u94098
u94098
heii, sem TomlinsonBitch. to je moja nova zgodbica. vem da jih je ogromno, ampak en fanfic gor al dol. HOPE YOU LIKE IT
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*»Alicia! Alicia Christine Williams! Takoj se primajaj sem!« »že prihajam Alinna« kuzla »Takoj pospravi ta nered, ki si ga naredila« »saj ga pa nisem jaz« »me ne zanima kdo ga je, ti boš pospravila!« »ne pa ga ne bom. NISEM TI SLUŽKINJA« »kuzla, prasica nehvaležna. 10 let sem te hranila in oblačila, pa še to mi ne moreš narediti. Spakiraj se, in izgini« »hvala Bogu, da se me je usmilil!« »še zmeraj si tukaj?« »ja, problem? Kuzla« »kaj si mi rekla?« »nič. Grem pakirat« *
Še enkrat sem premlela dogodek današnjega popoldneva. Začela sem se nasmihati sama sebi. Ta trenutek sem čakala 10 let. In dočakala sem ga. oblekla sem modre kratke hlače, in črtasto ohlapno majico, obula All Starke in z kovčki šla po stopnicah. Še enkrat sem pogledala po hiši in se zarežala. Šla sem pred Alinno in Johna, ter rekla »adijo za vekomaj. Ta trenutek sem čakala 10 let, in doživela sem ga. aja, pa povejta Anna Clari, da je kuzla bila, kuzla je, in kuzla bo za vekomaj. Adijo pekel!« nato pa pljunila njima pred noge, se obrnila in odšla. V ušesa sem si vstavila slušalke in poslušala glasbo, natančneje The Saturdays-What About Us.
Hello Bitches! Moje ime je Alicia Christine Williams in stara sem 19 let. Pri devetih letih je moja mama imela nesrečo, in izgubila je spomin. Ni vedela da ima hčerko, zato so mene dali v rejništvo. Dodelili so me grozni rejniški družini. Alinna in John. Imela sta eno hčerko, Anno Claro. Za njiju je bila ona zlato rudo, in kupila sta ji vse, še nos sta ji dovolila, da si je operirala. In to samo zato, da bi bila ona popularna. Meni sta mesečno kupila eno majico in ene hlače. Nekajkrat sem celo ostala brez zajtrka, kosila ali večerje. Dvakrat sem imela kazen, da sem bila cel teden brez hrane. Edina stvar, ki sem jo imela rada, je bila mačka. Fat Lou. Ohh, in dve najboljši prijateljici. Adele Dominica Sunshine in Eleanor Jane Calder. Ja, manekenki. Jaz sem tudi manekenka.
Šla sem v hotel in si ravno hotela rezervirati sobo, ko je prišla neka punca, ki je hotela rezervirati enako sobo. Kakšna kokoš. Jaz sem prišla in hotela rezervirati 17. sobo, a ona pa pride pa mi jo hoče prevzeti. Kaj še ne bi. »oprosti, ampak je ta soba že rezervirana. Ravnokar.« »ohh, oprosti« med najinim 'pogovorom' je začel govoriti še receptor »Gospodična Williams, vaš apartma je pripravljen. Če hočete strežbo, imate v apartmaju telefon. Kliknite na hišico in naročite željo….« »vem kaj moram narediti. Kjuče prosim. In, nehajte se do mene obnašati kakor do petletnega otroka« »se opravičujem. Izvolite. Lepo bivanje« je povedal v zadregi, jaz pa sem šla v apartma. Tam sem razpakirala in si naročila kosilo, ki ga 'doma' nisem dobila dva dni.
Sovražim predstavljanje. Vedno nekaj pozabim. VEDNO! No ukvarjam se z jahanjem, drsanjem, risanjem, fotografiranjem in fuzbalom. Visoka sem 170 centimetrov. Imam rdeče lase in modre oči. Sicer je moja naravna barva las temno rjava, ampak sem se pri 15 prebarvala. Moji lasje so kodrasti, in to imam najbolj rada na sebi. Lase. Obsedena sem z njimi. Ohh, živim pa v Londonu. Ena moja babica je Slovenka, moja prababica Madžarka. Druga babica je Francozinja, prababica Britanka. Moja mama je Britanka, oče pa tudi. Vsaj mislim.
No, nekaj o moji preteklosti. Oče je mene in mamo zapustil, ko sem bila stara 5 let. Rekel je, da gre na službeno potovanje, a se ni vrnil. Imam eno njegovo sliko, in če bom ga kdaj videla, mu bom jih napela. In to redno, ter ga nadrla kakor sem dolga in široka. Rodila sem se v Doncasterju, a sem se pri 9 letih odselila v London k rejnikom. Mama živi na drugem koncu Londona. Vsaj take so informacije. V Doncasterju sem imela dva najboljša prijatelja. Adele in še nekoga. Vem da je bil fant, a se je spomnim imena. Imam pa njegovo sliko.
Vrnimo se v sedanjost. Ko sem se najedla sem šla v kopalnico in si naredila penečo kopel.
Tja sem si prinesla stojalo za zajtrk v postelji, in leptop. Šla sem na Facebook, Twitter, Favim, in na Skype. Na Skypu me je kliknila El (Eleanor) kmalu za tistim pa se nama je pridružila še Adele. »you men! Kako kaj Bitches?« sem vprašala »midve fajn, ti si pa očitno v kadi« »jap, prav imaš. Po 10 letih se prvič sproščam« »lepo. Gremo jutri v šoping?« je vprašala Ad (Adele) »of cours« je rekla El, jaz pa sem zagodrnjala »res moram z vama?« »JA!« sta zavpili naenkrat »punce, grem jaz spat. Sem res zelo utrujena. Čau Bitches« » čauu Bitch number 1« zasmejala sem se, izklopila leptop, izstopila iz kadi, se obrisala, posušila lase, jih spela v figo, si oblekla perilo in pižamo, nato pa se ovila v odejo. Zjutraj me je prebudil znan glas…
It's only....me:

13. marec 2013
next!!
13. marec 2013
neeeext
13. marec 2013
u125629
u125629
next ;O
13. marec 2013
Next
13. marec 2013
u94098
u94098
punce, ko pridem domov, obljubim, da dobite next. sicer bi ga dobile že včeraj, če mi ga ne bi izbrisalo.
lov ya

15. marec 2013
u94098
u94098
punce, next bi dobile že prej, če se ne bi skotalila po stopnicah. HOPE YOU LIKE IT in namenjen je ғυcĸιт.
*************************************************************************************************************
Zaslišala sem znan glas. »El!!!!!!!!!!!!!!« sem zavpila in ji skočila v objem. Dvignila me je in držala v naročju. Tako sva se vrteli, dokler nisva padli. Na tleh sva se začeli žgečkati. Kmalu za tem je v sobo planila Adele, in se pridružila. Komaj smo se spravile narazen, ko sta zakopali svoje glave v omaro. Ven sta potegnili bele kratke hlače in črno oprijeto majico brez naramnic. Porinili sta me v kopalnico. Razpustila sem si figo, in si počesala lase. Opravila sem jutranjo higieno, in se naličila. Nanesla sem si maskaro, srebrn eye liner in si ustnice namazala z živo pink šminko. Nase sem še vlila pol parfuma, in stekla v dnevno. Tam sem si obula srebrne All-Starke in vzela torbico. Vanjo sem zmetala telefon, mp3, šminko, robčke in glavnik. Stekla sem na hodnik in zaklenila apartma. Z dvigalom sem se odpeljala do recepcije in oddala eno kopijo ključa. Hodila sem proti vratom, in so mene sta pritekli punci. Prijele smo se za roke in počasi šle v nakupovalno središče. Bilo je ogromno. Še nikoli ga nisem videla, saj sem bila zaprta v oni gnilobi. Hodile smo od trgovine do trgovine. Nekajkrat sem zagledala perfektne hlače ali majico, in seveda to tudi kupila. Nato pa sem jo zagledala. Tam je stala kakor spomladanska roža. Prelepa, padajoča, glamurozna, edinstvena. Govorim o obleki. Kaj ste mislili? Imate grde misli?  stekla sem v tisto trgovino, in jo takoj kupila. Z Adele in El smo se počasi odpravile proti hotelu. Na poti smo šle v Starbucks in si kupile cappucino. Bile smo že skoraj pred hotelom, ko sem jo videla. Videla sem njene rjave ravne lase, modre oči, bele zobe, luknjice v licih ko se je nasmejala. Naprej sem potegnila denarnico, in pogledala sliko. Ja, ona je. Prebledela sem. Poleg nje sem opazila punco staro približno 15 let. Bila ji je podobna. Videlo se je, da me je tudi ona opazila. Prebledela je, in se opotekla nazaj. Prijela se je punce poleg nje, in si pomela oči »Chris, si dobro?« je zavpila El »ne. Poglej« sem rekla, in pokazala na njo. Na mojo mamo! Po desetih letih sem jo ponovno videla »Mama!!!« sem zavpila, in ji stekla v objem »Chris!!! Končno te vidim. Kako sem te pogrešala!« je rekla in mi začela jokati v objemu »mama, ne joči, prosim. Naj te predstavim mojima najboljšima prijateljicama. Adele in Eleanor. Adele pa pravzaprav poznaš. Kdo pa je to?« sem rekla in pogled namenila oni punci »to je Becka Williams, in je moja posvojenka. Stara je 17 let« »Živio, sem Christina Williams, in sem njena hčerka« sem dejala in se ji nasmehnila. Povabila sem jih naprej. Pogovarjale smo se o vsem mogočem, dokler Becka ni rekla »a niste ve manekenke? Eleanor Jane Calder, najboljša prijateljica slavnih One Direction?« »ja, to sem jaz, in, ja to smo me. Manekenke in modeli« je dokončala njen stavek in se zarežala. Res ne vem, kaj je danes z njo, drugo ne dela, kakor se reži. Ona je taka, ko nekaj naklepa. Predobro je poznam. »oprostite, takoj se vrnem« sem rekla, in šla v spalnico. Tam sem si oblekla obleko, ki sem si jo danes kupila.

obula sem ji balerinke, in si lase spletla v ribjo kost. Nanesla sem si dve plasti maskare, si obrobila oči z črnim eye linerjem, in si ustnice namazala z šminko nežno roza barve. Prišla sem v dnevno in vse so me začudeno pogledale »kam pa greš ti?« »amm, jaz nikamor. Me gremo v restavracijo« »nam je prav« je rekla Becka in šle smo v restavracijo. Vrnile smo se okoli sedmih zvečer. Mama in Becka sta se poslovili, me pa smo se vse stuširale, in zaspale na eni postelji. Prebudil nas je moški glas. Pogledala sem kvišku in videla sobnega strežnika »dobro jutro« »dobro jutro. Včeraj zvečer je gospodično Eleanor Calder klical nek mladenič Tomlinson in dejal, da ga pokličite, saj je nujno« »hvala. Nasvidenje« sem rekla in prebudila El ter Adele »El, klical te je nek Tomlinson in rekel, da ga pokliči, saj je nujno« »ojej, kaj so naredili. Mi sposodiš svoj telefon?« »seveda izvoliš« sem rekla in ji ga podala. Poklicala ga je, in vse kar sem razumela je bilo »ja, pa kako se je to lahko zgodilo?« »ja prav. Kje je bil Liam?« »dobro, prihajam« in odložila »gresta z mano?« »lahko, ampak se najprej uredimo. Ali?« je rekla Adele, ki se je pravkar dokončno prebudila. Naenkrat smo šle v kopalnico. Ko smo se približno uredile, smo se oblekle. Pograbila sem najbližje stvari, ki sem jih dosegla.

obula sem si rdeče All-Starke, in si v žep porinila telefon. Dokler sta si punci sposojali moja oblačila, sem se jaz naličila. Naličila sem se naravno. V roke sem vzela dežnik, saj se je oblačilo. Punci sta se mi kmalu pridružili, in skupaj smo stekle na metro. Na tretji postaji smo izstopile, in prepoznala sem ulico. Šolska ulica. Sem sem hodila v OŠ in SŠ. Stekle smo do neke vile. El sploh ni pozvonila, le vstopila,…
1.Kaj se je tam zgodilo?
16. marec 2013
u116556
u116556
Neext
16. marec 2013
mogoče so mal kuhal pa so kuhinjo zažgal...al pa so kej drugega ušpičli
neeeeeeext !!
16. marec 2013
razbili so steklo NEXT!!
16. marec 2013
*Hudoo* Brala bom. .__. Nimam pojma kwa je blo tm.. Dj NEXT! <3
16. marec 2013
u103180
u103180
next
16. marec 2013
1. Nwm
Neeext
16. marec 2013
1. nwm, mogoče bo srečala kerega od 1D?
neext!! <33
16. marec 2013
u94098
u94098
<3333 ilis
16. marec 2013
tjasaaa ;**
16. marec 2013
neeeeeeeext
16. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. marec 2013
u94098
u94098
OMG, jaz jočem. ne morem verjeti, koliko vas bere MOJO zgodbo! to mi pomeni ogromno. hvala. bom se potrudila napisati še enega, ampak nič ne obljubim, ker morem nextat še ostale fanfice!

love you guys
16. marec 2013
u117133
u117133
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!! Dej že
16. marec 2013
u73295
u73295
Neeeeext
16. marec 2013
u94098
u94098
evo vam en beden in kratek next, but hope you like it
namenjen je moji Iris <33
*************************************************************************************************************
Ko smo vstopile smo zagledale totalen nered »El, končno s- wow, kdo pa sta ti dve lepotici?« »živio Harry. No, to sta moji najboljši prijateljici Chris in Adele« »Chris kakor Christine?« »ja. Me veseli!« sem rekla, in zavila z očmi. Še en samovšečnež, ženskar. Pa kaj res vsi mislijo, da lahko dobijo vse punce? »heii El!« je zakričal še en, in ji priletel v objem »amm, fantje, poškodovali jo boste« je končno rekel en, ki je mirno prišel zraven in se normalno obnašal »fantje, raje se umirite, Harry, pojdi se obleci, Louis..ti pa..v glavnem, umiri se!!« jih je nadrl, in vsaj malo pomiril. Nato pa je spregovoril tisti, ki je imel oblečeno črno trenirko in črtasto majico »El, nekaj smo ušpičili« »iz česa vas bom reševala sedaj?« »polomili smo televizijo, štedilnik in kavč. Pa še zažgali kuhinjo, razbili vsa vrata v hiši, pa še nekaj stvari. Simon se vrača pojutrišnjem« »pa kaj je z vami ljudje? Kje bom to nabavila?? Adele, kliči neke mojstre, naj pridejo popravit vrata. Chris, kliči svojo mamo, in jo prosi, naj nabavi bel kavč, Philips televizijo in štedilnik. Jaz pa bom poklicala v lesnino in naročila kuhinjo. Vi norčki, pa se spravite pospravljat!!« kako je lahko to zdržala? V glavnem, ubogala sem jo, in mami naročila te stvari. Čez tri ure so bila vrata popravljena, kuhinja na smetišču, in nov kavč v dnevni. Aja, pa hiša je bila pospravljena. Jutri prispe nova kuhinja, štedilnik in televizija. No, po treh urah garanja, smo se predstavili. Usedli smo se v krog, in se predstavljali en za drugim »zdravo, sem Liam, star sem 19 let in pol. Imam punco, Danielle Peazer. Rodil sem se v Wolverhamptonu. To je to« »Jaz sem Harry, star sem 19 let, imam eno sestro Gemmo. Nimam punce, a jo bom kmalu imel« je rekel in pomežiknil »Bitchezzz I'm famous. No, sem Swagmaster from Doncaster. No, res, sem Louis, star 21 let, in imam 5 polsester. Obožujem korenje in Kevina« »heii, sem Zayn, in sem nor na svoje lase. Star sem 20 let, in imam 3 sestre. Prihajam iz Bradforda« na koncu pa je bil še blondinec »hello, sem Niall, star sem 19 let in pol. sem ponosen Irec. Imam enega brata in nimam sestre« potem pa sva se predstavili še midve, naju pa poznate. Zelo smo se zabavali, dokler nismo prejeli telefonskega klica. Klical je Simon, in rekel, da prihaja že jutri. O fak! Hitro smo poklicali okrog, če lahko pride vse že danes, in rekli so, da so stvari že poslali. Hvala bogu. Kmalu je pozvonilo. Vse smo zmontirali, in utrujeni popadali na kavč. Tako smo tudi zaspali. Prebudil nas je globok moški glas,…
16. marec 2013
u125629
u125629
next pikica < 33333333
16. marec 2013
u73295
u73295
Neeeext
16. marec 2013
u116556
u116556
Neext
16. marec 2013
awww hvala za posvečen next love yaa ;**

in pa neext! <33
16. marec 2013
Next
16. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. marec 2013
u117133
u117133
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani