2012
neeeeeeeeeeeext
25. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg