tudi meni se zdi... moram en dan res prenest vse zgodbe na nov racunalnik
14. maj 2022
hellooooo!
dobila sem svoje datoteke nazaj... sem že obupala, da jih bom, ko mi jih le uspelo prekopirat“Nikki?” se je namrščil.
“Si pozabil, da ti diha za ovratnikom?” sem ga pogledala. “Pravzaprav se mi zdi, da se je ne bova nikoli rešila, Ian. Ko bo tole prebrala ...”
“Za Nikki mi ni mar,” me je prekinil. Prijel je mojo dlan in jo nežno stisnil. “Prav tako mi ni mar, če bo cel svet izvedel za naju. Ne. Ni mi mar, Ashley. In po mojih informacijah je Nikki v Los Angelesu, kjer snema film. Tako, da ...”
“Dobro,” sem ga prekinila. “Če ti je res vseeno, potem bom odprla facebook profil in naložila najine slike gor.”
“Oh, to bova pa takoj uredila,” je dejal in me objel prek ramen. Na moje presenečenje je dvignil telefon in zabliskalo se je. Pogledal je sliko, nato pa mi pomolil telefon. Nisem pričakovala, da bo najina slika tako dobro izpadla.
“Jo res misliš objaviti?” sem strmela v ekran in opazovala najino sliko. Na srečo sem bila naličena in moji lasje so bili urejeni. Ianova roka je sproščeno bila ovita okoli mojih ramen in prisegla bi, da bo vsak amater vedel, da je nekaj med nama. Prepričana sem bila, da se bo novica kot blisk razširila po vsej Ameriki.
To je želel John. In jaz. A vendarle namen ni več bil isti. Ne. Moje življenje se ni več vrtelo okoli prevar.
“Ja, objavil jo bom,” mi je sproščeno odgovor. “Seveda, če te ne moti.” Zmajala sem z glavo. Seveda me ni motilo.
“Ne moti me,” sem pritrdila.
Opazovala sem, kako jo je naložil na facebook in pritisnil tipko za objavo. Nato je zaklenil telefon in ga odložil na mizico.
“No, v pol ure bo toliko komentarjev in všečkov, da bodo zagotovo vedeli vsi, da se nekaj dogaja med nama,” je zadovoljno odvrnil. “Sedaj pa ... Kaj praviš, da se posvetiva čemu drugemu?” Njegove modre oči so se prikovale name.
“Čemu?” sem vprašala.
Njegove oči so se poredno zasvetile. Dobro sem vedela, kaj je imel v mislih. Nasmehnila sem se in lačno planila po njem. Ujel me je in me prijel okoli pasu ter tesno prižel k sebi. Njegove ustnice so se pohotno sprehodile po mojih ... In v tistem trenutku sem vedela, da se moje življenje spreminja.

______________________________________________________________________________________________

* * *

Dan odhoda.
Pakirala sem stvari, ko sem dobila sporočilo. John. Hitro sem se ozrla za Ianom, vendar je bil še vedno v kopalnici. Odprla sem sporočilo in pogledala na ekran mobilnega telefona. Le zakaj mi piše? Mislila sem, da sem bila zadnjič dovolj jasna.
Upam, da ti je bila všeč novica o tebi in Ianu.
Besno sem vdihnila in izdihnila. Torej je bil on! Sledil mi je in očitno tudi fotografiral. Najraje bi ga zadavila, tako besna sem bila. Le kako si drzne? Saj ni res! Očitno si je milijon dolarjev tako močno želel, da bi me v vsak drek potisnil.
Je pa naredil dovolj škode. Še sreča, da je Ian objavil najino fotografijo. Dobil je besen klic Nikki Reed, ki ga je napadla, vendar ji je mirno prekinil zvezo. Komentarji na družabnih mrežah so nama izražali podporo, kar je bilo zame presenečenje. No, v vsakem primeru pa sem vedela, da bom morala prej ali slej Ianu povedati ... Resnico. Če je ne bom in da slučajno izve ... Nisem ga želela izgubiti.
Drekač, sem napisala sporočilo in ga poslala. Jezno sem ugasnila telefon, nato pa ga porinila v svojo torbico. Vsaj mir bom imela.
“Pripravljena?” je nenadoma Ian pogledal v sobo.
“Ja,” sem zamrmrala in zaprla potovalko. Sedla sem na posteljo, on pa je stopil do omare in pričel iskati oblačila. Bil je gol. Opazovala sem njegove napete mišice in nenadoma sem postala nemirna. Najraje bi ... Ne, nimava časa, sem pomislila in se poskusila umiriti. Pričel se je oblačiti. Opazovala sem, kako si je oblekel srajco in zakril golo kožo pred mojim pogledom. Ja, včasih se res nisem prepoznala. Moje življenje se je sedaj vrtelo okoli njega in moja edina misel je bila seks z njim.
Pol ure kasneje sva bila na letališču, kjer sva se vkrcala v letalu. Ko sem bila v notranjosti letala, sem si oddahnila. Izklopila sem lokacijo mojega mobitela, saj nisem hotela, da mi John sledi. Prav tako sem upala, da najin izlet v Španijo ne bo prišel v medije. Poleg tega pa sem komaj čakala, da se odklopim od resničnega sveta.
“Kam greva?” sem nenadoma vprašala.
“Kanarski otoki,” je odgovoril in pogledal na nek letak, ki ga je držal v roki. Dvignila sem obrv. “Mislil sem, da ti bo všeč.”

_______________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
14. avgust 2022
Ful dobr! Next
14. avgust 2022
še kakšen Next?
20. avgust 2022
Next Next Next
22. avgust 2022
hvala še kdo bere?
06. september 2022
Ne vem...
09. september 2022
Next
26. oktober 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani