Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
нααj c: ѕeм тαɴjα/ѕĸιттleѕ ιɴ odločlα ѕeм ѕe ɴαpιѕαт (še eɴo) zɢodвιco o 1d. ɴo,тα zɢodвιcα ɴeвo ĸoт oѕтαle 1d zɢodвιce. ɴeвo o pυɴcι,ĸι вo ѕpozɴαlα 1d ιɴ ѕe v eɴeɢα zαlυвlα. вo o vѕeм ɴαѕplošɴo c: (več вo o тeм,ĸvα ѕe doɢαjα ғαɴтoм,večιɴo вodo тυdι oɴι prιpovedovαlι) jα,тo je мαlo тežĸo rαzυмeт хd ѕαм вoтe rαzυмelι če вoтe вrαlι ♥
хoхo,ѕĸιттleѕ ♥
******************************Niall******************************************
''Ampak...Harry...'' sem zajecljal. V oči so se mi prikradle solze.
''Zakaj?!?!'' sem ga vprašal.
''Otroka dobim,Niall.'' je rekel.
KAJ?!?!?!
No,za obnovo. Ravno s fanti sedimo v studijo z Simonom,ker nas je Harry prosil za sestanek. In ravno je izjavil da zapušča skupino,ker dobi otroka. S Taylor Swift.
Ta baba mi je rekla da sem debel grd blonten prašič.
Tega ne bom ɴιĸolι pozabil. Preveč je bolelo. Ta baba,ki vsaki dan menja moške sploh ne ve,da imam občutke. No,dovolj o tem...
Vglaunem Harry bo dobil otroka s Taylor Swift. In zapustil bo 1D. To je bilo preveč zame.
''Samo malo'' sem zamrmral in odšel na zrak ven iz studija. Odpravil sem se do avtomata z vodo. Zavzdihnil sem. Bo to konec One Direction?!?!?!
********************************Louis**************************************
''HARRY?!?!?!?!?!'' sem zakričal.
''NEMOREŠ NAŠ ZAPUSTITI!!'' sem še rekel. OMG kaj?!?!?! To je nemogoče. Samo sanjam. Včipnil sem se. Auč.
Pogledal sem Simona. Odkar je Harry povedal svojo idejo je bil tiho. Samo zijal je.
''Rad bi podpisal izjavo, ki trdi,da nisem več član 1D'' je odločno rekel Harry.
''NE!'' sem zaklical.
''Če ti tako hočeš...'' je zamrmral Simon. Bil je obupan.
''NE,Ne,NE IN NE!'' se je oglasil Liam.
''Če on tako hoče...''je zamrmral Simon.
''Nimamo ga pravice siliti'' je zavzdihnil.
NE.
*******************************************************************************************************
next? ♥
хoхo,ѕĸιттleѕ ♥
******************************Niall******************************************
''Ampak...Harry...'' sem zajecljal. V oči so se mi prikradle solze.
''Zakaj?!?!'' sem ga vprašal.
''Otroka dobim,Niall.'' je rekel.
KAJ?!?!?!
No,za obnovo. Ravno s fanti sedimo v studijo z Simonom,ker nas je Harry prosil za sestanek. In ravno je izjavil da zapušča skupino,ker dobi otroka. S Taylor Swift.
Ta baba mi je rekla da sem debel grd blonten prašič.
Tega ne bom ɴιĸolι pozabil. Preveč je bolelo. Ta baba,ki vsaki dan menja moške sploh ne ve,da imam občutke. No,dovolj o tem...
Vglaunem Harry bo dobil otroka s Taylor Swift. In zapustil bo 1D. To je bilo preveč zame.
''Samo malo'' sem zamrmral in odšel na zrak ven iz studija. Odpravil sem se do avtomata z vodo. Zavzdihnil sem. Bo to konec One Direction?!?!?!
********************************Louis**************************************
''HARRY?!?!?!?!?!'' sem zakričal.
''NEMOREŠ NAŠ ZAPUSTITI!!'' sem še rekel. OMG kaj?!?!?! To je nemogoče. Samo sanjam. Včipnil sem se. Auč.
Pogledal sem Simona. Odkar je Harry povedal svojo idejo je bil tiho. Samo zijal je.
''Rad bi podpisal izjavo, ki trdi,da nisem več član 1D'' je odločno rekel Harry.
''NE!'' sem zaklical.
''Če ti tako hočeš...'' je zamrmral Simon. Bil je obupan.
''NE,Ne,NE IN NE!'' se je oglasil Liam.
''Če on tako hoče...''je zamrmral Simon.
''Nimamo ga pravice siliti'' je zavzdihnil.
NE.
*******************************************************************************************************
next? ♥
23. december 2012

u105994
neeeeext
23. december 2012

u114563
neeeeext :c
23. december 2012
sori ki smetim
bi brala kera
http://www.igre123.com/forum/tema/take-me-home-(ft.-one-direction)/46502/
bi brala kera
http://www.igre123.com/forum/tema/take-me-home-(ft.-one-direction)/46502/
23. december 2012

u110644
next <33
23. december 2012

u84822
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!
ej prvi stavk k sm prebrala..ZGODBICA JE MEGAFANTASTIČNA! rj veš koook je dobra?Ne hecam se!Komi čakam next.<33333333333333333333333
ej prvi stavk k sm prebrala..ZGODBICA JE MEGAFANTASTIČNA! rj veš koook je dobra?Ne hecam se!Komi čakam next.<33333333333333333333333
23. december 2012
evo nextam ♥
****************************Taylor*********************************
''Hej Justin'' sem se nasmejala ko sem zagledala svojega prijatelja,Justina. Objela sem ga,on pa me je odrinil.
''Justin?'' sem ga začudeno pogledala.
''Dobro veš,kaj je'' mi je rekel in me grdo pogledal.
''Enemu mojih najboljših prijateljev-dobro veš kateremu-si rekla da je debel blonten grd prašič in Harrya prepričala da odide iz One Direction ker si noseča.''
Ups.
****************************Harry**********************************
Ne.Ne,ne,ne. Tega nočem. Ampak moram. Da razložim,zakaj to delam;
Pred približno tremi tedni,me je poklical menedžer od Taylor Swift. Oh,tista baba,ki ima vsaki teden novega fanta,in ko gresta narazen jih kliče da so svinje in o njih napiše pesem. Vglavnem,kurva.
''Poslušaj,Harry.'' mi je rekel tisti moški.
''Čez 5 dni boš uradno rekel,da sta ti in Taylor skupaj. Nato ji boš naredil otroka. Potem se boš zaradi otroka umaknil iz One Direction. Če tega ne boš naredil...bomo ubili Louisa in vse dokaze naprtili tebi. Ne kliči policije'' je rekel in prekinil.
Nisem hotel tvegati. Enostavno ne bi mogel prenesti tega vsega. Ne bi moral prenesti da bi bil kriv za Louijovo smrt.
***************************Zayn**************************************************
Po sestanku bsem se molče odpravil domov. Bo to konec One Direction?!?! Strašno. Doma me je pričakala Perrie. Nekaj vam moram povedati. Z Perrie nisva skupaj. Vse to si je izmislil njen menedžer. Čeprav...ja všeč mi je. Pa ne malo,zelo mi je všeč. Ampak ne upam si povedati. Si predstavljate,da bi me zavrnila? Awkward.
''Živjo Zayn'' see mi je nasmehnila.
*************************Perrie**********************************************
Zayn je prišel domov. Okej. Mirno dihaj in ne zardevaj. Ja,Zayn mi je všeč. A jaz njemu nisem. Vsaj zdi se tako. Pravzaprav sva 'skupaj' samo zaradi mojega menedžerja.
''Harry gre ven iz skupine'' je zamrmral in se vsedel n kavč. Glavo je zakopal v roke.
KAJ?!?!
Vsedla sem se poleg njega in ga objela.
''Podpisal je že'' je brezizrazno odgovoril. Groza. Ubogi fantje.
''Zakaj?'' sem ga vprašala.
''Ker je Taylor noseča'' mi je odgovoril.
Ta prasica.
Nikoli ne bom pozabila tistega trenutka,ko mi je speljala Conorja Kennedya. Ja,bila sem zaljubljena v njega. Hodila sva na zmenke nato...pa mi ga je speljala.
Tega ji ne bom nikoli oprostila.
Še posebej zato ne,ker je bila takrat ena mojih najboljših prijateljic.
next? aja mate kere predloge,kere slaune naj vključim? ♥
****************************Taylor*********************************
''Hej Justin'' sem se nasmejala ko sem zagledala svojega prijatelja,Justina. Objela sem ga,on pa me je odrinil.
''Justin?'' sem ga začudeno pogledala.
''Dobro veš,kaj je'' mi je rekel in me grdo pogledal.
''Enemu mojih najboljših prijateljev-dobro veš kateremu-si rekla da je debel blonten grd prašič in Harrya prepričala da odide iz One Direction ker si noseča.''
Ups.
****************************Harry**********************************
Ne.Ne,ne,ne. Tega nočem. Ampak moram. Da razložim,zakaj to delam;
Pred približno tremi tedni,me je poklical menedžer od Taylor Swift. Oh,tista baba,ki ima vsaki teden novega fanta,in ko gresta narazen jih kliče da so svinje in o njih napiše pesem. Vglavnem,kurva.
''Poslušaj,Harry.'' mi je rekel tisti moški.
''Čez 5 dni boš uradno rekel,da sta ti in Taylor skupaj. Nato ji boš naredil otroka. Potem se boš zaradi otroka umaknil iz One Direction. Če tega ne boš naredil...bomo ubili Louisa in vse dokaze naprtili tebi. Ne kliči policije'' je rekel in prekinil.
Nisem hotel tvegati. Enostavno ne bi mogel prenesti tega vsega. Ne bi moral prenesti da bi bil kriv za Louijovo smrt.
***************************Zayn**************************************************
Po sestanku bsem se molče odpravil domov. Bo to konec One Direction?!?! Strašno. Doma me je pričakala Perrie. Nekaj vam moram povedati. Z Perrie nisva skupaj. Vse to si je izmislil njen menedžer. Čeprav...ja všeč mi je. Pa ne malo,zelo mi je všeč. Ampak ne upam si povedati. Si predstavljate,da bi me zavrnila? Awkward.
''Živjo Zayn'' see mi je nasmehnila.
*************************Perrie**********************************************
Zayn je prišel domov. Okej. Mirno dihaj in ne zardevaj. Ja,Zayn mi je všeč. A jaz njemu nisem. Vsaj zdi se tako. Pravzaprav sva 'skupaj' samo zaradi mojega menedžerja.
''Harry gre ven iz skupine'' je zamrmral in se vsedel n kavč. Glavo je zakopal v roke.
KAJ?!?!
Vsedla sem se poleg njega in ga objela.
''Podpisal je že'' je brezizrazno odgovoril. Groza. Ubogi fantje.
''Zakaj?'' sem ga vprašala.
''Ker je Taylor noseča'' mi je odgovoril.
Ta prasica.
Nikoli ne bom pozabila tistega trenutka,ko mi je speljala Conorja Kennedya. Ja,bila sem zaljubljena v njega. Hodila sva na zmenke nato...pa mi ga je speljala.
Tega ji ne bom nikoli oprostila.
Še posebej zato ne,ker je bila takrat ena mojih najboljših prijateljic.
next? aja mate kere predloge,kere slaune naj vključim? ♥
23. december 2012

u84822
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
Ej ukliu pač tiste slavne k jih pač poznaš pa to...
Ej ukliu pač tiste slavne k jih pač poznaš pa to...
23. december 2012

u101599
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnext P.S. ful dobr pišeš!
23. december 2012

u114563
Dej nej u te zgodbici avto povoz to Taylor.. ;/
Neeeeeeeeeeeeeext!
Neeeeeeeeeeeeeext!
23. december 2012

u110644
next!!
23. december 2012
***********************Liam************************************************
Prišel sem domov. Tam me je čakala Dani.
''Dani'' sem zavzdihnil in jo objel.
''Kaj je bilo?'' me je vprašala.
''Harry gre iz skupine,ker je Taylor noseča. Zaje je sapo.
''Grozno'' je zašepetala. Prikimal sem. Po hiši se je razlegel jok. DVOJČKA! Stekel sem po stopnicah v zgornje nadstropje,kjer sta bila. Ja,z Dani imava dvojčka,ki jima je ime Alex in Jane. Za njiju vedo samo fantje in Simon. Pa še Perrie in Eleanor. Tukaj se konča.
Stopil sem v sobo ampak...KJE JE JANE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
''DANI! UGRABILI SO JANE!'' sem zaklical. Ne. To se ne more dogajati. Najprej Harry,zdaj še Jane.
Dani je prihitela v sobo.
''KJE JE?!?!?!'' je zakričala. Po licih so se je vlile solze. Pa ne Jane. Ne.
*******************Taylor*****************************************
''To ni res'' sem se izmikala.Justin me je ledeno pogledal.
''Vem,ko lažeš Taylor'' O shit. Vedno ko reče Taylor je zelo jezen name. Ponavadi mi reče Tay.
''TO NI RES! TO SI JE NEKDO IZMISLIL!!'' sem zakričala.
''Ti kar,Taylor. Kar laži tvojemu Harryu,dokler bosta še sploh skupaj. Torej dokler ne boš dobila nove teme za pesem in ga pustila.'' Obrnil se je.
''Justin!!'' sem zaklicala a se ni obrnil.
********************Niall***********************************************
Pri asvtomatu z vodo sem ostal še zelo dolgo. Nisem hotel iti domov. Igral sem Angry Birds. Nato pa sem slišal,da je nekdo rekel moje ime. Pred mano je stala punca. Nasmehnila se je.
''Jaz sem Sophie'' se mi je predstavila. Oooh njen nasmeh...
''Jaz sem Niall. Kot že veš''sem se tudi jaz malo nerodno nasmehnil in malo zardel.
''Pravzaprav bi ti rada nekaj povedala'' je začela. Upam da ni kaj grdega.
''Gre za to,da se ne meni za Taylor. Saj vendar vsi vemo,da je navadna neumna kurbasta krava'' je rekla. Nasmehnil sem se.
''Saj se ne...Aja mi daš telefonsko?'' sm jo vprašal. Povedala mi je in jaz sem ji povedal svojo.
''Te še pokličem!'' sem rekel,ko sem odhajal.
Sophie:
Ta punca je res nekaj posebnega. Prispel sem domov. Ravno sem se udobno namestil na kavču in začel gledati neki film,ko me je poklical Liam.
''UGRABILI SO JANE!!!!'' se je zadrl. Čakaj malo...Oh ne.
next? ♥
23. december 2012

u114563
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. december 2012
mam eno vprašanje...ste zato da v zgodbico vklučim Ollya Mursa? kr bo Nicely ( .ι'м ∆ωкωαя∂. ϟ ) cela happy če ga bom x''d <3
23. december 2012

u84822
jaa mene nč ne mot če ga omenš..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
23. december 2012

u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
Aja pa men je vseen če ga vklučš
Aja pa men je vseen če ga vklučš
23. december 2012
omg ollya boš vklučla *.* thanks thanks thanks ♥ <3333333333333333333333333