*****************************
Ali veste kako je, ko nimaš nikogar, ki bi ti hotel pomagati in ti znal svetovati? Ko te srce tako boli, da večkrat pomisliš na samomor? Ko v življenju nisi srečen? Ko nimaš sreče v ljubezni? Ko imaš doma, vse druga, le družine ne? Ko te nekateri občudujejo, vendar dejansko nimajo pojma, da je tvoje srce razpadlo na tisoč koščkov in si le zlomljena duša? Kako hudo je, ko se moreš skrivati za lažnimi nasmehi? Ko te nekdo vpraša, kaj je narobe? Nadeneš si lažen nasmeh in veselo rečeš: ''Nič, kaj bi bilo?''
Dekle z veliko prijatelji in fantom. Na zunaj veselo, razigrano, polno energije, a mnogo drugače navznoter. Dekle, ki nima sreče. Boli jo, da ni srečna kot njeni prijatelji. Nekaterim zaupa, a jim ni mar. Očeta vidi, če ima srečo, enkrat na teden. Z mamo nima več pravega odnosa, prej sta si tuji kot domači. Profesorji jo poveličujejo, a njej ni mar. Dosti ji je vsega sranja v njenem življenju. Dosti ji je lažnih nasmehov. Dosti ji je, da z njo delajo kot z izmečkom. Dosti ji je biti tista 'pridna punčka', ki stori vse, tako kot ji rečejo. Dosti ji je vsega, njenega zajebanega življenja. Temu bi naredila konec, a jo je preveč strah, zato nadaljuje to, čemur drugi pravijo življenje.

/Anne Jonnete Tifft. Alan Dino King./

STARTING:
Hailee Steinfeld as Anne Jonnete Tifft
Harry Styles as Alan Dino King
Niall Horan as Klement Kirby
Emma Watson as Kate Margarette Jones
Louis Tomlinson as Michael Kyle Johnson
18. junij 2017
Next
18. junij 2017
hmmm sem mal brskala po zgodbicah pa me je pritegnil naslov in zdej sem prebrala in zdi se mi dobro spisano (:
Next
25. junij 2017
u224294
u224294
Prologue je samo waw. Komaj čakam nadaljevanje *-*
Neeext
26. junij 2017
Next
26. junij 2017
u225914
u225914
neeeeeeeeeeeeeeext!
26. junij 2017
Next !!
27. junij 2017
Next
28. junij 2017


*****************
/At the end of the day./

Chapter one:
Prebudila me je budilka. Še en zajeban dan, poln sranja.
Komaj odprem oči, saj sem pozno zaspala včeraj. Zakaj? Preveč razmišljam o vsem, predvsem preveč le o enem fantu, kateremu hočem le najslabše, zaradi vsega sranja, ki mi ga je povzročil. Naj gre k hudiču.
Pomanem si oči in prva misel, ki mi je šinila skozi glavo je bil on, le on.
Tako ga sovražim, da ga videti nemorem, a kljub temu ga ob enem ljubim najbolj na svetu. Kako je to mogoče? No, v mojem življenju je mogoče čisto vse, verjemite mi ali pa ne.
Kljub temu da imam fanta, razmišljam toliko o drugemu, zakaj? No, to se še sama sprašujem, čeprav tega nočem.

*flashback*

Hodiva ob jezeru. Nevem, kaj točno vidim v njem, a nekaj na njem je takega, čemur pravim ljubezen. Sedeva na klopco in v tišini nekaj časa opazujeva jezero. Ko nekaj spregovorim, se tišina razblini v prijeten pogovor. Tako popoln za popolnega fanta.
Končno vpraša stavek, ki sem ga hotela slišati; Bi bila moja in jaz tvoj? Z največjim veseljem samo prikimam, nisem imela besed v tistem trenutku. Z roko v roki me pospremi domov in se poslovi z objemom. Počutim se kot najsrečnejši človek ma svetu! Popoln kot je popoln Klement Kirby. Vsaka punca bi si želela tako popolnega fanta, kot je on. Vedno me pelje kamorkoli hočem, me sprašuje vse mogoče, pogovor z njim zmeraj gladko steče, vendar a je tako popoln kot se sliši?

*End of flashback*

Seveda, prepričana vase, da sem zaljubljena, sem tako mislila, dokler v svojem življenju nisem opazila njega, človeka, ki mi je za vedno spremenil življenje. Čeprav je največji idiot na svetu, ki si ga je moje srce izbralo, sem se zaljubila vanj, v trenutku, a tega nisem opazila takoj. Samo besede in pogledi so bili potrebni, da je preskočila iskrica, ki je zagorela v kres. Dobesedno. Bila sem presrečna, res sem bila. Končno sem imela občutek, da me ima nekdo res rad ter to tudi pokaže.
S Klementom sem se malo več kot mesec imela nepozabno, no tako sem mislila. Peljal me je v restavracije, šla sva v kino, na pijačo, zabave...a vse se je spremenilo, ko sem opazila nekoga drugega. Poznala sem ga že dolgo, a ga preprosto nisem opazila. Enkrat je hotel navezati stik, a ga preprosto nisem opazila, celo zavrnila sem ga. Najsrečnejši in ob enem najhujši dan mojega življenja ko sem ga le opazila s svojo bando pri kavčih na naši šoli. Obžalujem, da se je tisti dan sploh zgodil.

''...in tisto tam je Dino s svojimi kolegi, a veš.''

''Mhm, zanimivo.''

sem odvrnila Kate, in hitela odpisovati Klementu. Od mene je starejši tri leta. Nekomu se bo zdelo grozno veliko, a dejansko ni. Če bi ga spoznali, mu nikoli ne bi dali toliko let. No razlikuje se od vseh fantov, on je…drugačen. Je nežen in si ne upa preveč. Sprva me res ni motilo, a me včasih zmoti tu in tam. Vsaj poljub bi mi že moral dati, mar ne? Kate je prekipelo.

''Mama mi je umrla.''

''Fajn ja.''

Sem odgovorila in še vedno pisala smse Klementu. Čakaj, kaj je rekla?

''Kaj si pravkar rekla?!''

Sem se zgrozila nad njenimi besedami.

''Res hvala, ker me poslušaš.''

''Oprosti Kate, samo pišem si s Klementom. Povej še enkrat.''

Zavila je z očmi in ponovila zadnje, kar je rekla;

'' Tisto tam so Dino s svojimi kolegi, a veš.''

''Dino? Kakšno ime je to?''

Sem se nasmehnila in pogledala v njihovo smer. Tisti velik je nekaj govoril in smejali so se mu.

''Ta, ki je pravkar nekaj povedal je njegov najboljši prijatelj, Flo, a opozarjam te Ann; ne zapletaj se z Dinotom; fuckboy je.''

Zgrozila sem se nad njenimi besedami. Pravzaprav pa, zakaj mi to pravi, fanta imam. Čeprav nobeden od njiju ni slab…okej, skoncentriraj se Ann, fuckboy je, bljak.

''Okej, fuuuuuuuj, zakaj si mi morala to povedati, jezus!''

Sem na glas rekla in zavila z očmemi. Takrat so se vsi obrnili. Najina pogleda sta se srečala. S pogledom me je premeril od nog do glave. Koža se mi je kar naenkrat naježila in pobožala sem si roke. Prekinila sem očesni stik ter rekla hitro Kate;

''Okeej pojdiva, matematika naju čaka.''

Odšli sva v prvo nadstropje in odložili stvari za najino mizo. Micha je sedel vzunaj na klopci, pred učilnico. Hitro sem stekla ven, njemu v objem.

''Pogrešala sem te čez vikend!''

''Enako babe, enako.''

Njegove roke so me tesno ovile okoli mojih bokov, sama pa sem stopila na prste in roke vrgla za njegov vrat. Močno sem ga objela, 2x bolj močno pa mi je vrnil objem. Stokala sem, saj me je že vse bolelo, on me pa še vedno ni spustil iz objema. Čudak, kakršen sem sama. Najboljši je, prisežem.

''Torej, povej kaj si počela med vikendom, poleg učenja.''

Sva se le spustila iz objema in usedla na klopco.

''Niti ne začni, toliko učenja imamo, zmešalo se mi bo! In moram biti odlična, imeti čim manj štiric na koncu, da se mi štipendija poveča, rabim denar.''

''Okej, rekel sem poleg učenja.''

Smejala sva se kot usekala.

''No, saj veš, mami mi je težila, kakor vedno…nisem ji še rekla za tisto zabavo…''

''Michael, imaš kak čik?''

Sem zaslišala glas pred mano.

*****************
-Kdo je to bil?
-Kaj bo naprej?
-Ji bo mama dovolila na tisto zabavo?
-Kakršna koli mnenja dobrodošla!
02. julij 2017
Bil je Dino
Menla se bota
Ne ne bo
Ful mi je všeč zgodba, neext
02. julij 2017
Next
03. julij 2017
To bo pa še zanimivo
Si predstavlam da bo reku ooo bro žal mi je nimam ga
Next
04. julij 2017
Next*O*
06. julij 2017
*****************
/At the end of the day./Chapter two:
Zmotil me je glas, ki je prosil za čik. Super, vedno me prekinjajo, ko nekaj razlagam Michu. To mi gre najbolj na živce, prisežem.

''Mam v omarici, greš zraven Ann?''

Takrat sem pogledala k višku v osebo, ki je hotela čik. On. Spet on. Pogledal me je naravnost v oči in prisežem, da se mi je koža zopet naježila. Damn, mogel me bo nehat tako gledati. Its getting creepy tho.

''Seveda.''

Vstala sva, Dino in Flo sta se nama umaknila, Micha me je prijel okoli bokov in šla sva do omaric, onadva pa za nama. Midva sva hodila v tišini, medtem ko onadva sta razpravljala o neki nogometni tekmi. O tem pač fuckboyi govorijo, očitno.

''Tekma se res zelo bliža, moramo bolj vaditi, da zmagamo! To je najpomembnejša tekma sezone! Ne smemo zamočiti, če zmagamo bomo prvi na lestvici in tako bomo prišli v prvo ligo!''

Je dejal Flo.

''Saj veš kako igramo Flo, rabimo več podpore s strani tribun, šel bom k Čeriju in se zmenil, da dobimo podporo s strani šole. Lahko bi imeli navijačice tudi.''
''Mmm, tale ideja mi je še posebej ušeč Dino.''

Zavila sem z očmemi. Fuckboyja, o moj bog.
Prišli smo k omaricam. Micha jo je odklenil in pobrskal po žepih svoje jakne. Ven je potegnil škatlico Goldičev in Dino je vzel dva. Micha je že hotel nekaj reči, ko ga je Dino prekinil.

''Ti vrnem jutri tri.''

Micha je samo pokimal in se obrnil k meni. S pogledom mi je namignil, če bom, jaz pa sem ga samo pogledala, naj pospravi, da se bova to potem zmenila.

Ja, kadim. Ne prav dolgo, a dejansko paše prižgati kakega potem ko imaš doma celo štalo in vse kar spregovorijo s tabo je dretje nad tabo ali kakšen udarec. Prisežem, prav zapaše.

''Ti kadiš?''

Je iz nenada vprašal Dino.

''Ja, problem?''

Sem samo odvrnila.

''Nene, samo, mislim, ne bi pričakoval tega od piflarja.''

Okej, to je bilo to. Pogledala sem ga z ubijalskim pogledom.

''Pokliči me piflar samo še enkrat, pa boš videl, kaj ta piflar zmore. Nimaš me pravice klicati piflar, ker nimaš pojma o mojem življenju, sploh pa neveš, za kaj se učim, zato utihni.''

Nič druga ni rekel in takrat je zazvonilo.

''Pridi Micha, nočem še ene neopravičene zaradi tebe.''

Povlekla sem ga za sabo in tudi on ni nič rekel, dokler nisva bila dlje od njiju.

''Omg Ann, tole je bilo bolanoo! Nobena mu še ni rekla kaj takega, od danes naprej te častim kot boga, prisežem!''

Smejala sva se kot utrgana in hitro odhitela v razred, da naju ne bi profesorica dohitela.

Med njeno razlago sem čisto padla v svoje misli. Spomnila sem se tistega večera, ki ga ne bom nikoli pozabila.

*flashback*

Peljal me je na sladoled. Bunila sem se, da bom jaz plačala, a ker je večji je on hitro dal denar. Delala sem se, da sem jezna nanj, a kako bi naj bila? Saj ga imam rada zaboga. Sedla sva na klopco v parku in klepetala o vsakdanjih stvareh, zraven pa lizala sladoled. Ko sva pojedla, sem se mu vlegla na noge. Mrak se je spustil in samo sedela sva v tišini. Božal me je po licu, glasba iz mojega telefona pa je tiho igrala. Bilo je čarobno. Stegnil se je proti meni, jaz pa sem se dvignila. Poljubil me je na ustnice, jaz pa sem ga prižela k sebi in poljub poglobila. Zmeraj sem mislila, da je to nekaj posebnega, a preprosto ni bilo, no vsaj z njim ne. To je bilo prvič in zadnjič, da sva se tako poljubljala. Zanimivo, zakaj ni on nikoli naredil prvega koraka?

*end of flashback*

''Anne, prideš tole rešit na tablo?''

Me je iz svojega razmišljanja prebudila gospa profesor.

''Am, seveda.''

Bil je preprost račun in rešila sem ga, kot bi mignil.

''Odlično, super, tako se dela, ostali si jo lahko vzamete za vzgled!''

Je povedala, a ni mi bilo mar, kar je govorila. Dejansko.

Zvonec je naznanil konec ure in vsi so kolikor hitro so mogli pobrali vse stvari z mize in odšli.
Hitro se m si napisala, kaj je za nalogo in tudi sama izginila iz razreda.

*Lunch time*

Zvonec je naznanil začetek malice in hitro smo zmetali stvari v torbo in se šli preobut k omaricam. Micha me je čakal pri klopci, sama pa sem hitro dala torbo v omarico, nase nataknila Superstarke in odhitela k Michi.

Najbolj pogosto vprašanje vsak dan, ''Kaj je danes za malico?'' me je spet vprašal Micha. Jao človek, jedilnik imamo na šoli, idiot.

''Mislim da so mlinci in pečen piščanec.''

''Njaam, to pa imam rad!''

Odhitela sva skozi vhodna vrata proti menzi, kjer smo jedli vsak dan.

''Toorej, potem boš enega?''

Me je Micha vprašal.

''Ja.''

Sem samo na kratko odgovorila. Dino me je res razkuril s tisto besedo prej. Pojma nima in kar nekaj obsoja na prvi pogled. Proket idiot.

Ko sva se najedla sva odšla k okrepčevalnici Živ žav, kjer je po navadi kadil. Bilo je polno naših, in usedla sva se na stopnice, stran od njih.

''Maš ogenj Michael?''

Resno? Spet on?
*****************
-Se bo Anne razpizdla ali ga bo samo ignorirala?
-Kaj se bo zgodilo v prihodnje?
-Kakršni komentarji, mnenja, kritike dobrodošle!
17. julij 2017
ful fajn
Next
13. avgust 2017
woooow kok je to zakon
super pišeš, čist noter padem
čimprej neeeeext!
13. avgust 2017
*****************
/At the end of the day./

Chapter three:
Zavila sem z očmi in pogledala stran. Če mi še karkoli reče, prisežem…

''Ann, imaš nalogo za angleščino?''

Seveda, Armando. Vedno je prijazen z mano, zato mu vedno odstopim nalogo. Čeprav me vpraša to vsak dan, ko imamo skupne predmete, mu jo zmeraj rada dam.

''Armandoo, samo sekundoo…''

Michi sem potisnila čik v roke, saj nočem, da vsi vedo. Nikoli ne veš, kdo bo to uporabil proti tebi…Pobrskala sem po svoji torbi za svoj ključek od omarice in mu ga vrgla v roke. Spretno ga je prijel.

''Torbo imam v omarici in ne zgubi mi ključev!''

''Hvaalaaa, najboljša si!''

Je v zahvalo rekel in odhitel do šole.

Micha mu je dal vžigalnik, da si je prižgal čik, nato pa ga je Dino dal meni. Hotela sem mu ga vzeti, a mi ni dovolil. On mi ga je hotel prižgati. Zavila sem z očmemi. Čik sem dala v usta in se približala vžigalniku. Prižgal ga je, jaz pa sem potegnila vase, da sem si prižgala čik. Inhalirala sem. Znan občutek je napolnil moja pljuča, jaz pa sem zaprla oči in počasi izdihnila dim. Pogrešala sem ta občutek. Občutek svobode.

''Torej, kaj misliš Micha, bo Čeri dovolil, da ustanovimo navijačice na naši šoli?''

Je izdihnil Dino, Flo pa je prikimal poleg njega.

''Nevem…ne bi bilo slabo.''

Sovražim, ko se Micha druži s takimi kreteni. A kaj morem? Soigralec je.

''Ga boš šel z mano vprašati?''

''Ja, lahko.''

Spet sem inhalirala, Micha pa je dal glasbo na svojem telefonu.

''Ti, upornica, bi bila pri navijačicah?''

Me je nenadoma vprašal Dino. Pogledala sem ga s pogledm, če se zajebava z mano.

''Ti zgledam tak, nogometašek?''

''Ja, mi.''

Okej, očiitno se zajebava.

''Ne, pa ti?''

Sem rekla in ga lepo pogledala, zraven pa inhalirala.

''Boš videla, da boš. Vse boste morale biti, ker vas itak ni veliko na naši šoli. Če ne z lepa, pa z grda.''

In mi pomežiknil. Sovražim, ko to dela. Grdo sem ga gledala.

''Bomo videli, kdo bo zmagal.''

Sem rekla in se mu lepo nasmehnila. Pohodila sem čik, da sem ga ugasnila in vstala. Pogledala sem na telefon. Zvonilo bo čez pet minut.

''Iti morava Micha, zvonilo bo.''

Vstal je in pohodil čik.

''Čakaj Micha, z vama greva.''

Ne spet, uuugh.

''Kdaj boš šel z mano k Čeriju?''

''Hmm, koliko ur imaš danes?''

''Šest.''

''Okej enako, itak morem čakat na avtobus, zato lahko grema po pouku.''

''Pošteno.''

Je rekel in njegov telefon je zapiskal. Pogledal je in odpisal. Zanimivo, ima punco? Lol, katerga bi ga pa hotela anyway?

Spreobula sem se pri omaricah pa me je čakala Kate.

''Greva?''

''Jaa, le Micho počakam.''

Pograbila sem torbo in odšli sva k fantovskim omaricam. Seveda je bil zraven njega Dino. Očitno se ga bom morala navaditi, zaradi Miche. Čudno mi je le, da ga prej nisem opazila, res čudno. Ravno sta nekaj govorila.

''Greš?''

Sem prekinila njun pogovor.

''Upornica, počasi. Morava se pogovoriti.''

''Ja, grem. Se vidiva po pouku Dino!''

In šel je do mene. Dinotu sem namenila sarkastičen nasmeh in odšli smo do naše naslednje ure.

*po pouku*

''Ampak obljubil si mi da me pospremiš domoov Michaa!''

''Veem, vendar nočem, da je Dino jezen, saj veš, da me bodo potem vsi sovražili.''

Zavila sem z očmi in ga močno stisnila k sebi.

''Se vidiva jutri prav?''

''Seveda! Kliknem, ko pridem domov!''

''Le glej, da res!''

''Nono, najdita si soboo!''

Samo zavila sem z očmemi in ga spustila iz objema.

''Ti pa si najdi pameet!''

''Upornica, umiri svojo uporno stran. Nočeš obžalovati svojih besed.''

''Uuu, a me boš udaril? Se te že bojim!''

Smejal se je.

''Ne, ne tepem se s puncami. Obžalovala boš na drug način.''

''Jaja, kakorkoli…''

''Greva?''

Je prišla ravno pravi čas Kate. Hvala bogu za to žensko, ob pravem času na pravem mestu!

''Ja, adijo Micha!''

Sem rekla in se obrnila, da bom šla,
''Adijo tudi tebi, upornica!''

Mi je rekel Dino.

''Imam ime veš!''

''Vem da imaš, upornica.''

Okej, to ne pelje nikamor, samo greva…ko sva bili vzunaj, sva odšli k Živ žavu.

''Prosim, ne približuj se Dinotu Ann. Res nočem, da te prizadene.''

''Ne skrbi Kate, sploh mi ni všeč. S svojim arogantnim obnašanjem, nosi se, kot da je kralj in ima vse pod svojo oblastjo, na živce mi gre, res! Sploh pa, Klementu nisem še nič pisala, omojbog!''

''Upam, da bo res tako ja…''

Pogovarjale sva se še nekaj časa, nato pa sem odšla domov.

Odklenila sem vrata in jih zaklenila za sabo. Ni je še doma, hvala bogu.

Torbo sem odložila na kavč in se poknila na kavč v dnevni sobi. Prižgala sem wifi in pregledala obvestila. Facebook, Messinger, Twitter, Youtube, Snapchat. Poslala sem snepe, ki sem jih posnela v šoli in objavila slike na my storyju. Uu, nekdo me je dodal na snepu. Alan69lol – Dino. Ta človek pač ne odneha. Dodala sem ga nazaj in pogledala snepe, ki sem jih dobila. Slike, ko sva se slikale s Kate sem skrinala in si jih shranila v mapo na telefonu.

Dobila sem nov chat na msgju. Pogledala bom pozneje. Odšla sem v svojo sobo, da bi naredila nalogo. Prižgala sem si glasbo, ne preveč glasno in ne preveč na tiho. Nalogo sem naredila v eni uri in slišala sem, da se ključ v vratih obrača. Telefon sem hitro vrgla na posteljo in se delala, da še delam nalogo. Vrata moje sobe so se odprla in noter je pogledala mami. Pogledala sem jo nazaj in ji rekla zdravo, ona pa je odšla v kuhinjo. Olika pa taka.

Vstala sem iz svojega stola in odšla v kuhinjo. Mlajša brata sta bila že tam in vzela sem si milkshake, ki ga je prinesla iz trgovine ter ga popila.

''Kaj dela Klement?''

Je bilo, kar je spregovorila meni.

''V študentskem domu je, uči se trenutno.''

''Vsi se majo za učit, sam vi se nikol nimate nič za učit, vzamite si jih za vzgled!''

Zavila sem z očmemi. Ja, to pogosto počnem.

Dobra stara mami…

*****************
-Se bosta kregale?
-Kdaj bo vprašala za zabavo?
-Ji bo pustila iti?

°Mogoč je zajle še tak nezanimivo, sam pridejo še bolj zanimivi deli, zapleti, razočaranja, solze in smeh! Tak da potrpite mal tte nezanimive prve dele, da bo pol bolj zanimivo! A xxx°
17. avgust 2017
Neeext! super je
17. avgust 2017
Next
19. avgust 2017
*****************
/At the end of the day./


*gif je*

Chapter four:

Nikoli nismo imeli toplega kosila doma. Ko sem še bila v osnovni šoli smo imeli tam kosilo, in to bi pač naj zadostovalo do konca dneva po njenem. Razumem, nimamo denarja, živimo od očetove plače.
Naredila sem si sendvič in zagriznila vanj. V tišini sem jedla, medtem ko so se ostali trije pogovarjali. Vedno je bilo tako. Premišljevala sem, kaj ji bom rekla za tisto zabavo in ali je že pogledala pogovore na Messengerju…ja, pregleduje mi Facebook in pogovore na Messengerju. Bolano, zame je to bolano.
Nikoli nisva govorili o šoli, saj ni bila zadovoljna s tem, da sem spremenila smer šolanja. Prej sem se šolala o ekonomiji, a sem šolanje preusmerila v gastronomijo. Rada kuham, poleg petja je to moja strast in rada bi se naučila nekaj kuharskih veščin, čeprav ne nameravam ostati v tem poklicu za vedno…zaradi tega se nisem odločila za gimnazijo. Štiri leta zapraviš v nič. Brezveze.
Ko sta tamala dva odšla v našo sobo sem zbrala nekaj poguma. Nerada se pogovarjam o tem rečeh z mamo, strah me jo je. Dejansko.

'Am mami? V soboto je tista zabava in me zanima, če-'

'Ali gre Klement tudi?'

Pomislila sem. Ne, ne gre.

'Ne, ni povab-'

'Nikamor ne greš. Poleg tega se tako ali tako vidita samo ob vikendih, zato bodi z njim.'

Roko sem spremenila v pest. Jezna sem bila in sita takega obnašanja do mene. Sita tega, da nesmem s svojimi prijatelji ven, na zabavo, ker, kakor ona sama rada reče, 'nimam pravih prijateljev'. Čisto iskreno, nevem zakaj sem si zaslužila to. Pretepanje in gnitje v tem prekletem plesnivem stanovanju. Čudovito.
Vstala sem in se pobrala od mize. Pobrskala sem po svojih slušalkah v svoji torbi in jih priključila na telefon. Počila sem se na kavč in predvajala glasbo na telefonu. Končno sem pogledala tisti pogovor na Messengerju. Alan. Kaj za?

*Pa sem te le našel upornica*

Kaj mu ni jasno? Kaj če mami vidi? Ubila me bo.

*Ali slučajno vohuniš za mano nogometašek?*

Bilo me je strah, da bo šla na računalnik in bo odpisal ravno takrat, ko bo ona gledala Messenger. Fak, odpiši hitro. Končno je le odpisal, a sem pogovor arhivirala, saj je ravno zagrabila računalnik.

*Ne , nisi tako priljubljena, da bi te*

Čez nekaj sekund je spet zapiskal telefon.

*Kakorkoli, v šoli si pozabila svojo kapo, jaz jo imam. Za živžavom jutri pol sedmih.*
Hitro sem pogledala, kaj gleda mami in si oddahnila. Neko spletno trgovino je gledala.

*Bom premislila*

In sam seenal je. Hitro sem zbrisala pogovor in zaklenila telefon. Fak, to je bilo blizu. Kako sem lahko pozabila kapo zaboga?

*naslednje jutro*

'Zbudi se.'

Hitro sem vstala, pomela oči in pojedla kosmiče, ki mi jih je pripravila mami. Ura je bila 15 čez šest. Faaak, hitro morem! Na hitro sem si umila zobe, nanesla puder, da sem prekrila vse mozolje in ogrce, nanesla bronzer in highlighter in si z maskaro podaljšala trepalnice. Nase sem potegnila črne raztrgane kavbojke in temno rdeč crop top. Počesala sem si lase in nanesla še temno rdečo šminko. Čez sem dala parko in torbo na rame. Obula pa črne bulerje. Pograbila sem telefon preden je mami opazila in izginila za vhodnimi vrati. V ušesa sem vtaknila slušalke in se prepustila glasbi, da me je odpeljala v svoj svet.
Po poti sem si v nos vtaknila fejk pirsing. Mami mi nikoli ne bi pustila pravega. Tega mi je kupila Kate, ker ve kako zelo si ga želim. Najboljša je!
Čez deset minut sem bila skoraj pri živžavu, ura pa je bila pol sedmih. Gledala sem okoli, a nobenega še ni bilo nikjer. Pred poukom jih je ponavadi tu ogromno. Pa ne samo naših, ampak tudi osnovnošolske mularije. Zdaj moram še bolj paziti, da me kdo ne zašpeca mojima dvema bratoma, saj bi bila drugače pečena. Dobesedno, kot piščanec.
Moj telefon je zapiskal. Dva nova sporočila.

*Best friend: Kdaj prideš v šolo?*

*Sem že tukaj, ti potem razložim zakaj*

*+386 40 472 001: pridi za živžav*

Očitno bo to Alan, ugibam. Vstavila sem si ga v imenik pod fuckboy.
Počasi sem se približala našim stopnicam, ter odšla za župnišče. Pri živžavu je župnišče, kjer živi naš župnik, patetično, vem.
Prišla sem čisto do ograje in pogledala v levo, če je kje tam, ko me je nekdo zgrabil in pokril z roko usta. Stresla sem se in ga ugriznila v roko, da me je spustil in nato on kriknil od bolečin. Ta glas mi je znan.

'Zakaj bi to naredila!?'

Okej, ta butec se mora naučiti, da me ni pametno strašiti.

'Zakaj bi me strašil, a se ti je čisto zmešalo?! Kje je moja kapa?'

'Počasi, saj jo imam, kam se ti mudi? Pouk se začne čez 40min, sedaj pa imava še 40min časa.'

'Poglej, s tabo nimam nobenega namena karkoli imeti, ker imam fanta, tako da spokaj. Kapo.'

Zasmejal se je. Lep nasmeh ima.

'Glej upornica, sem ti že povedal, da nisi tako priljubljena kot si misliš. Si za čik?'

Zavila sem z očmemi in prikimala. Vsedla sva se na stopnice in dal mi je čik. Prižgal si ga je in nato še meni.

Naredila sem dim.

'Torej, kdaj točno je tista zabava, o kateri si govorila?'

'Ne skrbi, nisi povabljen, zato te ne rabi zanimati.'

'Misliš? Jaz ne bi bil tako prepričan.'

'Glej, nisi povabljen, ne povabi se sam, ker se ne družiš s takimi ljudmi kot sem jaz.'

'Aja? S kom se pa potem trenutno družim? S steno?'

Zasmejala sem se. Budalo pač.

'Večkrat se moraš smejati upornica, lep nasmeh imaš. Ooo ne, ne boš zardela Ann, ne boš!

'Uglauneem, ne družiš se drugače z mano. Ni bilo mišljeno trenutno, ampak ti se družiš s priljubljenimi, jaz pa ne izstopam toliko kot ti.'

Fak. Spet. Sem. Pozabila. Klementu. Pisat.

'Sam sekundo.'

Sem mu rekla in pograbila telefon.

*Ljubezen: Dobro jutro <3*

'Klement? Resno? Pa te sploh objame?'

'Kaj je s tabo? Seveda me? Imaš problem?'

'Ne, samo punca kot si ti si zasluži nekoga boljšega.'

Zasmejala sem se. Saj ni resen.

'Saj nisi resen, se sploh poslušaš? On je tako dober z mano kot nihče drug ne bi bil nikoli. Kot bi bil moj angel varuh!'

Smejal se je.

'Smej se kolikor hočeš, a ne, ne padam na fuckboyje, kakršen si ti.'

Prenehal se je smejati.

'Fuckboy? Saj nisi resna, se sploh poslušaš?'

Me je ponovil.

'Pa še kako resna. Smrtno resna.'

'Nikoli. Resno. Jaz pa že ne.'

Mhm, jaz in mami pa sma si najbližje na svetu. Lažnivec.

'Kakorkoli…'

'Ne verjameš mi, kaj ne?'

'Zakaj bi ti verjela, saj te niti ne poznam?'

'Pa me še boš.'

Če on tako pravi.
Klepetala sva še nekaj časa, dokler me ni Kate klicala, da je v šoli.

'Amm Kate je, moram iti. Lepo se je bilo pogovoriti s tabo.'

'Enako, se vidiva v šoli, upornica.'

Obrnila sem se in torbo vrgla na ramo.

'Nisi nečesa pozabila?'

Se je zadrl za mano.

Vstal se je in prišel do mene. Nekam čudno blizu mojega obraza. Nekaj časa me je gledal v oči, nato pa mi na glavo nataknil kapo.

'Oh, saj res, kapa…hvala in adijo.'

Sem nervozno rekla, medtem pa sem nervozno obračala prstan na desni roki.

Nasmehnil se mi je in me odzdravil. Pohitela sem h Kate v šolo. Čakala me je na kavčih, vključno z Micho.

'Kje si bila ženska do zdajle zaboga?!'

Je vpil Micha name in me objel.

'Veš da nevem kaj bi naredil, če bi se ti kaj hudega zgodilo?'

'Oprosti Micha.'

Močneje sem ga objela in prižela k sebi. Obrnila sem se h Kate in ji z usti oblikovala stavek 'Morava se pogovoriti'. Razumela me je.

'Amm Ann pridi z mano, na wc moram.'

'Seveda! Prideva nazaj Micha!'

Pokimal mi je in preden je spustil mojo roko mi je rekel:

'Potem mi boš povedala, kje si bila prav?'

Prikimala sem mu in hitro odšla s Kate na varno, kjer naju ne bi nihče slišal.

'Govori.'

Mi je samo rekla. Vdihnila sem zrak v svoja pljuča.

'Imaš kak čigumi?'

Pobrskala je po torbi in našla zadnjega. Tako sem se nekako sprostila. To me je pomirilo in skoncentriralo med urami namesto čika.

'Torej, včeraj me je Dino kliknil na Messengerju…'

'Blokiraj ga.'

'Počakaj da povem do konca, kristus!'

Zasmejali sva se.

'Toorej, rekel mi je da ima mojo kapo in da naj pridem danes pred šolo, ob pol sedmih za živžav ponjo..'

'Sta mutila?'

'Neee jezus Kate!'

'Uglauneem, sprva mi je ni hotel dati, nato mi je ponudil čik in potem sva se pogovarjala o vsakdanjih rečeh. Bilo je kar kul in čas je hitro minil.'

'Ne reci mi, da padaš na te njegove bedne fore?'

'Potem si me ti klicala in skoraj sem odšla, ko mi je rekel, če sem kaj pozabila in obrnila sem se. Prišel je do mene, nevarno blizu mojemu obrazu in mi nataknil kapo na glavo. Bilo je res creepy, prisežem.'

'Ann, ne padaj na te njegove fore, hoče te samo izkoristiti.'

'Veem Kate in ne padam na njih. Patetične so, res.'

'Vedno bolj si bo upal in če mu boš pustila, bo katastrofa.'

'Bomo videli, kdo se bo na koncu v koga zaljubil.'

'Poznam ta pogled, Anne Jonnete Tifft, kaj naklepaš?'

'Boš videla, vse ob svojem času…pojdiva k Mitchi, verjetno naju že nestrpno čaka.'

V glavi sem si namišljala načrt, da bo mislil, da se zaljubljam vanj, a na koncu bo obratno.

Ko sva prišli do kavčev, sem slišala, da se Mitcha z nekom pogovarja.

'Ja Michael, vse je potrjeno, Čeri se je strinjal z mojo idejo in danes bo okrožnica. Tekma je čez en teden!'

Vrag naj vzame tega kretena!

*****************
-bo Anne šla k navijačicam?
-Kaj se dogaja s Klementom in Anne?
20. avgust 2017
Neext!
20. avgust 2017
Next
mislm da bo šla, ker bo tko mela priložnost da uresniči svoj načrt
21. avgust 2017
*****************
/At the end of the day./Chapter five:

Ko sta me zagledala, se je Dino obrnil proti meni.

'Pri navijačicah boš upornica!'

Zavila sem z očmi.

'Hja, jaz sem pa papež, ne veseli se prehitro.'

Sem pomirjeno rekla in se mu nasmehnila. Hotela sem že oditi, ko se je zadrl za mano:

'Aja, pa glede tiste zabave…povabljen sem.'

Kaj? Saj se heca, mar ne? Kdo ga je povabil!?

Obrnila sem se in najprej pogledala Micho. Fak, saj ni…Dino je Micho objel okoli ramen in ga stisnil k sebi.

'Micha me je ravnokar povabil in ostale fante iz nogometne ekipe, ne kolega?'

'Ja…'

Je samo tiho odgovoril. Prasec. Tukaj je zmagal, a naslednje ne bo. Bo že videl..hotela sem ga napizditi, kako si upa Micho tako izsiljevati, a sem le pomirjeno rekla:

'Super, se vidima tam!'

Se obrnila in odšla iz sobe. Kate me je zelo grdo gledala.

'Ann, kaj za vraga je bilo tole?! Rekla sem ti, da-'

'Jaa, vem vem Kate, a imam načrt, se spolniš?'

V trenutku je vtihnila in premislila. Nasmeh ji je zrasel na obrazu.

'O ti!! Legenda! Mimogrede, prideš na zabavo?'

Zavzdihnila sem in se sesedla na klopco blizu učilnice 2. Kate je dobro vedela kakšen odgovor je to.

'Kaj bova pa sedaj?'

'Morala ji bom lagati, ni druge.'

'Vendar kako?'

Izdihnila sem.

'Prej bova šla s Klementom ven, nato pa mu bom rekla, naj me pelje na zabavo in pride pome. Njemu bom vse povedala, no saj že ogromno ve, vendar mu bom morala vse razložiti, seveda.'

'Ann, to je brilijantna ideja!'

Namuzila sem se.

'Ali ni?'

'Seveda jee, vendar bom morala lagati mami. Po vsem tem, kar je že prebrala na messengerju ji nočem več lagati…'

Kate je pokleknila k meni.

'Ann, vem da ti ni prav, da ji lažeš, a to je za tvoje dobro, ne moje ali njeno. To pač ni normalno, da te ne spusti na hudičevo zabavo samo z nami, sošolci. No, sedaj pridejo še nogometaši, a to ji ne bi rabila povedati ne?'

'Ja, vem da ni normalno Kate, veš kaj mi je rekla? Če Klement tudi gre, pa sem ji rekla da ti povabljen..'

'No vidiš, tu bi lahko rekla ja. To je samo nedolžna laž.'

Nedolžna, ki bi me spravila v ogromne težave, če bi mami izvedela. Odkar mi je prebrala pogovore na Messengerju…se vedno bojim, da bo kaj izvedela.

'Dobro, rekla ji bom to.'

'Tako je prav.'

Objela me je, jaz pa njo nazaj. Prisežem, da je najboljša!

'Nekaj ti moram pokazati, pridi z mano!'

Sem ji rekla in odšle sva na stranišče. Včeraj sem si dala izdelati pirsing v nosu, vendar ga sedaj nimam noter, zaradi mame, seveda. Pobrskala sem po njemu in ga dala v nos. Ko ga je Kate zagledala se je zelo razveselila.

'Omojbog Ann, tega si si vedno želela in tako ti pristaja! Vendar, kako?!'

'Včeraj, nimam ga noter, da ne bi mama izvedela inn zelo me boli!'

Zazvonilo je.

'Boljše za naju da hitro odideva k pouku! Mimogrede, moraš ga imeti v soboto!'

'Logično Kate.'

Nemudoma sva stekli k angleščini.

Med angleščino sem skoraj zaspala, prisežem. Profesor je nekaj blebetal o Shakespearju, vendar me ni zanimal, se bom že naučila spotoma. Zatavala sem v sanje.

*imagination*

Bila je tista zabava, na katero sem komaj čakala, saj bom končno sama, ne bo mame! Ne bo mame, ne bo fanta, sama z najboljšimi prijatelji ter alkohol in cigareti! Po nehaj shotih in nekaj skajenih cigaret se me se že nekaj prijelo, vendar sem še kar pila, dokler nisem bila pijana kot krava. Nevem, zakaj nisem imela nikoli na mislih Klementa in to mi ni bilo všeč. komaj sem še stala, ko sem iskala pijanega prijatelja. Kar naenkrat se je pojavil moj bivši in me poklical k njemu. Spoznala sem nekega njegovega prijatelja, ki je bil kul. Njegov oče je imel ta lokal in noter je bil DJ, ki je vrtel glasno glasbo. Mislim, da je bil Dave. Silil ga je, da mi naj da poljub, čeprav sva se prej pogovarjala z bivšim, da imam fanta. Dvakrat me je to vprašal, saj je bil kot jaz pijan. Približal se je k meni, a sem se mu odmaknila. Ko se mi je približal drugič se mu nisem mogla in poljubil me je, vendar ni mogel stati pri miru in skoraj padel. Hotel je, da mutiva, a sem mu rekla, ne pred vsemi. Odpeljal me je za trgovino, ki je bila zraven lokala in poljubljala sva se. Bilo je res, magično. In sploh nisem čutila krivde, to mi je bilo najbolj čudno!

*end of imagination*

'Gospodična Tifft!'

Hitro sem se prebudila. Ojoj, sem spala?

'Da, gospod profesor?'

'O čem smo sploh govorili, mi lahko poveste?'

'O Shakespearju seveda.'

'Da se to ne ponovi, ja?'

Me je na kratko opozoril, jaz pa sem samo pokimala. Kaj za vraga bi naj pomenile te sanje?!

Po koncu pouka smo Kate, Micha in jaz sedeli na stopnicah. Pripovedovala sem jima o mojih čudnih sanjah.

'In tako me je profesor zbudil. A ni čudno? Nekako me je strah, pa nevem zakaj.'

'Srhljivo.'

'Brez dvoma, zelo čudno in resno, bivši?'

'No, saj ni tako slab in nikoli se nisva poljubila, remember?'

'Res je, vendar…mogoče ti to kaj sporoča?'

'Ali pa je sporočilo iz prihodnosti, o ti drolja!'

Se je hecal Micha. Planili smo v smeh. Prekleto budalo.

'Okej, sedaj pa resno. Strah me je, da bo vse res. Nočem prevarati Klementa!'

'Okej, okeej, počasi, ne vemo, če bo to sploh res, mogoče so bile samo sanje, mislim, Klementa imaš rada, ne?'

Pomislila sem. Ja seveda ga imam rada, mislim skupaj sva duh?

'Seveda, kaj ti je?'

'Okejj, samo preverjam jao. Včasih sanjamo ljudi, kar tako nekoga, ki ga nikoli ne, ker nas ta oseba pogreša, tako da bo verjetno to.'

'Kaj, da me bivši pogreša?'

Kate je pokimala. Micha se je strinjal.

Naredila sem dim. In počasi izdihnila.

'Good point, mogoče pa je res! Upam, da je…'

'Mislim, da bi bilo pametno, če gremo na postajo, bus bo prišel.'

Vstali smo, pohodili ogorke in se napotili proti postaji. In uganite na koga smo naleteli? Tako je, Dino in Flo sta bila na postaji. Zavila sem z očmemi, vendar ne sme me videti, misli, da sem lahka in bom padla na njegove bedne fore.

'Poglej, poglej, kdo je tukaj…'

'Spet ti?'

Sem v sarkazmu rekla. Nasmejala sva se.

'Oja, spet jaz. Mimogrede, to je Flo, moj najboljši prijatelj.'

'pozdravljena.'

Mi je dejal in mi nežno stisnil dlan. Pomežiknil mi je. Resno? Čeprav, moj bog kako je lušten!

'Ann.'

Sem le tiho dejala.

'Torej v soboto prideta?'

Sem razblinila tišino.

'Ja, seveda in vsi ostali nogometaši.'

'Kul, vendar ne bom kriva, če se ne bosta zabavala, ker se-'

'Ne druživa s takimi ljudmi, ja vem upornica, kaj boš rekla, a nikoli ne veš kam te življenje pripelje in s kom se boš spoprijateljil, ne?'
In mi pomežiknil. Pohodil je ogorek in avtobus se je počasi bližal. Stopila sem iz gužve, ko je za mano zaklical:

'Nasvidenje tudi tebi!'

Pogledala sem v njegove oči. Obdržala sva očesni stik za nekaj časa in nekaj v mojem želodcu se je premaknilo. Jup, lačna sem. Nasmehnila sem se mu in si lase popravila za uho. Počasi sem se odpravila domov. Torbo sem vrgla na posteljo in naredila sliko za mystory na Snapchatu. Sledila je vsakodnevna rutina s telefonom, nalogo, kosilom itd.

Ko sem se stuširala sem se počila na kavč in spet pregledala Snapchat. Največ časa preživim na Snapchatu, prisežem, brez njega ne bi mogla. Dobila sem nov snap od Dina. Hotel je pogovor. Preden je mami prišla domov sem odšla v svojo sobo pisala sva si še dolgo, dokler nisem ob pogovoru zaspala.

*****************
-Kaj se bo zgodilo na zabavi?
-Bo mami izvedela, da se ji je Anne zlagala?
28. avgust 2017
Next
29. avgust 2017
Kate bo mutila z Flojem
Ne,nesme
Next
30. september 2017
Se opravičujem, vendar nisem mela neke volje do pisanja, velik sranja mam trenutno v življenju in v šoli in bom probala redno objavlat oz. ko dobim inspiracijo. Upam da razumete
*****************
/At the end of the day./*klikni na sliko*

Chapter six:

Prekleta budila. Nočem še vstati, ne da se mi.

'Ann, pokonci.'

No, super. Počasi sem se skobacala iz postelje in se pretegnila. Spat bi šla nazaj. Sploh nisem jutranja oseba in če mi kdo gnjavi zjutraj sem lahko zeloo tečna. Oprosti, ampak jutro če si slep?

Vsedla sem se za mizo in srebnila nekaj požirkov vročega kakava. Bolje bi bilo, če bi bila kava, a mami bi ponorela, če bi izvedela, da pijem kavo. Mogoče se vam zdi, da pretiravam, a dejansko je vse res.
Pojedla sem kos namazanega kruha in pot me je pripeljala do kopalnice, kjer sem opravila rutino. Ko sem bila oblečena sem nase vrgla še parko in črn beanie ter se odpravila v šolo.

'Adijo.'

'Adijo.'

Je bilo vse, kar sva si vsako jutro rekli. Ko sem prišla v šolo me je Mitcha skupaj s Kate čakal na klopci, a nista bila sama. Kate je bila tako slabe volje, videla sem ko sem zavila desno za omarice. Z njima sta bila Dino in Flo. Wellll fuck.

'Mitcha! Kate!'

Sem vzkliknila in objela najprej Kate nato pa Micho objela, ta pa me je dvignil.

'Spusti me dol no idiot!'

Dal me je dol in smejala sva se kot utrgana.

'Dobro jutro tudi tebi upornica.'

Zavila sem z očmemi.

'Jutro Flo.'

Sem rekla in čakala izraz na Dinovem obrazu. Smejala sem se kot utrgana in mu samo pomežiknila.

'To si bom zapolnil!'

Je dejal in se smejal. Preobula sem se in z Micho in Kate smo šli kakor vsako jutro po kavo. Drugače ne morem začeti dneva, jebiga.

'Zabava Ann? Jutri zvečer je a veš.'

'Jaja, saj vem, samo nisem še mela časa vprašati.'

Zmeraj me je tako strah vprašati mami, če lahko grem kamorkoli. Zakaj? Ker že na pamet vem, kakšen odgovor bo. En velik masten NE. Zakaj bi potem sploh spraševala? Brezveze.

'Ampak moraš jo vprašati, hočem te zraven, sploh ker bodo Dino in oni idioti…'

'Vem bre, vem, zato bom probala priti. Btw moraš mi poslati, kaj boš imela gor Kate, pojma nimam, kaj naj oblečem!'

Micha je samo zavil z očmemi.

'Ženske…'

In vsi smo padli v smeh. Zvonec je naznanil začetek pouka in morali smo pohiteti v razrede.

*Lunch time*

'Počakaj me Micha!'

Sem hitela za njim. Ni možno da se človek tako hitro preobuje! Kate je šla na malico, midva pa sva zavila k živ-žavu. Nobenega še ni bilo, zato sva se vsedla na klopi. Vsaj enkrat no.

Kmalu so prišli prvi, in sicer pacienti iz tretjega letnika triletnega programa ali po domače Dino in njegova banda. Zavila sem z očmemi. Spet?

'Hej Micha.'

Je rekel Dino in se vsedel nasproti mene. Nasmejala sem se. Okej fair enough. Prižgala sem si čik in naredila dim. To sem čakala…fantje so se pogovarjali nekaj o nogometu, a me ni najbolj zanimalo, namesto tega sem si iz dolgčasa prižgala še en čik. Gledala sem okoli, če me bo kdo videl, saj nisem bila navajena kaditi tu. Nikakor se ne sme razvedeti.

'Kaj gledaš?'

Je Dino prisedel k meni. Vsaj nekdo se me je usmilil.

'Ne sme se razvedeti.'

'Kaj se ne sme razvedeti?'

'Da kadim.'

'Zakaj?'

Je bil še naprej radoveden. Naredila sem še en dim.

'Mami bi me ubila.'

'Jaz nimam takih problemov.'

'Lucky you.'

Sem rekla v sarkazmu in nasmehnil se je.

'Torej prideš na zabavo?'

'Nevem še točno, zakaj?'

'Pa dobro, a še vprašat ne smem več?'

'Ne.'

Oba sva planila v smeh.

'Opa Dino a kar nova že?'

Je bil pameten en njegov sošolec. Jao bedaki.

'Utihni.'

Mu je rekel in se smejal. Okej strange.

'Upam da prideš, drugače itak ne bo nobenega pametnega.'

'Flo?'

Sem rekla.

'Pa dobro, njega mam že poln kurac.'

Smeh. Spet. Rada sem se pogovarjala z njim, res je v redu oseba. Njegov karakter mi je zelo všeč, sam pa tudi ni slab…okej zašla iz teme.

Zazvonil mi je telefon. Sporočilo od Klementa.

'Živjo lepotica.'

Samo zaprla sem telefon in se zatopila v pogovor z Dinom.

'Nečaka imaš? Jaz sem si vedno želela mlajšo sestrico! Ni pošteno!'

'Ime mu je Alex in je zelo poreden, zna pa kletvice. Ja, jaz sem ga naučil.'

'Alan ne moreš, otrok, ti si poreden!'

V tem 25min sem zvedela o njem ogromno. Res ogromno. Vendar teh 25min je minilo kot bi rekel keks. Prehitro.

Preobula in Alan me je počakal ter pospremil do razreda. Matematika, super.

'Se slišiva potem?'

'Zmenjeno, klikni!'

Sem mu rekla in pomežiknil mi je. Preden sem šla v razred sem se še enkrat ozrla za njim. Gledal me je. Zmajala sem z glavo, on pa se mi je samo nasmejal in izginil po stopnicah v višje nadstropje.

*kasneje*

Stopila sem izpod tuša. Vsa kopalnica je bila v rosi, saj sem se umivala s kropom. Ljubim vročo vodo, sploh ko me zebe.

Posušila sem si lase in se oblekla v pižamo. V ušesa sem si vtaknila slušalke in se namestila v posteljo. Vedela sem, da me ne bo kliknil. Ker to je pač Dino. Nasmejala sem se sama sebi in si izbrala seznam pesmi, ki mi je ustrezal. Glasba je moje življenje, dobesedno. Ljubim petje in brez glasbe bi umrla. Dobesedno.

Čez pol ure sem dobila snap od Alana.

'Obljubil sem ti upornica in tu sem'

Okej mogoče pa me bo kliknil? Nasmehnila sem se in pogovarjala sva se še dolgo v noč, dobesedno o vsem. Malo sem spoznala njegovo družino, on mojo, njegove hobije, pogovarjala sva se o njegovih prijateljih…svašta.

Ob pol enajstih zvečer sem mu le napisala, da grem spat.

'Dejansko sem ti hotel napisati enako.'

'Lahko noč Alan.'

'Lepe sanje upornica.'

'Enako, vendar potem bi moral sanjati o meni.'

Sarkazem.

'Mogoče pa celo bom…'

Samo seenala sem ga. okej to je bilo čudno….

*****************
-Se bo zlagala mami za zabavo ali ji bo povedala resnico?
-Se mi samo zdi ali Dino osvaja?
18. november 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
*nova bralka
ta zgodba je tok top *__*
pač res *__* pa ta njun odnos...pa ko jo pokliče upornica se men lasi kr pokonc postavjo nextej...čim prej
19. november 2017
Zlagala se bo mami, itak da jo to je ful očitno
Next
28. november 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani