Hej... se me še spomnite?
No, verjetno se
Ok, pa sem se odločila, da objavim novo zgodbico... Takšno, ki jo lahko berete v karanteni
Sicer pa sem imela srečo, da sem našla wifi geslo, ker smo januarja menjali ponudnika in nisva z mozem vpisala takoj geslo v pc.. dejansko ga v zadnjih treh mesecih sploh nisem uporabljala... imam pa nekaj bojnih ran zaradi tega gesla, saj sem ga iskala med vsemi papirji in se je usulo na mene kup papirjev kot so obvestila koliko bodo trgali za avto, izvidi, odrezki od računov, pa še kaj bi se našlo zraven.. ampak sedaj sem končno tukaj!
Tako, da uživajte ob branju!


PROLOG
“Pojdi!”
“Ne!” sem zavpila. “V to si me spravil in poskrbela bom, da boš plačal!” Bila sem besna. Ne samo zaradi tega, ker me je spravil v težave. Ne. Zadnji dve leti sem se počutila, kot da sem se znašla v peklu. Delala sem vse, kar mi je naročil in njegovih okov se nikakor nisem mogla rešiti. Sedaj pa ... Želela sem si biti svobodna.
“Saj te noče!” mi je vrnil John. Njegova usta so bila stisnjena od mrzlega besa, ker sem se upala upreti njegovim zahtevam. “Sam ti je povedal. Nimaš druge izbire. Brez mene si ničla. Nula. Niente.”
Besno sem ga premerila. Le kako si upa?!
“Nisem mu želela več lagati. Zavajala sem ga in mu lagala. Nekaj mesecev sem igrala vlogo, ki si mi jo določil. Sedaj pa tega ni več!” sem zavpila, nato pa sem v navalu besa pograbila stekleni okrasek in ga zalučala vanj.
Nisem mislila. Bila sem ranjena, ker me je ON zavrnil, ker me je zaradi Johna odstranil iz svojega življenja. Samo zato, ker sem verjela temu prascu, ki me je ves čas sebično izkoriščal, sama pa nisem imela dovolj poguma in poskrbela, da sem se ga pravočasno rešila. Sedaj pa sem bila trdno odločena, da bom živela svoje življenja.
“Au!” sem slišala njegov vzklik. Pogledala sem ga. Okrasek ga je porezal po obrazu. Prijel je krvaveče lice in me prebadal s svojimi hladnimi očmi.
Sedaj se igra šele začenja.

_____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
05. april 2020
Neeext!
05. april 2020
Next
bad boy vibes
05. april 2020
jena pripravi se na bojne pohode
05. april 2020
Next
05. april 2020
hehe pripravljena
05. april 2020
05. april 2020
Wow tole je dobr zacetek zanima me kaj se bo zgodil naprej. Cim prej Next!!
05. april 2020
okej všeč mi je, zdaj pa me zanima še ozadje tega tako da Next
05. april 2020
neext
07. april 2020
Naprej, naslednje, naslednje!
07. april 2020
evo, Next1.
Uspešen posel.
Končno sem se rešila tistega starca, sem zadovoljno pomislila, ko sem se v zavetju doma, ki sem si ga delila z Johnom, udobno namestila v kad s kozarcem šampanjca v roki. Spet sem opravila svoj posel tako, kot je bilo treba.
Še vedno me je spreletel gnus, ko sem pomislila, da se me je pohotno dotikal še nekaj ur nazaj. Vendar po drugi strani sem končno dobila pooblastilo na njegov bančni račun in medtem, ko se je starec slinil nad mojim telesom, je John poskrbel, da je denar spraznil z njegovih računov. Vsa zadovoljna sem pomislila, da si bova končno kupila hišo, ki sva si jo želela. Trenutno sem bila tako srečna, da bi lahko preplezala najvišjo goro na svetu brez, da bi se utrudila. Kljub temu pa moram biti še nekaj časa previdna.
Po celi Ameriki in delu Evrope, sva z Johnom iskala bogataše in jih skoraj spravila na beraško palico. Seveda sva bila izjemno previdna, saj sva delovala pod lažnimi imeni in seveda sem uporabljala maske, ki sem si jih spretno nanesla. Nihče ni nikoli videl mojega pravega obraza. Pravzaprav niti mojega imena niso vedeli. Tako sva lahko delovala vedno znova in znova. Nikoli se nisva naveličala plena, ki sva ga izvlekla iz nič hudega slutečih zaljubljenih tepcev. Smejala sva se njihovi naivnosti in tvegala. Tveganje pa se je le naposled izplačalo, saj sva prišla do lagodnega življenja, ki sem ga oboževala.
“Ashley!”
Njegov glas me je prebudil iz razmišljanja.
“V kopalnici!” sem zaklicala, nato pa se potopila do ramen v vročo vodo in srknila kozarec šampanjca. Trenutek kasneje so se vrata kopalnice odprla in vstopil je on; moj fant in sostorilec pri vseh kaznivih dejanjih, ki sva jih v zadnjih letih skupaj naredila. Bleščeče sem se mu nasmehnila, on pa je premeril moj obraz.
“Uspelo nama je,” je zadovoljno rekel. Opazovala sem ga in se pretkano nasmehnila. Bila sem zadovoljna, saj si bova končno vzela dopust.
“Zdaj lahko uživava,” sem pripomnila. “Boš kozarec šampanjca?”
“Ne. In ne, nisva še končala,” je odvrnil in previdno sedel na pručko, ki je bila ob kadi. Zavila sem z očmi. Pa ne že spet?!
“Dolgočasnež,” sem se namrdnila.
“Princesa, velika riba je,” se ni zmenil za moj mrk obraz. “Tokrat je tarča po tvojem okusu in mislim, da boš uživala.”
“Rada bi dopust,” sem sitno odvrnila. “Havaji bi bili zelo primerni ob tem času, dragi. Naveličana sem tega hladnega podnebja.” Čeprav ni bilo tako mrzlo, kot se je zdelo. Lahko pa bi svoj čas preživela v kopalkah, na plaži.
“Ko bova to speljala,” se ni dal. “Prosim, Ash. Samo še to. Tokrat bova plačana s strani določene osebe in imava stroga navodila. Kljub temu pa milijon dolarjev je vredno tvojega časa in celo prodaje tvojega telesa.”
Kozarec mi je skoraj padel iz rok. Sem prav slišala?!
“Milijon dolarjev?” sem šokirano vprašala.
“Ja, dragica. Tokrat vsaj ne boš imela tiste maske na obrazu,” je nejevoljno zamrmral. “Stranka se ni strinjala s tem, da bi prikrivala svoj lep obraz. Pa tudi imena ne. Ko sem ji razlagal, kako bi se lotila dela, je vztrajala pri teh detaljih.” Zavzdihnil je in me premeril. “Temu milijonu se nikakor ne bom odrekel.”
Malokrat sva delala po naročilu. Nisva toliko tvegala. Vendar za milijon dolarjev ... Zavzdihnila sem. Dopust bo še slajši, ko bova imela dodaten denar v žepu. Čeprav sem bila utrujena od tega dela ... Moja pohlepna stran je prevladala.
“Dobro,” sem vdihnila. “Kdo je?”
John se je zadovoljno nasmehnil.
“Se mi je zdelo, da boš pristala,” je nasmejano odvrnil. Sklonil se je in mi pritisnil rahel poljub na ustnice. Ko se je odmaknil, so se njegove rjave oči srečale z mojimi. John je bil moški, ki sem ga oboževala. Ljubila. Vedno mi je jemal dah. “Znan igralec je. Stranka mi je naročila, da moraš poskrbeti, da mu boš zmešala glavo.”
“Ime,” sem stisnila ustnice.
“Najina žrtev je Ian Somerhalder.”

____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
jah, malo drugačna zgodba več pa ne izdam
08. april 2020
tak prav vedla sn da bo on žrtev, kr na začetku sn bla skeptična kje je ian in tadaa glej ga

Next
08. april 2020
mogoce kdo ve koliko je ura
08. april 2020
Next!
08. april 2020
hvala vsem trem
08. april 2020
mnenja, teorije?
09. april 2020
u247338
u247338
Super! Sem prebrala vse tvoje zgodbice. Škoda, ker nekaterih nisi dokončala.
Upam, da se to pri tejle ne bo zgodilo.
Next
09. april 2020
Next
Mislim, da bo Ian zmešal glavo njej
09. april 2020
Next
09. april 2020
se kaksen Next?
10. april 2020
Next
10. april 2020
Next
10. april 2020
Ne morem vrjet!? Končno zgodbica<3<3 Next, mi je že všeč
11. april 2020
helloooo punce... in evo Next je tu! upam, da vam bo všečNamrščila sem se.
“Kdo je sploh to?” sem vprašala. Nikoli še nisem slišala zanj, saj skorajda nisem gledala televizije. Nisem imela časa, da bi si ogledala kakšen film nasploh, saj zaradi svojega posla sem se odrekla skorajda vsemu.
John je zavil z očmi.
“Igralec. Igra v neki vampirski seriji,” mi je pojasnil. “Pravzaprav sploh ne vem kaj ima stranka od tega, ampak ... Denar je denar.”
“Denar je denar,” sem zamišljeno ponovila in priprla oči. “Torej? Kdo pa je stranka? Ljubosumna morilska bivša?”
“Ne smem izdati njenega imena,” je odločno odvrnil. “Prisegel sem, da ne bom izdal ime naročnika in ne bom ga niti tebi.”
Ponovno sem zavila z očmi.
“Kakšen je načrt?” sem raje spremenila temo, saj sem videla njegov odločen pogled. Iz njega bom že izvrtala, kdo stoji za naročilom, vendar sedaj ni bil primeren čas. Pravzaprav me je zanimalo le to, kako bova izvedla načrt, saj je John imel prav; denar je denar. Od njega živiva ter sva si zagotovila lagodno življenje.
“Čez tri dni bova odpotovala v Covington, kjer snemajo to serijo,” mi je pričel pojasnjevati. “Imam natančne podatke, kje se bo nahajal v prostem času, s kom se bo družil. Naključno te bo srečal. In moraš pritegniti pozornost, Ash.”
“To mi je jasno,” sem zdolgočaseno pripomnila in srknila iz kozarca. Presneto, ni več mrzel in to samo zato, ker je John omenil denar.
“Tokrat moraš biti prava Ashley,” me je opozoril. Zavzdihnila sem. “Ne smeš se pretvarjati, da si nekaj kar nisi, saj mi je stranka pojasnila, da tale Somerhalder ima rad iskrene ženske. Zato sem se odločil, da boš brez lepotnih popravkov.”
V tem načrtu sem videla nekaj napak. Precej napak.
“To je tvegano,” sem zamrmrala. “Če bom se pojavljala z njim, potem ... Razkrila bom svoj pravi obraz. To pomeni, da bo najinega posla konec.”
Sedaj je John zavil z očmi.
“Ne. Saj ga ne boš opeharila,” je odvrnil. “Poskrbela boš le, da bo prizadet. Ponižan. Ne boš pa pobrala denar in odšla, kot si to do sedaj delala.”
“Dolgočasno bo,” sem zagodrnjala. Postajala sem nejevoljna. Bila sem rojena prevarantka. Sedaj pa me je postavil pred dolgočasno nalogo in samo od mene je odvisno, če bo uspela. Prepričana sem da bo, vendar dvomim, da bom uživala. Pomislila sem na milijon dolarjev in pogledala Johna.
“Pazi, da dobiš denar,” sem ostro dejala.
John se je nasmehnil.
“Saj sem vedel, da boš pristala,” je zadovoljno rekel in se dvignil. “Končaj kopel in pridi v sobo.”
Prikimala sem in počakala, da so se zaprla vrata za njim. Ko sem slišala, da so se odprla vrata spalnice, sem naslonila glavo nazaj in pomislila na nalogo, ki me čaka. Mlajši moški. Vsaj enkrat. Čeprav ga ne bom opeharila, mi je šele sedaj padlo na pamet, da bi lahko poskrbela za drugačen užitek.
Obliznila sem si ustnice. Saj ne, da bi namerno varala Johna ... Kljub vsemu pa si avanturo lahko privoščim. Prvič. In zadnjič.

* * *

John je že zdavnaj spal, ko sem v dnevni sobi sedla za računalnik in vpisala v iskalnik ime igralca, ki se ga bom lotila. Na iskalniku mi je vrglo kup zadetkov, ki sem jih mirno prezrla in kliknila na slike. Obsedela sem, ko se je pred menoj prikazalo na kupe slik postavnega črnolasega moškega s predirno turkiznimi očmi.
Odprla sem usta. O bog. Pa saj to ni vrsta žrtve, ki sem je bila vajena. Bil je enostavno ... Popoln.
Kliknila sem nazaj na zadetke in pričela iskati članke o Somerhalderju. Razšel se je z bivšo, ima neko organizacijo, daruje v dobrodelne namene ... Zamišljeno sem naslonila brado na dlani in strmela v ekran.
Zdi se mi, da tokrat ne bom slepo zaupala Johnu. Nekaj mi je govorilo, da ta moški ni pohlepen in samovšečen, kot sem jih bila vajena.
Nasmehnila sem se. Zadovoljno.
Igra se je pričela.

____________________________________________________________________________________________

mnenja?
11. april 2020
Next
12. april 2020
u247338
u247338
Se mi je kar zdelo, da ji bo Ian zmešal glavo.
Next
12. april 2020
Next
12. april 2020
Next
12. april 2020
se kaksen Next?
12. april 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani