u164033
u164033


Ali veš kakšen je občutek, ko te je nekoga strah? Rad bi pobegnil, ampak ne moreš, ker te ima ta oseba v oblasti. Ne moreš ji pobegniti, ker bo prišla za tabo. Kot senca ti bo vedno sledila za tabo, in nikoli ne bo odnehal. To osebo sovražiš, jo zaničuješ. Ampak kaj, če to osebo ljubiš?
“Zdaj si moja last. Ti je jasno?” Je zašepetal v moje uho in prikimala sem, čeprav tega nisem hotela. Bala sem se ga, hotela sem stran. Proč od njega, proč od te pošasti. Hotela sem biti svobodna, to je bil moj cilj v življenju, ampak je to zagrenil en sam človek. Sedaj sem njegova, čeprav nočem biti od nikogar last. Od nobenega nočem biti igračka. Nočem mu biti zabava za čez noč. Nočem, to niso bile moje sanje. Tega si nikoli nisem želela, ampak zdaj je kar je. Zdaj mi je zagrenil življenje in vem, da če bom pobegnila bo prišel za mano, ampak dvomim da m bom lahko. Tu bom ostala za vedno v tej temni majhni sobici priklenjena na verige brez hrane in vode za zmeraj. Brez ljubezni. Brez vsega lepega v življenju, in zato je kriv on. Styles.
☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

Sedel je nasproti mene. Naslonjen je bil na steno in opazoval vsak moj gib, ki sem ga naredila, da bi mi bilo udobno. Majhen nasmeh se je zarisal na njegovem prekletem obrazu. Tako bi mu ga rada zbila dol, ampak ne morem. Priklenjena sem ob steno pa še upala si ne bi. Nisem hotela trpeti posledic. Dobro sem vedela, da je nemogoč kljub temu pa tako…privlačen.
“Zakaj sem tukaj?” Sem rekla čisto po tiho, ampak me je seveda slišal. Prenehal me je slačiti s pogledom in me jezno pogledal. Spet sem naredila napako.
Vstal se je in prišel do mene. Počepnil je in mi grobo obrnil glavo k njemu.
“Jackeline. Zmenila sva se da tukaj govorim samo jaz.” Je ostro odgovoril na moje vprašanje. Njegova omamna sapa je obdajala moj obraz. Še nikoli se nisem počutila tako mrzlo in tako vroče hkrati. Sklonil se je k meni in me poljubil na vrat. Razprla sem svoja usta in probala zadrževati sole v mojih očeh, ampak mi ni uspelo. Ena od njih je spolzela po mojem licu, ter se ustavila njegovih temnih kodrih, ki so me nežno žgečkali po mojem vratu.
Spet je pogledal v moje oči in mi obrisal drugo solzo, ki je hotela spolzeti dol tako kot prva.
“Babydoll, ne joči.” Se je nasmehnil in me poljubil na kotiček mojih ustnic. Moje telo se je streslo in svoje priklenjene roke sem stisnila skupaj. Spet se je zasmejal kar je sprožilo val vznemirjenja v meni. Poskusila sem ne uživati v tem in nekako mi je uspevalo, ampak se je vse spremenilo ko je svoje ustnice pritisnil ob moje. Strastno jih je poljubljal in vračala sem mu popolnoma enake poljube, čeprav nisem hotela. Vedela sem, da se bo potem spet razkuril. Njegove roke so potovalo po mojem telesu, vse gor do mojih prsi, katere je nežno stisnil, kar mu je povzročilo še več zagona in energije za poljubljanje. Vedno bolj intenzivno jih je obdeloval in vedno bolj vroče je postajalo.
☠Jade Thirlwall as Jackeline Cayla Dimond☠


☠Victoria Justice as Janina Riley Cyrus☠


☠Harry Styles as Harry Styles☠


☠Zayn Malik as Zayn malik☠


Trailer:


Torej nekaj takega bo, kak se vam zdi?<3:* Lea xx
30. marec 2014
u157931
u157931
o fuuuck. fuuul dober začetek *OOOOOO* neeeeeeeeeeeext
30. marec 2014
omfg kak svetoun začetek
pa trailer je ful fajni
there is just one word:
PER-FECT
jeeej harry pa zayn bota bad boya
to bo še zanimiu
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
30. marec 2014
u122384
u122384
NEXT!!! *O*
30. marec 2014
Neeext !!
amazing ! <3
30. marec 2014
O god, top je!
Neeeeeeeeext!
30. marec 2014
u165577
u165577
neeeeeeeeeeext
30. marec 2014
next
01. april 2014
Omg*-* neeext
02. april 2014
u164033
u164033
Janina Riley Cyrus:

Svojo tanko jopico sem bolj tesno privila k sebi in se s tem poskušala ogreti. In seveda mi to ni uspelo. Zavzdihnila sem in se vstala. Sprehodila sem se po sobi v kateri sem bila zaprta. Ob steni je bila postelja za eno osebo in s čudovito belo posteljnino. Poleg nje je bilo veliko okno z dolgimi zavesami in rešetkami. Tam je bila še omara. Šla sem do nje in odprla velika lesena vrata. V njej je bilo veliko različnih majic, hlač in oblek. Zaprla sem jo in se naslonila na njo. Pogledala sem še enkrat proti oknu in opazovala plesoča drevesa, ki so plesala v ritmu vetra. Hotela sem spet ven. Hotela sem biti spet svobodna. Spet sem hotela plesati in pozabiti na ves svet, ampak mi je to vse prevzel en sam človek.
“Janina…”
Vrata so se odprla in takoj prevzela mojo pozornost. Koliko hitro je možno sem se spravila na noge in naredil korak nazaj, ko je prišel noter in zaprl vrata. Koža se mi je naježila in lahko je čutil moj strah, ki je vladal v mojem telesu. Nasmehnil, bilo mu je všeč da sem se ga bala. Vse je samo igra. Stegnil je roko proti meni in me potegnil k njemu, tako da sem se 'zabila' v njegovo telo. Objel me je okrog ramen in se nasmehnil. Sklonil se je k mojemu vratu in na njemu puščal nežne poljube.
“Zdaj si moja.”
Moje telo se je streslo ob njegovih besedah, lahko sem čutila ščemenje v mojem telesu. Njegovi lasje so kot ostre bodice bodle mojo kožo po licu in vratu. Še bolj me je privil k sebi in me pogledal v oči. Nasmehnil se je, me poljubil na lice in odšel ven iz sobe.
Končno sem lahko pravilno zadihala, in edino kar je moje telo lahko naredilo je bilo to, da se je sesulo na tla.
Slišala sem škrtanje ključa in njegov glasen smeh.

Jackeline Cayla Dimond:

“Prosim pusti me.” Sem prosila ampak ni prenehal. Še vedno me je poljubljal in nisem hotela da preideva na kaj več, kot samo poljubljanje.
“Pusti me!” Sem zavpila. Nič. Samo še bolj je popestril dejanje, kar mi ni bilo niti malo všeč. Bolelo je.
“Nehaj!” Tokrat sem zakričala, in kmalu čutila neznosno bolečino na mojem licu. Naenkrat je bolečina zavzela ves moj obraz. Vdaril me je. Pogledala sem proti njemu. Bil je jezen, razkurjen. Njegovo veliko čelo je bilo nagubano, njegovi čudoviti kodri razmršeni po glavi. Njegov mišice po telesu in vratu pa popolnoma napete. Zelene oči so grobo in jezno gledale mojo reakcijo.
“Tukaj ukazujem jaz. Ne moreš mi ugovarjati. Razen, če hočeš trpeti posledic.” ZS vsako besedo mi je bil vedno bolj blizu.
“Ne moreš mi-”
“Vtihni! Moja si Jackaeline, samo moja! S tabo lahko naredim karkoli hočem. Ti je jasno?” Je zavpil.
Solze so privrele na plano. Postalo e je strah. Nisem hotela, da se me dotakne. Nisem si ga želela. On je pošast. Nočem ga.
“Prosim.” Sem šepnila in dobro vedela, da ni bilo dobro. Na moje presenečenje se je vstal in zapustil sobo.

vem malo bolj malo je, ampak obljubim da se bom potrudla več in bolj hitro pisat, ampak enostavno nea več najdem cajta, saj vete april pa maj sta najhujša, še sploh če si v osmem al pa v devetem-.-'
07. april 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
07. april 2014
u168991
u168991
omg,nova bralka ti pišeš res super,čeprav je Harry moj najljubši,bi ga zdej sklafutala,drgač pa nexttttttttttttttttttttttttttttt
07. april 2014
neeeeeeeeext
07. april 2014
u122384
u122384
Next!

Čeprav sem komaj prebrala next zaradi nenadnih 'rdečih oči', sem še vedno navdušena nad zgodbico!
07. april 2014
omg popouno
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT hitr
07. april 2014
next
08. april 2014
neeeeeeeeeextttt
08. april 2014
u157931
u157931
neeeeeeeeeeext *OOOO*
09. april 2014
neeeext
13. april 2014
next
13. april 2014
u163118
u163118
neeeeeeeeeext!!!!
13. april 2014
omfg next
13. april 2014
u153052
u153052
next-nova bralka
16. april 2014
u167582
u167582
fuul je dobr ... nova bralka btw
Neext!
16. april 2014
wow...kok zakon!+nova bralka+NEEEXT!!!
18. april 2014
https://www.youtube.com/watch?v=_kqQDCxRCzM&list=UUbW18JZRgko_mOGm5er8Yzg
1. log out
2. look the video to 1:30
3. REFRESH NOT REPLAY
4. do the point 2 again
5. keep doing it

mormo dobit rekord, že pri mm smo poskusli, ni šlo, niti pri soml. pol nam zdaj more uspet<33
18. april 2014
u168201
u168201
Nova bralka nextttttttttt
18. april 2014
neeext
26. april 2014
u164033
u164033
Janina Riley Cyrus
Nisem se dotaknila hrane, čeprav mi je to dobesedno ukazal. Samo strmela se skozi okno. Roko sem imela naslonjeno pod brado ter se spominjala kako sem bila vedno svobodna, kaj pa zdaj? Zdaj sem tukaj s to pošastjo. Poleg tega, kje je Jackeline?
“Janina.” Je grobo rekel. Pogledala sem naravnost. Sicer je bil oddaljen od mene, ampak sem še vedno čutila njegovo jezo. Vseeno pa se še nisem dotaknila hrane.
“Nekaj moraš jesti.”
“In od kdaj tebe zanima za mene?”
“Ne moreš kar tako umreti.”
“Saj si morilec, tako ali tako me želiš ubiti. Zato sem tu, ne? Potem pa daj. Daj bodi mačo in me ubij.” Sem se nasmehnila in dobro vedela da to ne bo dobro.
“Janina!” Je zavpil in se vstal. Njegov jezen pogled je prebadal moje telo. Kaj pa sem naredila narobe? Saj sem govorila samo resnico, nič drugega. Še sama sem se vstala in stekla vem iz kuhinje. Tekla sem sploh ne vem kam, nisem se ozirala na njegovo kričanje. Končno sem našla vrata ene majhne sobe. Vstopila sem in zaprla vrata. Pred njimi sem nastavila majhno omarico. Solze so vstopile v moje oči in sesedla sem se na mehko posteljo. Moje telo se je vrglo nazaj in začela sem jokati. Nikoli več ga nisem hotela pogledati v oči. Nikoli vem nisem hotela videti njegovih čokoladno čudovitih oči, ki so me z jezo opazovale.
“Janina!”
Moje telo se je v trenutku dvignilo, ko je poskušal odpreti varat. Vstala sem se in vgasnila luč v sobi. Postavila sem se v kot čisto pri postelji in pograbila eno izmed blazin. Strah je takoj zavladal v mojem telesu. Počutila sem se kot da bi bila zaprta v sobi brez kakršnegakoli orožja, na drugi strani pa je zombi, ki me hoče pojesti.
Vrata so se odprla, njegovo čvrsto telo je bilo napeto, bil je le nekaj metrov proč od mene. Nasmehnil se je in se mi začel približevati. V trenutku sem skočila na posteljo in na drugo stran. Še bolj se je zasmejal, ter se naenkrat prikazal čisto zraven mene. Njegove velike roke so zaobjele moje majhno telo. Potisnil me je k sebi in se čisto ob moje uho zasmejal. Še bolj sem se ga oprijela, kar je povzročilo, da je še bil bolj zaigran.
“Všeč mi je, da si ugasnila luči, babe.” Je šepnil. Njegove ustnice so poljubile moj vrat, kar je povzročilo da sem glavo nagnila na stran. Tega nisem hotela, nisem hotela da me poljublja, ampak enostavno nisem mogla ničesar storiti. Bila sem ujeta, ujeta z njim. Z osebo ki ubija za zabavo. Osebo, ki mu je samo do ubijanja in sexa.
Položil me je na posteljo in me še naprej poljubljal po vratu. Naenkrat je dvignil glavo in njegove ustnice pritisnil na moje. Poljubljal me je nežno, brez strasti. Za tisti trenutek sem pomislila, da je le mogoče nežen človek. Njegove roke so potovale po mojem telesu gor in dol. S svojimi velikimi rokami je raziskoval moje telo. Vedela sem, da mu je do tega. Ampak kako mu naj povem, da še tega nikoli nisem počela. Kako mu naj povem, da sem še devica, da se še nikomur nisem dala. Kaj, če bo znorel? Kaj, če se bo začel smejati, in bo vseeno to storil? Kaj, če bo mu vseeno?
“Zayn…jaz. Še vedno sem devica.” Sem rekla čisto potiho, tako da je komaj kaj slišal. Ampak je, čisto popolnoma vsako besedo. Njegove oči, so nežno gledale v moje. V njih se ni skrivalo veselje ali jeza, ampak čustvenost. Nekaj las mi je zataknil za uho in me poljubil na lice. Zavzdihnil je, in ostal miren.
“Ne bom ti naredil nič. Obljubim.” J šepnil, se vstal in šel ven iz sobe. Izbral je čisto ta drugo možnost od vseh drugih. Pustil me je na miru, brez jeze. Te možnosti od njega ne bi mogla izbrati, ali celo pomisliti na njo. Motila sem se o njemu, zelo močno.

*klik*
26. april 2014
nexttttt
26. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani