Najprej se vam bom predstavila, da boste sploh vedeli o čem govorim. Moje ime je Eleanor Faith Constancio. Stara sem točno 16 let. Imam dolge rdeče lase, ki jih ne zamenjam za nič na svetu. Imam brata dvojčka. Ime mu je Alex.
Rad igra nogomet in je najbolj zaljubljen človek na tem svetu. V okolici je kar popularen, ker ga vsi poznajo kot brata slavnega pevca Austina Mahoneja. Večjega zaljubljenca še nisem videla. Ima punco Sarah, s katero sta skupaj že eno leto, odkar smo se preselili v Los Angeles. Vsi obožujemo Los Angeles in če bi nam mama rekla da se selimo bi vsi po vrsti znoreli.
No imam pa še dve starejši sestri Christine (Chris) in Shelly. Sta kot moji najboljši prijateljici. Vem da jima lahko zaupam.
No zdaj pa še nekaj o meni.
Prvo kar bom rekla je...ONE DIRECTION! Oni so moji vzorniki in so mi spremenili življenje. Obožujem jih že od začetka ko so bili na x factorju. Nisem pa zaljubljena v njih kot nekatere. Še vedno čakam na tistega pravega fanta. Alex me je večkrat hotel zbližati z Austinom, ampak mu ni uspelo. Včasih je Austin bil moj in Alexov sošolec in je bil tudi moj najboljši prijatelj.
Zdaj pa vam zaupam še temno stran.. Jaz in Alex pravzaprav nisva brat in sestra od Christine in Shelly. Njuna starša sta najina teta in stric. Ko sva bila stara 10 let sta nama starša umrla v prometni nesreči. Še vedno ju pogrešam, a s takšno družino je veliko lažje. V prostem času rada igram klavir ter pojem in pa pišem kakšne zgodbe. Alex me vedno zajebava da sem čisto ista kot Austin in da se bova na koncu poročila, jaz pa o tem nočem niti slišat. Sovražim ga! Preden se je preselil v trapasti Miami, je obljubil da me bo vsak dan poklical, jaz pa sem cele dneve stala zraven telefona in čakala da bo poklical, a ni. Zdaj vsakič ko pride k Alexu, grem ven in ko ga ni več me ponavadi Chris in Shelly pokličeta. Ok priznam, zaljubljena sem bila v njega, bila sem ljubosumna na vsako njegovo oboževalko! Ampak who cares. No v okolici imam kar dosti prijateljev in prijateljic. Z Alexom se ponavadi druživa z isto ekipo, pa tudi Shelly in Chris se nama včasih pridružita. Sovražim pa ko grem po ulici in včasih kdo s prstom kaže name in slišim žaljivke kot so ''joj kakšne grde lase ime.'' ''omg to je ta ki je izgubila starše'' ''ta ima še brata alexa in sta brez staršev'' Ampak jaz se na to ne oziram. Glavo dam pokonci in grem naprej, kot da nisem slišala.

--------------------------------------------------------
''Let's go crazy crazy crazy till we see the sun, I know we only met but let's pretend it's love...'' sem začela peti kar tako zunaj na terasi. ''Spet?'' vpraša Alex. ''Halooo a misliš da sem za brezveze Directioner?!'' vprašam, on pa zavije z očmi. ''Hej El, hej Alex. Sta videla to?'' vpraša Chris in Shelly nama da v roke revijo. ''Austin se je spoprijateljil z 1D?! OMGGGGGGG OMG naj jih kdaj pripelje sem!'' zavpijem direktno Christine na uho. ''Ne no!'' zagodrnja in zavije z očmi. ''Alex pokliči Austina!'' zavpijem čisto navdušena. ''Kaj je s tabo? Še včeraj si govorila kako ga sovražiš in da nočeš slišati za njega, danes pa kar naj ga pokliče?'' vpraša Shelly. ''Njega sovražim, 1D pa ne.'' odvrnem. ''Joj El..Kdo bi te razumel.'' ''Vi trije ne. Mogoče pa 1D.'' rečem in se na široko zadovoljno nasmehnem. ''Živjo otroci. Pomagajte mi prosim znosit vrečke iz avta.'' reče mama in stopi na teraso. ''Jaz vzamem najlažjo!'' zavpijem. ''Ne ne tokrat jaz.'' reče Shelly. ''Jaz!'' vzklikne Chris in vse tri smo se zagnale proti avtu. Na koncu pa smo se z vsemi vrečkami zvrnile na tla. Alex pa nas je debelo gledal in se začel smejat. ''Otroci..'' zavzdihne..
13. oktober 2012
u80685
u80685
neeeext.!
13. oktober 2012
ups tam je napaka, alex ni brat od austina ampak best frend
13. oktober 2012
neeeeeeeeeeeext
13. oktober 2012
next
13. oktober 2012
~~~~~~~~~~Christine~~~~~~~~~~

"Jas? Otrok? Ph ti si mlajši od mene" rečem on pa se zasmeje. "Ti pa se obnašaš bolj otročje. Oz. najbolj otročje iz med nas" reče jas pa ga grdo pogledam in se vržem na zofo. "To me je zelo utrudilo zato me prosim zdaj ne zbudite celo leto" zagodrnjam in si slečem majico. Ja bil je že večer. Slekla sem si še hlače nato pa sem si hotela odpeti modrc ampak me je Alex pravočasno opozoril. "Aja... Opala" rečem on pa zavije z očmi. No naj vam povem da sem zelo rada naga. Ja pač moja grda navada. Ampak mislila sem res čisto gola. Brez spodnjega perila!

No naj se vam podrobneje predstavim. Sem Christine Constancio in sem stara 18 let. Imam sestro Shelly in brata Alex-a ter sestro Eleanor... No Eleanor in Alex nista moja prava Brat ter sestra ampak saj ni pomembno rada ju imam kot da bi bila res moja sestra ter brat. Kot ste že izvedeli, sem zelo rada gola. Ne vem no... Počutim se tako svobodno ko sem gola. Ja ja smešno ampak na sebi nimam nobenih neprijetnih oblačil in... Pač udobno je. S svojimi lasmi delam vse mogoče. Jih ogromno barvam. Enkrat sem se pobarvala na zeleno zaradi stave in tako imela cel teden ampak to zame ni bilo nič takega. Imam tudi tatu na desni rami... No to sta moja pričeska ter tatu:


Še je kakšna zanimivost... ja točno... SOVRAŽIM ONE DIRECTION! Eleanor jih ves čas omenja. One Direction gor, One Direction dol, One Direction naprej, One Direction nazaj, One Direction noter, One Direction ven... Ok to se že sliši kot da razlagam o seksu ampak če pa j res tako. Zvečer ko bi lahko lepo v miru gledala nogometno teko moram poslušati zraven kako so 1D popolni in kako jih ljubi. No saj en zamudim niti ene tekme ampak ves čas moram zraven polušati o njih zato mi že pošteno najedajo živce in zdaj jih bom morda še videla! Si lahko predstavljate kako grozno je to! ZELO! Umiram! Raje se vrnimo nazaj v realnost preden začnem razlagati kako sem se rodila in kako bom umrla.

Jas:(Predstavljajte si da ima takšne barve las kot so bile tam na fotografiji)

"Pa saj ne moreš spati na zofi" reče Alex. "Točno ej! Kako si pa ti pameten! Lahko bi dobil Nabelovo (Ne vem zakaj je Nabelova ampak moj ati tak govori) nagrado za pamet" rečem popačeno Alex pa pokima. "Ja vem" reče nato pa vsi planemo v smeh. "OK zdaj pa res grem jas spat" rečem in že izginem v mojo sobo. Preden sem šla spat sem se stuširala nato pa res šla spat.
13. oktober 2012
u80685
u80685
next.!
13. oktober 2012
u108873
u108873
Neeeeeeeeeeeext!!!!!!

mam že občutek da bo super zgodba x)
13. oktober 2012
neeeeeeext
13. oktober 2012
next
13. oktober 2012
u103529
u103529
neeexxxt
13. oktober 2012
u105994
u105994
neeext ;3
13. oktober 2012
**********************************************************************************************************
Tiffany~Harper Mahone
**********************************************************************************************************
" In leva, desna pogled in plosk.....in desna, leva,,,..ne ne leva ne čakaj no desna pred levo....pa joj! Aussssssssssssttttttttinnnnnnn!! Prenehaj ker te bom vrgla čez okno!" se zaderem na svojega mlajšega brata, ki v istem prostoru kot jaz zapravlja oz. viša svoj račun za telefon, ki mu ga bo mami konec mesega zarinila nekam...se mi zdi, da vem kam! Kakorkoli on ve kako me ujeziti in to počne ravno ko jast vadim ples. Ne nisem plesalka samo preživljam svoj prosti čas! " Ja vem ja super bo!! Komaj čakam! Bay!" še reče Austin in se neha pogovarjati ter se zagleda vame. " Kaj je s tabo?" rečem " Super sem hwala sestrica! Pravzaprav semm....odlično!" reče in se dvigne s kavča ter odskaklja, do mene me prime za roko in začne nekaj poplesavati! " A veš kaj??" reče jast pa zavijem z očmi " Ja vem....zlomil mi boš roko jast tebi nogo in oba bova pristala v bolnišnici! The end of the story....!" rečem Austin pa se nasmeje. " Ah ne to! Ugani koga bom spoznal......imaš 3 možnosti!" reče in me resno pogleda " Kaj sem ti jaz zlata ribica ali kaj? No...am....mogoče zobno miško?? O bog Austin se ti je zlomil zob?? A sem bila jast kriva ker sem ti zadnjič v obraz vrgla ponev?? Veš sej res ne bi--" " A bi se mogoče pomirila?? Ne ni zobna miška!" reče in se zasmeje " Uff sreča!" Ja če bi imel probleme z zobmi bi bila kriza ker je zadnji 2 leti redni obiskovalec svojega zobozdravnika ker mora biti popoln za oboževalke! " Amm mogoče....ne mo rečt!!" rečem on pa me začudeno pogleda " Kajj??? Boš uganila!!????" " Boš spoznal enega in edinega.....Brada Pitta??" rečem on pa odkima " Ah potem pa pozabi! Poleg njega obstajajo samo še kreteni!" rečem in stečem do sobe " Ei počak-..!" nisem več slišala Austina ker sem se zaprla v sobo. Me zanima koga bo sedaj spoznal...resno.
***********************************************************************************************************
No naj se predstavim! Sem Tiffany~Harper Mahone in sem sestra Austina Mahone-a, ki je strašno zaljubljen sam vase in v Justina Bieberja! No vsaj mislim. Torej stara sem 18, Austin pa je 16. Imava mamo in očeta.....Melanie in Jacka........, ampak sta oba zelo zaposlena v službi. Amm jast se zadnje čase ukvarjam z.........dolgčasom?? Ja končala sem srednjo šolo zdaj pa sem doma. Ne ljubi se mi hoditi na faks in prelena sem za v službo. Austin ima svojega bff-ja Alexa, ki se mi zdi strašno podoben nekemu liku iz grozljivke in zato se ga kar malo bojim. Prijatelji----> nimam jih veliko. Zakaj--> Austin zakaj je Austin razlog---> Ja ker me vsi jemljejo samo kot Austinovo sestro in to mi para živce.!!! No to naj bi bilo to. Ah pa seveda moja malenkost:

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9RrOZLYMRs7iQFA__aM3znhK4nSVkOETP3-mJY08EhyqvpEw-[/img]

To pa je Austin --> Kdo ga ne pozna??

[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2QRGXm3bpxeSgyN8_KKqG4UKkdzghTQ2UgW_MH-6jMH2JB22l[/img]
************************************************************************************************************
Back to life............
Sesedla sem se na posteljo in si prižgala računalnik. Odskejtala sem do fb~profila, twitterja in skypa. Ampak ni novosti. Vse kar z dneva v dan berem je to:
' Lucky you! You are Austin's sister!'--> Ja ne me basat?? Jast Austinova sestra? Nikoli še slišala!
Ko sem se prenehala mulit sem ugasnila računalnik in odšla nazaj v dnevno. Amm Austin je izginil. Tudi prav vsaj svojo telenovela si lahko v miru pogledam!
13. oktober 2012
next
13. oktober 2012
u80685
u80685
next!.
13. oktober 2012
Neeeeeeext
13. oktober 2012
next!
13. oktober 2012
Shelly:

Tudi sama sem se po nekaj minutah gledanja v ugasnjeno televizijo spravila v svojo sobo. Najprej sem zavila v kopalnico, da sem se stuširala nato pa sem kar v spodnjem perilu odšla nazaj v svojo sobo. Pograbila sem telefon, ter ugasnila luč. Ponavadi vedno ponoči preverim, če sem dobila kaj sporočil ali neodgovorjenih klicev. Tokrat je bilo samo eno sporočilo...hvala Bogu. Včasih jih je naval.
Bilo je sporočilo od Mike-a. Mike je moj fant, za katerega ne ve nihče. In tudi nočem da vejo, saj sem najmlajša in bi morala zadnja dobiti fanta. Kar se pa nikakor ne bo zgodilo, in se ne dogaja.
No, naj se vam še malo opišem. Za brata in sestri veste. Zelo rada se ukvarjam z športom. Kakršnim koli, glavno da je šport. Najraje imam gimnastiko. In igram tudi kitaro. Oziroma, jo znam igrati, saj je ne igram zelo pogosto.
Pa se vrnimo v realnost.
*jesexy*
Mi je napisal Mike. Kaj?
*Kaj jesexy?*
Sem odgovorila z vprašanjem.
*Dopisujem si z najlepšo punco na svetu. Ti?*
Mi je odgovoril. Kaj? Še enkrat sem preletela prvi dve sporočili. Aha, zdaj razumem.
*Aha, že razumem! S katero?*
*S tabo, bučka.*
Nasmehnila sem se.
*Haha (: No, jaz pa si dopisujem z najlepšim fantom na svetu.*
*Počaščen sem (;*
*Saj nisem rekla da si to ti?*
*Kaj? )':*
Zasmejala sem se. Kakšen bučman.
*Samo hecam se. Ta fant SI ti. < 3*
*Dobila si me! Pazi se, da ti česa ne naredim!*
*Ooh, se že bojim!*
*Bolje zate. Nočko < 3*
*Noč. < 3*
S tem sem ugasnila telefon ter se obrnila na stran, k oknu. Poskušala sem zaspati...

Jaz;Mike;(Slikca se tut premika, lohka klikneš *_*)
13. oktober 2012
Jst bi si spremenila ime, upam da vas ne moti, ker sem si to Shelly pač tka izbrala, kr nisem vedla druga.
Od zdaj naprej ni več Shelly Constancio ampak je Skylar Constancio.
13. oktober 2012
u80685
u80685
neext.!
13. oktober 2012
u108873
u108873
Neeext!!
13. oktober 2012
next
13. oktober 2012
Neeexxt!
13. oktober 2012
next!!!!!!!
13. oktober 2012
Eleanor:
''El, zbudi se!'' zavpije mama pri vratih. ''Kaj je? Saj so počitnice.'' zagodrnam in glavo zakopam nazaj v blazino. ''Prosim pridi dol, preden greva z očetom v službo ti moremo nekaj povedati.'' reče. Počasi sem se jezna dvignila in šla dol, brez da bi se pogledala v ogledalo ker sem bila preveč zaspana. ''No kot veste, jutri je Eleanorin rojstni dan, zato imamo presenečenje za tebe El.'' reče oče. ''Kakšno?'' vprašam in zazeham. ''Saj veste tista ogromna dvorana v naši ulici? Tam bo jutri praznovanje.'' reče mama. ''Kaaaj? OMG v dvorani Hope bom praznovala?! Tja hodijo sami zvezdniki!'' zacvilim od navdušenja. ''Ja. Hrana in pijača bo tam ves čas, postavljeno bo ozvočenje ker sem tudi priskrbela glasbo in pa presenečenje.'' reče mama. ''Kaj? Resno? Omg vidva sta najboljša starša na svetu!'' zavpijem. Klicala sem ju mama in oče, čeprav to v resnici nista. ''In kaj je še najboljše..Na zabavo pride Austin in pa njegova sestra Tiffany.'' reče Alex. ''Omg Tiffany nisem videla že celo tisočletje. Glede Austina pa..Če že more prit, prav.'' rečem in zavijem z očmi. ''Chris ti pa pazi da se ne pozabiš oblečt.'' reče Skylar in plane v smeh. ''Ha-ha kako duhovito.'' reče Chris, Skylar pa ji pokaže jezik. ''Ok zabava bo kul ampak če pokličete 1D pa ne bo.'' reče Chris. ''Christine!'' zavpije oče. ''Ups.'' reče Chris in se prime za usta. ''Kaj? Čakaj malo..ONE DIRECTION PRIDEJO NA MOJ PARTY? ONE DIRECTION?!'' začnem kričat. Mama in oče sta se spogledala in prikimala. ''Omfgggggg omggggg pobralo me bo.'' rečem in začnem skakat. Še pred sekundo sem bila zaspana, zdaj pa nič več. Videla jih bom,moja sanje se bojo uresničile. No jaz najljubšega 1D člana nisem imela, vsi so mi pri srcu. Videla jih bom! ''No pa da ti še polepšam veselje, Austin in Tiffany prideta že danes k nam in bosta z nami preživela božične in novoletne praznike.'' reče mama. ''Kaj? Ok, delala se bom da tega nisem slišala.'' rečem in grdo pogledam. Šla sem v dnevno sobo in se vrgla na kavč. Skylar se mi je pridružila in gledali sva nek romantičen film. ''Austin in Tiffany sta prišla!'' zavpije Alex nekje na hodniku. ''Grem jaz na svež zrak.'' rečem in vstanem. ''S tabo grem.'' reče Christine ko vstopi v sobo saj je točno vedela kam sem namenjena. Ko sva hoteli it skozi izhod v kuhinji pa naju je ustavil oče. ''Kam pa vidve?'' vpraša. ''V shopping.'' odvrneva obe hkrati. ''To ne bo potrebno ker sem vam jaz kupil obleke za praznovanje jutri. Pojdita v dnevno sobo pozdravit Austina in Tiffany.'' reče in že misli it, a se je še nekaj spomnil. ''No nimam dovolj sob in ker je Eleanorina soba dvoposteljna...'' ''Naj ti ne pride na pamet!'' rečem in ga grdo pogledam. ''Mi je že. Austin bo s tabo v sobi. Če ne pa lahko spiš v dnevni sobi. Tiffany bo pa v sobi za goste.'' odvrne. ''Pa zakaj ravno jaz?!'' zastokam in že sva mogli it za očetom v dnevno sobo. Na kavču sem zagledala Tiffany in Skylar kako sta se nekaj pogovarjali, Alex in Austin pa sta strmela direktno v mene in se smejala. ''Če ne nehata strmet, bom Sarah rekla da je Alex gej.'' rečem,čeprav nisem mislila resno ker bratu nikoli ne bi škodila. Austin se mi je približal. ''Eleanor moja, kako dolgo te že nisem videl!'' reče in razširi roke da bi me objel, jaz pa sem se kislo nasmehnila in se vrgla na kavč zraven Tiffany. ''Tiff!'' vzkliknem in ona me objame. ''Kako dolgo se nisva videli, celo večnost ha?'' vpraša. ''Res je. Toliko ti imam za povedati. Daj pridi da ti pokažem sobo za goste.'' rečem. Z navdušenjem je prikimala. Austin in Alex pa sta še vedno strmela v mene in se smejala. Šli sva gor in pokazala sem ji sobo..
13. oktober 2012
next!!
13. oktober 2012
u108873
u108873
Neeext!!
13. oktober 2012
neeeext
13. oktober 2012
u80685
u80685
next.!
13. oktober 2012
next
13. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg