Deset dni je hitro minilo saj sta se morali Laura in Julie posloviti od sošolcev. Dva dneva pred odhodom so priredili poslovilno zabavo. Zabavali so se, plesali in se poslavljali. K Julie je stopil njen najboljši prijatelj. Bil je najbolj zaželjen fant na šoli. Julie je bil zatreskana v njega vendar mu tega nikoli ni povedala. Uničila bi prijateljstvo. Začeli so vrteti počasno pesem za pare. Tim (naj. prijatelj) jo je vprašal, če bi zaplesala. Julie se je naslonila nanj in začela sta plesati. Vdihavala je njegov vonj. Dišal je tako .... moško. Na sredini pesmi jo je tim močno objel. Prislonil je usta k njenemu ušesu in zašepetal: "Škoda ker odhajaš navadil sem se na tvojo bližino. Moram ti povedati preden greš. Tega si nisem upal reči ker sem se bal, da bom uničil najino prijateljstvo. Jaz .... ljubim te Julie." Ukradel ji je poljub, nato je šepnil, da mora oditi in že ga ni bilo več. OMG!
26. julij 2010
hudo.sklepam da si bo julie premisnla pa dala tretjo vozovnco timu.saj mislm tko no.drgač pa ful huda zgodba čeprov dobenh zgodb ne berem na igrah 123.
26. julij 2010
next
26. julij 2010
next
26. julij 2010
nexttttttttttttt
26. julij 2010
sej bom
26. julij 2010
Čakali so na letališču. Prišel je dan nodhoda. Jupi! Julie je ravnokar prejela sporočilo.
Sory za moje idijotsko obnašanje. Nisem ti hotel otežiti odhoda, vendar je vse res. Z vsem srcem te ljubim. Že zdaj te pogrešam. Vem, da me nikoli ne boš gledala na tak način kot jaz gledam tebe to nama ni usojeno. Z vsem srcem Tim.
Ob sporočilu sem se kar stopila.
Nazaj se mu napisala samo Love u potem pa sem izklopila telefon. Kaj vse se mi še lahko zgodi?
Next? rabm tri komentarje
26. julij 2010
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. julij 2010
nextttttttttt
26. julij 2010
še en....
26. julij 2010
bom zdele naprej
26. julij 2010
Tim


26. julij 2010
k bos mela cajt poglej se mojo zgodbo ankarabanka okej abby
26. julij 2010
Vkrcali smo se na letalo. Bili smo v prvem razredu. Stregli so nas kot, da smo plemiči. Razmišljala sem o Timu. Njegovo sliko sem mečkala v rokah. Opazovala sem njegove oči. Bile so tako karamelno rjave. Njgova zagorela polt je bila tako zapeljiva. Ne smem razmišlati o njem! sem se opomnila. Zdaj izpolnjujem moje sanje in on mi tega ne bo preprečil. Čeprav ga ljubim. When you can't be with the one you love, will you stay with the one who loves you?
26. julij 2010
kero pa ti pišeš?
Pa rabm tri komentarje za nadaljevanje
26. julij 2010
next
next
next
26. julij 2010
poglej pod avtorje felicity
26. julij 2010
moj svet ne gre u dvoje.
pa rozljivka 00
26. julij 2010
Zraven mene se je usedel fant. "Je prosto?" me je vprašal. Brez, da bi ga pogledala sem mu prikimala. Mami in Laura sta sedeli skupaj. Dali sta mi nekaj časa za razmislek. Vedeli sta, da preživljam hude čase. "Je to tvoj fant?" me je vprašal fant poleg mene. "Ne" sem rekla in dala sliko v žep hlač. Zadj sem ga pogledalal. Zastala mi je sapa. Kakšen lepotec. Star približno toliko kot jaz. Imel je lepe modro-sive oči in bujne rjave lase. Njegov nasmeh je bil snežno bel. "Kako ti je ime?" sem vprašala. "Ramsey. Tebi?" "Julie. Ali niso takih imen uporabljali stari škoti? Mislim Ramsey. Že dolgo nisem slišala za tako ime razen v ..." "...ljubezenskih romanih. Moja mama je bila mahnjena nanje." On je zavzdihnil, jaz pa sem se začela smejati. "Ne norčuj se. Sem pač posledica škotsko-angleških romanov." "Posledica?!" Spet sem padla v smh. Tip je imel smisel za humor pa še prekleto privlačen je bil. Ta bo moj. V hipu sem pozabila na Tima. V moje življenje je prišel Ramsey.
next?
27. julij 2010
Ramsey


27. julij 2010
next
27. julij 2010
ti nextejj pa sam neki... tim mi je lepsi kot ramsey... sory
nadaljujj!!!
27. julij 2010
nexttttttttttt
ramsey je ful cute
27. julij 2010
jp ampak v mojem lajfu ni tko Ramsey ma smisu za humor pa ful je lep sam ni vame Tim pa ni tok zlo lep pa je vame
27. julij 2010
aa pol bi mogla lih zamenjat sliki.. da bi bil ramsey vate pa ni tok lep... tim pa je ful lep.. in ni vate..
27. julij 2010
Pot na letalu je hitro minila.. Zvedela sem da Ramsey živi v Ameriki in da igra v seriji v kateri bom nastopala. Jupi! Prav tako pa bo tud moj učitelj. Dve leti je starejši od mene. Ne bo me glih učil. Razlagu mi bo snov, ki bi jo morala jemati v šoli. Kok je bil lep. Dišal je bolše od Tima. Po moško, vendar sveže. Pogovarjala sva se o hobijih. Povedu mi je da igra nogomet in trenira v Angliji, zato večino leta preživi tam. Poleg tega je nadarjen igralec in uživa pred kamero ter z zabavanjem drugih. Nima punce in se noče zapletat, ker mu je bivša zlomila srce. To je povedal tako mimogrede, da na začetku nisem bila pozorna. Ko sem kaj govorila je vedno gledal moje ustnice, ko pa je on govoril sem jaz gledala njegove ustnice in si želela, da bi me poljubil. Njegove utnice so bile lepo oblikovane in ravno prav polne za sočen poljub. Potem sem si ogledal njegovo telo. Na rokah je imel lepo napete mišice, drugače pa ni imel tako izrazitih mišic. Čez oprijeto majico se niso poznali obrisi trebušnih mišic kot pri Timu. Ahh, Tim.
27. julij 2010
nextttttt
27. julij 2010
javascript:%20void(0);
27. julij 2010
nadaljuj!!
27. julij 2010
Hotel je bil čudovit, ker ubistvu ni bil hotell. Nastanili so nas pri Ramseyu doma. Imel je ogromno hišo. Bila je na obrobju Londona. Imela je ogromen bazen. Hiša je bila modno oblikovana od zunaj in od znotraj, kjer ni manjkalo prvovrstne elektronike in vseh mogočih pripomočkov za daljinsko upravljanje s hišo. Še nikoli v življenju nisem videla take hiše.
27. julij 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani