u105006
u105006
Neeeeext
23. september 2014
Next
23. september 2014
Neeeeext
23. september 2014
Next
24. september 2014
Nextttt in je zelo adlicn ceprou je kratku ampk sej je sola kriva ne medruhe
24. september 2014


Lucy's P.O.V.
Končno konec pouka. Počasi sem se vlekla v internat, in že na poti v sobo nisem vedela kaj bi sama s sabo. Bil je petek kar pomeni da nismo dobili naloge in da imam cel vikend prost. V normalnih okoliščinah bi bilo to dobro, saj bi vzela avto in šla surfat. Vendar naj vam povem da tega avta nimam saj ga je vzel TODD!! In kaj naj zdaj? Na voljo imam 2 stvari prepešačim približno 100 km ali pa 3 dni samo ležim in igram video igre in jem. No mislim da mi je dru... "Hej Lucy, greš z mano in Lukom na pizzo?" me je sredi premišljevanja in tuhtanja o mojih briljantnih 2 idejah...( čeprav imam v resnici veliko več stvari ki jih lahko počnem, le razmišljati se mi ne da o njih. No naj se vrnem nazaj.) ... zmotila Roxy medtem, ko sem ravno stopila v sobo. No v bistvu sem ji bila za to prav hvaležna. "Ja, zakaj ne." sem ji z nasmeškom odgovorila. Ko sem se uredila sva se odpravili proti pizzeriji, kjer sta se zmenila. Roxy-jine in Lukove družbe sem se veselila, a ne tam mora biti CALUM ! Ja čeprav je od Nie prijatelj mibgre zaradi vsega zbadanja Roxy na živce, ko pa sem jo pogledala sem videla da ona po svoji volji nikdar ne bi vstopila v to pizzerijo. Že se je začela obračati in si momljati ne, ne, a sem jo potegnila za rokav in jo zasukala k sebi. "Roxy, kaj se greš? Ne moreš oditi zdaj, ne vidiš da sta naju že opazila (čeprav je bilo v resnici zelo malo možnosti). Če boš šla te bo Calum še bolj zbada." "Ja, ampak zakaj ga je Luke pripeljal sabo!?" je ogorčeno in malo razočarano rekla. "Nikakor ne grem tja noter pa če me probaš zvlečt!" "Prav če ne gre drugače." sem ji v smehu odgovorila ona pa se je le namrdnila. "Greš?" sem še enkrat poskusila, pa je le odkimala. Ker je se vedno stala tam sem jo prijela pod pazduhami in jo dobesedno odvlekla v picerijo. Ne da mi bila v pomoč, se je popolnoma sprostila in obvisela na meni. "Ooo, prekleto Roxy, ne..ne morem več!" sem še rekla in jo počasi začela spuščati proti tlom. Tista njena roka mi je delo res še oteževala, saj je bila prekleto težka. Je pa res da je ne bo imela več dolgo, saj zlom ni bil hud.
Ko je to končno dojela se je le postavila na svoje noge in počasi s prigovarjanjem sva le prišli do picerije. Roxy in Calum sta bila oba strašansko tečna. Kljub temu, da sta bila tiho skoraj ves čas sta bila presneto naporna. Vsakič, ko je kdo od njiju nekaj rekel sta se glede tega skregala pa če je bila malenkost kot naprimer da bi morala biti oliva na vsakem kosu. Ko pa je Calum izjavil nekaj v smislu da je Roxy predebela jo je pošteno užalil in v joku je zbežala. Nekako mislim da bi sama na njenem mestu naredila enako, zdajle pa sem bila blizu tega da bi ga mahnila a me je Luke ustavil. Ta je takoj ko naju je oba pomiril želel iti za njo, a sem ga tokrat jaz ustavila. Vem, da potrebuje nekaj časa zase in zagotovo ni daleč. Poslovila sem se od njiju in ko sem zapuščala pizzerijo sem slišala, kako je Luke karal Caluma.
Ko sem prišla na naš hodnik sem pred vrati naše sobe videla Nio, ki je izgledala precej gorzno in imela je solzne oči. Od nje pa res nisem pričakovala, da jo bom kdaj videla jokati. "Zakaj ne greš, noter?" Sem jo vprašala. "Ključe imam notri, vidve pa sta zaklenili vrata." Je rekla z rahlo tresočim glasom. Čim sem odklenila vrata, je izginila v kopalnico. Ko je čez pol ure prišla ven,je imela mokre lase in izgledala je malo bolje, vendar je bilo na njenem obrazu še vedno opaziti le potrtost in žalost. V sobo je udrl Calum, ki me je pozdravil, zamomljal nekaj o Roxy in pizzeriji, vendar ga nisem čisto razumela, saj je prenehal govoriti sredi stavka, in je takoj ko je videl Niin obraz šel k njej. S sočutjem jo je pogledal in besed ulegel poleg nje in jo objel. Kar težko verjamem, da ta dva nista par glede na to kako se obnašata. Vse skupaj se mi je zdelo lepo, a nisem se ravno počutila, kot da bi me potrebovala, zato sem odšla.
Ker se že dolgo isem razmigala sem šla na malo daljši tek. Vzela sem si malo časa, da raymislim o vsem skupaj. Malo pred deseto je v sobo prišla Roxy. Začeli so pregledovati, če smo po sobah in ko je prišel vzgojitelj je z veliko vpitja in pregovarjanja do naše sobe nagnal Caluma v njegovo sobo. Torej, danes je očitno zelo slab dan za obe cimri.

Danes je Michael prišel prvič na moje totalno profesionalne inštrukcije francoščine. S tem mislim, da se je ves čas nekaj pačil in se ni niti malo trudil, kar sem mu tudi povedala. Zagrozila sem mu da si bo moral poiskati nekoga drugega, ki ga bo najverjetneje moral pošteno plačati. Potem se je malo zamislil, in strokovno ugotovil , da ima komaj dovolj denarja za nove kavbojke, kaj šele inštrukcije nečesa tao zelo nepomembnega kot je francoščina, a jo vseeno mora v šoli opraviti. Zato od takrat naprej napredujeva zmerno hitro.
Ta teden sem se začela pogosteje skupaj s Toddom, ter Roxy dobivati z Lukom in nekaj njegovih prijateljev. S Toddom sva bila zadnje čase precej zaposlena, zato se nisva veliko videla. Po nekaj dneh sem začela čutiti neko pomanjkanje, in ko smo se zdaj spet dobi skupaj, sem vedela da je bil to Todd. Čeprav se včasih zdi da nekoga ne pogrešaš, ugotoviš da je bil ravno on razlog za dolgčas, ki ga včasih čutiš. pa smo de odločili da gremo z druščino na obalo, da jih s Toddom naučiva surfati.
NO, PO DOOLGEM ČASU JE SPET PRIŠEL NEXT !
Upam da vam bo ušeč!
Komentirajte kaj vam je kul, in tudi kaj vam NI!
06. junij 2015
u172703
u172703
Končno next
Supr je :')
Neext
06. junij 2015
Next
Vse je kul!
06. junij 2015
next
06. junij 2015
*O*
neeeeeeeeeeeeeext
06. junij 2015
a vam je kul če je tako dolgo?
08. junij 2015
Nextttttttt
08. junij 2015
nexxxt<3
08. junij 2015
Neeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
08. junij 2015


Roxy's P.O.V.
Pesneto, pa gre laganje po gobah. Zakaj me mora Ash tako dobro poznati. "Zakaj te kar naenkrat zanima kaj počnem in kaj se z mano dogaja? Zadjna 2 tedna te ni ravno brigalo zame, čeprav mi ni šlo najbolje." Malo presenečena sem bila, in se okarala, ker sem bila tako groba z njim. Vedela sem da zdaj nisem jaz njegova edina skrb. Gledala sem v tla, saj nisem prenesla gledanja v oči po tem kar sem rekla, in pa tudi kadar kaj prikrivam. Prehitro bi se zlomila. "Roxy. Glej me, ko govorim s tabo." Je mirno rekel.
Ni mi preostalo drugega kot, da sem ga pogledala. Ko sem videla njegov zaskrbljen pogled, sem planila v jok. Takoj me je objel in rekel:"Hey, hey. Uredu je. Kaj se dogaja? Te kdo pretepa? Samo povej kdo pa izprašim njegovo kretensko rit!" Malo sem se zasmejala. "Ok pa ti povem, ker vidim, da mi ne ostane drugega." Globoko sem vdihnila.
"Na šoli je dekle s katero se ne razumem že od začetka leta. Je tudi moja cimra. Nevem zakaj me nemara, ampak že od prvega dne me zbada. Vsi njeni prijatelji pa se ji pridružujejo. Le en se je postavil zame in zdaj sva najboljša prijatelja. Oh, zašla sem. No ni vazno, s to punco smo zadnjič pri športni igrali odbojko in, ker nisem bila pozorna mi je žogo vrgla v glavo. Ker sem se ujela na zapestje imam zdaj zlomljeno. No evo zdaj veš." Spet so se mi tla zdela presneto zanimiva. "Kdo pa je ta punca? Ali nimaš samo ene cimre, tiste Lucy? Tega si pa res ne bi mislil." "Ah ne, z Lucy se dobro razumeva. Nia. Nia Stone? Nevem če poznaš." Ko sem ga pogledala sem na njegovem obrazu zaznala razočaranje, šok in zdi se mi, da so se mu oči malo zasolzile. "Roxy. Ti lahko nekaj svetujem? Hočeš ali nočeš, vseeno ti bom. Prosim, res te prosim postavi se zase. Ne zaslužiš si, da bi ljudje tako rečeno hodili po tebi. Zaslužiš si spoštovanje, prijateljstvo in se marsikaj. Ne pa, zlomljene roke in zaničevanje. Obljubi mi, da se naslednjič postaviš zase? Saj si vendar moja mal sestrica. In, oprosti. Od zdaj naprej bom bolj pazil nate, ti pa mi boš povedala, če se bo dogajalo še kaj takega. Prosim, obljubi mi, da boš storila, kot sem ti povedal." Ta njegov govor me je kar malo presenetil, a vseeno sem mu obljubila.
Naslednje jutro sem si zadala cilj, da Nii povem, kar ji gre. Nebom se ustrašila in bila samo tiho. Bratu sem obljubila in to obljubo bom tudi držala. Ko sem Nio zagledala pri omaricah, me je ta spet namenila enega iz med njenih zaničujočih nasmehov. Kar naenkrat sem začutila jezo in nenavadno samozavest. Spomnila sem se Ashtonovih besed, in v tistem trenutku sem sem se odločila. Z malo hitrejšim korakom sem stopila k njej in jo porinila v omarice.
"Nekaj ti povem! Danes, enkrat za vselej! Ne boš več hodila po meni kot, da sem en izmeček!!! In prav tako tudi tvoji prijatelji! Enkrat sva že imeli tak pogovor in upam, da je to zadnji, ker te imam preklemano dovolj!!! Razumeš??! DOVOLJ!! Res nevem zakaj me nemaraš, vem pa, da nisem popolna. Ampak hej, tudi ti nisi!! In res dovolj te imam in tvojega brezveznega, neumnega obnašanja. Prekleto, da sem opravila s tabo!!«
Ker se mi je spet le posmehnila, sem tako rekoč doživela živčni zlom. Začela sem jo žaliti, se še bolj dreti in iz oči so mi pritekle solze. S kotičkom očesa sem ujela, da je Ash ravno prišel na hodnik in ko me je videl, je pritekel do mene in me zvlekel proč. Objel me je čez ramo, ter rekel Nii naj naju oba pusti pri miru. Potem pa sva skupaj odšla v park.
-nekaj dni po vpitju pri omaricah-
O ta fizika. Zakaj se moram to učiti. Po mojem ne poznam bolj bednega predmeta. Že 2uri se učim pa še vedno nič nevem. Preveč še vedno razmišljam o dogajanju na hodniku pred nekaj dnevi. Nia se me za čuda izogiba. Ravno sem hotela obupati, ko mi je zapiskal telefon. Sporočilo od Luka.

*Luke the best penguin*
hey. Kaj počneš?
*Rox*
že 2ure se zaman učim fiziko. killll meee!
*Luke the best penguin*
ooo, ja svetujem ti da najameš morilca, ampak če ti kaj pomaga…si za oddih? Nič nimam početi pa sem razmišljal, če bi šla na pizzo ali nekaj?
*Rox*
Seveda! moj junak si. Kdaj in kje?
*Luke the best penguin*
kako lahko sploh vprašaš kje?!? Užaljen sem. Najina pizzerija čez 10min?*
*Rox*
ok. See ya

Ko sem se urejala je v sobo prišla Lucy. »Hey Lucy, greš z mano in z Lukom na pizzo.« »No ja, zakaj pa ne.« Ko se je Lucy uredila sva se odpravili. Potrebovali sva malo več časa kot 10min saj oblačenje z mavcom traja, zato sva malo zamudili.
Ko sva stali pred pizzerijo sem v njen že zagledala Luka. Poleg pa je stal še nekdo. »O ne. Jaz ne grem noter. Pod nobenim pogojem.« »Kaj pa je?« Me vpraša Lucy. »Ne, ne grem. Luke je s sabo pripeljal mojo ''najljubšo'' osebo. Lady's and gentleman. Here is Calum. Lucy ti kar pojdi, jaz grem nazaj.« »Ooo ne pa ne greš. Ne grem sama noter. Pa zakaj ga tako sovražiš. Mogoče pa le ni tako slab človek.« »Kaj? Res si to rekla? Kako naj ga imam za dobrega človeka, če se mi smeji za vsako stvar. Čisto vsako stvar!« »Mogoče pa to dela zaradi družbe. Daj no. Če ne greš sama, te bom pa zvlekla noter.« »Veliko sreče.« Nevem kako ji je uspelo (bila je močnejša, kot je izgledala), ampak res me je dobesedno zvlekla v pizzerijo. Dolgo smo se lepo pogovarjali. Luke, Lucy in jaz. Z Calumom nisem hotela imeti opravka, zato sem ga ignorirala. Ko je prišel natakar sva se prvič skregala, ker se nisva mogla strinjati glede pizze in pijače. Malo je manjkalo pa bi začela vpiti. Med pogovorom sva se še veliko krat spričkala. O z največjim veseljem bi mu prisolila eno okoli ušeč. Tako je nesramen. Na krožniku je ostal le še en kos pice. Ker nisem jedla kosila sem se iztegnila ponj. Ampak me je prehitel kdo drug, kot Calum. »Hvala.« »Hey! Jaz sem hotela ta kos. In ti si mi ga vzel točno izpod roke! Te mamica in očka nista naučila, da to ni lepo??!« »Veš lahko se mi zahvališ.« Se mi je porogljivo nasmehnil. »Zakaj zaboga bi se ti pa zahvalila? Ker si mi vzel kos, ki sem ga želela? Ne, hvala!« »Ne, lahko pa bi se zahvalila, ker se zdaj ne boš zredila. Saj veš, ne. Kakšen kilogram dol nebi škodil.« Začel se je smejati. Lucy me prestrašeno pogledala, Luke pa je Caluma s pogledom opozoril, da je šel predaleč. Calum misli, da sem debela. Zakaj se tako sekiram? Ni mi jasno, ampak, ker sem po licih že čutila solze, sem odrinila stol in stekla neznano kam.

*Zmenili pa smo se tudi, da gremo z druščino (takoj ko se Roxy pozdravi roka) na obalo, da jih s Toddom naučiva surfati.
(oprostite za zadnjo poved v prejšnem nextu, ki je bila malo nerazumjiva. tole je popravljeno)

No ker so tile nexti malo daljši, sem objavila vsakega posebej ; )
RES HVALA, za VSE NEXTE! In, da še vedno berete, čeprav je bila vmes dolga pavza.
Komentirajte, in kritiziajte, kaj vam je kul in kaj ne. Da lahko naslednjič s pomočjo vas še bolje napišem
P.S. Opravičujem se za pravopisne napake, ker včasih kaj spregledam
08. junij 2015
NEXT omg!! <3
08. junij 2015
*O*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext*O*
08. junij 2015
Naprej!!!
09. junij 2015
Next
09. junij 2015


Nia's P.O.V.
V šoli opažam, da že odkar me je Roxy nadrla, so se začeli spravljati na njo. Od takrat je že štirinajst dni. Zafrkavajo jo, čedalje pogosteje pa prihaja tudi do fizičnega nasilja. Jaz in moja družba nikoli nismo bili za te vrste (ne)zafrkancij. Uro pred kosilom v šoli sem se ravno odpravljala proti učilnici grščine, ko sem zagledala Roxy. Mimo je prišlo nekaj fantov. Eden jo je porinil ob omarice, drugi ji je na tla stresel vse stvari iz torbe, ostali pa so jo zmerjali. V običajnem primeru bi te stvari ignorirala, ampak danes mi je pa prekipelo. To sem že velikokrat videla in se v te stvari nisem vmešavala, ampak ker se danes ni videlo konca sem ukrepala. Torbo sem si popravila , da je dobro stala in pristopila. Umirjeno sem rekla, da je dovolj, ampak so se le zasmejalo in nadaljevali. Tisti, ki mi je bil najbližje sem ga z vso močjo klofnila, da se mu je poznal rdeč madež. Tistega, ki ravno želel udariti Roxy sem brcnila v mednožje. Od zadaj se mi je nekdo približal in me skušal prijeti, a sem ga s komolcem udarila v trebuh in takoj za tem še v nos, ostala dva pa sta očitno raje obstala. "Dovolj je, sem rekla." Sem se zadrla in jih besno pogledala. Bila sem rahlo (pod rahlo si predstavljajte debelega psa, ki je ravno z enolilometrskega teka ali sprehoda) zadihana. Pomagala sem Roxy na noge na noge, pobrala sem ji njene stvari in ji jih podala, ona pa je le strmela vame z začudenjem in s strahom. Ker nisem vedela kaj bi rekla sem le strmela vanjo in na ostale ki so se spravili nanjo. Zamomljala je 'hvala' in s hitrimi koraki odšla. Obrnila sem se proti fantom. "Bolje za vas, da jo pustite pri miru." Po hodniku je prišel besen ravnatelj. Sranje! V hudih težavah sem. Spet. Prijel me je za komolec in še enega tipa, ki mu nisem nič naredila in je tudi zgolj stal zraven fantov in ni nič naredil Roxy. Peljal naju je proti pisarni in naju posedel na stola.

Tale je malo krajši. prosim KOMENTIRAJTE KAKO SE VAM ZDI, in ali
Nia's P.O.V.
V šoli opažam, da že odkar me je Roxy nadrla, so se začeli spravljati na njo. Od takrat je že štirinajst dni. Zafrkavajo jo, čedalje pogosteje pa prihaja tudi do fizičnega nasilja. Jaz in moja družba nikoli nismo bili za te vrste (ne)zafrkancij. Uro pred kosilom v šoli sem se ravno odpravljala proti učilnici grščine, ko sem zagledala Roxy. Mimo je prišlo nekaj fantov. Eden jo je porinil ob omarice, drugi ji je na tla stresel vse stvari iz torbe, ostali pa so jo zmerjali. V običajnem primeru bi te stvari ignorirala, ampak danes mi je pa prekipelo. To sem že velikokrat videla in se v te stvari nisem vmešavala, ampak ker se danes ni videlo konca sem ukrepala. Torbo sem si popravila , da je dobro stala in pristopila. Umirjeno sem rekla, da je dovolj, ampak so se le zasmejalo in nadaljevali. Tisti, ki mi je bil najbližje sem ga z vso močjo klofnila, da se mu je poznal rdeč madež. Tistega, ki ravno želel udariti Roxy sem brcnila v mednožje. Od zadaj se mi je nekdo približal in me skušal prijeti, a sem ga s komolcem udarila v trebuh in takoj za tem še v nos, ostala dva pa sta očitno raje obstala. "Dovolj je, sem rekla." Sem se zadrla in jih besno pogledala. Bila sem rahlo (pod rahlo si predstavljajte debelega psa, ki je ravno z enolilometrskega teka ali sprehoda) zadihana. Pomagala sem Roxy na noge na noge, pobrala sem ji njene stvari in ji jih podala, ona pa je le strmela vame z začudenjem in s strahom. Ker nisem vedela kaj bi rekla sem le strmela vanjo in na ostale ki so se spravili nanjo. Zamomljala je 'hvala' in s hitrimi koraki odšla. Obrnila sem se proti fantom. "Bolje za vas, da jo pustite pri miru." Po hodniku je prišel besen ravnatelj. Sranje! V hudih težavah sem. Spet. Prijel me je za komolec in še enega tipa, ki mu nisem nič naredila in je tudi zgolj stal zraven fantov in ni nič naredil Roxy. Peljal naju je proti pisarni in naju posedel na stola.

no, tale je malo krajši. PROSIM KOMENTIRAJTE KAKO SE VAM ZDI in ali vam je KUL DA SO NEXTI DALJŠI?
Imate kakšna predvidevanja kaj sledi?
hvala ker berete, pošljite še komu, če vam je ušeč : D
10. junij 2015
am Nia bo nadrta xđ
nwm nisem dobra v predvidevanjih haha
neeeeeeeeeeeeeeext*O*
10. junij 2015
haha no, vsaj komentirala si bomo vidl kaj se bo res zgodl
P.S. opravičujem se ker je dvakrat isto napisan
10. junij 2015
nexxxxt next nexxxt!!! <3

men je lažji brat če so krajši, ker poleg tvoje zgodbice spremlam se velik drugih in je lažji vse prebrat. Just sayin
10. junij 2015
Ne,men je čist uredu da so kratki pa jih je več na dan ali na teden kot sam en dolg next
Next
10. junij 2015
nexttt
10. junij 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
+nova bralka
10. junij 2015
next+nova bralka
10. junij 2015
Nex tahahha she is so screwed hahaha
11. junij 2015
nxt
12. junij 2015

Nia˙s P.O.V.
»Ostanita tukaj in ničesar se ne dotikajta. Še posebej pa ne en drugega. Takoj bom nazaj.« Ravnatelj je odšel jaz pa sem ostala sama s tem fantom. Nisem si ga še ogledala, zato sem izkoristila to priložnost in očitno jo je tudi fant. Bil mi je presneto znan. Še nekaj časa sem ga opazovala in se namrdnila. »Si v redu?« me je vprašal. »Mhm. Zakaj ne bi bila?« Skomignil je z rameni. »Ker se pačiš.« »Saj se ne, samo nekam znan si mi.« Presenečeno je pogledal in se zarežal. »Tudi ti meni. Je možno, da si to ti Nia Stone?« Sumničavo sem ga pogledala in pokimala. »Jaz sem Eggsy Boulner.« Zmedeno sem ga pogledala. »Eggsy? Eggsy iz Aucklanda? Se me res ne spomniš?« Naenkrat mi je kliknilo, kdo je in skoraj sem skočila s stola. »Eggsy z jajci? Ja, spomnim se te ja. Se ti ime še vedno poda?« »Hej saj se še vedno spomniš da to ni moje pravo ime ane? No, je pa res da me večina še vedno tako kliče, le da iz drugih razlogov. Ker si upam veliko stvari.« Zasmejala sem se. »Meni je še vseeno bolj všeč moj spomin na tvoje ime. Hodil si iz trgovine in si se zaletel v steber in jajca so se razbila na tebi. To ne vem, če bom kdaj pozabila.« Ob spominu na to sem se začela tresti od smeha, on pa me je namrščeno opazoval. »Sploh ni tako smešno.« »Moral bi se videti. Kako to, da si tukaj? Je na Novi Zelandiji preveč Hobitov in si pobegnil k svojim sorodnikom kengurujem v Avstralijo?« »Povsod so. Popolnoma so zavzeli naša prečudovita otoka.« Je rekel s smrtnim resnim izrazom, a se je takoj začel smejati. »Samo na izmenjavi sem za eno polletje. Si si že omislila kakšnega fanta?« Posmehnila sem se mu. »Nekaj sem jih že zamenjala. Iščem še pravo robo. Kako kaže kaj pri tvojem lovu?« »Imam ogledano, samo še vabo nastavim.« »Zakaj si tako čuden?« Sem se nasmehnila in posmehnil se mi je nazaj. »Zakaj si ti tako čudna?« »Ker si ti tukaj.« Ravno naju je zajel nov val smeha, ko se je v pisarno vrnil ravnatelj, ki naju je grdo gledal. »Nekdo je slabe volje, huh?« Sem zamomljala, da me je Eggsy slišal in se je posmehnil. Ravnatelj je pogledal med nama. »Kaj je tako smešnega?« Zamahnila sem z roko in se udobno naslonila na stol. »Ah, samo starega prijatelja sem srečala. Torej, kaj bo moja oziroma je moja kazen?« Zavzdihnil je in odprl mojo mapo, ki je bila zelo debela v primerjavi z ostalimi. »Zakaj se moram vedno ukvarjati z enimi in istimi učenci? Letos si dobila že tri kazni in to samo, zaradi neopravičenih ur. Zakaj si se sploh mogla stepsti? No, si vsaj pokazala domišljavim fantom, kdo je v resnici močnejši. Mogoče bom, zato imel manj opravka z njimi. Mi boš povedala kaj se je tam zunaj zgodilo, ali pa boš vse zamolčala in samo tiho brez pripomb sprejela svojo kazen?« »Ni mi všeč izbira. Je še kaj drugega? Kaj pa se bo zgodilo z njim? On ni naredil ničesar! Roko dam v hobitovo hišo, da res ni ničesar naredil.« Eggsy me je čudeno pogledal, ravnatelj pa je zavil z očmi, kar sem ga zelo dobro naučila. »Boulner lahko odideš, ti pa...« Prekinila sem ga. »Pozdravi hobite, ko boš prišel nazaj!« Zarežal se je in pomahal. »Bom.« »Nehaj me že prekinjati!« Je jezno rekel. »In mi pusti, da dokončam. Ker vem, da mi ne boš ničesar povedala ti bom, kar lepo povedal tvojo kazen. Je neke vrste družbeno-koristno delo. Ashtona Irwina boš 27 ur učila matematiko, ker vem da ti gre dobro. Pretep se na tej šoli šteje med hujše kazni, poleg tega pa si se odločila za molk. Lahko odideš.« Vzela sem svojo torbo in ga mrko pogledala. »Hvala. Res sem vam hvaležna za to kazen, ki jo bom z velikim veseljem iz dna srca opravila.«

Hej, ker mamo tle kamor hodm do 10. julija šolo sm mela zele še mal dela, zato je mao dlje trajal da nov next
Hvala da še vedno berete, komentirajte in kritizirajte! Lahko tudi napišete mal kako bi vi kakšen dogodek drugače napisali oz. "doživeli"
Usem, ki pa ste že zaključl pa želim NAJBOLJŠE POLETNE POČITNICE
P.S. Kmalu bojo lahko spet redni nexti!
25. junij 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg